IP sampeyan wis diblokir sementara; carane mbukak blokir IP sampeyan

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Kanggo sawetara alasan, alamat IP sampeyan bisa uga diblokir saengga sampeyan ora bisa ngakses internet. Yen ngono sampeyan, kiriman blog iki bakal mulang sampeyan carane mbukak blokir alamat IP sampeyan kanthi gratis.

Bisa uga sampeyan mlebu menyang kaca web favorit nanging sampeyan ora langsung menyang dasbor, sampeyan bakal weruh sawetara kesalahan muncul ing layar utawa sampeyan ora bisa ngakses server.

iklan

Ana siji kesimpulan sing bisa ditindakake, IP sampeyan sementara diblokir utawa dilarang.

Dadi, sampeyan ora perlu kuwatir amarga ana langkah utawa cara sing gampang kanggo ngrampungake masalah kasebut lan sadurunge ngerti, sampeyan bali menyang platform kasebut.

Ing kirim blog iki, kita bakal menehi tips dhasar babagan carane mbukak blokir alamat IP sing diblokir. Nanging sadurunge iku, ayo padha nimbang ing ngisor iki.

IP sampeyan wis diblokir sementara

Apa sing diblokir IP?

Pamblokiran alamat IP bisa diterangake mung minangka kahanan ing ngendi alamat IP tartamtu diwatesi utawa dilarang dening layanan konfigurasi jaringan.

Iki digunakake kanggo nglarang akses menyang server saka lokasi tartamtu utawa liwat rute tartamtu.

Saben piranti sing disambungake menyang Internet diwenehi alamat IP unik sing ngidini piranti bisa komunikasi karo siji liyane.

Kanthi piranti lunak sing cocog ing situs web host, alamat IP pangguna bisa dicathet uga kanggo nemtokake lokasi utawa rute sing disambungake pangguna.

Ing situs web, pamblokiran alamat IP bisa nyegah alamat sing ngganggu utawa ngganggu saka akses.

Dadi, yen kedadeyan nalika mlebu menyang situs web sampeyan entuk tanggapan kesalahan, bisa uga alamat IP sampeyan sementara diblokir dening firewall.

Firewall makaryakke minangka panyaring sing ngidini server mblokir lan nglarang akses sing ngganggu. Iku serves minangka sistem keamanan ing server.

Sawise aturan firewall wis dilanggar dening kegiatan sing nalisir, alamat IP bakal diblokir.

Kanggo ngerti apa alamat IP sampeyan wis diblokir, sampeyan kudu mriksa sawetara reaksi kaya kaca ora nanggapi kanthi cepet utawa nuduhake respon wektu entek.

Sampeyan banjur bisa nyoba lan log on saka jaringan utawa piranti liyane, yen masalah kuwi ora njedhul, yaiku, sampeyan bisa ngakses situs web saka piranti utawa sambungan liyane, iku tegese alamat IP wis diblokir.

Mesthi, pitakonan sing bisa muncul ing pikiran sampeyan yaiku kenapa sampeyan diblokir?

Utamane, ana akeh sebab kenapa alamat IP sampeyan diblokir. Penyebabe beda-beda saka siji web menyang liyane. Nanging, ing sawetara kasus, alasan utama ing ngisor iki:

1. Multiple panjalukan login

Yen pangguna ngisi kombinasi salah jeneng pangguna lan sandhi nalika nyoba mlebu luwih saka wektu sing diidinake (biasane 3 nyoba), firewall tumindak lan mblokir alamat IP.

Iki kanggo nglindhungi saka serangan brute-force utawa nyoba kanggo guess rincian login sing bener.

2. Larangan negara

Alamat IP uga bisa diblokir yen disambungake saka lokasi geografis sing diwatesi utawa saka negara liya sing akses ora diwenehake. Alamat IP bisa uga diblokir amarga sawetara alasan nasional.

3. Operasi curiga

Alamat IP uga bisa diblokir yen kegiatan tartamtu dianggep curiga utawa ngganggu server.

4. Nglanggar aturan

Alesan liyane ngapa alamat IP bisa diblokir yaiku yen ana kegiatan saka alamat IP sing nglanggar aturan firewall utawa server.

Yen kedadeyan kasebut, sistem ora bakal ragu-ragu kanggo mblokir IP amarga alasan keamanan.

Kanthi iki, kita yakin wis mangsuli pitakon 'KENAPA AKU DIBLOK?'.

Saiki, yen sampeyan alamat IP wis dikonfirmasi diblokir, langkah apa sing kudu ditindakake kanggo mbukak blokir?

Carane Mbukak blokir IP Panjenengan

Penting kanggo ngerti ing tahap iki yen pamblokiran alamat IP beda-beda miturut syarat-syarat kaca web lan minangka asil, mbukak blokir alamat IP uga beda-beda saka siji web menyang liyane.

Kadhangkala kedadeyan ing sawetara situs web yen sampeyan diblokir saka server web, sampeyan bisa uga diwenehi kabar liwat email babagan pemblokiran kasebut, alesan pemblokiran kasebut banjur diterusake kanthi pra-langkah kanggo mbukak blokir.

Nalika ana sawetara sing menehi kabar lan njamin sampeyan ngenteni (sejatine) 24 jam sadurunge sampeyan bisa mbukak blokir kanthi otomatis dening server.

Yen kasedhiya, banjur tindakake pandhuan lan ngarepake alamat IP sampeyan ora diblokir.

Ing sisih liya, sawetara situs web ora bakal menehi kabar babagan pamblokiran kasebut. Dadi, yen sampeyan nemoni kahanan kaya ngono, aja gupuh. Mung nindakake sawetara tugas prasaja, lan sampeyan wis siyap kanggo pindhah.

1. Temokake sebabe sampeyan diblokir.

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, ana sawetara sebab kenapa sampeyan bisa diblokir. Dadi coba goleki kenapa IP sampeyan diblokir.

Sampeyan bisa entuk informasi iki kanthi mriksa 'kabijakan situs web' ing sisih ngisor kaca lan mula, sampeyan bakal ngerti apa sing kudu ditindakake babagan carane mbukak blokir.

2. Tekan layanan Pelanggan.

Yen sampeyan ora bisa entuk informasi ing 'kabijakan situs web' banjur, sampeyan bisa tekan layanan pelanggan. Sampeyan bisa nindakake iki ing bagean "Hubungi Kita".

Takon kenapa sampeyan diblokir lan carane mbukak blokir IP sampeyan. Sawise instruksi manual diwenehi kanggo sampeyan, tindakake lan rampung. Ing sawetara situs web, sampeyan bisa nindakake iki liwat bagean 'dhukungan'.

3. Hubungi pemilik web utawa papan.

Cara liya kanggo mbukak alamat IP sampeyan yaiku kanthi ngirim panjalukan resmi menyang pemilik web utawa papan.

Takon wong-wong mau nulungi sampeyan babagan informasi kenapa alamat IP sampeyan diblokir lan apa sing bisa sampeyan lakoni saka mburi supaya bisa diblokir.

Iki uga bisa ditindakake liwat 'Hubungi Kaca'.

Sampeyan bisa uga pengin ngerti manawa cara lan cara ing ndhuwur ora lengkap amarga ana situs web sing nyedhiyakake langkah-langkah langkah-langkah babagan cara mbukak alamat IP sampeyan.

Nanging, yen sampeyan nemokake web sing ora duwe informasi kasebut, sampeyan bisa ngetutake langkah-langkah sing diwenehake ing ndhuwur babagan carane mbukak blokir alamat IP sampeyan lan terus ngisi jaringan.

4. Gunakake VPN

Iki minangka pilihan pungkasan. Yen sampeyan ora bisa mbukak blokir IP sampeyan, sampeyan ora duwe pilihan liyane kajaba nggunakake VPN. Ya, ana VPN sing aman sing ora bakal kompromi data sampeyan. Sawetara wong malah gratis. Dadi, download VPN kanggo mbukak blokir IP sampeyan.

We strongly recommend VPN Nord amarga padha uga aman lan terjangkau. Minangka aturan jempol, yen sampeyan bisa ngindhari VPN gratis, aja. Biasane ana sing nyekel. Nanging yen sampeyan ora duwe pilihan liyane, sampeyan bisa nyoba sawetara ing Google Play Store utawa App Store ing iOS.

Nanging supaya tetep aman ing internet, gunakake VPN sing diakoni kaya VPN Nord utawa Kaspersky. Sanajan bisa mbantu sampeyan mbukak blokir IP sing dilarang, iku uga bakal nyegah pelacak kanggo nglacak kegiatan online sampeyan.

Mangga ninggalake kita komentar ing ngisor iki. matur nuwun.


Nyebar katresnan

2 pikirane babagan "IP sampeyan wis diblokir sementara; carane mbukak blokir IP sampeyan"

Ninggalake Komentar