Carane Charles Schwab nggawe dhuwit karo nul komisi

Nyebar katresnan

Kepiye carane Charles Schwab entuk dhuwit kanthi komisi nol? Aja kuwatir, amarga artikel iki ana ing ambang mbukak model bisnis Charles Schwab.

Tanpa mangu-mangu, Charles Schwab minangka salah sawijining perusahaan pialang paling gedhe lan paling dihormati ing saindenging AS.

Saka sudut pandang broker, Charles Schwab duwe jutaan akun sing didaftar ing sangisore perawatan lan triliun dolar minangka aset klien.

Nggoleki saka sudut layanan perbankan, milyar dolar bisa ditemokake minangka dhuwit sing disimpen ing Charles Schwab Bank.

Kabeh tokoh iki mesthi bakal njaluk supaya akeh pitakonan, lan salah siji saka wong-wong mau bisa dadi carane Schwab nggawe dhuwit karo nul komisi?

Apa Charles Schwab?

Charles Schwab resmi nindakake bisnis minangka Charles Schwab & Co., sadurunge diganti dadi apa sing saiki dikenal ing industri perbankan lan perantara.

Dadi, Charles Schwab minangka lembaga keuangan sing misuwur ing Amerika Serikat sing nyedhiyakake lan menehi layanan perbankan lan perantara.

Iki diadegaké déning Charles R. Schwab ing 1971, Schwab minangka bank paling gedhé nomer sanga ing saindhenging Amerika Serikat kanthi 31.9 yuta akun mbukak.

Ora diwatesi, tokoh liyane sing ndadekake Charles Schwab dadi peringkat sing paling dhuwur yaiku Bank kasebut duwe aset manajemen (AUM) $ 6.64 triliun ing taun 2020.

Sing dikandhakake, Charles Schwab Corp. minangka perusahaan umum sing kadhaptar miturut Undhang-undhang Bursa Efek 1934, dadi wajib perusahaan kasebut ngajukake penghasilan finansial terus-terusan karo SEC.

Model bisnis Charles Schwab

Kepiye carane Charles Schwab entuk dhuwit?

Miturut pratelan sing digawe dening Charles Schwab, dheweke saiki menehi layanan sing ora ana pungkasan kanggo 31.9 yuta akun rata-rata.

Kanthi jumlah pelanggan sing akeh banget, Charles Schwab ngaku nyedhiyakake layanan perbankan lan broker kanthi komisi $0.

Yen mangkono, kepiye Charles Schwab entuk dhuwit saka komisi nol "$0" lan dagang gratis? Apa nyata utawa ora, sampeyan bakal ngerti.

Ing ngisor iki, Nanging, model bisnis Charles Schwab lan carane ngasilake revenue kanggo mlaku perusahaan kanthi lancar tanpa masalah.

Ing taun 2021, model penghasilan Charles Schwab dilacak lan limang (5) cara sing beda-beda ditemokake minangka cara golek dhuwit.

Model penghasilan revenue iki kalebu:

1. Revenue Bunga

Salah sawijining cara Charles Schwab entuk dhuwit saka komisi $0 yaiku liwat revenue Bunga saka Aset Penghasilan Bunga.

Institusi finansial sing populer iki ngasilake bathi sing akeh saka aset entuk bunga kayata utangan margin, sekuritas investasi, lsp.

Kaca 146 saka Formulir 10-K paling anyar saka Charles Schwab nyedhiyakake manawa organisasi bisnis nglumpukake $ 6.5 milyar saka kapentingan.

Analisis rincian revenue lan aset entuk bunga sing diasilake dening perusahaan ditampilake ing ngisor iki:

  • Piutang dhuwit saka klien broker kira-kira $848 yuta.
  • Sekuritas sing kasedhiya kanggo didol kira-kira $ 4.5 milyar.
  • Pinjaman Bank ngasilake revenue $545 yuta.
  • Pendapatan utang sekuritase kira-kira $334 yuta.
  • Awis lan investasi sing dipisahake yaiku $ 141 yuta.
  • Lan pungkasan, awis lan setara awis, $120 yuta.

Yen dijumlahake, iku $ 6.5 milyar kanthi 56% saka total revenue Charles Schwab. Kabeh mau digawe saka kapentingan.

Sampeyan bisa nemokake kabeh laporan keuangan Schwab sing dirilis liwat bagean investor Laporan Tahunan 10-K Charles Schwab ing kaca web.

2. Manajemen Aset lan Biaya Administrasi

Kajaba iku, perusahaan entuk dhuwit saka model bisnis dagang gratis saka manajemen aset lan biaya administrasi liyane.

Apa tegese Charles Schwab nyedhiyakake layanan manajemen aset. Dadi, ngisi persentase tartamtu minangka biaya penasehat kanggo portofolio sing layak.

Gumantung saka jinis akun lan strategi, biaya manajemen perusahaan diwiwiti saka 0.55% nganti 1.00% kanthi minimal $25,000 nganti $1 yuta ing akun kasebut.

Model penghasilan iki, nanging aliran pendapatan paling gedhe nomer loro ing Schwab, amarga 30% saka total bathi ing taun 2020.

3. Asil Dagang

Ing urat sing padha, Charles Schwab uga nggawe dhuwit liwat model revenue sing dikenal minangka revenue dagang.

Pendapatan dagang iki minangka revenue sing ditampa saka revenue aliran pesenan, komisi, lan transaksi utama.

Nalika iki bisa uga katon bertentangan karo komisi $ 0 utawa kampanye dagang gratis sing digawe dening perusahaan, penghasilan iki ora ditrapake kanggo kabeh.

Pendapatan dagang mung ditrapake kanggo dodolan, online, ETF, saham dagang dhewe, kanthi urutan kasebut.

Dadi, sampeyan pengin ijol-ijolan Reksa Dana, Opsi Berjangka, CD, Obligasi Perusahaan lan Kotamadya, Obligasi Asing, lsp, sampeyan bakal mbayar biaya komisi utawa biaya dagang utawa loro-lorone.

4. Biaya Rekening Deposit Bank

Miturut riset, biaya akun simpenan bank Schwab kira-kira $355 yuta (3% saka total revenue) ing 2020.

Iku kanggo Charles Schwab Corporation. Perusahaan kasebut duwe sawetara opsi transfer dhuwit, lan kabeh mau gratis ora kalebu transfer kabel.

5. Revenue liyane

Ya, perusahaan bisnis Charles Schwab duwe model revenue sing dikenal minangka "Othet Revenue" lan perusahaan kasebut entuk dhuwit.

Kanthi tembung saka Formulir 2020-K Charles Schwab 10, kasebut "Liyane" minangka aliran penghasilan kaping lima lan pungkasan.

Lan aliran revenue "Liyane" iki digawa ing $332 yuta lan iku 3% saka total revenue institusi financial.

Sing paling penting, Schwab ujar manawa sumber pendapatan "Liyane" iki yaiku biaya pangolahan ijol-ijolan, biaya piranti lunak, biaya layanan tartamtu, lan keuntungan sing ora diulang.

Apa model bisnis lan revenue Charles Schwab?

Intine, Charles Schwab Corporation ngaku duwe komisi nol lan model bisnis dagang gratis, nanging isih entuk dhuwit liwat sawetara revenue.

Aliran pendapatan kasebut kalebu:

  • Fee-for-service (FFS) model bisnis
  • Model revenue kapentingan
  • Model bisnis adhedhasar komisi
  • Freemium yaiku model bisnis upselling
  • Model bisnis Merger & Acquisition (M&A).

Summary

Kesimpulane, Charles Schwab saiki menehi layanan sing ora ana pungkasane kanggo 31.9 yuta akun rata-rata.

Kanthi jumlah pelanggan sing akeh banget, Corporation mutusake kanggo menehi layanan perbankan lan broker kanthi komisi $0.

Dadi yen sampeyan kepingin weruh carane Charles Schwab entuk dhuwit kanthi komisi nol, analisis ing ndhuwur kudu ngilangi keraguan sampeyan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar