12 CARA kanggo pindho dhuwit IN NIGERIA

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wis nggoleki cara kanggo dobel dhuwit ing Nigeria, tanpa kudu ilang menyang skema Ponzi, mula sampeyan ana ing papan sing bener.

Akeh wong Nigeria sing mesthi pengin mesthekake yen dhuwit ora mung disimpen ing akun bank nalika entuk dhuwit sithik utawa ora ana kapentingan ing akun tabungan.

iklan

Akeh sing wis diapusi lan sawetara sing durung tiba ing tangan scammers iki wis wedi kelangan dhuwit liwat pengalaman anggota kulawarga utawa tanggane.

Salah sawijining praktik sing paling apik kanggo sukses pindho dhuwit ing Nigeria yaiku sinau program, investasi utawa bisnis sing pengin dilebokake.

Priksa manawa sampeyan ngerti cara kerjane, apa sing kudu sampeyan ngarepake, suwene wektu kanggo entuk dhuwit tikel kaping pindho (yaiku jabatan utawa durasi), lan sinau syarat lan kahanan kanthi apik.

AtlanticRide

Bab liya sing kudu digatekake nalika nimbang cara kanggo pindho dhuwit ing Nigeria yaiku "rakus". Aja srakah, umume wong sing ora ngerti tumindak srakah iki bakal kelangan kabeh dhuwit sing digoleki.

Wong-wong sing nggawa munggah program minangka liya kanggo njupuk adoh wong hard-entuk dhuwit muter ing psikologi manungsa, padha nggunakake rakus kanggo narik kawigaten wong ngerti persil saka manungsa sing rakus lan bakal gampang tiba menyang trap iki.

Pamungkas, ing proses dobel dhuwit, ora pindhah kanggo apa luwih saka kapasitas financial, Kadhangkala unforeseen kedaden, (iku resiko malah yen wis diwilang). Yen kedadeyan sing ora dikarepake lan sampeyan kalah, sampeyan ngerti apa tegese. Dadi, tumindak kanthi wicaksana.

Uga Waca: Perusahaan Logistik ing Nigeria

Ing ngisor iki sawetara cara sing dipilih kanthi ati-ati sampeyan bisa tikel dhuwit ing Nigeria.

1. Gunakake aset sampeyan:

iki ora kudu nandur modal akeh dhuwit utamane yen sampeyan duwe aset sing pengin disiapake. Umume wong duwe aset sing mung digunakake kanggo panggunaan pribadi. Nggawe wong-wong mau bakal entuk sampeyan luwih saka sing sampeyan ngarepake. Iku luwih kaya miwiti bisnis. Conto sing apik yaiku mobil, tinimbang parkir mobil kasebut ing garasi sampeyan bisa njaluk sopir kanggo nggawa wong menyang panggonan sing dituju lan bali dhuwit. Driver bakal mbayar ing mburi dina adhedhasar persetujuan nalika sampeyan nyimpen sing isih kanggo dhewe lan kanggo pangopènan mobil.

Sijine aset kanggo bisa kanggo pindho dhuwit ing Nigeria

2. Tuku saham:

sampeyan bisa pindho dhuwit ing Nigeria dening tuku Enggo bareng perusahaan utawa Enggo bareng bank. Nalika rega saham mundhak, sampeyan adol lan entuk dhuwit kanthi bathi. Iki cara sing apik kanggo pindho dhuwit tanpa resiko kelangan dhuwit, nanging sampeyan kudu ngerti syarat lan kahanan perusahaan lan uga cashflow perusahaan kanggo ngerti wektu kanggo tuku utawa ngedol.

Tuku saham kanggo pindho dhuwit ing Nigeria

3. Re-investasi dividen:

small jumlah dhuwit reinvested bisa tuwuh dadi jumlah luwih gedhe yen sampeyan digunakake kanggo tuku liyane Enggo bareng saka Simpenan sing mbayar deviden ing siji. Dividen reinvesting tegese bola-bali ngarahake awis bali menyang investasi kanggo ajeg "pindho mudhun" lan pindhah kanggo wutah sakabèhé maksimum saka posisi lan bali sakabèhé maksimum liwat wektu. Goleki saham dividen sing ngasilake dhuwur. Iki bisa mbantu sampeyan pindho Panjenengan dhuwit in Nigeria.

web:  15 Cara cerdas kanggo nandur modal dhuwit ing Nigeria (2022)

4. Obligasi Federal Government of Nigeria (FGN):

Obligasi FGN minangka sekuritas utang (tanggung jawab) Pemerintah Federal Nigeria (FGN) sing diterbitake dening Kantor Manajemen Utang (DMO) kanggo lan atas jenenge Pemerintah Federal.

Nigeria FGN Bond

FGN nduweni kewajiban kanggo mbayar pokok obligasi lan bunga sing disepakati nalika lan nalika kudu dibayar. Nalika sampeyan tuku Obligasi FGN, sampeyan menehi utang menyang FGN kanggo wektu tartamtu. Obligasi FGN dianggep minangka paling aman kabeh investasi ing pasar utang domestik amarga didhukung dening 'iman lengkap lan kredit' saka Pemerintah Federal, lan kuwi diklasifikasikaké minangka instrument utang resiko-free.

Dheweke ora duwe risiko gawan, tegese pancen yakin kapentingan lan prinsipal sampeyan bakal dibayar nalika kudu dibayar. Pendapatan bunga sing ditampa saka sekuritase dibebasake pajak. Obligasi FGN ditangani dening kantor manajemen utang. Kanggo sinau luwih lengkap babagan cara nandur modal, bukak situs web kene

5. Perdagangan forex:

Iki mung dagang mata uang asing lan bisa pindho Panjenengan dhuwit in Nigeria. Iku tuku lan adol mata uang asing. Strategi ing mburi iki yaiku, nilai mata uang ing pasar saham mundhak lan mudhun babagan akeh faktor kayata ekonomi mata uang inang.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Dadi, nalika nilai mata uang mudhun utawa dirasa mundhak kanthi wektu, pedagang forex tuku terus mata uang kasebut nganti regane (yaiku nganti regane mundhak) lan ing wektu iki, dheweke adol kanthi ijol-ijolan mata uang sing dikarepake. Dagang forex nguntungake banget yen sampeyan ngerti cara kerja pasar lan bisa nyebabake kerugian yen ora ditindakake kanthi bener.

web:  Apa iku ilegal kanggo ngobong dhuwit ing AS?

Maca: Restoran Berkelas Nanging Murah Ing Ikoyi Lan Pulo Victoria

Dagang Forex minangka solusi finansial nyata kanggo tikel dhuwit ing Nigeria

6. Perdagangan Cryptocurrency:

iki meh padha karo dagang sing dipecat nanging ing kasus iki, cryptocurrencies digunakake ing dagang. Cryptocurrencies populer sing bisa didagang sajrone periode iki kalebu bitcoin, Ethereum lsp.

7. Platform investasi Cryptocurrency:

yen sampeyan ora duwe kawruh babagan cara perdagangan mata uang crypto, sampeyan bisa nandur modal karo platform investasi mata uang crypto sing dipercaya utawa individu sing ngerti, sing nawakake dagang mitra. Padha bisa pindho Panjenengan dhuwit in Nigeria.

Dagang mitra mung minangka wangun investasi cryptocurrency ing ngendi pedagang njupuk jumlah tartamtu saka wong lan perdagangan atas jenenge nalika dheweke mbayar sawise wektu sing disepakati kanthi pengembalian investasi (ROI) sing disepakati.

iklan

iklan

Nalika nggunakake strategi iki, priksa manawa sampeyan bisa nggoleki cukup babagan platform utawa individu kaya ngono, lan priksa manawa bisa dipercaya.

8. Nyetel hustle sisih:

 Iki cara sing apik banget kanggo pindho dhuwit ing Nigeria. Sembarang bisnis bisa ditindakake kanthi apik minangka hustle sisih. Tegese, sampeyan isih nindakake pakaryan gaji, utawa apa wae sing saiki sampeyan lakoni, nalika sampeyan njupuk dhuwit sing sampeyan entuk kanggo nggawe bisnis. Sumber finansial utama bisa uga saka proyek mbayar sing ana. Kanthi wektu bisnis bakal tuwuh lan ora mung bakal tikel dhuwit nanging bisa ngganti sing saiki.

9. Tani:

 iki uga apik lan duwe bathi liya kanggo pindho dhuwit ing Nigeria. Ana macem-macem cara kanggo usaha tani. Bisa uga produksi tetanen utawa peternakan. Loro sing apik kanggo miwiti lan amba banget.

web:  Kepiye carane Hinge nggawe dhuwit? Model bisnis engsel sing bisa ditiru

Kanggo produksi potong, iku apik kanggo nimbang wilayah, mangsa lan kasedhiyan sawetara perlu, contone, crops tartamtu perlu sumber banyu cukup kanggo urip lan mulane akses kanggo sumber banyu kanggo irigasi bakal dibutuhake, nalika sawetara crops uga urip ing wilayah sedheng etc.

Kewan ternak uga kudu ditliti lan direncanakake sadurunge diluncurake kanggo ngindhari kerugian utawa wabah penyakit ing antarane kewan.

10. Investasi pertanian:

 yen sampeyan ora ngerti carane tani utawa sampeyan mbokmenawa ora duwe wektu kanggo tani, sampeyan bisa nandur modal ing perusahaan lan individu sing nawakake investasi ing tani. Ie sampeyan nyedhiyani dhuwit needed nalika padha nangani liyane. Ing wektu sing disepakati nalika investasi wis mateng, sampeyan bakal entuk dhuwit lan bali ing investasi (ROI).

11. Investasi real estate:

Saben-saben, bangunan lan properti didol utawa disewakake kanggo tujuan omah, industri, resmi, utawa agama. Sampeyan bisa nandur modal dhuwit ing iki lan pindho Panjenengan dhuwit in Nigeria saka investasi sampeyan gumantung ing syarat-syarat. Yen bangunan utawa properti dituku dening sampeyan, banjur iku investasi seumur hidup kajaba bangunan kasebut ambruk, properti kasebut suda (gagal kanggo nggayuh tujuane). utawa sampeyan ngedol metu.

12. Obligasi non-konversi:

Perusahaan finansial non-bank (NBFC) lan Badan korporasi nawakake tingkat bunga sing luwih dhuwur kanggo obligasi non-konversi lan celengan perusahaan. Bunga iki cukup dhuwur yen dibandhingake karo simpenan tetep bank. Tingkat bali kanggo celengan iki biasane kisaran saka 9 kanggo 10% nalika kadhangkala luwih dhuwur gumantung ing perusahaan financial lan njupuk 5-8 taun kanggo dhuwit nandur modhal tikel.


Nyebar katresnan

1 pikirane ing "12 CARA kanggo ngganda dhuwit ing NIGERIA"

Ninggalake Komentar