Carane Book janjian visa Jerman ing Nigeria: A Step by Step guide

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Carane Book janjian visa Jerman ing Nigeria: A Step by Step guide kanggo sampeyan. Ayo dadi miwiti.

Wong Nigeria seneng lelungan kanthi alasan sing nyenengake, bisnis, lan pendhidhikan. Jerman lan negara-negara Eropa liyane minangka tujuan kanggo akeh wong Nigeria amarga kepinteran teknologi sing akeh lan kabijakan sing ramah imigran. Yen sampeyan pengin lelungan menyang Jerman utawa wilayah Schengen sawise paspor internasional, dokumen penting sabanjure yaiku visa sing ngidini sampeyan mlebu ing Jerman.  

Related Artikel: Pira rega paspor internasional Nigeria anyar? Lan suwene suwene kanggo entuk?

Jenis Visa Jermans

Visa Jerman sing ditanggepi kanggo lelungan Nigeria sing arep menyang Jerman bisa dikategorikake dadi loro -  

  1. Visa Schengen: iki minangka visa jangka pendek ora luwih saka 90 dina lan menehi akses menyang salah siji saka 26 negara Eropa, kalebu Jerman, sing diarani wilayah Schengen. Iki diakses dening wong Nigeria sing lelungan kanggo pariwisata, bisnis, kunjungan pribadi, medis, acara, lan liya-liyane, lan ora duwe niat tetep luwih saka telung sasi ing Jerman.
  2. Visa Imigran / Jangka Panjang: iki kasedhiya kanggo wong sing arep nglampahi luwih saka 90 dina ing Jerman salah siji kanggo pendidikan, pasinaon, Employment, reuni kulawarga, leren, lan malah relokasi permanen.

Requirements

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ing ngisor iki sawetara dokumen sing dibutuhake sadurunge nerusake aplikasi visa:

  1. Rampung formulir aplikasi ing Inggris utawa Jerman.
  2. Rong foto ukuran ukuran paspor.
  3. Paspor internasional lan visa sadurunge, yen ana.
  4. Asuransi kesehatan travel.
  5. Surat lamaran sing njlèntrèhaké alesan kanggo ngunjungi Jerman.
  6. Jadwal penerbangan kanthi rincian tanggal mlebu lan metu saka Jerman.\
  7. Bukti status sipil (akte nikah, akte kelahiran, lsp.)
  8. Bukti kahanan finansial.

Jerman Kantor Visa

Ing liyane kanggo njaluk visa ing ndhuwur kanggo ngunjungi Jerman, sampeyan kudu nggawe janjian kanggo Interview ing sembarang kantor misi Jerman resmi ing Nigeria. Akeh wong sing pengin lelungan anyar sing terus takon babagan cara nggawe buku Jerman janjian visa ing Nigeria? Ana rong kantor resmi pamaréntahan Jerman ing Nigeria - Kedutaan Besar Jerman ing Abuja lan Konsulat ing Lagos.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging, janjian visa mung dihibur ing Konsulat ing Lagos. Nanging, pangecualian bisa diwenehake marang pelamar sing adhedhasar ing sangalas negara bagian lor lan Abuja ing perjalanan darurat resmi lan medis kanggo wawancara ing Abuja.

Uga Waca: Maskapai paling apik ing Nigeria sampeyan bisa dipercaya

Cara Book Janjian Visa Jerman

  1. Dolan maring misi resmi Republik Federal Jerman ing Nigeria situs, utawa sampeyan bisa langsung menyang portal janjian kene lan pilih kategori visa sing cocog.
  2. Klik janjian anyar lan isi jeneng, email sing sah, lan nomer paspor.
  3. Pilih jinis visa saka gulung mudhun lan kirim.
  4. Isi lan lampirake kabeh dokumen liyane sing perlu, lan sampeyan kudu milih tanggal kanggo janjian saka tanggalan ing layar sing kasedhiya.  

German Janjian Visa

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Booking kanggo janjian visa Jerman ing Nigeria rampung free lan mung njupuk sawetara menit. Ing ngisor iki sawetara poin kanggo nuntun sampeyan nalika pesen:

  1. Saben pelamar kudu duwe pesenan sing kapisah kajaba bocah-bocah sing nglamar bebarengan karo wong tuwa utawa wali.
  2. Wong bisa Book mung siji janjian ing wektu tartamtu. A pesenan anyar mung bisa diparengake sawise siji sasi.
  3. Sampeyan kudu ngirim dokumen sing dibutuhake kaya sing kasebut ing ndhuwur kanthi biaya visa.
  4. Sampeyan kudu ana ing kantor Konsuler Jenderal 30 menit sadurunge janjian; mula sampeyan ora bakal dirawuhi.
  5. Disaranake nggawe janjian sampeyan sedini mungkin amarga bisa uga ana backlog sadurunge wektu lelungan. Sampeyan bisa nglamar nem sasi sadurunge tanggal lelungan sing direncanakake.
  6. Yen sampeyan ora katon ing tanggal janjian, sampeyan bisa uga diblokir kanggo pesenan sajrone nem sasi maneh. Dadi luwih becik hubungi Konsuler Jenderal kanthi email ing [email dilindhungi] yen tanggal janjian sampeyan ora bisa ditindakake maneh.
  7. Pilih kategori visa sing cocog lan bener ing kaca aplikasi amarga janjian sampeyan bakal dibatalake yen sampeyan milih jinis sing salah.

Uga Waca: Bisa Garwane Tanggungan Bisa Ing Kanada? Lan Ing Kawontenan Apa

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pengabaian Janjian

Nalika nggawe janjian iku wajib kanggo kabeh sing kudu njaluk visa lan lelungan menyang Jerman. Kumpulan wong ing ngisor iki bisa dibebasake saka janjian kanggo wawancara visa: Warga Nigeria sing lelungan liwat Jerman utawa nggunakake bandara Jerman minangka lokasi persinggahan lan pelamar tugas diplomatik resmi saka pemerintah Nigeria kanthi karya kertas sing dibutuhake saka kementerian luar negeri. urusane.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar