Bisnis sampeyan bisa miwiti karo 100k ing Nigeria lan Sukses

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan nggoleki bisnis sing bisa diwiwiti kanthi 100k ing Nigeria? Ora rahasia manawa keamanan kerja ing Nigeria miskin. Kajaba saka keamanan kerja, biaya urip sing terus mundhak saben dina lan inflasi ndadekake kudu dadi pengusaha utawa duwe "Side hustle" ing basa Nigerian.

Keuntungan dadi wiraswasta sumilir. Ngerti sampeyan bisa mbukak bisnis kanthi cara sing dikarepake lan ora kudu tanggung jawab marang sapa wae kanthi positif. Sampeyan bisa mutusake cara lan cara sampeyan pengin mbukak bisnis sampeyan lan ngupayakake.

iklan

Duwe bisnis ing Nigeria ora sakabehe rosy. Ana sawetara tantangan sing kudu diatasi kanggo miwiti bisnis ing Nigeria. Iki ngendi artikel iki teka ing Handy.

Ana sawetara bisnis sing bisa diwiwiti kanthi mung 100k ing Nigeria. Artikel iki bakal nggawa sampeyan liwat sawetara bisnis kanthi chip sok-sok ing kene babagan carane miwiti.

Bisnis sampeyan bisa miwiti karo 100k

1) Nggawe kue

Nggawe jajanan iku salah siji saka bisnis sampeyan bisa miwiti munggah karo 100k ing Nigeria. Saben akhir minggu liyane, mesthi ana "Owambe" utawa pesta lan apa pesta Nigeria tanpa "potongan cilik". Iki bisa kalebu kue, roti, puff-puff, dagu-dagu, samosa, kebab daging lan liya-liyane.

Sinau nggawe kue ora dadi tantangan amarga mung telung puluh ewu naira, sampeyan bisa ndhaptar kelas kue lan latihan nganggo video YouTube supaya pinter. Modal sampeyan migunani kanggo tuku bahan bakar lan nggawe publisitas sethithik. Sampeyan uga bisa ngandelake tembung saka tutuk kanggo rujukan.

Bisnis sing bisa diwiwiti kanthi 100k ing Nigeria yaiku bisnis Pastry

2) Busana-nggawe

Busana-nggawe utawa sing salah diarani ngrancang busana iku salah siji saka bisnis sampeyan bisa miwiti karo 100k ing Nigeria.

web:  68 Bisnis Sampeyan Bisa Miwiti Kanthi 100k, 200k, 500k, 1M

Miwiti bisnis bisa gumantung yen sampeyan duwe kawruh sadurunge babagan dhasar lan dhasar jahitan lan yen sampeyan ngerti cara sampeyan ngubengi mesin jahit.

Biaya bisa nganti rong puluh ewu kanggo sinau ndeleng nganggo mesin jahit.

Miwiti bisnis kanthi 100k bisa mbutuhake tuku mesin jahit sing cukup digunakake utawa mesin jahit anyar miturut pilihan lan kain kanggo miwiti. Njaluk pelanggan bisa uga dadi bagian sing angel, nanging ora relenting minangka kunci. Sampeyan bisa nggawe model klambi utawa njaluk adhine kanggo nindakake lan yen takon saka ngendi klambi kasebut, sampeyan bisa menehi eseman gedhe lan ngumumake yen iku karya tangan sampeyan.

Unggul ing busana-making mbutuhake skill lan finesse. A karya apik ngandika kanggo dhewe.

Bisnis Mode ing Nigeria

3) Agen cleaning

Sampeyan bisa miwiti a agensi reresik karo paling 100k. Salah sawijining keuntungan bisnis iki yaiku sampeyan ora butuh alamat fisik kanggo miwiti.

Pendanaan kanggo agen reresik diarahake kanggo njupuk persediaan reresik kayata penyedot debu, tongkat pel, sapu, ember lan agen pembersih. Kanthi ekspansi bisnis, sampeyan bisa nambah kendaraan sing mbantu ngirim staf menyang papan tugas.

Internet lan media sosial wis mbantu akeh babagan bisnis cilik. Sampeyan bisa mbangun situs web utawa mbukak kaca media sosial lan nyengkuyung para pelanggan supaya ngeculake review lan uga ngandhani wong-wong babagan sampeyan.

Layanan sampeyan bisa digunakake ing omah, kantor, pabrik lan liya-liyane.

4) Layanan errand

Nalika jagad berkembang, luwih akeh kesempatan teka sing mbutuhake wektu wong-wong malah luwih ora bisa nindakake tugas tartamtu.

web:  60 Ide Bisnis Cilik Sing Bisa Ing Nigeria (20 Kerja saka Omah)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Layanan saka wong tugas dibutuhake banget lan bisa dianggep minangka bisnis sing bisa diwiwiti kanthi 100k.

Kanthi sethithik 100k, sampeyan bisa miwiti layanan tugas. Sampeyan bisa uga kudu mbukak situs web utawa kaca media sosial supaya gampang diakses lan tujuan rujukan.

PS: Priksa AtlanticRide Erand Services

5) Sadean sandhangan sirit

Barang-barang busana hemat sing diarani "Okrika" misuwur ing Nigeria. Sawetara wong Nigeria luwih seneng golek barang-barang busana sing cukup digunakake amarga daya tahan lan ora diprodhuksi sacara massal.

Kanthi kurang telung puluh ewu naira, sampeyan bisa tuku tas barang irit sing bisa didol maneh lan entuk bathi.

iklan

iklan

Sampeyan bisa entuk visibilitas kanthi nggunakake platform media sosial kanggo pariwara. Rujukan saka tutuk lan "retweet" ing Twitter- platform media sosial dadi adoh.

Pasar kain

6) Bisnis pop-corn

Popcorn minangka cemilan lan suguhan kanggo akeh wong Nigeria. Iki uga minangka salah sawijining bisnis sing bisa diwiwiti kanthi 100k.

Bisnis iki berkembang adhedhasar lokasi. Nemokake bisnis sampeyan ing wilayah sing sibuk kaya lingkungan kampus, bioskop film q lsp.

Kanthi kurang saka 100k, sampeyan bisa entuk mesin brondong, tas jagung, mentega lan susu.

Sampeyan bisa mbangun gubuk cilik utawa payung kanggo nglindhungi awak saka efek cuaca sing atos.

7) Bisnis isi ulang kertu / DStv lan PHCN.

Kanthi 100k, sampeyan bisa miwiti bisnis kertu ngisi ulang lan langganan data. Keuntungan saka bisnis iki ora mbutuhake lokasi fisik kanggo miwiti bisnis iki. Iki bisa ditindakake kanthi nyenengake akun bisnis WhatsApp sampeyan. Sampeyan uga bisa nawakake layanan ngisi ulang DSTV lan PHCN. Iki bisnis liyane sampeyan bisa miwiti karo 100k utawa malah kurang ing Nigeria.

Bisnis isi ulang kertu / DStv lan PHCN.

8) Peternakan unggas

Ing mangsa riyaya, dikarepake dhuwur kanggo pitik. Sukses bisnis iki sampeyan bisa miwiti karo 100k uga gumantung ing mangsa taun lan lokasi yen sampeyan breeding kanggo daging. Nanging aja lali yen sampeyan uga bisa ternak pitik kanggo endhog utawa mung kanggo penetasan.

web:  9 Bisnis sampeyan bisa miwiti karo 200k ing Nigeria Dina iki

Bisnis iki bisa diwiwiti kanthi sethithik 100k. Iki mbantu sampeyan mbangun unggas makeshift, tuku cah ayu, entuk serbuk gergaji lan pakan lan uga nyedhiyakake kilat kanggo anget manuk.

iklan

Kanthi wektu lan ngetutake wutah manuk sampeyan bisa adol lan entuk bathi. Sawise wutah, sampeyan bisa nggabungake dodolan endhog, pakan lan barang unggas liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kesimpulan ing bisnis sampeyan bisa miwiti karo 100k

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ana sawetara bisnis sing bisa diwiwiti kanthi 100k. Nigeria bisa uga ora kondusif kanggo akeh bisnis nanging usaha sampeyan penting banget babagan bisnis sing berkembang. Perlu dicathet yen media sosial bisa nindakake bisnis sampeyan kanthi apik amarga mbantu visibilitas, rujukan, lan publisitas.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar