Cara Priksa Nomer Airtel Sampeyan Ing 2 Detik (8 Cara Gampang)

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wis surfing internet nanging ora ana gunane babagan carane mriksa nomer Airtel sampeyan? Yen ya, sampeyan wis teka ing kaca sing bener amarga artikel iki ngemot pandhuan paling lengkap babagan cara mriksa nomer telpon Airtel kanthi sukses.

Lan mesthi, mriksa nomer Airtel sing salah, ilang, utawa lali bisa ditindakake kanthi nggunakake kode mriksa nomer Airtel sing umum dikenal minangka kode USSD lan bisa uga ditindakake kanthi nggunakake sawetara cara prasaja liyane sing bakal dibahas ing kene.

iklan

Nanging sadurunge iku, kita kudu nuduhake yen Airtel Nigeria minangka salah sawijining panyedhiya jaringan utama ing industri telekomunikasi Nigeria. Ditresnani dening akeh lan sambungan jaringan ing babagan browsing ora liya.

Cepet banget lan dipercaya…!

Yen ngandika, wiwit Nigerian dikenal kanggo duwe luwih saka siji kertu SIM ing wektu, siji bisa lali nomer Sim saka garis liyane sing ora kertu Sim utama.

Iki lan sawetara alasan liyane nyebabake pitakon "carane mriksa nomer Airtelku" dadi salah sawijining telusuran sing dadi tren ing Google lan mula, kita teka kanggo menehi solusi babagan iki.

web: 20+ Rencana Malam MTN Kanggo Kode Langganan Tarif Data lan Telpon

Cara Priksa Nomer Airtelku

Umumé, tutorial iki babagan cara mriksa nomer Airtel sampeyan bakal dibahas ing subheadings ing ngisor iki, mula gunakake wektu kanggo milih cara sing sampeyan pikir bakal luwih gampang kanggo sampeyan.

web:  Best Free kanggo Air Decoder ing Nigeria

Sawise ujar manawa, ing ngisor iki ana cara sing kasedhiya kanggo mriksa nomer Airtel:

  • Nggunakake kode mriksa nomer Airtel (kode USSD).
  • Nelpon kanca karo kertu Sim.
  • Gunakake aplikasi seluler Airtel.
  • Ngirim pesen teks kanggo sederek karo kertu Sim.
  • Telpon layanan customer care.
  • Takon kanca sing nyimpen ing telpon.
  • Gunakake pilihan SMS "Call Me Back".

Uga Read: Kode Transfer UBA: Kode USSD UBA Kanggo Transfer, Airtime, Data & Tagihan, lsp.

Cara Priksa Nomer Airtel Nggunakake Kode USSD

Cara pisanan sing dipikirake babagan mriksa nomer Airtel sampeyan yaiku nggunakake kode mriksa nomer Airtel resmi sing dikenal minangka USSD Kode

Cara iki aman lan aman nanging rada suwe. Nanging ing roto dawa, iku bakal tenan worth iku. Mulane, kanggo mriksa nomer telpon Airtel nggunakake kode USSD, mung tindakake pandhuan ing ngisor iki:

  • Pencet *121# ing telpon telpon
  • Pencet 3 kanggo milih Manage My Account; pungkasan
  • Pencet 4 kanggo milih Nomerku;

Sawise ngetutake pandhuan pop-up kanthi agama, nomer Airtel sampeyan bakal ditampilake ing layar telpon, tulisen utawa sampeyan bisa njupuk gambar.

Cara Ngerti Nomer Telpon Airtel Kanthi Nelpon

Carane Priksa Nomer Airtel Panjenengan

Awit sampeyan duwe kertu SIM karo sampeyan mung sing ora ngelingi nomer maneh, sampeyan bisa nggunakake kanggo nelpon kanca utawa sederek sing cedhak kanggo nyalin nomer saka dheweke.

Nanging sadurunge, kudu dilaporake yen kertu SIM sing padha kudu dipasang ing telpon lan sampeyan kudu paling sethithik N1 supaya sampeyan bisa nelpon.

Lan sanajan sampeyan ora duwe repes ing, sampeyan isih bisa digunakake kanggo bip siji bunder cedhak sing nggunakake SIM Airtel. Thanks kanggo Airtel Nigeria kanggo ngenalke lintang pindho (**) plus nomer telpon kanggo bip. Iki bisa ditindakake kanthi cara iki, **0809XXXXXXXXX

web:  Dianyari 25 Perusahaan Real Estate sing Bisa Dipercaya supaya Ora Nyuwek Sampeyan ing Nigeria

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sawise telpon liwat, mung mriksa log telpon wong lan nyalin metu nomer Airtel karo ease.

web: Kode Transfer Bank Pertama: Transfer Dhuwit, Airtime, Data, FAQ, lan Liyane.

Cara Deleng Nomer Airtel Sampeyan ing Aplikasi Seluler Airtel

Meh saben panyedhiya jaringan ing Nigeria duwe aplikasi seluler kanggo layanan perbankan seluler internet. Mula, iki minangka cara liyane sing apik kanggo mriksa nomer Airtel kanthi gampang.

Kanggo nindakake iki, priksa manawa sampeyan duwe app seluler Airtel diinstal ing telpon, lan kertu SIM ing pitakonan dipasang ing telpon padha karo sambungan internet.

Mbukak app, lan nelusuri liwat menu sawijining, sampeyan bakal weruh bagean ngendi sampeyan bisa klik kanggo ngakses nomer telpon tanpa masalah.

iklan

iklan

web: Kode Ussd Eco Bank | Cara nggunakake Kode Transfer Ecobank

Cara Ngerti Nomer Telpon Airtelku Liwat Teks

Kaya nelpon menyang kanca utawa sanak keluarga kanggo nyalin nomer sampeyan, sampeyan uga bisa ngerti nomer Airtel kanthi ngirim pesen teks menyang wong sing cedhak karo sampeyan ing papan tartamtu sing bakal ditindakake operasi kasebut.

Sing ngomong, sampeyan kudu paling sethithik N4 ing kertu SIM tartamtu, lan wong sing bakal ngirim pesen kudu cedhak kanggo akses gampang tanpa wektu tundha.

Kanggo nindakake iki, pindhah menyang galeri pesen telpon, ketik pesen lan kirim menyang sapa wae sing cedhak. Sawise pesen dikirim, bukak pesen lan sampeyan bakal weruh nomer pangirim, nyalin metu minangka nomer Airtel sampeyan.

Cara Priksa Nomer Airtel nganggo USSD

Cara Njupuk Nomer Saka Layanan Layanan Pelanggan Airtel

Utawa, sampeyan bisa nelpon menyang perwakilan layanan pelanggan Airtel lan takon babagan nomer telpon. Nalika cara iki uga mesthi lan aman, iku laborious lan wektu-akeh amarga layanan customer care bisa uga ora tekan ing wektu.

web:  Cara ndhaptar bisnis ing Nigeria; proses registrasi bisnis

Nanging, sampeyan bisa ngubungi perwakilan layanan pelanggan Airtel ing 121 utawa 111 lan takon agen sing nanggapi nomer sampeyan. Sawise dheweke kudu takon sawetara pitakonan keamanan, mesthi bakal nelpon kanggo sampeyan.

Sampeyan bisa uga seneng: 5 Rencana Data Paling Murah & Paling Apik Kanggo Netflix ing Nigeria

Takon kanca utawa kulawarga sing nyimpen kanggo ngirim menyang sampeyan.

Ana dina iki taun kepungkur nalika aku pengin njupuk salah siji saka kertu SIM Airtel lawas sing wis diblokir dening Airtel NG amarga aku ora nggunakake kanggo sasi. Lan sampeyan ngerti aku ora bisa mbukak blokir tanpa ngerti nomer SIM mesthi aku ora bisa ngelingi maneh.

iklan

Dadi aku diadhepi carane mriksa nomer Airtel. Ora let suwe, aku kelingan yen aku tau nggunakake nomer kasebut kanggo nelpon adhine aku banjur nelpon dheweke kanggo konfirmasi yen dheweke tau nyimpen nomer Airtel sing nganggo jenengku.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Aku kaget, dheweke duwe nomer sing disimpen ing telpon lan aku njaluk supaya langsung dikirim menyang aku lan kaya ngono aku nylametake aku saka kekacoan.

Cara Nggunakake SMS "Telpon Aku Mbalik" Kanggo Priksa Nomer Airtel Panjenengan

Cara iki mung bisa digunakake yen ana wong ing sekitar sampeyan lan wong kasebut uga pangguna Airtel. Kanggo nindakake iki, mung mencet *140*Nomer Telpon# lan penet kirim.

Sawise pesen dikirim, priksa telpon wong kanggo maca pesen anyar sing ditampa. Nomer Airtel sampeyan bakal ditampilake bebarengan karo pesen "telpon aku maneh".

Luwih becik nyalin lan simpen ing papan sing aman.


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "Cara Priksa Nomer Airtel Sampeyan Ing 2 Detik (8 Cara Gampang)"

Ninggalake Komentar