Bisa Garwane Tanggungan Bisa Ing Kanada? Lan Ing Kawontenan Apa

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Bisa Garwane Tanggung Jawab Ing Kanada? Lan Ing Kawontenan Apa

Kanada minangka masyarakat sing maju lan nduwe ekonomi paling gedhe nomer sepuluh ing donya. Kanada nawakake akeh kesempatan kerja ing macem-macem lapangan usaha. Janji upah sing adil lan kualitas urip sing apik wis nyebabake akeh warga Nigeria lan warga negara liya milih mbangun karir ing Kanada.

Statistik resmi saka pamrentah Kanada nyatakake jumlah imigran anyar menyang negara kasebut luwih saka 250 saben taun. Departemen statistik pamaréntah Kanada prédhiksi manawa ing taun 000, luwih saka setengah saka populasi kerja bakal lair ing luar negeri.

iklan

Ana luwih saka 20 000 wong sing saiki ngenali awake dhewe minangka Nigerians ing Kanada. Angka iki konservatif banget amarga udakara 12 warga Nigeria entuk omah permanen ing taun 600, nggawe Nigeria dadi negara sumber nomer papat imigran anyar menyang Kanada ing mburi India, China, lan Filipina.

Keterbukaan Kanada kanggo para imigran beda banget karo negara maju liyane kayata AS lan Inggris, sing terus ngetrapake kabijakan imigrasi sing luwih kuat. Sawetara faktor liyane bisa dikutip kanggo nerangake munggah ing nomer Nigerian golek imigrasi menyang Kanada, lan kalebu:

  1. Kanada nawakake kesempatan ing sektor sing narik kawigaten para profesional Nigeria kayata - perawatan kesehatan, pendidikan, ICT, minyak lan gas, lan katrampilan sing gegandhengan karo ilmu pengetahuan liyane.
  2. Kanada minangka negara sing nganggo basa Inggris kaya Nigeria, mula umume wong Nigeria ora mbutuhake sinau basa anyar sadurunge asimilasi.
  3. Negara kasebut nawakake rute uwal kanggo akeh warga Nigeria sing golek kesempatan ekonomi sing luwih apik lan standar urip sing apik.  
  4. Program pekerja trampil kanthi cepet ngidini warga Nigeria kanthi udakara 29 katrampilan pendhudhukan sing dikarepake ing Kanada kanggo nglamar lan mlebu Kanada sajrone 6 nganti 12 wulan. 
  5. Kabijakan kayata Izin Kerja Pasca Sarjana (PGWP), ngidini lulusan sing layak bisa kerja lan tetep ing Kanada ora luwih saka telung taun sawise ngrampungake pendhidhikan.
web:  Proyek Ing Austria Sing Bisa Digayuh Warga Nigeria

Uga Waca: Bisa dadi tanggungan pasangan kerja Jerman

Visa Bojo Kanggo Kanada 

Wong Nigeria minangka wong sing berorientasi kulawarga, lan umume wong Nigeria sing migrasi menyang negara liya nindakake kabeh supaya bisa nggawa bojone. Kabijakan imigrasi Kanada nyedhiyakake apa sing diarani minangka visa sing gumantung ing Kanada, sing ngidini sampeyan nggawa wong sing dikasihi menyang Kanada.  

Pitakonan sing ora dijawab, yaiku - bisa kerja pasangan sing gumantung ing Kanada? Ya, visa gumantung Kanada ngidini dheweke bisa kerja lan sinau yen duwe ijin sing dibutuhake. Sampeyan bisa njupuk gratis evaluasi imigrasi kene kanggo mriksa yen sampeyan layak kanggo sponsor pasangan. Nanging, sawetara syarat supaya bisa nyeponsori pasangan kanggo gabung karo sampeyan ing Kanada kalebu-

  1. Sampeyan kudu menehi bukti finansial lan komitmen kanggo ndhukung kabeh kabutuhan finansial sajrone telung taun wiwit tanggal tekan Kanada lan dadi penduduk.
  2. Sampeyan lan pasangan sing disponsori kudu mlebu perjanjian sponsor sing menehi komitmen kanggo nyedhiyakake dhukungan kasebut lan mbalekake negara kanggo biaya apa wae. bojomu.
  3. Priksa manawa dheweke ora butuh bantuan sosial saka pemerintah.

Ijin Kerja 

Kaya sing wis kasebut sadurunge, pasangan sampeyan layak kerja ing Kanada yen dheweke ketemu syarat kasebut - yaiku entuk ijin kerja sing dibutuhake. Ana rong jinis ijin kerja, yaiku - ijin kerja terbuka lan ijin kerja khusus.

Minangka jeneng kasebut, ijin kerja sing mbukak ngidini pasangan sampeyan milih kerja ing organisasi apa wae lan ing negara liya kajaba Quebec. Ijin kerja kaya iki biasane diwenehake marang pasangan sampeyan anggere sampeyan dadi mahasiswa internasional utawa pekerja trampil sing disetujoni kerja ing Kanada suwene nem wulan utawa luwih kanthi ijin sing sah.

web:  Tempat nongkrong sing nyenengake ing dharatan Lagos kanggo kanca, tanggal lan kulawarga

Jenis ijin kerja liyane yaiku ijin kerja khusus. Iki ngidini sampeyan bisa kerja miturut kahanan ing ijin kerja, sing kalebu - jeneng karyawan sing bisa digunakake, durasi kerja, lan lokasi kerja.

Sawetara pendhudhukan mbutuhake sampeyan entuk ijin kerja khusus. Sampeyan bisa mangsuli sawetara pitakonan khusus ing kene kanggo mangerteni yen pasangan sampeyan butuh ijin kerja khusus. Yen pasangan sampeyan kalebu ing kategori iki, calon majikan kudu njaluk Assessment Dampak Pasar Tenaga Kerja sadurunge bisa nglamar.

Sampeyan bisa uga njaluk ijin kerja ing Nigeria utawa nglamar nalika sampeyan mlebu Kanada. Wektu pangolahan biasane 60-90 dina. Sampeyan bisa mlebu menyang situs web IRCC lan ngisi aplikasi sampeyan.   


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar