Kepiye Dadi Tutor Online ing Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan butuh langkah-langkah dhasar kanggo dadi tutor online ing Nigeria? Yen ya, kirim blog iki kanggo sampeyan.

Yen sampeyan entuk kesenengan ing pengaruh kawruh kanggo wong, njupuk hustle ayu iki online tegese luwih dhuwit ing kanthong.

iklan

Sawise kabeh, les online ing jaman teknologi iki nguntungake lan luwih gampang dibandhingake karo cara pamulangan konvensional.

Kanthi nggunakake internet, pamulangan online dadi cepet lan populer kanthi nggunakake inovasi teknologi lan media sosial.

Apa maneh, akeh wong tuwa Nigeria saiki menehi les online tinimbang pelajaran fisik biasane amarga aman.

Syarat kanggo dadi tutor online ing Nigeria

Kanggo dadi tutor online, ana sawetara kritéria sing kudu diduweni kaya sing ana ing setelan tradisional.

Dadi, minangka tutor online, sampeyan kudu duwe:

  • Paling ora sertifikat gelar ing kursus sing sampeyan arep ngajar utawa luwih becik, sarjana pendidikan;
  • Pengalaman ngajar utawa sertifikasi; lan
  • Sertifikasi subyek tartamtu.
Kepiye carane dadi tutor online ing Nigeria

Kepiye Dadi Tutor Online ing Nigeria

Minangka guru online sing kepengin banget, jawaban kanggo pitakonan "ing ngendi aku miwiti" mesthi bakal teka yen sampeyan ngerti apa tegese tutorial online.

Nanging, ing ngisor iki ana sawetara tips babagan carane miwiti tutor online ing Nigeria kanthi gratis.

1. Ndhaptar minangka guru online

Prosedur standar babagan carane dadi tutor online yaiku kanggo guru sing pengin ndhaptar ing perusahaan tutor online.

Ora ana sing istimewa ing kene. Sampeyan mung kudu ngisi formulir lan nyedhiyakake informasi bio dhasar sampeyan.

Sampeyan mbutuhake foto profil, preferensi les, sertifikat KTP (gumantung saka perusahaan), bukti pendhidhikan, lsp.

Ora ana sing pribadi ing kene; hiring Company mung kudu ngerti liyane babagan sampeyan kanggo ndeleng yen sampeyan cocok kanggo proyek.

2. Tahap persetujuan lan verifikasi profil

Sawise sampeyan ngirim kredensial bebarengan karo formulir sing sampeyan isi online, tim dhukungan perusahaan bakal verifikasi.

Nalika verifikasi wis rampung lan dheweke kasengsem karo apa sing dideleng, registrasi profil sampeyan bakal disetujoni.

Kanggo mesthekake yen sampeyan wis dibusak saka kabeh formulir rekaman ala, sawetara perusahaan uga seneng nganakake mriksa cathetan pidana.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sawise kabeh verifikasi lan mriksa latar mburi, profil sampeyan minangka tutor bakal kasedhiya kanggo siswa kanggo ndeleng.

3. Ngerti materi piwulangan online

Nggawe profil sampeyan kasedhiya kanggo dideleng siswa tegese sampeyan wis mumpuni lan dicenthang dadi tutor ing perusahaan kasebut.

Nanging iku ora pungkasan, ana perlu kanggo njaluk dhewe kenalan karo alat mulang online.

Nalika sampeyan ora bakal nindakake iki dhewe, tim dhukungan saka perusahaan sing bakal digunakake bakal nuntun sampeyan ing kabeh platform.

Dheweke bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake alat kanggo nambah navigasi sing gampang sajrone kelas online.

iklan

iklan

Kanggo tutor online anyar sing ora duwe pengalaman mulang online, ora ana cara sing luwih apik kanggo miwiti lelungan iki.

Yen sampeyan bakal njupuk mata pelajaran sing kalebu pitungan, ayo ngomong Matematika, Fisika, Kimia, utawa mata pelajaran sains apa wae, coba duwe alat nulis digital.

Piranti nulis digital kaya papan cathetan lan pena bakal mbantu siswa luwih ngerti babagan apa sing bakal diwulangake.

4. Miwiti tutor online kanthi bener

Ora ana liyane babagan carane dadi tutor online ing Nigeria tinimbang miwiti kelas.

Elinga yen Perusahaan sing nyewa kudu menehi kelas kanggo sampeyan adhedhasar kualifikasi lan wektu sing sampeyan pilih sadurunge sampeyan bisa miwiti les.

Luwih apik, sawetara model bisnis perusahaan tutor online minangka salah sawijining sing ngidini siswa komunikasi karo sampeyan kanggo jadwal kelas.

Dheweke bakal mriksa profil sampeyan, ndeleng kualifikasi sampeyan, review lan umpan balik sing kasedhiya babagan sampeyan, lan liya-liyane sadurunge milih sampeyan.

Apa wae model bisnis perusahaan tutor sing sampeyan gunakake, sampeyan bakal ngerti jadwal wektu sampeyan lan sampeyan bisa miwiti ngajar online lan entuk dhuwit.

Cara Narik Siswa Luwih Kanggo Tutor Online

iklan

Sawise profil sampeyan kudu disetujoni, sampeyan kudu narik kawigaten para calon mahasiswa sing bakal golek kawruh saka sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngetrapake tips ing ngisor iki yen sampeyan pengin narik luwih akeh siswa supaya nggawe jadwal kelas liyane karo sampeyan:

  • Nganyari profil sampeyan asring;
  • Tansah takon siswa menehi rating lan nggawe review babagan sesi kelas sampeyan;
  • Dadi kasedhiya kanggo siswa paling akeh wektu;
  • Nggawe pakulinan kanthi nanggapi panjaluk sing ditindakake sajrone sesi kelas kanthi cepet; lsp.

Cara Tutor Online Nggunakake Aplikasi Kelas ing Nigeria

Thanks kanggo teknologi, ana akeh aplikasi sing ngidini utawa nambah tutor online sing efektif lan efisien.

Tanpa prejudice kanggo app sembarang, ana Zoom, Google meet, lan host liyane. Sawetara Perusahaan online duwe piranti lunak tartamtu sing uga langganan.

Mula, umume ruang kelas lan aplikasi les online iki duwe alat penting kanggo mbantu kelas 'siji-kanggo-siji', utawa sesi les 'siji-kanggo-akeh'.

iklan

Sing paling penting, mayoritas organisasi tutor ing kana menehi tautan demo menyang tutor kanggo nyoba link papan tulis.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen ngono, sampeyan disaranake mriksa (ing rincian) kabeh fitur sing kasedhiya ing papan tulis.

Iki perlu banget supaya sampeyan bisa ngerti alat - malah luwih apik - sadurunge sampeyan njupuk sesi tutor online pisanan.

Sawise ujar iki, sampeyan bisa nindakake tugas ing ngisor iki kanthi efisien lan nyaman sajrone sesi kelas:

  • Nggawe konferensi video adhep-adhepan.
  • Ngomong karo siswa kanthi swara sing apik lan swara sing berkualitas.
  • Ketik, busak lan gambar nganggo warna apa wae sing sampeyan pilih ing papan tulis digital canggih.
  • Obrolan teks liwat olahpesen cepet.
  • Ngunggah dokumen lan nuduhake file.
  • Ngowahi pesen kanthi progresif saéngga ngidini pihak katelu ndeleng kabeh sing sampeyan lakoni.
  • Ngakses sesi kelas liwat kabeh jinis piranti.

kesimpulan

iklan

Tanpa mangu-mangu, urip guru online kebak kesenengan, kesenengan, lan ganjaran, kanthi finansial lan intelektual.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Liwat sesi kelas siji-siji-siji-siji-siji-siji-siji-siji-siji-siji-siji-siji-siji, tutor online nulungi murid-muride kanggo nggayuh potensi maksimale.

Muga-muga sing dibahas ing ndhuwur cukup kanggo mangsuli telusuran babagan carane dadi tutor online ing Nigeria kanthi gratis.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar