Bridgeton Season 2 (500 Ringkesan)

Nyebar katresnan

Gambar kasebut minangka perwakilan sampurna saka pilihan sing kudu ditindakake Anthony babagan pasangan urip.

Musim iki muter babagan crita mungsuh-kanggo-tresna antarane Kate lan Viscount Anthony lan Featherintons. Plot kasebut fokus ing putra pambarep kulawarga Bridgeton sing nemokake wanita sing apik sing bakal njaga kulawargane sing gedhe lan mulane, dheweke ora golek jodoh.

Sawise ratu milih inten mangsa, dheweke langsung tumindak kanggo ngaku tresna marang permata sing paling disenengi ing kutha, Edwina. 

Sadurungé saiki, nalika lagi nunggang jaran esuk, dheweke ketemu Kate, adhine inten mangsa, lan dheweke wiwit salah. Iki ditambah karo persepsi dheweke minangka wanita lan dheweke pengin nglindhungi Edwina saka dheweke.

Kate lan kulawargane bali menyang kutha sawise sawetara wektu kanggo golek jodho sing cocog kanggo adhine nanging dheweke dhewe ora duwe niat kanggo omah-omah. Nalika ndeleng Anthony ngubengi adhine, Kate ora mbuwang wektu kanggo nuduhake dheweke ora setuju. Nanging antarane kabeh suitors, Anthony menangaké ati lady enom lan sepisan maneh Bridgertons duwe wedding liyane kanggo rencana. 

Nanging impen dheweke duwe rasa seneng ing salawas-lawase dibuwang dening adhine Kate. Yen sampeyan wis krungu yen ana garis tipis antarane katresnan lan sengit lan sampeyan mikir iku mitos banjur iki bakal mbukak mripat. 

Hubungan kucing lan asu Kate lan Anthony dadi puncak katresnan. Lan ora preduli upaya sing ditindakake kanggo ngadohi saben liyane, dheweke ora bisa nahan ketertarikan ing antarane.

Dheweke ndhelikake romance cilik, supaya ora nglarani Edwina, sing seneng banget nikah karo Anthony. Nanging ora ana rahasia sing bisa didhelikake ing salawas-lawase lan dheweke decoded atraksi antarane Anthony lan adhine nalika dheweke arep nggawe sumpah nikah. Kroso dikhianati, dheweke mbatalake pesta kasebut.

Ing sisih liya, ing omah Featherington, ana geni ing gunung. Marina ngandhut metu saka nikah lan Mrs Featherington ora bakal krungu bab iku. Dheweke nyoba dheweke paling apik kanggo omah-omah dheweke mati kanggo sembarang wong tuwa gelem nanging cah enom nolak lan mbengkongaken ing golek match dheweke dhewe amarga pacar dheweke sing perwira tentara ora teka minangka janji.

Dadi lady ayu pinter, dheweke makarya Pesona dheweke ing putra ragil saka kulawarga Bridgeton lan secures proposal marriage saka wong kanggo dismay kulawarga lan kanca Penelope. 

Penelope ora seneng yen tresnane bakal diapusi supaya omah-omah karo wong wadon sing duwe anak. Dadi dheweke ngelas kekuwatane kanthi nerbitake esuk. Iki nyebabake pungkasan hubungan kasebut. Nanging dheweke begja nampa lamaran nikah saka Philip, sedulure pacar sing ngandhani dheweke mati lan panjaluke adhine sing pungkasan kanggo menehi keamanan marang Marina supaya dheweke dadi bojone.

Ing pungkasan mangsa iki, katresnan menang. Anthony lan Kate nikah lan kabeh kulawarga urip seneng.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar