Carane Ndhaptar Perusahaan ing AS. Apa Sampeyan Kudu Ngerti

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Ing kirim iki, kita bakal nliti kanthi jelas carane ndhaptar perusahaan ing AS.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Amerika Serikat dikenal ing saindenging jagad minangka pusat bisnis sing apik lan ndhaptar perusahaan sampeyan karo panguwasa ing AS minangka langkah sing cerdas.  

iklan

Dadi, ayo goleki kabeh sing sampeyan kudu ngerti nalika miwiti informasi latar mburi.  

Ringkesan Cara Ndaftar Perusahaan ing AS

Sapa wae bisa ndhaptar perusahaan ing AS. Apa sampeyan warga negara, mung penduduk utawa non-penduduk sing manggon ing negara liya.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Tegese, panguwasa registrasi ora mbutuhake visa saka sampeyan sadurunge ndhaptar bisnis sampeyan ing AS.

Nanging, elinga sadurunge registrasi perusahaan sampeyan bisa rampung, sampeyan kudu ngetik alamat fisik AS kanggo perusahaan sampeyan.

Kanggo warga, alamat bisnis sampeyan bisa uga alamat omah sampeyan. Ora wajib kudu dadi lokasi sing beda karo omah sampeyan. Sing penting sampeyan duwe alamat sing bisa dilacak kanggo invoice transaksi, ngirim korespondensi, deklarasi lan kabar liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging yen sampeyan non-resident, aja gupuh. Ora bisa duwe alamat fisik ora bakal ngalangi sampeyan.

Sampeyan mung kudu njaluk agen ing AS.

Jinis Registrasi Perusahaan ing AS

Minangka pemilik bisnis, salah sawijining pamriksa sing paling penting sadurunge ndhaptar perusahaan sampeyan yaiku ngerti jinis perusahaan sing paling cocog kanggo kabutuhan bisnis sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Biasane ing Amerika Serikat, ana rong jinis registrasi perusahaan.

Ora preduli saka negara sing pengin dilebokake lan ndhaptar perusahaan sampeyan, sampeyan mung duwe rong pilihan kanggo milih lan kalebu:

  1. Tanggung Jawab Perseroan Terbatas
  2. Corporation

Sapunika, ayo nyilem jero saben wong.

1. Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas (LLC)

Iki jinis paling populer saka perusahaan. Ora mung kuwi, uga fleksibel amarga Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas nggabungake karakteristik kemitraan lan perusahaan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas (LLC) seneng pajak aliran yen milih ora dianggep minangka C-Corporation.

Atribut penting liyane yaiku LLC minangka entitas hukum sing kapisah. Tanggung jawab saben pemilik diwatesi sing tegese pemilik ora tanggung jawab pribadi kanggo utang perusahaan.

Pamilik Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas dianggep minangka 'anggota' perusahaan.

2. Perusahaan

Korporasi minangka entitas bisnis sing diduweni dening pemegang saham sing nduweni kewajiban winates.

Yaiku, yen ana masalah hukum utawa utang perusahaan, para pemegang saham dilindhungi supaya ora kelangan aset pribadine.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kajaba iku, mati utawa mundur saka pemegang saham ora cukup kanggo mungkasi bisnis kasebut. Iki ora kaya kepemilikan tunggal utawa kemitraan sing mati pemilik nyebabake penutupan bisnis kasebut.

Operasi saben dina saka perusahaan diurus dening direktur perusahaan.

Telung jinis perusahaan yaiku:

  • C Corporation: ing kene, bathi bisnis dikenai pajak lan uga bathi individu para pemegang saham. Keuntungan bisnis dikenai pajak amarga bisnis kasebut minangka entitas sing kapisah.
  • S Corporation: ora kaya C Corporation, bisnis sing kadhaptar minangka S Corporation ora perlu mbayar pajak kaping pindho amarga uga seneng pajak aliran. Elinga yen jinis iki ora kasedhiya kanggo warga non-AS.
  • Perusahaan Nirlaba: perusahaan ing kategori iki biasane dibebasake saka mbayar pajak. Padha asring diadegaké kanggo amal lan income sing samesthine kanggo wutuh drive sesanti.

Cara Ndhaptar Perusahaan ing AS: Persyaratan

Sadurunge miwiti proses registrasi, priksa manawa sampeyan wis siyap:

  1. Certificate of Incorporation
  2. Artikel Pembentukan
  3. Notulen Organisasi lan Angger-angger
  4. Operating Agreement
  5. Sertifikat saham saben pemegang saham
  6. Sertifikat Anggota kanggo saben anggota
  7. Formulir IRS SS4 - Aplikasi kanggo Nomer Identifikasi Majikan
  8. Salinan paspor kabeh pejabat.
  9. Pan Card (ing kasus warga India) kabeh pejabat
  10. Sarana identifikasi sing sah kaya Surat Izin Nyopir (UTAWA KTP foto liyane sing wis kadhaptar) saka kabeh pejabat.
  11. Tagihan Utilitas kayata kuitansi pajak kotamadya, tagihan listrik utawa banyu.
  12. Teken kabeh pejabat sing dikarepake.
  13. Jeneng dagang kanggo perusahaan sampeyan.

Prosedur kanggo Ndhaptar Perusahaan ing AS

Saiki ayo pindhah menyang bisnis utama.

Kanggo ndhaptar perusahaan sampeyan ing AS, tindakake langkah ing ngisor iki:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

1. Pilih Jeneng Perusahaan

Apa perusahaan tanpa jeneng?

Jeneng sampeyan misahake sampeyan saka entitas bisnis liyane lan minangka bagean penting saka branding sampeyan.

Nalika arep milih jeneng, priksa manawa iku unik. Yaiku, sampeyan kudu golek jeneng sing ora digunakake bisnis liyane.

Pelanggaran hak intelektual dilarang banget ing hukum AS lan mulane sampeyan kudu sregep nggoleki jeneng unik kanggo merek sampeyan.

2. Pilih Jenis Registrasi Perusahaan sing Disenengi

Wis dibahas macem-macem jinis entitas bisnis sing bisa didaftar minangka perusahaan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kanggo nyatakake maneh, sampeyan mung duwe pilihan kanggo ndhaptar minangka Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas (LLC) utawa Corporation (C Corporation utawa S Corporation) sing nyatakake yen S Corporation ora kasedhiya kanggo warga non-AS.

Adhedhasar kabutuhan bisnis, mutusake apa sing paling cocog kanggo sampeyan.

3. Njaluk Ijin lan Lisensi

Proses registrasi perusahaan sampeyan ora lengkap yen sampeyan ora entuk ijin lan lisensi sing dibutuhake kanggo nindakake bisnis ing negara tartamtu.

Ngilangi iki bakal narik sanksi abot kanggo sampeyan lan bisnis sampeyan.

4. Pilih Agen Kadhaptar

Minangka non-penduduk utamane, sampeyan butuh agen sing manggon ing negara sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Wong utawa entitas iki siap kanggo nekani komunikasi lan pitakon bisnis sampeyan.

Agen kadhaptar sing ditunjuk kasedhiya sajrone jam kerja kantor. lan tumindak minangka ganti sampeyan kanggo nangani urusan bisnis sing kalebu nampa lan menehi tandha dokumen.

5. Kirimake Jeneng Pemegang Saham lan Direksi

Pemegang saham minangka pamilik nalika direktur prihatin karo operasi bisnis.

Rincian kasebut penting banget kanggo proses registrasi. Kenging punapa? Panguwasa kepengin ngerti sapa sing duwe entitas bisnis lan sing ngupayakake urusane supaya ana moderasi lan akuntabilitas.

Dadi, wajib sampeyan ngirim rincian saben individu kasebut.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

6. Mbayar ragad sing dibutuhake

Registrasi perusahaan dilengkapi karo pembayaran jumlah tartamtu.

Ragad beda-beda miturut negara, nanging kabeh negara mbutuhake sampeyan mbayar jumlah tartamtu kanggo registrasi perusahaan.

7. Entuk EIN

Apa EIN?

Iki tegese Nomer Identifikasi Majikan lan uga disebut ID pajak bisnis.

Utamane, sampeyan butuh EIN kanggo tujuan pajak nanging ora mung kanggo pajak, entuk penting kanggo macem-macem alasan sing kalebu nanging ora diwatesi:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Entuk utangan bisnis
  • Ndhaptar perusahaan sampeyan
  • Mbukak akun bank bisnis

Sanajan, entuk EIN sangang digit sing unik minangka opsional kanggo sawetara bisnis, penting kanggo perusahaan LLC entuk EIN. 

Nglamar EIN ora angel, gratis lan mung butuh sawetara menit.

Cara Ndhaptar Perusahaan ing AS: Kewajiban Registrasi Kirim

Saiki, proses registrasi perusahaan sampeyan wis rampung. Kudos kanggo prestasi anyar iki nanging ora mung kuwi.

Sawise registrasi, ana sawetara kepatuhan sing kudu sampeyan tindakake. Nalika sawetara negara duwe syarat tambahan, ing ngisor iki ditrapake kanggo akeh negara ing AS:

1. Nomer Telpon

Perusahaan kudu duwe nomer telpon resmi. Iki mbantu mbantu komunikasi antarane bisnis lan pemangku kepentingan liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

2. Rekening Bank

Transaksi finansial minangka bagean penting saka transaksi bisnis.

Dadi mbukak akun bank bisnis kudu dadi prioritas kanggo entitas bisnis apa wae.

Sawise entuk EIN, pemilik manca uga bisa mbukak akun bank ing AS. Sampeyan uga penting kanggo mbukak akun bisnis ing negara asal saka pemilik sing padha karo akun ing AS.

3. Situs web lan Logo

Donya saiki dadi desa global kanthi tekane internet.

Nanging, mung bisnis sing njupuk kauntungan saka internet liwat ngarsane web (lan saluran online liyane) bakal seneng keuntungan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Duwe situs web minangka sarana kanggo nggayuh papan sing ngluwihi lingkungan fisik lokasi perusahaan. Uga, bakal mbantu bisnis sampeyan narik luwih akeh pelanggan supaya sampeyan bisa tetep nguntungake.

Khususe, logo mbantu ningkatake usaha merek perusahaan lan menehi identitas unik kanggo perusahaan sampeyan.

4. Alamat Fisik

Ing negara penggabungan perusahaan sampeyan, penting sampeyan duwe alamat fisik (utawa alamat virtual) ing ngendi sampeyan nggawe kabeh korespondensi perusahaan.

Cara Ndhaptar Perusahaan ing AS Online

Kanggo ndhaptar perusahaan kanthi online, sampeyan kudu ngakses situs web pemerintah AS sing sah.

Apa sing kudu sampeyan lakoni?

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Temokake Situs web Pendaftaran Perusahaan sing Cocok

Bukak situs web Divisi Corporation negara sampeyan. Contone, yen sampeyan ana ing Texas, sampeyan kudu ngunjungi situs web Sekretaris Negara.

2. Pilih Pilihan Registrasi Bisnis Online

Klik link registrasi online. Kanggo Texas, klik SOSDdirect kanggo ngrampungake registrasi sampeyan. Cathetan: yen negara sampeyan ora duwe pilihan iki, sampeyan kudu ndhaptar perusahaan sampeyan kanthi pribadi.

3. Nyedhiyani Rincian sing Perlu

Pisanan, sampeyan kudu mbukak akun ing portal registrasi yen sampeyan durung duwe.

Sawise iku, ngrampungake aplikasi kanthi menehi sawetara informasi dhasar kayata jeneng perusahaan, kantor pusat, lan alamat situs web.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan uga kudu ngetik sawetara informasi babagan direktur lan pejabat perusahaan. Sampeyan bakal diwenehi Sertifikat Registrasi, sing kudu diwenehake menyang panguwasa negara nalika sampeyan ngajukake makalah penggabungan perusahaan sampeyan.

4. Mbayar ragad sing dibutuhake

Aplikasi sampeyan ora bakal ditindakake yen sampeyan ora mbayar biaya sing wis ditemtokake. Gunakake kertu kredit kanggo proses pembayaran.

5. Kirim Informasi Tambahan

Sawise ndhaptar perusahaan online, sampeyan kudu ngumpulake sawetara informasi tambahan.

Informasi iki kalebu angger-angger perusahaan, sing nemtokake tujuan lan struktur perusahaan, lan angger-angger, sing nerangake tata cara tata kelola perusahaan. Sampeyan uga kudu ngajukake laporan taunan karo panguwasa negara, sing bakal ngemot informasi babagan kegiatan perusahaan sajrone taun kepungkur.

5. Aplikasi lan Entuk EIN

Ngakses Situs web Internal Revenue Service (IRS). kanggo nglamar lan entuk Employer Identification Number (EIN). Kaya sing wis dibahas ing ndhuwur, nduwe nomer iki duwe sawetara keuntungan sing apik, nanging sing penting yaiku sampeyan butuh kanggo tujuan pajak.  

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kanggo nglamar EIN, klik link "Aplikasi Online Saiki" kanggo miwiti aplikasi sampeyan.

Sawisé iku, njlèntrèhaké bisnis sampeyan, wenehi rincian pamilik lan konfirmasi kiriman sampeyan.

Sampeyan bakal ditanggepi EIN yen kiriman wis rampung.

Cathetan cepet: sampeyan mung bisa nglamar EIN antarane jam 7:00 nganti 10:00 (EST), Senin nganti Jumuah.

Pira regane ndhaptar perusahaan?

Ndhaptar perusahaan ing AS biaya antarane $600 lan $1400. Jumlah pas sampeyan bakal mbayar gumantung ing negara sampeyan ndhaptar bisnis.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Cathetan cepet: sampeyan bisa nerusake lan ndhaptar bisnis sampeyan dhewe utawa nyewa profesional. Nanging elinga yen sampeyan bakal dikenani biaya layanan yen sampeyan pindhah menyang rute nyewa profesional.

Kesimpulan: Cara Ndaftar Perusahaan ing AS

Kalebu ing kirim iki babagan cara ndhaptar perusahaan ing AS yaiku kabeh sing dibutuhake kanggo proses registrasi sing cepet lan ora rumit.

Ndhaptar perusahaan ing Amerika Serikat minangka proses sing gampang lan gampang. Sampeyan bisa ngrampungake proses iki kanthi pribadi utawa online, kanthi ngakses situs web pemerintah AS sing sah.

Dadi, kita mriksa syarat, prosedur offline lan online, lan biaya registrasi.

Saiki, sampeyan bisa nindakake registrasi tanpa repot.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar