Bridgeton Season 1 (Ringkasan tembung 500)

Nyebar katresnan

Iki gambar Adipati lan daphne ing lantai dansa.

Film Bridgeton, adhedhasar seri Julia Quinn fokus ing akeh sedulur saka kulawarga Bridgeton. Dheweke kelangan bapake ninggalake ibune lan putrane mbarep Viscount Anthony kanggo ngurus kabeh kulawarga. Jeneng-jeneng saka anggota kulawarga Bridgeton yaiku Anthony, Benediktus, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory, lan Hyacinth.

Musim iki fokus ing urip putri pambarep Daphne nemokake pertandhingan katresnan. Saben taun, acara taunan dianakaké ing ngendi putri-putri sing layak diwènèhaké marang ratu, lan jenengé sapa sing dadi inten mangsa.

Prawan enom Daphne sing nggumunake melu kaya bocah-bocah wadon liyane lan kaget amarga dijenengi berlian ing mangsane. Sing dadi pakurmatan sing dikepengini dening akeh prawan sing meri, dadi wiwitan kasusahane.

Daphne wanted marriage katresnan nanging sing adoh saka kasunyatan dheweke. Dadi inten musim iki nduweni hak istimewa. Akeh wong lanang sing layak bakal ngupayakake tanganmu kanggo omah-omah.

Nanging ora kedadeyan ing kasus dheweke, nanging biasane Lord Berbrooke sing ora tahan lan luwih tuwa tinimbang dheweke. 

Dheweke ngerti dheweke kudu golek suitor kanggo dhéwé minangka cepet sabisa utawa resiko bakal nikah karo wong nanging ora ana solusi teka siap kanggo pikiran. Nganti Simon, Adipati ngusulake supaya dheweke dadi lovebird supaya dheweke bisa lolos saka kecanthol karo bocah wadon.

Daphne setuju karo rencana kasebut. Nanging kita kabeh ngerti yen katresnan bisa ditemokake ing papan sing ora mungkin lan iki minangka wiwitan crita katresnan.

Ing tangan liyane, jeneng Lady Whistledown muni lonceng ing kuping kabeh wong lan ngipi elek kanggo ratuning. Amarga ora dingerteni, dheweke ngerti kabeh rahasia ing saindenging kutha lan nggawe manawa bisa nerbitake supaya bisa diwaca.

Akeh wong sing tresna marang dheweke nanging dheweke nglarani gulu wong kaya ratu. Lan pitakonan ing akeh lambé iku sing Lady Whistledown?

Rencana Simon lan Daphne bisa lan Daphne meh ngamanake proposal nikah karo ponakan Ratu, pangeran. Butuh Simon weruh kanca lan kanca ing verge saka proposal eminent kanggo nampa raos kanggo dheweke.

Kejiret ing taman nggawe metu karo Daphne dening sadulure Anthony, Simon dijaluk kanggo omah-omah dheweke kang ora gelem. Anthony ora duwe pilihan nanging njaluk Simon kanca cedhak kanggo tandhing.

Simon amarga tresna marang Daphne lan ngerti kepinginan dheweke duwe anak nalika dheweke mutusake kanggo mungkasi garis keturunan bapake amarga dianiaya nalika isih cilik, luwih seneng mati tinimbang omah-omah lan nolak kabungahan ibune. . 

Iku mung njupuk melu-melu Dapnes kanggo nyegah apa bakal wis getihen nalika Simon mbukak munggah ing alesan kanggo nolak dheweke. Lan amarga dheweke tresna marang dheweke, mutusake kanggo nggawe pengorbanan kasebut kanggo omah-omah ora preduli saka kahanan kasebut. 

Kanggo mesthekake yen ora ana sing ngerti babagan kedadeyan kasebut, omah-omah diputusake sajrone telung dina. Senajan Simon ora nyaman karo pengaturan iki, dheweke mung kudu muter. 

Sawise nikah, pasangan anyar iki manggon ing urip minangka pasangan anyar. Lan Daphne bisa ngerti yen bojone Simon ngapusi dheweke babagan ora bisa duwe anak. Penipuan iki njalari celah ing antarane wong loro mau. Nanging akhire seneng amarga katresnan sing menang. Dheweke bisa ngrampungake bedane lan asil katresnane yaiku bayi lanang sing ayu.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar