38 Cara Sah Kanggo Nggawe Dhuwit Online Kanggo Warga Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening John

 

Nyebar katresnan

38 Cara Sah Kanggo Nggawe Dhuwit Online Kanggo Warga Nigeria

Cewek pinter Ada. Dheweke dadi mahasiswa saka Universitas Nigerian bergengsi. Amarga pandemi Penyakit CoronaVirus, lan tumindak industri sing saya suwe dening serikat akademisi negara kasebut, kabeh sumber penghasilan dipateni. Dheweke nemokake kesempatan kanggo golek dhuwit kanthi online, kanthi cara sing sah lan wiwit esem menyang bank.

Cara sing sah kanggo nggawe dhuwit online

1) Miwiti blog lan nawakake affiliate marketing

nggawe dhuwit online

Weblog sing dicekak dadi blog yaiku wangun diary utawa jurnal online sing ana ing situs web. Iku cara apik kanggo nggawe dhuwit online. Bisa digawe pribadi utawa bisa diakses umum. Blogging diwiwiti kanthi nambah panggunaan komputer lan internet minangka jaringan kanggo tujuan akademisi, pemerintah utawa militer. Blog paling wiwitan diwiwiti ing taun 1994/1995. Pamilik digunakake kanggo nuduhake nganyari babagan urip lan uga menehi saran.

iklan

Kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs, individu nggunakake kit alat optimasi mesin telusur kanggo ningkatake rangking asil mesin telusuran. Tambah lalu lintas tegese tambah penghasilan lan penghasilan.

Blogger nggawe dhuwit saka blog kanthi nawakake konten sing bakal ditemokake para pamirsa sing menarik. Langkah pisanan yaiku mbangun kapercayan.

Dhuwit uga entuk nalika wong ngeklik iklan utawa tautan sing kasedhiya ing blog sampeyan. Iki biasane menyang situs web partner afiliasi lan pemilik blog entuk komisi nalika produk utawa layanan dituku dening wong sing nggunakake link pemilik blog.

Sawetara blogger liyane nggawe dhuwit kanthi adol blog, utamane yen wis entuk lalu lintas sing dhuwur banget. Biasane dituku kanggo digabung karo blog utawa situs web liyane utawa dituku kanggo ditutup lan nyuda kompetisi sing diwenehake.

Sawetara jinis blog ana. Siji bab sing penting kanggo ngerti babagan blog yaiku sampeyan kudu nemokake niche sampeyan. Conto blog kalebu blog gosip contone blog Linda Ikeji, blog travel contone wakawaka dokter, blog kesehatan, blog gaya urip contone Diary of a girl naija, blog komedi lan liya-liyane.

Dolan maring kene kanggo entuk informasi babagan carane miwiti blog.

2) Nduwe saluran YouTube

nggawe dhuwit online

YouTube wis cepet dadi hub internet. Udakara 1.9 milyar pangguna mlebu YouTube saben wulan. Dikira kira-kira 500 jam video diunggah menyang YouTube saben menit.

Yen sampeyan duwe saluran YouTube, sampeyan kudu nambah pamirsa, kanggo jangkauan sing luwih akeh. Jangkauan sing luwih akeh lan luwih akeh pamirsa mesthi nerjemahake dhuwit luwih akeh.

web: Cara golek dhuwit ing Instagram

Langkah-langkah ing ngisor iki minangka cara golek dhuwit kanthi online, nggunakake platform YouTube.

a) Dadi mitra YouTube. Sampeyan ora kudu dadi mitra YouTube kanggo entuk dhuwit saka YouTube, nanging kemitraan nggawe luwih lancar lan mbantu sampeyan ngasilake macem-macem penghasilan.

Kanggo miwiti minangka partner YouTube, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki

  • Miwiti saluran kanthi nggawe akun youtube dhisik.
  • Nggawe saluran sampeyan cocog karo syarat program partner YouTube. Sawetara syarat kalebu minimal 1,000 pelanggan, udakara 4,000 jam ndeleng sajrone 12 wulan kepungkur lan liya-liyane.
  • Nggawe akun AdSense.
  • Cara monetisasi liyane. Ana cara monetisasi liyane sing kasedhiya ing YouTube kalebu
  • anggota saluran. Sampeyan bisa ngedol keanggotaan menyang pelanggan, lan mbayar jumlah tartamtu. Nanging, sadurunge sampeyan bisa nindakake iki, pelanggan sampeyan kudu nganti 30,000, lan sampeyan kudu nganti 18.
  • revenue iklan. Iki minangka dhuwit sing ditampa saka ngidini iklan ing saluran sampeyan. Sampeyan kudu nganti 18, lan konten sampeyan kudu ramah pengiklan. Pengiklan waspada babagan iklan ing video kontroversial.
  • Pendapatan premium YouTube. Iki otomatis lan langsung menyang titik. Yen anggota premium YouTube nonton video sampeyan, bagean saka ragad lengganan diwenehake marang sampeyan.
  • Pembayaran super chatting. Pelanggan sampeyan bisa mbayar supaya obrolan kasebut disorot ing obrolan langsung, amarga sampeyan lagi nggawe live stream. Syarat umur minimal sampeyan yaiku 18.
  • Rak dagangan. Iki adol barang saka rak dagangan YouTube. Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh nganti 10,000 pengikut, lan sampeyan kudu umure nganti 18 taun.

b) Adol dagangane dhewe. Sampeyan bisa nggunakake kaca YouTube kanggo pasar produk. Kanggo nggawe barang dagangan sampeyan unik lan menarik, sampeyan bisa

  • Rancang produk sampeyan kanthi ngelingi target pamirsa. Contone, sampeyan duwe tembung "e dey work". Sampeyan bisa ngrancang T-shirt nganggo tembung-tembung. Sampeyan bisa malah nyetak ing cangkir lan kaos kringet.
  • Nggawe kaca kebangkrutan ing ngendi wong bisa langsung nanging saka.
  • Gunakake video kanggo promosi barang dagangan sampeyan.

c) Nggawe konten sing disponsori. Iki minangka cara populer kanggo golek dhuwit saka YouTube. Sampeyan ora kudu menehi YouTube persentase saka bayaran sampeyan ing kene. Pembayaran digawe langsung saka merek kanggo sampeyan.

  • Entuk merek kanggo partner lan nggawe kesepakatan karo dheweke.
  • Dadi kreatif karo konten sing disponsori. Coba uga transparan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Cara liya kanggo golek dhuwit kanthi online nggunakake platform YouTube kalebu nggunakake opsi super chat lan nyengkuyung pelanggan mbayar, crowdfunding ing YouTube lan uga nyengkuyung pelanggan dadi anggota premium ing YouTube.

web: Kepiye carane entuk bayaran ing youtube

3) Gabung karo situs web freelance

nggawe dhuwit online

Situs web freelancing ana ing ngendi sampeyan bisa nawarake nulis konten, desain grafis, desain web, proyek copywriting, lan liya-liyane. Sampeyan bisa nggawe dhuwit online nggunakake platform kaya Upwork, Fiverr etc.

4) Desain grafis

Desainer grafis akeh dikarepake. Ana akeh cara kanggo nggawe dhuwit online minangka desainer grafis online.

a) Ngeblog. Sampeyan bisa dadi blogger grafis, menehi tips lan saran desainer grafis enom liyane kanggo dadi luwih apik.

iklan

iklan

b) Freelance. Sampeyan bisa entuk dhuwit minangka desainer grafis online kanthi freelancing karo sawetara situs web kaya Upwork lan liya-liyane.

c) Melu lomba desain grafis. Sampeyan bisa melu kontes lan ana hadiah dhuwit kanggo para pemenang.

d) Pengajaran online / workshop. Kanthi boom ing sektor bisnis online, akeh wong sing pengin sinau carane nggawe grafis dhewe. Kelas lan lokakarya online migunani amarga wong wis siyap sinau.

e) Ngrancang situs web. Akeh wong duwe situs web lan terus-terusan golek desainer grafis kanggo ngrancang kaca.

f) Ngrancang lan nggawe logo.

Conto liyane nggawe dhuwit online minangka desainer grafis kalebu, Ngrancang barang dagangan, sampul buku lan liya-liyane.

5) Copywriting.

Copywriting minangka tambang emas. Saben bisnis mbutuhake copywriter. Ana sub-spesialisasi ing copywriting. Conto kalebu

  • Salinan dodolan. Iki nulis salinan kanggo kaca sales kaya Jumia, konga lan liya-liyane.
  • katrangan produk. Iki kanggo definisi lan njlèntrèhaké produk kanggo tujuan marketing.
  • Salinan iklan. Nulis salinan kanggo tujuan pariwara.
  • Tulisan isi. Iki mbutuhake nulis konten sing menarik, sing bisa dadi crita utawa deskripsi kanggo situs web utawa blog.
  • Kaca corong penjualan
  • Email marketing
  • Konten situs web
  • Katrangan kaca kebangkrutan lan liya-liyane.

Copywriting banget nguntungake amarga padha banget digoleki. Sampeyan uga bisa freelance ing platform kaya Upwork lan Fiverr lan entuk saka iku.

6) Drop-shipping

nggawe dhuwit online

iklan

Iki minangka model bisnis sing ngidini individu bisa ngedol barang dagangan tanpa nyimpen barang kasebut dhewe. Padha tuku saka wong liya, lan dikirim menyang pelanggan. Iki minangka ide bisnis online sing apik amarga, ora kaya bisnis fisik, sampeyan ora butuh papan kanggo nyimpen barang. Sampeyan bisa ngunjungi link iki kanggo ngerti carane miwiti bisnis drop-shipping.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Bisnis kasebut pancen nguntungake amarga sampeyan bisa entuk bathi akeh.

7) Dadi podcaster

nggawe dhuwit online

Podcast wis populer banget ing wektu iki amarga pandemi. Tekane buku audio uga wis dadi populer. Wong nggawe ton dhuwit online, saka podcast.

Cara nggawe dhuwit saka podcast.

  • Affiliate marketing. Iki promosi barang lan layanan. Komisi dibayar kanggo sampeyan kanggo saben tuku nggunakake link afiliasi.
  • Sampeyan bisa njupuk kursus ing podcast sampeyan. Kursus uga bisa dipromosikan nggunakake platform sampeyan.
  • Penjualan buku lan ulasan minangka cara liya kanggo entuk dhuwit liwat podcasting.
  • Public speaking. Umume podcaster dicedhaki kanggo acara pidato umum. Bisa uga dadi tuan rumah acara.

8) Desain web

Akeh perusahaan, kalebu startup pengin duwe situs web dhewe. Pandemi kasebut kena pengaruh akeh bisnis lan nuduhake kabutuhan duwe platform online. Mula, para perancang web digoleki, kanggo tujuan kasebut.

Ana sawetara cara desainer web bisa nggawe dhuwit online. Dheweke kalebu Freelancing. Ing skenario iki, sampeyan bisa kerja miturut syarat sampeyan. Ana sawetara platform sing bisa dadi freelance.

iklan

Desain blog. Sampeyan bisa duwe blog ing ngendi sampeyan ngrancang web lan uga bisa nawakake tawaran pemasaran afiliasi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

web: Kepiye entuk kerja freelance pisanan ing Upwork

Sampeyan uga bisa nawakake kursus online babagan ngrancang web lan eseman menyang bank sabanjure.

9) Reselling domain

Tuku lan adol jeneng domain minangka usaha sing nyenengake amarga sampeyan ora ngerti kapan sampeyan bakal entuk emas. Domain didol miturut relevansi ing lapangane.

10) Agen travel/konsultasi

Running a Travel agensi utawa konsultasi iku fun lan lucrative. Saben uwong kepengin lelungan lan butuh saran lelungan lan liya-liyane.

iklan

Sampeyan bisa nggawe dhuwit online minangka agen travel liwat

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Facebook/LinkedIn lan jaringan media sosial liyane. Pelanggan bisa nyedhaki sampeyan kanggo ngatur rincian lelungan liwat platform iki. Rahasia iku tetep katon ing platform.
  • Gawe situs web pribadi. Pengunjung bisa netepake situs web sampeyan lan njaluk layanan sampeyan.
  • Pasar online ana kaya Elance lan Fiverr ing ngendi sampeyan bisa ngiklanake dhewe lan entuk pertunjukan.
  • Uga maca: 10 agensi perjalanan paling apik ing Nigeria

11) Bukti maca

Proofreading minangka katrampilan nggawe dhuwit sing relevan lan meh kabeh wong butuh layanane. Minangka proofreader, sampeyan mbukak karya wong sing bisa dadi tugas, artikel, proyek proyek lan liya-liyane kanggo nyunting lan mbusak kesalahan lan nggawe karya luwih apik. Sampeyan bisa ngiklanake dhewe kanthi online nggunakake platform LinkedIn utawa akun Upwork. Situs web uga bisa digawe kanggo akses sing luwih cepet lan luwih gampang. Ora perlu modal kanggo miwiti. Kanthi piranti lan platform sing cocog, sampeyan mesem menyang bank.

12) Pangembangan piranti lunak

nggawe dhuwit online

Pangembangan piranti lunak minangka katrampilan abad kaping 21, lan cocog banget lan nguntungake. Wong sing melu pangembangan piranti lunak mung sithik lan panjaluke akeh.

Kanggo nggawe dhuwit online saka pangembangan piranti lunak lan program,

  • Melu kontes ngembangake piranti lunak. Akeh kontes sing diunggah ing internet saben dina. Sampeyan bisa saingan lan menang hadiah awis.
  • Freelancing. Ana macem-macem jinis platform freelancing kalebu Upwork. Sampeyan bisa bid kanggo proyek ing situs.
  • Nggawe kursus online. Kursus pangembangan piranti lunak online sampeyan bisa didol kanthi hadiah.

13) Perdagangan forex

Iki dhasar dagang valuta asing. Sampeyan nggawe dhuwit, dagang dhuwit online. Gain digawe nalika siji itungan appreciates liwat liyane. Dolan maring kene kanggo informasi luwih lengkap babagan dagang Forex.

14) Cryptocurrency

nggawe dhuwit online

iklan

Cryptocurrency padha karo Forex. Bedane yaiku, ing ngendi wong nggunakake dhuwit kanggo tuku dhuwit, Cryptocurrency pedagang lan pedagang nggunakake dhuwit kanggo tuku koin crypto. Dhuwit recehan kasebut banjur didol maneh dening para pedagang kanggo entuk bathi. Cryptocurrency duwe dhuwur lan sithik nanging sing paling penting yaiku bisnis online sing nguntungake lan sah.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Uga Waca: 16 situs investasi bitcoin sampeyan kudu ngerti

15) Nggawe toko e-Commerce

Toko e-Commerce minangka toko virtual sing ana online. Ora kaya toko fisik sing mbutuhake kehadiran lan alamat fisik, toko e-Commerce mung butuh alamat online.

Nggawe dhuwit saka toko online ngluwihi mung nyetel situs web lan ninggalake. Perlu akeh gaweyan lan gaweyan supaya bisa ditindakake.

Langkah-langkah kanggo nggawe dhuwit karo toko online kalebu

  • Nggawe situs web lan ngasilake lalu lintas.
  • Iklan lan promosi bisnis sampeyan ing platform media sosial.
  • Nggawe akun bakul lan
  • Pasang iklan saka wektu kanggo wektu.

16) Panliten

iklan

Riset ora anyar. Iku bagean lan bingkisan saka saben dinten gesang kita. Riset relevan ing bisnis, akademisi, keuangan, hiburan, lan liya-liyane. Kauntungan saka golek dhuwit saka usaha iki yaiku akeh wong sing ora ngerti carane nindakake riset, utawa sibuk banget kanggo nindakake. Dheweke luwih seneng outsource menyang ahli ing lapangan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Akeh perusahaan sing terus-terusan ngupayakake peneliti. Perusahaan kaya Askwonder, 10EQS, RWS lsp.

Minangka peneliti, sampeyan uga bisa nggawe dhuwit online, freelancing ing platform kaya Upwork.

17) Pemasaran online

Pemasaran online uga bisa diarani pemasaran digital. Hawking ing pinggir dalan lan bengok-bengok kanggo ngiklanake barang dagangan sampeyan kanthi cepet dadi lungse. Pemasar online adol barang lan layanan ing platform online. Cabang pemasaran online kalebu

  • affiliate marketing
  • Pemasaran mesin telusuran (SEM)
  • Pemasaran media sosial lan liya-liyane.

18) Dadi asisten virtual

Asisten virtual minangka individu independen sing nawakake layanan kanggo klien lan ngoperasikake utawa mlaku ing lingkungan kantor.

iklan

Asisten virtual cocog banget karo perusahaan lan perusahaan sing miwiti kanggo nyuda biaya kanthi internet.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Layanan asisten virtual beda-beda saben perusahaan. Dheweke bisa digunakake kanggo ngoperasikake kaca media sosial, nulis konten kanggo situs web, utawa malah nindakake tugas klerikal.

Gaji utawa gaji dirundingake karo perusahaan lan mula uga bisa nggawe dhuwit online.

Ana uga situs sing kasedhiya kanggo visibilitas minangka asisten virtual.

19) CV nulis

Curriculum vitae dibutuhake nalika nglamar kerja. Akeh wong sing butuh bantuan kanggo ngatur CV kanthi tepat.

iklan

Minangka panulis CV, layanan sampeyan pancen dikarepake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan bisa nggawe dhuwit online, kanthi ngisi klien kanggo nulis CV.

Platform kaya LinkedIn lan Upwork uga mbantu menehi kesempatan kanggo kontrak liyane.

20) Nulis pidhato

Nggawe dhuwit minangka panulis pidato iku gampang, utamane yen sampeyan duwe posisi sing apik lan katon ing platform online. Sampeyan bisa ngisi daya miturut jumlah tembung utawa saben leaflet.

21) Tulisan memedi

Ghostwriting iku mung nulis atas jenenge wong, tanpa pangakuan ing sisih sampeyan. Wong mbutuhake penulis hantu amarga akeh alasan, utamane amarga ora bisa nulis. Saben uwong duwe crita sing kudu dicritakake nanging ngirim informasi bisa dadi angel.

iklan

Ghostwriters bisa nulis buku, artikel, konten kanggo blog lan liya-liyane. A kontrak mlebu lan pembayaran diputusake. Iki minangka cara liyane sing apik kanggo nggawe dhuwit online.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

22) Dukungan teknologi remot

Dhukungan teknologi remot nyedhiyakake dhukungan teknis utawa pitulungan kanggo komputer, ing ngendi teknisi lan pelanggan ana ing macem-macem papan.

Iki minangka lapangan sing nguntungake amarga ora overpopulated.

Sampeyan mutusake sepira sampeyan pengin ngisi kanggo proyek kasebut.

23) Konsultasi SEO

nggawe dhuwit online

Optimasi mesin telusur minangka bagean penting saka bisnis online. SEO mbantu menehi rangking kanggo konten sing diunggah ing Google. Sing luwih dhuwur peringkat, luwih akeh dodolan, lan luwih dhuwur konversi. Untunge kanggo konsultan SEO, ora kabeh wong ngerti carane nindakake iki, mula pentinge sampeyan minangka konsultan SEO.

iklan

Kanggo entuk dhuwit, sampeyan butuh kontrak. Kontrak ditampa saka njaga kehadiran online lan mesthekake yen sampeyan katon. Sawetara platform sing cocog kalebu Fiverr, Upwork, LinkedIn lan liya-liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

24) Konsultasi basa manca

Ana pariwara online sing nyatakake kabutuhan pakar basa manca kanggo tujuan terjemahan. Platform kaya Upwork nuduhake pariwara kanggo layanan pakar basa manca.

25) Adol produk digital

Produk digital uga penting kaya produk fisik. Minangka pedagang produk digital, sampeyan bisa duwe toko e-Commerce. Produk digital sing paling dhuwur lan digoleki sing bisa didol kalebu foto, piranti lunak, kursus, musik lan video, e-buku, lsp.

26) Mini impor

nggawe dhuwit online

Mini import ngimpor barang saka luar negeri, kanthi skala cilik, lan adol maneh ing Nigeria. Ora kaya sawetara bisnis liyane, iki mbutuhake modal cilik kanggo entuk. Barang kasebut bisa didol menyang grosir, pengecer, pengiriman gulung, utawa konsumen rantai pungkasan. Iku banget duwe bathi lan lucrative yen sampeyan duwe pelanggan.

27) Adol foto online

Minangka fotografer, ana situs sing ana, ngidini sampeyan adol foto kanthi online. Iki minangka cara sing apik kanggo golek dhuwit kanthi online. Situs paling apik kanggo adol gambar sampeyan kalebu 500px prima, Shutterstock, SmugMug Pro, iStockphoto, lan liya-liyane.

28) Pengaruh media sosial

iklan

Pengaruh media sosial yaiku individu sing akeh pengikut ing platform media sosial kaya Twitter, Instagram, utawa Facebook. Individu karo perusahaan mbayar kanggo pariwara ing kaca media sosial.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

29) Investasi ing saham

Investasi saham minangka cara sing apik kanggo entuk dhuwit. Kelemahane yaiku jumlah wektu sing dibutuhake kanggo diwasa. Kanggo tuku saham, sampeyan kudu ngubungi pialang saham kanggo njaga saham.

30) Nerbitake e-Book

Sampeyan bisa mutusake kanggo nulis e-Book babagan subyek sing dipilih. Bisa didol ing Amazon Kindle, Weebly, Nookpress, Smashwords, lsp.

31) Miwiti marketing Email

Ana sawetara platform kaya MailChimp, Aweber, Drip, lsp sing ndhukung bisnis pemasaran Email. Kanggo unggul ing kene, sampeyan kudu entuk niche pilihan, milih panyedhiya marketing email, lan ngirim Email biasa.

Minangka pemasar Email, sampeyan bisa entuk kontrak kanggo ngirim Email menyang klien sing beda saka perusahaan tartamtu. Iku cara sing apik kanggo nggawe dhuwit online

iklan

Pemasaran email uga bisa digunakake kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

32) Adol kerajinan tangan.

Yen sampeyan duwe spesialisasi kanggo nggawe kerajinan tangan, sampeyan bisa ngedol kanthi online, ing platform kaya Etsy. Kerajinan gawenan tangan bisa kalebu boneka dicet, vas, kasus telpon, perhiasan etc. Sampeyan ora perlu akeh ing ngisor iki ing Etsy, minangka wis pirsawan perlu.

33) Dadi narator buku audio

Akeh wong sing pengin maca buku nanging ora duwe wektu. Narasi buku audio entuk bathi amarga penulis golek narator buku audio. Sampeyan bisa nyoba iki yen sampeyan duwe swara apik lan seneng maca.

34) Dadi manajer media sosial.

Minangka manajer media sosial, sampeyan ngatur situs web media sosial lan kaca perusahaan utawa individu lan tetep aktif.

Sampeyan uga bisa entuk kanthi freelancing ing situs ndhuwur kaya Upwork.

35) Njupuk survey online.

iklan

Iki dudu proyek per se, nanging cara sing gampang kanggo entuk penghasilan pasif. Hadiah lan awis ditawakake kanggo individu kanggo njupuk survey. Sawetara situs survey online sing populer kalebu SendEarnings, Pinecone Research etc.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

36) Pelatihan online

Sampeyan bisa ngedol pikirane lan saran babagan bidang tartamtu sing sampeyan spesialisasi. Pelatihan online nguntungake amarga akeh wong pengin ngrungokake sudut pandang ahli babagan perkara tartamtu. Situs web kaya Clarity.fm lan Coach.me nyedhiyakake platform kanggo ketemu klien.

37) Kelompok fokus online

Sampeyan bisa menehi kontribusi kanggo grup fokus online. Dheweke ora mbayar akeh nanging minangka cara sing apik kanggo entuk dhuwit. Sawetara platform sing bisa digunakake kalebu wawancara pangguna, Dolar Inbox, lsp.

38) Testing situs webg

Sampeyan bisa entuk dhuwit kanthi ngunjungi situs web, utamane sing anyar, lan ngrekam pikirane utawa Reaksi. Individu mbayar dhuwit, kanggo situs web sing dites lan gelem mbayar saben jam. Sawetara platform sing nawakake layanan kasebut kalebu Userfeel, TestingTime lsp

kesimpulan

Ana akeh kesempatan sing apik kanggo golek dhuwit kanthi online. Kabeh sing dibutuhake yaiku golek ceruk sing pas, lan fokus. Sampeyan uga perlu kanggo Wigati sing ngasilake financial ora teka pouring ing siji dina. Konsistensi ndadekake prabédan.


Nyebar katresnan

4 pikirane babagan "38 Cara Sah Kanggo Nggawe Dhuwit Online Kanggo Warga Nigeria"

Ninggalake Komentar