Kepiye cara ngemas tas sing penting kanggo relokasi sampeyan?

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Kasunyatane yaiku preduli babagan persiapan sampeyan utawa kepiye perusahaan obah sing sampeyan sewa kanggo relokasi sampeyan, ana sing salah. Sampeyan bisa uga ora bisa ngakses barang-barang sampeyan sajrone sawetara dina. Dadi sampeyan kudu manggon mung karo barang sing sampeyan duwe. Mulane, iku penting sing Pack tas penting kanggo pamindhahan. Sampeyan kudu ngemot kabeh sing sampeyan butuhake supaya bisa urip kanthi kepenak.

Pentinge tas kasebut meh padha karo golek cara sing murah kanggo tekan papan anyar. Mulane, yen sampeyan pengin bebas njelajah pengaturan travel paling terjangkau tanpa inflating rega, Numpak Atlantik iku ngendi sampeyan bisa nindakake mung sing! Kita bakal mesthekake yen sampeyan entuk sing paling apik saka relokasi kanthi ngidini sampeyan mbuwang dhuwit luwih murah kanggo lelungan! Lan yen sampeyan kuwatir, sampeyan ora bakal lali bab-bab kritis liyane, kayata tas penting lan apa sing kudu dilebokake.

AtlanticRide

Apa tas penting, lan carane nyiyapake kanggo pindhah?

iklan

Kanggo miwiti, tas "penting". wadhah sing bakal nyimpen kabeh barang-barang berharga, uga kabutuhan saben dina. Iki kalebu pilihan pembayaran, piranti hiburan, obat-obatan, lan liya-liyane. Sejatine, yen sampeyan ora bisa ndeleng dhewe urip tanpa barang tartamtu, sanajan sedina utawa rong dina, kudu ana ing tas. Mangkono, sanajan sampeyan mung ditinggalake karo isi tas, sampeyan bakal bisa njaga rutinitas sing relatif normal.

web:  Pira Umur Sampeyan Kudu Skydive?

Uga Waca: Pira Entuk Staf Bank GT? Struktur Gaji Bakal Ngagetake Sampeyan

Apa barang sing kudu dilebokake ing tas penting?

Ing ngisor iki sawetara barang sing luwih penting sing kudu ditemokake ing njero tas penting:

  • Dokumen lan kertas penting
  • Dompet lan kunci
  • Electronics
  • Obat-obatan sing dibutuhake
  • Kamar

Sampeyan bisa uga pengin kalebu ngganti sandhangan, uga. Mangkono, sanajan sandhangan asli dadi reged, sampeyan duwe set siap kanggo mbukak. Nanging aja ngluwihi, amarga sandhangan bisa njupuk akeh ruang.

Dokumen lan kertas penting

Kaping pisanan, sampeyan bakal pengin klumpukne kabeh dokumen lan dokumen sing dibutuhake sadurunge ninggalake omah lawas. Amarga sawetara makalah iki angel dipikolehi, sampeyan bisa uga pengin nyisihake sawetara wektu sadurunge pindhah. Iku tansah apike kanggo miwiti awal. Salajengipun, yen sampeyan pengin nyiapake omahmu kanggo didol, sampeyan kudu duwe dokumen ing tangan. Sampeyan ora bakal ngerti kapan kesempatan bakal teka. Panggonan sing paling apik kanggo nyimpen kertas kasebut yaiku tas penting. Yen sampeyan duwe dokumen ing kana, padha bakal gampang tekan, lan sampeyan ora bakal kelangan trek mau.

Pack tas Essentials - miwiti karo dokumen

Dompet lan kunci

Sampeyan ora pengin duwe kunci lan dompet adoh saka tekan langsung. Minangka sampeyan bakal tansah duwe tas penting karo sampeyan, iku panggonan sampurna kanggo wong-wong mau. Uga, yen sampeyan pengin pindhah tanpa repot ing saindhenging negara, sampeyan kudu akses gampang kanggo pilihan pembayaran. Iki minangka barang sing penting kanggo urip sampeyan, lan kudu ana ing tas sing cocog.

web:  Carane entuk ing Inksnation plus tips kanggo miwiti

Electronics

Sabanjure, kita duwe piranti elektronik sing kudu ditimbang. Saiki, jelas yen sampeyan ora bisa nyelehake kabeh ing njero tas lan ngarepake bakal duwe akeh ruang kanggo barang liyane. Sampeyan bakal perlu nggawe imbangan antarane kabutuhan lan kemewahan. Telpon lan laptop sampeyan minangka calon utama kanggo tas kasebut, nanging desktop sampeyan ora. Bisa uga sampeyan wis biasa duwe piranti elektronik ing sacedhake, mula sampeyan ora bisa mbayangake urip sanajan sawetara jam tanpa piranti kasebut. Ing kasus kasebut, mesthine kudu ana ing tas, yen bisa. Nanging penting kanggo nimbang apa perlu. Kita diikat karo elektronik, nanging kita bisa ngatur kanthi becik tanpa ana yen perlu.

piranti elektronik ing meja

Obat-obatan sing dibutuhake

Apa wae sing ditindakake, sampeyan kudu ngemas kabeh obat biasa ing tas sing penting. Nalika sampeyan bisa tuku kanthi gampang ing endi wae, bisa uga ora dijamin. Lan sampeyan ora bisa nanggung ing kahanan sing ora bisa entuk akses menyang obat-obatan sing dibutuhake. Mulane, dadi prioritas pisanan kanggo Pack mau ing tas sing bakal karo sampeyan ing kabeh wektu. Prioritas minangka perkara sing angel lan asring kaancam dening godaan. Dadi, nalika iku bisa nggodho kanggo katon menyang bar paling apik ing Manhattan pisanan lan ninggalake packing kanggo mengko, sing pilihan salah. Pack dhisik, nyenengi mengko. Kuwi cara sing bener.

web:  Carane Nggawe Puff Puff

Kamar

Pungkasan, nalika sampeyan ngemas tas sing penting, sampeyan kudu nyakup kabeh peralatan mandi sing dibutuhake. Sampeyan ora ngerti apa kahanan nalika sampeyan teka ing omah anyar, lan sampeyan bisa langsung tuku barang kasebut. Dheweke ora njupuk akeh papan lan bakal nggawe urip luwih gampang. Sanadyan sampeyan teka ing omah anyar tanpa alangan, luwih apik yen sampeyan bisa adus, nyikat untu, lan liya-liyane, ora perlu mbongkar utawa menyang toko. Lan yen sampeyan ngalami kahanan sing ora nyenengake, duwe perlengkapan mandi karo sampeyan bisa dadi penyelamat harfiah!

toiletries ing meja
Sabun, sikat utawa loro, lan liya-liyane sing sampeyan butuhake!

Siapke tas penting kanggo saben anggota kulawarga

Pungkasan, sampeyan ora bakal ngemas tas tunggal yen sampeyan lelungan karo kulawarga. Saben anggota kudu duwe tas dhewe-dhewe sing dikemas lan siap kanggo pindhah. Mulane, sampeyan kudu ngemas tas penting kanggo saben anggota kulawarga. Kajaba iku, saben wong duwe prioritas unik dhewe, lan isi tas bisa beda-beda saka siji anggota kulawarga menyang liyane.. Kanthi sesambungan lan koordinasi, sampeyan bisa nyukupi akeh barang sing luwih penting!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar