Cara mbusak AMP kanthi bener (Plugin AMP resmi Google)

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Aja mung instal plugin AMP sampeyan. Iku bakal dadi bab sing bodho banget. Sawetara bisa lolos amarga google pinter, sawetara liyane, ora akeh.

Ayo miwiti:

iklan

Akeh wong sing kepingin weruh carane instal google accelerated mobile page (AMP) tanpa kelangan lalu lintas. Yen sampeyan maca iki, ana kemungkinan sing salah siji saka wong-wong mau. Bisa uga mbingungake ngerti carane nindakake kanthi bener, nanging aja kuwatir! We wis sampeyan dijamin. Ing ngisor iki dhaptar langkah-langkah sing kudu ditindakake nalika nyoba ngalih situs web sampeyan saka kaca AMP.

Aku mutusake kanggo nulis artikel iki sawise aku ora bisa nemokake artikel konkrit babagan carane aman instal AMP nalika aku mutusaké kanggo instal mine.

Ana artikel iki dening Gulshankumar sing nuduhake carane mbusak AMP kanggo WP dening Ahmed Kaludi lan Mohammed Kaludi.

amp kanggo wp

Nanging cara dheweke mung bisa digunakake kanggo AMP kanggo WP. Panjenenganipun tindak ahead kanggo maringi pitutur sing digunakake ing plugin AMP resmi google kanggo instal plugin, banjur instal AMP kanggo WP supaya padha bisa tindakake langkah.

Iki dudu sing dakkarepake. Dadi, aku terus nggoleki solusi ing saindenging jagad. Lan aku nemokake siji.

Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane mbusak plugin google AMP resmi tanpa kelangan lalu lintas utawa entuk kesalahan.

web: Panyedhiya Hosting Web Gratis kanggo Blogger Anyar.

Pisanan, apa AMP

Cara mbusak AMP kanthi bener (Plugin AMP resmi Google)

AMP singkatan saka Accelerated Mobile Pages. Wis ana wiwit taun 2015, nanging saiki wis dadi luwih populer. Kaca AMP dioptimalake kanggo piranti seluler. Padha diudani mudhun menyang esensial gundhul supaya padha mbukak cepet ing sembarang piranti seluler.

Kadhangkala panggunaan dikorbanake kanggo kacepetan, sing ora mesthi dadi masalah gumantung saka tujuan bisnis sampeyan. Ana luwih sithik iklan, sing nggawe kaca luwih gampang dilayari lan diwaca. Ora angel ngerteni kenapa wong luwih seneng tinimbang asil panelusuran organik standar, ta?

web:  Cara Nemokake Penerbangan Kanthi Layovers Ing Kutha Tertentu

Sing dikandhakake, ana kekurangan kanggo jinis optimasi tartamtu iki. Sampeyan ora bisa ngontrol kaya sampeyan bisa karo situs web khas. Yen Google mutusake kanggo ngganti kaca seluler kanthi alasan dhewe, sampeyan ora bisa ngomong babagan perkara kasebut. Amarga iki, ana sawetara wong sing pengin ngindhari kaca AMP kabeh.

Nalika sawetara wong nglaporake penurunan penghasilan pariwara, utamane sing nggawe monetisasi situs kanthi Adsense, aku ora weruh penurunan penghasilan. Nyatane, iklan AMP Adsense miturut pendapatku wis dikonversi kanthi apik. Iklan kasebut langsung dimuat.

Nalika sampeyan kudu instal AMP resmi google utawa plugin AMP apa wae?

Cukup, ana akeh banget kode sing kudu ditindakake nalika nggunakake AMP. Dadi yen sampeyan ora ngerti dalan babagan kode WordPress, mesthine sampeyan kudu adoh saka AMP.

Konsol telusuran sampeyan bakal terus njerit kesalahan AMP. Yen sampeyan ora bisa ngatasi kesalahan kasebut, saranku mung nganyarke hosting lan kerjane kanthi cepet. Sawise kabeh, Google ujar manawa AMP dudu faktor peringkat miturut Search Engine Journal.

Dadi kapan sampeyan kudu instal AMP sampeyan? Sawise kesalahane wiwit ngatasi sampeyan. Iki kasalahan bakal teka, pitakonan; sampeyan bisa terus ngatasi?

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ana wektu nalika sampeyan kudu nggunakake kaca Google AMP sanadyan. Contone, sampeyan duwe situs web sing ora dioptimalake kanggo seluler lan sampeyan pengin narik luwih akeh lalu lintas saka piranti seluler. Situs web sampeyan bisa uga ora seluler-loropaken lan ora ana gunane kanggo nyingkirake kabeh sing ora kritis kanggo mbukak kaca sampeyan. Iki bisa nyisihaken masalah karo wektu loading alon lan desain ala.

Dadi, yen iki sampeyan, ya, coba coba AMP, nanging manawa sampeyan kudu ngati-ati kesalahan sing bakal muncul.

Apa lalu lintas sampeyan tambah nalika sampeyan miwiti nggunakake AMP?

Apa lalu lintas saya tambah nalika pindhah menyang AMP? Ora! Iku mesthi ora. AMP miturut google sacara teknis dudu faktor peringkat. Situsku wis rada cepet ing wektu kasebut, mula aku ngira AMP ora mbantu akeh.

Cukup lucu, nanging Aku weruh paningkatan lalu lintas sawise aku nyingkirake AMP.

web:  Cara Njaluk Visa Singapura Saka Nigeria

wewaler: Elinga korelasi ora padha karo sabab. Dadi, aku ora ujar manawa mbusak AMP nyebabake peningkatan lalu lintas, aku mung ujar manawa ana paningkatan lalu lintas sawise aku instal plugin AMP resmi google.

iklan

Cara mbusak AMP ing WordPress lan nahan lalu lintas

iklan

Iki minangka pandhuan langkah-langkah babagan carane instal plugin kaca seluler (AMP) Google accelerated resmi tanpa kelangan lalu lintas.

Yen sampeyan nggunakake AMP kanggo WP dening Ahmed Kaludi lan Mohammed Kaludi, sampeyan bisa nggunakake Gulshankumar cara, nanging aku yakin iki bisa uga.

Uga maca: 17 Sah Cara Nggawe $ 100 Sedina Online ing 2021

STEP 1: Instal Plugin pangalihan

Iki dudu langkah pertama sing biasa. Wong-wong bakal ngandhani sampeyan supaya instal plugin kasebut dhisik, nanging aku seneng nyiapake peralatan sadurunge aku kerja (yen sampeyan ngerti maksudku). Dadi, instal plugin pangalihan lan aktifake. Nanging aja mung nyetel. Aku digunakake ing Pangalihan dening John Godley.

LANGKAH 2: Pateni plugin AMP kanggo WordPress

Mateni plugin AMP resmi google

Terusake lan mateni plugin AMP. Kanggo mateni plugin AMP, pindhah menyang menu plugin banjur klik mateni plugin kasebut. Yen wis rampung, sampeyan bisa nerusake mbusak plugin kasebut.

Ing wektu iki, situs sampeyan ora ana maneh ing AMP, nanging kaca sampeyan sing di-cache dening google bakal terus urip. Aja kuwatir, kabeh iki minangka bagean saka proses. Sawise sampeyan mateni lan mbusak plugin kasebut, mbusak cache sampeyan.

STEP 3: Nggawe plugin pangalihan

Pangalihan AMP

Saiki wektu kanggo nyiyapake pangalihan. Pindhah menyang alat, banjur klik pangalihan. Sawise kaca dimuat, klik nambah pangalihan anyar.

Salin kode iki lan input:

iklan

URL Sumber: /(.*)\/amp

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

URL target: http://yourdomain.com/$1

Klompok: Redirections

Priksa manawa kanggo obah ing Regex?

Amarga sawetara wong nggunakake format URL amp iki: [ /?amp=1 ] sing aku gunakake nalika iku, aku uga nambahake pangalihan kapindho kaya iki:

iklan

URL Sumber: /(.*)\/?amp=1

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

URL target: http://yourdomain.com/$1

Klompok: Redirections

Priksa manawa kanggo obah ing Regex?

Dadi, iki tegese aku nambahake rong pangalihan.

LANGKAH 4: Kirim maneh SITEMAP sampeyan

iklan

Aku ora ngerti yen iki bener nggawe prabédan, nanging aku nindakake kanggo langkah apik. Pindhah menyang konsol telusuran lan klik peta situs. ngirim maneh kabeh sitemap maneh.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

LANGKAH 5: Mbusak cache AMP ing sawetara URL daya lan kaca ngarep

Mbusak cache AMP ing sawetara URL daya lan kaca ngarep

Pungkasan, aku mbusak cache AMP ing kaca ngarep lan 10 URL liyane, mung kanggo menehi Google kepala yen aku pindhah saka AMP.

web:  Cara Transfer Airtime ing MTN Cepet (2 Cara Gampang)

Ana akeh cara kanggo mbusak cache AMP, nanging aku mung bakal tetep nganggo sing paling gampang.

Menyang: https://amp.dev/documentation/guides-and-tutorials/learn/amp-caches-and-cors/amp-cache-urls/

Lebokake URL non AMP normal ing kothak lan bakal ngasilake URL anyar kanggo sampeyan. Yen wis rampung, nyalin URL anyar lan tempel ing browser sampeyan banjur klik enter.

iklan

Iki kudu mbusak cache. Lan google bakal nyoba njupuk kaca anyar. Nanging banjur mung bisa nemokake kaca anyar sing non-AMP.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Iki kudu menehi tandha menyang Google yen sampeyan wis rampung karo AMP lan bakal alon-alon miwiti deindex kaca AMP lan ngganti karo kaca non AMP.

Suwene suwene Google mbusak kaca AMP saka Cache?

Kanggo kula, proses iki kurang saka seminggu. Mekaten ingkang saged kula aturaken. Kesalahan uga bakal wiwit ilang alon-alon.

Mbusak instalan google AMP tanpa kelangan lalu lintas

Masalah karo Google AMP Pages

Keprigelan paling gedhe babagan kaca AMP yaiku kesalahan. Saben dina ana kesalahan anyar sing kudu ditangani lan divalidasi. Iku pancene dadi ngganggu.

Masalah liyane yaiku dheweke ora menehi pengalaman pangguna sing padha karo situs web normal. Sampeyan ora bisa ngakses minangka akeh informasi minangka digunakake kanggo, lan sawetara iku mung mokal kanggo nindakake. Wong ngarep-arep bisa ndeleng kabeh kaca saiki, ora mung apa sing dikarepake Google.

iklan

Yen situs web sampeyan alon sadurunge amarga akeh skrip java, mbusak unsur kasebut luwih cepet ing piranti seluler, nanging akeh wong luwih seneng duwe situs web sing alon tinimbang sing mung nuduhake barang sing paling penting miturut google.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

AMP uga bisa dikenal amarga duwe masalah karo SEO, utamane karo kesalahan sing saya tambah akeh.

Apa sing kudu dihindari nalika mbusak kaca AMP

Yen sampeyan pengin mbusak kaca AMP, ana sawetara perkara sing disaranake supaya ora ditindakake sing bakal nyebabake masalah. Sing paling penting lan paling penting ora kudu ditindakake yaiku: OJO MUNG MUNG NYAWANG PLUGIN LAN MLAKU. Kuwi misi bunuh diri.

Ana proses kanggo nginstal lan mbusak kaca AMP, tindakake. Iku makarya kanggo kula; Aku yakin bakal bisa kanggo sampeyan uga.

Yen sampeyan duwe pitakon, tinggalake komentar ing ngisor iki. Matur nuwun.


Nyebar katresnan

2 pikirane babagan "Cara mbusak AMP kanthi bener (Plugin AMP resmi Google)"

  1. Pandhuan sing apik… nanging sampeyan ujar nyalin kode banjur ora bisa amarga sampeyan mblokir kemampuan kanggo nyalin teks ing situs sampeyan.

    Reply

Ninggalake Komentar