Cara milih BBnaija gratis (kabeh cara)

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Acara TV favorit sampeyan, Big Brother Naija musim 6 ing kene lan ing artikel iki, kita bakal nerangake carane milih Bbnaija ing antarane liyane.

Voting Big Brother Nigeria biasane ditindakake sawise acara langsung nominasi housemate.

iklan

Lan kuwi, mbukak kanggo kabeh pemilih kadhaptar. Sampeyan bisa milih ing situs web resmi Bbnaija lan aplikasi, aplikasi saluran TV, lan liwat SMS.

Nanging sadurunge nliti cara sing kasedhiya kanggo milih ing Bbnaija (gratis) musim 6, penting kita nyorot saluran TV sing nayangake acara kasebut.

Tegese, Big Brother Naija 2021 bisa ditonton lan dideleng ing aplikasi DStv, GoTV, lan MyDStv — kanggo pelanggan DStv — lan Aplikasi MyGOtv mung kanggo pelanggan GOtv.

Cara milih Bbnaija kanthi gratis

Kanggo milih Bbnaija, sampeyan kudu dadi pamilih sing layak. Lan kanggo dadi siji, sampeyan kudu ndhaptar dhisik.

Ing cathetan iki, sampeyan bisa uga pengin mriksa cara ndhaptar dadi pemilih sing layak ing situs seluler Big Brother Nigeria.

Cara milih ing Bbnaija musim 6

Carane Ndhaptar ing Situs Seluler Big Brother Naija kanggo milih gratis

Thanks dadi pamilih sing layak, sampeyan bisa ndhaptar ing situs seluler Africa Magic kanthi ngeklik iki link.

web:  Nggawe Liburan ing Dubai kanthi Anggaran: Mungkasi ing 2022

Nalika sampeyan tekan kaca sing dialihake, tindakake ing ngisor iki:

  • Klik fitur menu Vote;
  • Klik "Ndaftar" lan ketik rincian kayata, jeneng, taun lair, jender, lokasi, nomer telpon lan sandhi sing disenengi;
  • OTP (One Time Pin) bakal dikirim menyang sampeyan liwat SMS;
  • Ketik OTP;
  • Sampeyan wis rampung.

Sawise sampeyan dadi pamilih kadhaptar, sampeyan bakal layak kanggo milih sawise show lan voting ing situs Mobile pancen gratis.

Carane Milih ing Big Brother Nigeria yen sampeyan minangka Pamilih Kadhaptar

Kanggo milih housemate favorit lan nggumunake liwat situs seluler Africa Magic, klik iki link.

Ing kaca sing dialihake, tindakake ing ngisor iki:

  • Klik ing "Vote" saiki;
  • Mlebu lan ketik nomer telpon;
  • Ketik sandhi;
  • Pilih housemate favorit;
  • Ketik nomer swara;
  • Saiki, pilih swara kanthi mencet VOTE.


Cathetan: Minangka pangguna situs seluler, sampeyan ora bisa milih luwih saka kaping 100.

Cara Milih Bbnaija kanthi gratis liwat Aplikasi MyDStv lan MyGOtv

Cara khusus iki mung kasedhiya kanggo pelanggan DStv lan MyGOtv kanthi paket sing layak.

Ngundhuh MyDStv utawa MyGOtv App (gumantung sing sampeyan gunakake) saka Play Store utawa Apple App Store.

  • Mlebu menyang seluler kanthi milih negara gawan, nomer seluler lan nomer kertu pinter decoder.
  • Ing kaca akun aplikasi seluler MyDStv utawa MyGOtv, pindhah menyang tombol "Vote Saiki";
  • Klik ing fitur "Vote Now" lan tindakake pandhuan pituduh kanggo milih;
  • Lan kabeh iku.
web:  7 Cara Gampang Lacak Nomer Telpon ing Nigeria
AtlanticRide

Cara Ndhaptar minangka pemilih sing layak ing Aplikasi MyDStv utawa MyGOtv

Minangka pelanggan DStv utawa GoTV, sampeyan bisa milih housemate Bbnaija favorit liwat aplikasi seluler saluran yen sampeyan ana ing paket sing layak.

  • Dadi kanggo ndhaptar minangka pemilih, klik ing fitur "Vote saiki" ing salah siji saka App seluler;
  • Klik ing tombol Register banjur ketik jeneng, gender, umur, lokasi, lan nomer telpon;
  • Konfirmasi nomer kertu pinter decoder lan sandhi sing sampeyan pilih;
  • OTP (One Time Pin) bakal dikirim menyang sampeyan liwat SMS;
  • Ketik OTP kanthi bener.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sawise registrasi sukses, sampeyan uga bisa milih swara dhewe sawise pertunjukan.

Sing paling penting, milih kanca omah favorit ing MyDStv lan Aplikasi seluler MyGOtv gratis.

Cara Milih Bbnaija liwat Aplikasi MyDStv utawa MyGOtv minangka Pemilih Kadhaptar

Sawise kasil ndhaptar nganggo aplikasi seluler, sampeyan kanthi otomatis dadi pamilih sing layak.

Kanggo milih housemate favorit, tindakake pandhuan ing ngisor iki:

  • Mlebu menyang salah siji saka MyDStv utawa MyGOtv App lan klik ing "Vote saiki" fitur;
  • Konfirmasi nomer kertu pinter decoder lan ketik nomer telpon;
  • Ketik sandhi;
  • Pilih housemate favorit;
  • Ketik nomer swara;
  • Pungkasan, klik VOTE kanggo milih swara sampeyan dhewe.

Elinga, aplikasi seluler MyDStv utawa aplikasi seluler MyGOtv biasane dialokasikan adhedhasar paket langganan utawa tingkat sampeyan.

iklan

Duration kanggo Voting: Mbukak lan Tutup Wektu

iklan

Kanggo ndhukung housemate favorit, paling sampeyan bisa nindakake konco iku kanggo milih kanggo dheweke.

Mulane sampeyan kudu ngelingi yen lantai kanggo voting biasane mbukak kanggo pamirsa saben Senin wengi sawise ditayangke acara nominasi.

web:  Kepiye carane ngganti jamb mesthi lan ngganti institusi

Wektu bukaan yaiku jam 8 (9pm CAT) lan dina lan wektu tutup yaiku Kamis jam 9 (10pm CAT).

Kajaba iku, dilaporake yen sampeyan duwe kemewahan kanggo milih kaping 100 liwat situs web lan situs Mobile.

Cara milih Bbnaija kanthi gratis

Nanging yen sampeyan dadi pelanggan DStv/GOtv kanthi paket sing layak lan ing wektu sing padha duwe Aplikasi seluler MyDStv/MyGOtv, sampeyan bisa milih miturut paket sampeyan.

Ing ngisor iki dhaptar lengkap paket sing layak:

  • Paket Aplikasi MyDStv/MyGOtv
  • Premium / Bue / Mega 2500
  • Kompak/Grande 750
  • Kompak +/Grande Mais 1500
  • Confam/Family/Familia 500
  • GOtv Max 350
  • GOtv Jolli/Plus 200
  • Yanga/Access/ Facil 200

Dhaptar negara ngendi pamilih bisa milih

Pamirsa acara TV Big Brother Naija saka negara ing ngisor iki bisa milih kanca Bbnaija sing paling disenengi liwat aplikasi MyDStv.

  • Nigeria
  • Angola
  • Botswana
  • Ethiopia
  • Ghana
  • Kenya
  • Malawi
  • Mozambique
  • Namibia
  • Tanzania
  • Uganda
  • Zambia
  • Zimbabwe
  • DRC
  • Mauritius
  • Eswatini lan ALL Negara DTH
  • Benin
  • Burkina Faso
  • Kamerun
  • Cape Verde
  • Republik Afrika Tengah
  • Chad
  • Kongo Brazzaville
  • Equatorial Guinea
  • Gabon
  • Gambia
  • Guinea Bissau
  • Guinea Conakry
  • Pantai Gading
  • Liberia
  • Mali
  • Mauritania
  • Niger
  • Sao Tome & Principe
  • Senegal
  • Sierra Leone
  • Togo
  • Comoros
  • Djibouti
  • Eritrea
  • Madagaskar
  • Seychelles
  • Somalia
  • Sudan Kidul
  • Sudan
  • Burundi
  • Rwanda

Aplikasi MyGOtv

Penonton acara TV Big Brother Naija saka negara apa wae ing ngisor iki bisa milih kanca omah Bbnaija sing paling disenengi liwat aplikasi MyGOtv

  • Nigeria
  • Angola
  • Botswana
  • Ethiopia
  • Ghana
  • Kenya
  • Malawi
  • Mozambique
  • Namibia
  • Tanzania
  • Uganda
  • Zambia
  • Zimbabwe
  • DRC
  • Mauritius
  • Eswatini
  • Aplikasi MyGOtv ora kasedhiya ing negara DTH.

Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar