Carane Adol Omah Ing 5 Dina Tanpa Bantuan Profesional

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Cara sing apik kanggo ngowahi lemon urip dadi kendi limun sing manis yaiku pindhah menyang petualangan sabanjure, sing bisa kedadeyan amarga adol omah sampeyan.

Preduli saka apa sing bisa kedadeyan ing jagad iki, adol omah sampeyan bakal dadi masalah gedhe. Iki minangka asil saka sawetara taun sampeyan wis ngginakaken ing omah, acara lan pengeling-eling sing wis angsal ing omah, dhuwit lan gaweyan nandur modhal ing omah, mung kanggo nggawe panggonan khusus kanggo manggon ing. Nanging, yen ngedol omah iku sing bener, kanggo kulawarga lan sampeyan, mula kudu didol.

Salajengipun, yen sampeyan wis siyap kanggo njupuk langkah, siyap lan sinau carane nindakake iku pinter. Ing pandhuan iki, sampeyan bakal sinau lan ngerti carane adol omah ing limang dina, tanpa bantuan profesional.

Related Artikel: Perusahaan Real Estate paling apik ing Australia.

Ayo numpak kapal

AtlanticRide

Pandhuan Paling Gampang Cara Adol Omah

Carane ngedol omah tanpa makelar ora perlu dadi pengalaman ngepenakke, Nanging, bisa dadi transisi gedhe kanggo nggawe. Ing ngisor iki langkah-langkah sing gampang, supaya sampeyan bisa ngedol omah.

Temokake Agen Real Estate Stellar

Ana ewu agen real estate metu ana. Iki kudu ngidini sampeyan ngerti yen sampeyan ora mung butuh agen. Agen sing apik dibutuhake yen sampeyan pengin properti sampeyan didol kanthi rega sing pas

Sampeyan kudu golek agen wewenang sing bakal bisa adol omah cepet, rembugan menehi hasil, lan super-nglayani sampeyan.

Aja kegodha ngulungake omah sampeyan menyang agen omah sing dadi kanca, kanca gereja, utawa sanak saudara, luwih becik pasrahake menyang profesional, sing bakal bisa ngedol omah sampeyan ing wektu sing cendhak kanthi rega sing apik. .

Yen sampeyan butuh ahli kanggo mbantu sampeyan adol omah, sampeyan bisa mriksa kene.

Omah sampeyan bakal diwenehi akeh media sosial sing dibutuhake, liwat (MLS) Multiple Listings Service kanggo ngaktifake panuku potensial kanggo ndeleng. Kajaba iku, dadi tugas saka agen omah sing nyata, nggawe strategi kanggo mesthekake yen omah kasebut kena pengaruh. diangkah ewu panuku.

Rega Omah Sampeyan Kanggo Didol

Sadurunge ngedol omah sampeyan, sampeyan kudu mikir kanthi objektif babagan regane omah sampeyan. Iki amarga para panuku mung bakal menehi rega omah sampeyan.

Ngelingi kasunyatan sing wis ngginakaken cukup sawetara taun ing omah sing, iki bisa mendhung pertimbangan sampeyan, kanggo maksud iki, kudu nyisihake kenangan sing wis digawe saka omah. Sampeyan bisa takon wong babagan regane omah sampeyan, sadurunge menehi hadiah.

Cara sing luwih dipercaya kanggo nemtokake sampeyan regane omah yaiku kanggo ngrembug karo agen omah nyata, kanggo mbukak (CMA) Analisis Pasar Komparatif, laporan iki bakal mbandhingake omah sampeyan karo omah sadurunge sing padha karo sampeyan, lan menehi ide hadiah. Iki bakal pengin sampeyan prédhiksi rega sing akurat babagan regane omah sampeyan.

web: 12 Sekolah Penerbangan Paling Apik Ing California Dadi Pilot Cepet

Setel Timeline Adol Ngarep

Duwe dhaptar sing kudu ditindakake nalika sampeyan pengin dhaptar omah sing didol. Iki bisa

Iki bisa diatur karo jadwal sampeyan.

  • Cepet siji: Njupuk wektu kanggo katon metu kanggo agen omah nyata profesional, sing duwe rekor apik, kanggo nuduhake yen dheweke bisa ngedol omah sampeyan.
  • Garis Rencana A: Rembugan karo agen sampeyan, kepiye sampeyan pengin omah didol, lan apa sing kudu sampeyan lakoni.
  • Declutter: Barang-barang sing ora dibutuhake ing omah kudu dibuwang kanthi tepat.

2-3 Wulan Sadurunge Didol Omah Sampeyan

  • Entuk Layanan Inspektur Omah Profesional: Inspektur omah bakal bisa ndeteksi masalah awal sing bisa nduwe pengaruh negatif ing proses adol omah, lan ngrusak kabeh. Iki mesthi bakal ngidini sampeyan ndandani samubarang kanthi tepat wektu.
  • Perbaikan Tackle: Rembugan karo agen sampeyan, sing paling penting kanggo ndandani omah, lan ngrampungake ndandani.

1-2 Wulan Sadurunge Didol Omah Sampeyan

  • Setel Panggung: Gawea rupamu sing ayu-ayu, sing bisa nggawe sing tuku mbayangno, kaya omah anyare.
AtlanticRide

Carane Adol Omah Tanpa Realtor

Umume wong Amerika seneng nggunakake cara tradisional, nalika ngedol omah, sing kalebu nyathet omah sing arep didol, karo makelar utawa agen omah sing nyata. Agen omah bakal njupuk tanggung jawab kanggo nyelehake omah ing pasar kanggo didol. Ing artikel iki, kita bakal nuntun sampeyan liwat proses stepwise babagan carane adol omah lan uga carane adol omah tanpa makelar.

AtlanticRide

Sapa sing makelar? A makelar bisa diarani minangka salesperson agen omah nyata sing dilisensi. Nangani properti sampeyan menyang agen omah utawa makelar kanggo dilebokake ing pasar sing bisa didol, bisa uga butuh wektu sadurunge omah didol. Ing pandhuan iki, kita bakal menehi cara kanggo adol omah tanpa makelar.

Ana pirang-pirang cara sampeyan bisa ngedol omah kanthi rega sing tepat, cara iki cepet lan efisien, saliyane iki, ora ana biaya, lan ora ana biaya komisi.

online

Platform online minangka cara sing apik kanggo ngedol properti sampeyan. Kanthi kemajuan teknologi, lan jaman digital kita saiki. Sampeyan bisa nemokake akeh investor online, sing bisa uga gelem tuku omah.

Iklan Lokal

Cara liyane sing apik lan efektif kanggo adol omah yaiku liwat Iklan lokal. Kanthi maca koran utawa iklan baris kasebut, sampeyan bisa nemokake investor lokal, sing bisa uga kepengin tuku omah sampeyan.

Panguwasa Lokal

Minangka pilihan pungkasan, sampeyan bisa ngubungi Panguwasa utawa Pamrentah lokal, yen kasengsem ing omah sampeyan, amarga bisa digunakake kanggo ngrampungake proyek kasebut.

kesimpulan

Kita wis entuk wektu kanggo nganalisa cara adol omah kanthi paling efisien, sajrone wektu sing cendhak ing artikel iki. Mangga nuduhake katresnan, lan nuduhake karo wong liya.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar