Cara Nemokake Penerbangan Kanthi Layovers Ing Kutha Tertentu

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Cara Nemokake Penerbangan Kanthi Layovers Ing Kutha Tertentu

Pelancong biasane ngupaya tekan panggonan sing dituju kanthi cepet. Nanging kadhangkala, nalika ora ana jadwal, bisa uga nyenengake njelajah sawetara kutha ing sadawane rute lelungan tanpa biaya tambahan. Yen ana sing luwih elek tinimbang mabur jarak adoh, nyatane sampeyan mandheg ing lokasi sing nyenengake nanging ora ngerti carane nggedhekake kesempatan kasebut.

iklan

Akeh maskapai nawakake free layovers ing sawetara kutha paling populer, kang biasane hub maskapai kanggo nyambungake penerbangan beda. Artikel iki bakal njlèntrèhaké cara kanggo nemokake penerbangan karo layovers ing kutha-kutha tartamtu ing donya.

carane golek penerbangan karo layovers ing kutha-kutha tartamtu

Biasane ana penerbangan sing nyambungake ing jarak sing dawa, lan lelungan kudu ngganti pesawat ing hub. Layovers ora mesthi kudu mbuwang wektu sing suwe lan ngepenakke ing bandara ngenteni penerbangan sing nyambungake.

web: Kompensasi penerbangan sing dibatalake

Sampeyan bisa tansah nyoba kanggo ngowahi wektu singgah menyang persinggahan ngrancang. A singgah yaiku nalika penerbangan nyambungake kurang saka 24 jam. Nalika persinggahan yaiku nalika penerbangan sing nyambungake luwih saka 24 jam, kanthi tembung liya, persinggahan minangka persinggahan sing luwih dawa; loro-lorone kadhangkala dipigunakaké bebarengan.

Apa Sengaja Nggawe Singgahan?

A singgah menehi kesempatan kanggo ngunjungi negara liya tanpa nambah biaya lelungan. Tujuan sing sampurna yaiku kutha utawa negara sing sampeyan seneng lelungan, nanging ngerti yen wektu lan sumber daya sampeyan ora ngidini sampeyan. Sampeyan bisa malah golek pesawat karo layover kanggo njupuk munggah karo kanca-kanca utawa rekan bisnis sing manggon ing kutha layover.

web:  20 Panggonan Paling Apik ing Nigeria kanggo Liburan menyang Nigeria (Update 2022)

Sampeyan malah bisa mutusake kanggo pindhah kanggo pesawat karo layover kanggo ngirit biaya. Penerbangan sambungan biasane luwih murah tinimbang penerbangan langsung. Singgahan uga bisa digunakake dening wong sing ora seneng mabur jarak adoh bebarengan kanggo ngilangi penerbangan lan istirahat sadurunge nerusake menyang tujuan.

Tips kanggo Rencana Layover Sampurna:

  1. Iku apik kanggo sinau maskapai sing arep menyang tujuan sing arep dibukak lan ngendi padha mandheg ing dalan.
  2. Temokake kabijakan imigrasi ing kutha sing sampeyan pilih. Nalika sawetara negara nawakake visa nalika rawuh, liyane bakal mbutuhake sampeyan nglamar sadurunge kebangkrutan. Sampeyan uga ora pengin nglampahi kabeh wektu singgah kanggo ngisi dokumen imigrasi.

Yen sampeyan ora metu saka bandara amarga sampeyan kudu nginep, sampeyan kudu nginep ing area transit utawa hotel ing sacedhake yen sampeyan duwe sewengi lan bisa uga ora mbutuhake visa.

  • Uga, priksa jarak bandara menyang papan eksploitasi sing disenengi. Kurang sampeyan nglampahi kabeh wektu layover menyang lan saka bandara. Mbayangno sijine Lagos minangka panggonan singgah karo hotel ing Lekki ing pikiran. Sampeyan bisa uga ngentekake kabeh wektu kasebut saka bandara menyang Lekki lan bali amarga lalu lintas. Priksa manawa sampeyan teka ing bandara persinggahan ing wektu sing tepat kanggo nyekel pesawat sampeyan.
  • Pack karo layover ing pikiran. Bagasi lan bagasi sing dicenthang utama sampeyan ora bakal dibongkar nganti tujuan pungkasan. Dadi luwih becik nggawa kabeh sing dibutuhake ing tas tangan menyang kabin.
  • Gunakake platform pesenan kayata WisatawanSkyscannerAirwander, lan goleki opsi multicity.
web:  Sing Perlu Dingerteni Babagan Angkutan Umum ing Kanada Kanggo Wiwitan

Jinis-jinis Layovers

Jinis pisanan saka layover dileksanakake dening maskapai, tegese sampeyan tuku siji tiket, lan layover minangka bagéan saka itinerary. Iki biasane kanggo sawetara jam utawa kadhangkala dina. Kanggo njupuk kauntungan saka iki, tinimbang pesen pesawat langsung luwih cendhek, sampeyan bisa Book trip luwih cendhek karo layover ing sembarang kutha kapentingan.

Jinis sing nomer loro yaiku sing sampeyan pilih kanthi pesen tiket kapisah. Contone, tinimbang pesen Cape Town menyang London langsung, sampeyan bisa pesen Cape Town menyang Istanbul sadurunge nyambungake penerbangan liyane menyang London.

Tur Singgah Gratis

Sawetara maskapai penerbangan utama donya sing nawakake tur singgah gratis kalebu:

  1. Turkish Airlines nawakake tur Istanbul gratis ing antarane 3 nganti 9 jam menyang sawetara papan wisata sing apik ing kutha utawa kesempatan kanggo nginep ing hotel gratis.   
  2. Etihad Airways boarding pass minangka tiket diskon ing kutha Abu Dhabi. Iku uga nawakake sampeyan loro free bengi ing hotel ndhuwur.
  3. Program singgah Qatar Airways nawakake visa gratis kanggo wong sing lelungan liwat Doha lan diskon akomodasi hotel.

Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar