Dhaptar Bioskop Paling Top Ing Abuja Lan Alamat lan Rega

Foto penulis
Ditulis dening John

 

Nyebar katresnan

Dhaptar Bioskop Paling Top Ing Abuja Lan Alamat lan Rega

Pambuka

Bioskop (miturut Inggris Inggris) uga bisa diarani bioskop (miturut American English), Cinema hall (miturut basa Inggris India), omah gambar, gambar, bioskop gambar utawa film.

Iki minangka bangunan, omah bale gedhe utawa auditorium kanggo nonton film, utamane kanggo hiburan. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake bioskop paling apik ing Abuja. Sawetara bioskop iki kalebu Genesis cinema Abuja lan Genesis cinema Abuja prices. Kita uga bakal nyorot kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan bioskop Silverbird Abuja lan harga bioskop Silverbird Abuja lan liya-liyane. Wacanen.

Abuja

iklan

 Abuja minangka kutha sing dikenal kanthi ati-ati. Ora ana kesusu. Alon lan ajeg. Saben-saben, wong kudu ngganggu awake dhewe saka njupuk urip kanthi serius. Cara sing apik kanggo santai lan nyenengake dhewe yaiku film.

Ana akeh Bioskop ing Abuja. Yen ana sing bingung utawa golek papan sing ramah kanthong kanggo santai, jaringan, nonton film sing apik utawa mung nonton wong, mula artikel iki pancen bener.

Bioskop uga minangka papan sing apik kanggo lelungan minangka turis lan wong-wong sing nonton minangka mahasiswa urip.

Dhaptar Bioskop dumunung ing Abuja

1) Wayang Silverbird

bioskop ing Abuja

Silverbird Galleria, tansah dadi pacesetter lan trailblazer ing donya film. Perusahaan iki diadegaké déning Ben Murray Bruce, pengusaha lan politisi Nigeria ing 2004 sing tetep dadi pasukan sing kudu dianggep. Bioskop nyedhiyakake penyayang film kanthi pengalaman film paling apik, ditambah karo cemilan lan konsesi.

Bioskop miwiti operasi ing Silverbird Galleria, Victoria Island Lagos. Iki minangka bioskop pisanan sing mbukak lan miwiti operasi ing Lagos, Nigeria ing Mei 2004. Iki pindhah menyang Abuja ing Januari 2009 lan menyang Port Harcourt ing April taun sing padha 2009.

Silverbird Cinemas Abuja, kajaba minangka salah sawijining bioskop paling apik ing Abuja, dianggep minangka omah film pisanan sing duwe rolas bioskop multiplex ing Afrika Kulon. Iki uga minangka bioskop pisanan sing ana ing rong negara ing Afrika Kulon.

web: dhaftar Bioskop paling populer ing Lagos

Dumunung ing sangang panggonan ing Nigeria, Lagos, Abuja, Port Harcourt, Akwa Ibom, lan Accra Ghana. Silverbird Cinema dilengkapi karo ukuran layar total sewidak siji, lan papan lungguh watara 9,319.

Kajaba saka pusat rolas layar ing Abuja (bioskop Silverbird dumunung ing Abuja), uga nduweni fasilitas wolung layar ing Port Harcourt, bioskop enem layar lan toko gaya urip ing Accra Mall, Ghana lan Bioskop papat layar ing Nairobi Kenya.

Iki minangka salah sawijining rantai bioskop paling gedhe ing Afrika Kulon.

Silverbird Cinema Abuja, Jabi Lake Mall

Silverbird Cinema Jabi Lake Mall dumunung ing 1265A Bala Sokoto way, Jabi District, Cadastral zone BO4, Abuja.

Alamat email yaiku [email dilindhungi]

Sawetara kategori film sing ditampilake ing Bioskop iki ing Abuja kalebu aksi, animasi, thriller, fiksi ilmiah, biografi, komedi, kejahatan, drama, sejarah lan romansa.

Silverbird Cinema Abuja Prices

Monday

  • Rega diwasa- #1,000
  • Rega siswa- #800
  • Rega bocah- #500

Selasa

  • Rega diwasa- #1,500 (plus promo Popcorn)
  • Rega mahasiswa- #1,500 (plus promo Popcorn)
  • Rega bocah- #1,500 (plus promo Popcorn)

Wednesday

  • Rega diwasa- #1,000
  • Rega siswa-#800
  • Rega bocah- #500

Thursday

  • Rega diwasa-#1,000
  • Rega siswa-#800
  • Rega bocah-#500

Ana

  • Rega diwasa- #1,500 (plus promo Popcorn)
  • Rega mahasiswa- #1,500 (plus promo Popcorn)
  • Rega bocah-#1,500 (plus promo Popcorn )

Ana

  • Rega diwasa- #1,500
  • Rega siswa- #1,000
  • Rega bocah- #1,000

Sunday

  • Rega diwasa- #1,500
  • Rega siswa- #1,000
  • Rega bocah- #1,000

Preian lan dina khusus

  • Rega diwasa- #2500
  • Rega bocah- #2000
web:  Top 11 Reliable Nigerian Web Hosting Companies Sampeyan bisa Pilih Saka

Requirements kanggo Cinema

  • KTP
  • Dhuwit.
  • Kacamata 5D

Ngunjungi situs web kene kanggo informasi luwih lengkap babagan Cinema, karcis lan film ditampilake.

2) Silverbird Cinemas Abuja, SEC Abuja

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Silverbird Cinemas, SEC Abuja dumunung ing Plot 1161, Memorial Drive, Miturut Musa Yar'adua Center, Central Business District, FCT, Abuja.

Alamat email yaiku [email dilindhungi]

Sawetara kategori film sing ditampilake ing Bioskop iki ing Abuja kalebu aksi, animasi, thriller, fiksi ilmiah, biografi, komedi, kejahatan, drama, sejarah lan romansa.

prices

Senin

  • #1000- (Promo. Kanggo tiket film lan Popcorn)

Dina Selasa

  • Wong diwasa: N1,000
  • Siswa: N800
  • Anak: N500

Mingsun

  • N1000- (Kanggo tiket film, Pop Corn lan ngombe)

Kemis

  • Wong diwasa: N1,000
  • Siswa: N800
  • Anak: N500

Dina

  • Wong diwasa: N1,500
  • Siswa: N1,000
  • Anak: N1,000

Dina Setu

  • Wong diwasa: N1,500
  • Siswa: N1,000
  • Anak: N1,000

.

Minggu

  • Wong diwasa: N1,500
  • Siswa: N1,000
  • Anak: N1,000

Minggu lan akhir minggu

  • Tiket VIP: #3000

Preian lan dina khusus

  • Dewasa: #2500
  • Anak: #2000

Cathetan- Promo ditrapake kanggo kabeh film kajaba "film minggu".

iklan

3) Genesis Deluxe Cinemas, Abuja

bioskop ing Abuja

iklan

Genesis Deluxe Cinema iku sawijining Bioskop ing Abuja. Iku Bioskop modern sing dilengkapi karo lingkungan negara-saka-saka-gambar. Wis sistem swara teknologi dhuwur, kursi kulit nyaman karo legroom nyukupi, pramugari banget sopan lan umume ambience apik.

Bioskop uga menehi diskon lan rega siswa. Uga duwe stand konsesi sing bisa tuku cemilan lan ombenan.

Genesis Deluxe Cinemas minangka salah sawijining Bioskop pisanan ing Nigeria sing ngoperasikake Bioskop multiplex ing Nigeria. Perusahaan kasebut diwiwiti ing 2008, nanging wis berkembang sajrone pirang-pirang taun lan saiki duwe sekitar pitung Bioskop, wolung puluh wolu layar lan luwih saka 4000 kursi.

Bioskop iki minangka sing pisanan ing Afrika Kulon sing nampilake film 3D ing Februari 2011. Judhul Film kasebut Green hornet disutradarai dening Michael Gondry. Iki minangka film komedi aksi vigilante Amerika lan dirating 5.8/10 ing IMDb lan 44% kanggo tomat bosok.

Genesis deluxe cinemas Abuja dumunung ing Ceddi Plaza, 264 Tafawa Balewa Way, Central Business District.

Telpon Layanan Pelanggan yaiku 07000300300 & 08157140000: 9:00AM - 9:00PM

prices

riyaya Senin

Rega: #1,000- (Iki kalebu tiket, film campuran popcorn lan ngombe.)

Fidelity Tuesday (Kanthi Kartu Fidelity)

Rega: #500

iklan

Fidelity Tuesday (Tanpa Kartu Fidelity)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Rega: #1000

Wednesday

Rega: #700

Thursday

Price: # 1500 (Iki kalebu tiket lan Popcorn utawa tiket lan Hot dog).

Jum’at – Minggu

Rega: #1,500 (mung kanggo tiket)

Preian

iklan

Rega: #1,500 (mung kanggo tiket)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

*Kanthi kertu bank kasetyan, sampeyan bisa nonton film kanthi rega murah ing bioskop Genesis.

4) Genesis Cinema Abuja

Genesis Cinema Abuja dumunung ing Abuja, Novare-Gateway Mall, Airport Rd, Lugbe, Abuja

Nomer telpon yaiku 0908 382 6732

Genesis Cinema Abuja iki minangka bagéan saka sangang Bioskop sing diduweni lan dikelola dening grup Genesis ing Nigeria.

iklan

Uga maca: 15 fun terjangkau panggonan hangout ing Abuja

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Genesis Cinema Abuja Novare gateway mall Lugbe njanjeni pengalaman film sing nggumunake sing dijupuk ing 3D lan 2D.

Genesis Cinema Abuja prices

Monday

Rega: #1,000 – : [kanggo tiket lan ngombe]. Sadurunge 5:00 PM.

           #1,500 – : [ kanggo tiket lan ngombe ]. Sawise 5:00 PM.

Selasa

Rega: #1,000 – : [Kanggo tiket lan ngombe]. Sadurunge 5:00 PM.

iklan

          #1,500 – : [Kanggo tiket lan ngombe]. Sawise 5:00 PM.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Wednesday

Rega: #1,000 – : [Kanggo tiket lan ngombe]. Sadurunge 5:00 PM.

          #1,500 – : [Kanggo tiket lan ngombe]. Sawise 5:00 PM.

Thursday

Rega: #1,000 – : [Kanggo tiket lan ngombe]. Sadurunge 5:00 PM.

           #1,500 – : [Kanggo tiket lan ngombe]. Sawise 5:00 PM.

HARGA MINGGU

iklan

#2,000 – : [ Kanggo Tiket lan ngombe ]

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

#2,500 – : [Kanggo tiket, ngombe lan brondong ]

Kajaba saka Abuja, Genesis Cinema Abuja uga dumunung ing Palms Shopping Mall Lekki Lagos, Maryland mall Lagos, Novare Lekki Mall Sangotedo Lagos, Genesis center Port Harcourt, Owerri Mall Owerri, Asaba Mall Delta State, Warrior Delta Mall Effurun lan Abia Mall Umuahia .

Requirements kanggo bioskop

  • Money
  • Kertu bank
  • KTP
  • cemilan
  • KTP.
  • Kacamata peteng.

Dolan maring kene kanggo informasi luwih lengkap.

4) Nilabam gambar

AtlanticRide
Balai bioskop kosong kanthi kursi abang lan layar amba

 Nilabam pictures dumunung ing 81 AE Ekukinam Street, Utako, Abuja, Nigeria.

web:  Dhaptar Negara ing Ghana lan Ibukutha (Dhaptar sing dianyari 2022)

iklan

Jam Opening:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Senin: Bukak 24 jam

Selasa: Bukak 24 jam

Rebo: Bukak 24 jam

Kamis: Bukak 24 jam

iklan

ana: Bukak 24 jam

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Setu: Bukak 24 jam

Minggu: Bukak 24 jam

5) Sunset Drive

bioskop ing Abuja

Sunset drive Cinemas dumunung ing Accra Park, Wuse Zone 5, ing mburi hotel Grand Ibro, Abuja FCT Nigeria.

Nomer telpon yaiku 0907 866 9414, 0803 792 6333

iklan

Sunset Drive minangka bioskop drive-in ing Abuja. Iki nyedhiyakake layanan bioskop ruangan utawa mbukak. Iki dibukak tanggal 13 Oktober 2017. Dheweke nuduhake koleksi film sing menarik. Bioskop iki menarik banget amarga wong bisa lungguh ing mobil, utawa ing langit sing mbukak, nonton film sing ditampilake lan uga ngrasakake alam tanpa kekancan karo wong liya.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kanggo seneng film, siji kudu mung drive lan parkir, mesthekake yen headlamp dipateni. Banjur nyetel radio mobil menyang 96.5 kanggo ngapresiasi audio film sing ditampilake.

Individu tanpa kendaraan uga bisa seneng film ing Bioskop. Kursi lipat kasedhiya. Siji mung kudu teka bebarengan karo radio utawa piranti radio.

Kanggo ngetutake film kasebut, tindakake ing Instagram http://instagram.com/sunsetdriveng

Opening dina.

Rebo, Jum'at, Setu lan Minggu.

iklan

price

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

# 1000 utawa # 1500 saben mobil utawa # 500 saben wong. Dheweke duwe prinsip entri gratis nalika Rebo.

Tiket kasedhiya ing situs.

wektu

7:00 ing dina dijadwal.

iklan

cemilan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Panganan lan cemilan bisa dituku ing papan nanging ora alkohol.

web: Restoran paling apik nanging murah ing Abuja

Requirements kanggo téater iki

  • Mobil utawa kursi.
  • Radio
  • KTP
  • cemilan

6) Tochsmileout Abuja

Tochsmileout Movie theater dumunung ing Katampe Rd, Kado, Abuja.

Nomer telpon 0703 869 9469.

iklan

Iku bioskop banget loropaken anak.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

7) J Wayang

AtlanticRide

J Cinema minangka bioskop sing dumunung ing Samuel Ademulegun Avenue, Tahap 1, Abuja.

Iku pancene ramah bocah.

8) pers bebas Afrika

Iki minangka bioskop sing ana ing 24 Lateef Jakande Crescent, Gudu, Abuja.

kesimpulan

iklan

Perspektif sajarah Bioskop.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Penayangan film umum sing paling wiwitan lan direkam ditindakake ing papan sing diarani "Vaudevilles" sing bisa dadi peteng lan bisa ngemot akeh wong.

Thomas Edison main peran ing sajarah Bioskop kanthi nyipta kinetoskop. Iki digunakake ing tanggal 14 April 1894, dening Holland Bros ing New York City ing 1155 Broadway, ing pojok 27th Street sing pungkasane dadi ruang kinetoskop pisanan lan dianggep, miturut sejarah, minangka film komersial pisanan. omah. Parlor wis nganti sepuluh mesin, kang padha nyiyapake ing baris podo limang nuduhake film beda. Individu biasane mbayar rong puluh lima sen kanggo ndeleng film ing salah siji baris utawa setengah dolar kanggo kabeh tagihan.

Eidoloscope, sing diciptakake dening Eugene Augustin Lauste, dituduhake marang anggota pers tanggal 21 April 1891 lan dibukak kanggo umum kanggo mbayar lan ndeleng tanggal 20 Mei. Panggonan kanggo film ana ing toko Broadway ngisor.

Gambar gerak ditampilake kanthi bioskop dening sedulur skladanowsky ing Juli 1895 ing Gasthaus sello ing Pankow Berlin. Panggonan iki pungkasane dadi bioskop full-time ing taun 1918.

iklan

Ing Amerika Serikat, etalase diowahi dadi teater cilik lan prasaja lan ngakoni wong-wong sing cilik nganti rong puluh lima sen. Pungkasane dadi Nickelodeon.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Desain Cinema standar

Bioskop, kanthi tradisional duwe auditorium siji kanthi baris lan kolom kursi sing nyaman lan foyer, sing ngemot box office, kanggo tuku tiket. Ing lobi teater ana stand konsesi sing bisa tuku omben-omben lan cemilan.

Fitur liyane kalebu poster film, game arcade lan kamar mandi.

Multiplexes lan megaplexes

Negara pisanan sing ngoperasikake sistem rong layar yaiku Kanada. Teater Elgin minangka teater pisanan sing nindakake kuwi. Iki nuduhake rong film ing siji teater ing taun 1957. Sing duwe teater yaiku Nat Taylor.

Nat Taylor, miturut sumber Kanada, minangka wong pisanan sing ngoperasikake sistem multiplex utawa Cineplex. Dheweke pungkasane ngedegake perusahaan Cineplex Odeon sing mbukak 18-layar Toronto Eating center Cineplex, sing paling gedhe nalika iku. Teater layar kaping pirang-pirang wis dadi normal wiwit taun 1960. Auditorium dipérang dadi aula cilik lan foyer siji sing nglayani kabeh. Iku ing cathetan sing Cinemas isih ngoperasikaké sistem layar siji (uniplex) wis dikempalken munggah amarga suda customer basis.

web:  15 Universitas ing Kanada Tanpa Biaya Aplikasi kanggo Siswa Internasional

iklan

A Cinema gedhe karo luwih saka 20 layar dikenal minangka Megaplex. Megaplex pisanan yaiku Kinepolis ing Brussels, Belgia. Iki dibukak ing 1988 lan dilengkapi 25 layar lan nyaman kanggo 25 wong.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Bioskop Drive-in

Bioskop drive-in minangka area parkir sing gedhe, kanthi layar proyeksi dipasang ing salah sawijining ujung. Biasane ana ing setelan ruangan. Makaryakke sawise sunset lan bisa dadi mangsan ing operasi.

Swara diwenehake dening speker sing dipasang ing pojok-pojok utawa disiarake ing frekuensi radio FM.

Wong sing teka kanggo nonton film lungguh ing mobil lan nonton film liwat kaca ngarep mobil utawa lungguh ing hood saka mobil.

film 3D

Iki nuduhake sistem utawa pendekatan kanggo nuduhake film supaya katon telung dimensi kanggo penonton. Kacamata 3D khusus digunakake kanggo ndeleng film. Kacamata bisa diwenehake dening Bioskop, utawa dituku dening individu lan digawa kanggo nonton film kasebut. Kacamata iku kacamata polarisasi.

iklan

Gambar 3D nggunakake sistem rong gambar sing digambarake menyang saben mata sing digawe kanggo nganggep utawa nganggep ambane. Kacamata kasebut ngirim gambar sing tepat menyang mripat sing tepat lan nggawe gambar katon kaya muncul ing wong sing ndeleng film kasebut. Iku uga cenderung ngetutake penonton menyang ngendi wae.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Film 3D paling wiwitan ditayangke ing taun 1920. Film iki uga nambah kacepetan maneh watara taun 1950 amarga dadi insentif kanggo pamirsa. Ing taun 1953, rong film: Warner Bros "house of wax" lan Columbia pictures "man in the dark" minangka film pisanan sing nduweni fitur 3D lan uga dilengkapi swara stereofonik.

Ing taun 2009, film 3D muncul maneh lan wiwit munggah ing tangga kanggo nyakup film 4D lan 5D. Pengusaha lan perusahaan film ing Nigeria uga mlumpat ing gerbong, amarga menehi pirsawan rasa sing beda saka video ing omah biasa. Bioskop ing Abuja uga nggunakake fitur kasebut lan minangka bagean saka daya tarik sing diwenehake kanggo masarakat umum.

IMAX

Iki minangka sistem, sing diadopsi dening perusahaan film kanggo nggedhekake layar biasa saka kira-kira 35mm nganti kira-kira 10 kali ukuran kanggo ngasilake kualitas gambar sing luwih apik tinimbang ukuran biasa utawa konvensional. Siji ora bakal salah yen diarani minangka "Super definisi dhuwur". Padha nggunakake layar gedhe banget lan proyektor khusus. Ana bioskop IMAX ing Nigeria. The IMAX Filmhouse Lekki. Ora ana ing Abuja saiki. Nggunakake layar IMAX kanggo ndeleng film paling disenengi nalika film digawe nggunakake fitur IMAX.

Layar IMAX diciptakake dening perusahaan Kanada lan pisanan disetel ing panggonan Ontario, Toronto, Kanada.

Layar mewah

iklan

Iki nuduhake Bioskop sing nawakake layanan kemewahan kaya lenggahan mewah ing reclining empuk, kursi kulit, ngisi ulang omben-omben lan cemilan, bir, layanan omben-omben lan anggur lan lonceng layanan. Ana layar mewah ing Nigeria. Wigati dimangerteni manawa Bioskop kudu duwe lisensi omben-omben sadurunge bisa menehi alkohol.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kontrol wong akeh

Amarga ekspansi lan tekane multiplexes, wong akeh wis dadi masalah ing bioskop, utamane karo film anyar. Garis-garis pamblokiran digawe kanggo nyegah penonton bioskop mlebu ruangan nganti dibuwang.

Pengalaman Bioskop ing Abuja pancen menarik lan mesthine kudu dideleng kanggo saben wong sing ngunjungi utawa manggon ing kutha kasebut. Minangka teknologi wis rusak liyane lemah, layanan film luwih apik kaya megaplexes mesthi bakal dadi bab lan nambah pengalaman moviegoers ing Bioskop ing Abuja.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar