27 Cara Gampang kanggo nyuda biaya perjalanan bisnis ing 2022

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Konten Halaman

Nyebar katresnan

Kanthi karyawan sing mbuwang luwih saka siji katelu saka biaya perjalanan bisnis lan 15% kabeh penipuan perusahaan sing asale saka klaim biaya palsu lan palsu, kontrol T&E sing luwih ketat wis dadi prioritas kanggo akeh eksekutif finansial senior sing pengin njaga biaya kasebut. kanggo nindakake bisnis kanthi minimal.

Jajak pendapat sing ditindakake dening CFO nemokake manawa 69% responden setuju manawa bisnise bisa entuk manfaat saka kontrol sing luwih gedhe babagan biaya perjalanan bisnis. Panaliten liyane dening JP Morgan nemokake manawa biaya perjalanan bisnis dadi nomer loro sawise mbayar gaji minangka biaya operasi paling gedhe kanggo umume bisnis.

iklan

Luwih saka 1.2 triliun dolar bakal dibuwang ing saindenging jagad kanggo lelungan bisnis ing taun iki. Sing kira-kira padha karo GDP Australia. Apa kakehan? Mesthi wae, lan atusan milyar ngluwihi.

Intine, industri perjalanan bisnis mbuwang luwih saka triliun dolar dhuwit wong liya amarga umume, wong sing mbayar lelungan kasebut dudu wong sing nggawe perjalanan kasebut. Saben tuku lan wong sing tuku dudu sing mbayar, mesthi ana mbuwang sing ora perlu, sanajan sithik.

Ngilangi biaya perjalanan bisnis

Aja nganti kleru, ora merga para karyawan ngupayakake dhuwit akeh kanggo lelungan bisnis, mung ora ana alesan kanggo ora nglakoni. Yen ana wong sing dibayar maneh, mesthine ora bisa ngirit dhuwit.

Sanajan karyawan netepi kabijakan perjalanan perusahaan, dheweke cenderung mbuwang wates maksimal sing diidini tinimbang bagean ngisor watesan kasebut. Iku mung alam manungsa. Ora ana sing gelem mabur kelas ekonomi nalika kelas bisnis ana ing meja.

Kesempatan tabungan cilik iki bisa uga katon ora pati penting, "ngirit $ 100 ing tiket pesawat $ 2000"; nanging padha pungkasanipun nambah munggah ing pungkasan waktu utawa taun. Kentang cilik!

Mesthine, penyalahgunaan biaya perjalanan bisnis minangka masalah gedhe, nanging pitakonan sing luwih apik yaiku: apa ana solusi?

Wortel, Tongkat, lan Ngilangi Biaya Lelungan bisnis

Cara tradisional, perusahaan duwe rong pilihan nalika ngatasi biaya perjalanan bisnis sing dhuwur. Dheweke uga nampa pegawe liwat mbuwang minangka biaya nindakake bisnis utawa padha bisa nyoba kanggo ngurangi biaya travel bisnis karo kawicaksanan perusahaan kaya watesan mbuwang nyenyet lan kuwi. Opsi kapisan nyebabake nyuda dhasar, dene sing nomer loro nambah ketidakpuasan karyawan lan nambah turnover karyawan. Jujur ngomong, siji ora yakin sing luwih ala utawa luwih larang ing jangka pendek lan dawa.

Nanging, ana paradigma anyar ing manajemen perjalanan perusahaan, ide kasebut condong menyang wortel lan ora tetep. Dadi tinimbang ngukum karyawan sing mbuwang luwih akeh sajrone lelungan bisnis, saiki akeh perusahaan sing milih menehi ganjaran marang wong sing ora.

kertu kredit

Sawise kabeh, aku yakin kita kabeh bisa setuju yen nglereni biaya tanpa ngganggu karyawan banget atraktif lan uga meh ora nyata.

Dadi kepiye carane iki? Kanggo pengaruhe nggawe keputusan sing luwih apik (mutusake kanggo nyimpen utawa nggunakake mode transportasi sing luwih murah sanajan sing luwih larang ana ing meja), sawetara perusahaan wis wiwit nggunakake poin, tandha, lan jinis pangenalan liyane kanggo menehi penghargaan marang karyawan. Iki ing teori bisa motivasi karyawan utamané sing ndeleng ganjaran iki saka a gratification tundha sudut pandang kanggo nggawe keputusan sing luwih murah, kayata pesenan pesawat utawa hotel terjangkau.

Nanging teori iki wis kejiret karo kasunyatan alam manungsa. Pelancong bisnis ora ana apa-apa yen ora manungsa. Padha tumindak ing kapentingan dhewe lan kanggo comfort lan penak. Kepuasan instan iku setelan gawan kanggo paling wong lan nalika sampeyan ora menehi wong alesan liyane nyoto kanggo metu saka cara kanggo nyimpen saka sawetara "titik ing kertas", padha mung bakal nelpon nggetak Panjenengan.

Biaya lelungan bisnis: Pinten Karyawan nglampahi Perjalanan Bisnis?

Kasunyatan cepet: Miturut 2015 World Economic Forum's Travel and Tourism Competitiveness Report, Austria peringkat 10th minangka negara paling larang kanggo pengunjung internasional. 

Gumantung ing ngendi padha lelungan menyang, kutha kaya San Francisco regane udakara $ 550 saben dina  nalika London biaya watara $ 500 dina (mung pangan, akomodasi lan transportasi), bisnis cilik lan medium-ukuran kudu mesthekake yen dhuwit digunakake wisely lan sing bali ing investasi worth iku.

Solusi Dan Ruch? Menehi karyawan alasan kanggo kurang liwat insentif financial. Platform Rocketrip dheweke ngasilake anggaran perjalanan pribadi lan ngidini karyawan nyimpen setengah dhuwit ing perjalanan kasebut.

Insentif finansial bisa uga nyengkuyung kepatuhan, nanging perusahaan isih nanggung biaya, mung ing sisih liya. Ing pungkasan dina, mbayar karyawan kanggo nyuda biaya perjalanan bisnis meh padha counterproductive minangka menehi kamar kanggo nglampahi minangka akeh sing dikarepake.

web:  Klub Top ing Ibadan sing kudu sampeyan coba

Ing ngendi mbuwang?

biaya lelungan bisnis. Dhuwite menyang ngendi?

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Miturut ramalan BCD Travel 2019, ing kene dhuwit bakal dituju:

Tiket

Prices kelas bisnis lan ekonomi saka penerbangan regional samesthine kanggo nambah dening 1% lan ing umum, rega rata-rata saka karcis pesawat bakal nambah kanggo penerbangan regional lan internasional.

Hotels

Regane hotel bakal nambah 1 -3% taun iki.

Sewa mobil

Tambah rega 2 -4% samesthine taun 2019 iki kanggo nyewa mobil

Dadi kepiye CFO bisa nyuda bisnis biaya lelungan tanpa mbayar karyawan kanggo nindakake utawa pissing banjur mati? Ing ngisor iki sawetara cara CFO bisa nyuda biaya perjalanan bisnis.

iklan

Kepiye CFO bisa nyuda biaya perjalanan bisnis tanpa ngrusak dhasar

1. Nggawe kabijakan perjalanan bisnis

iklan

Sanajan perusahaan cilik biasane ora duwe kabijakan perjalanan resmi, nanging bisa uga perusahaan gedhe. Ing kasus apa wae, perusahaan kudu njlentrehake prosedur sing ngontrol anggaran perjalanan. Saliyane pesenan awal lan nggunakake tawaran frequent flyer, penting banget kanggo nyedhiyakake pedoman perjalanan sing jelas lan tepat kanggo karyawan.

Dadi spesifik babagan biaya panganan, biaya klien, panyedhiya layanan perjalanan sing disenengi, panyedhiya akomodasi sing disenengi lan liya-liyane. Aturan sing cetha nylametake stres sampeyan lan meh nggawe ireng lan putih supaya karyawan bisa ngrancang biaya perjalanan bisnis sing ana gandhengane karo kabijakan perusahaan tanpa mikir sing bakal nemoni masalah utawa nalika lagi main bisu.

2. Gunakake kekuwatan rapat virtual kanggo nglayani klien

Temtunipun, rapat-rapat pasuryan-kanggo-pasuryan duwe impact luwih nalika nerangake bangunan sesambetan. Umumé, kontak wong pisanan nambah rapport, nuduhake prasetya luwih, lan ngidini sambungan emosi luwih. Nalika iki bener, lan sampeyan bisa uga ora bisa nutup kesepakatan yuta dolar liwat Skype utawa Google Hangouts, ana rapat bisnis liyane sing bisa ditindakake liwat Skype utawa jaringan konferensi video liyane.

Wis bola-bali kabukten manawa transaksi lan rapat tartamtu bisa ditindakake kanthi efektif liwat telpon konferensi, lan uga alat sing terjangkau banget. Alat sing nalika digunakake kanthi apik, bisa mbantu perusahaan tetep sesambungan karo pelanggan, ngrampungake masalah, lan malah nggawe tawaran anyar.

Fun Fakta: Ing taun 2001, American Airlines ngirit $40,000 saben taun kanthi njupuk siji zaitun saka saben salad sing disedhiyakake.

cortrav

3. Nonton biaya tambahan.

Sanajan katon kaya, mabur ora dadi luwih larang ing taun-taun pungkasan. Nyatane, Concur ujar manawa biaya rata-rata tiket pesawat 2015 yaiku 5 dolar kurang saka 2011. Nanging biaya tambahan kayata upgrade kursi, biaya bagasi, dhaharan penerbangan, kemampuan kanggo mbatalake tiket lan liya-liyane wis mbantu maskapai nggawe luwih akeh. dhuwit saka lelungan.

Miturut Concur; ing 2014, penumpang rata-rata ngginakaken ekstra $ 17.43 saka apa padha ngginakaken ing 2013; lompat 8.5 persen lan maskapai terus-terusan luwih inventif karo biaya kasebut. Sawetara saiki duwe biaya kanggo lenggahan sing disenengi kanthi ruangan sikil sing luwih akeh.

4. Gunakake alat otomatisasi alur kerja kanggo ngotomatisasi proses pesenan.

Reservasi penerbangan lan hotel bisa uga mbutuhake wektu lan angel, utamane yen sampeyan kudu ngatur biaya. Tinimbang mbutuhake karyawan utawa HR kanggo nindakake pesenan, sampeyan bisa ngirit wektu lan dhuwit kanthi nggunakake otomatisasi. Iki ngidini sampeyan nyetel paramèter sing wis ditemtokake miturut kabijakan lelungan, kayata biaya maksimal ing antarane barang liyane.

Sampeyan uga bisa nemtokake prekara kaya maskapai lan hotel sing disenengi. Utawa sampeyan bisa nggunakake perusahaan cilik kaya atlanticride kanggo nindakake otomatisasi kasebut. Nanging karo atlanticride, iku ora ana maneh mesin konco setir nanging wong sing bisa luwih ngerti kahanan karo minangka kurang $10.

iklan

 Ing wektu sing padha, njamin kabeh pesenan diproses ing wektu lan kabeh transaksi direkam kanthi akurat. Iki ngilangake risiko kesalahan, ora akurat lan irregularities sing nimbulaké masalah sing bisa larang regane lan wektu akeh ing roto dawa. Pungkasan, karyawan bisa kanthi bebas fokus ing karyane supaya tetep produktif sajrone bisa lan nglampahi wektu sing tepat kanggo nyiapake bahan kanggo nindakake apa wae kesepakatan utawa bisnis sing dikarepake ing perjalanan bisnis kasebut.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

5. Rencana ahead - priksa manawa kanggo Book flights lan akomodasi minangka awal sabisa

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kita ngerti manawa lelungan darurat minangka bagean saka norma. Nanging, disaranake perusahaan miwiti proses pesenan sanalika trip wis dikonfirmasi kanggo njupuk Panggonan. Iki uga menehi wektu perusahaan kanggo mesthekake yen kabeh ana ing liyane. Iku uga luwih duwe bathi amarga pesenan awal bisa ngirit ton awis. Supaya pesenan menit pungkasan sabisane, lan priksa manawa karyawan sampeyan tindakake pendekatan sing padha. Iki bakal ngidini sampeyan lan bisnis sampeyan lelungan luwih akeh kanthi anggaran sing padha.

6. Setya marang maskapai

Yen sampeyan durung dadi anggota saka program frequent flyer saka maskapai, apa sing nunggu, gabung siji wis! Program kasebut minangka cara sing apik kanggo nyuda biaya perjalanan bisnis amarga menehi insentif sing apik kanggo lelungan bisnis. Sing luwih setya marang maskapai, luwih akeh insentif lan keuntungan sing bisa ditampa.

Qanta nawakake prioritas mriksa-in lan bagasi ekstra kanggo lelungan lokal ing AS; Virgin Australia nawakake pilihan kursi advance lan layanan valet kanggo frequent flyer sing. Wisatawan internasional bisa entuk Singapore Airlines TCTerms kredit nalika padha Book hotel karo salah siji saka partners global lan nawakake Cathay Pacific free akses kanggo Lounge bandara internasional donya.

7. Renegotiate kanggo tarif perusahaan luwih karo vendor pesawat utawa rentengan hotel

Apa bisnis sampeyan kerep lelungan menyang panggonan sing padha lan milih hotel lan maskapai sing padha bola-bali? Utawa mbok menawa pasar anyar wis dibukak lan perusahaan kerep lelungan menyang wilayah kasebut kanggo bisnis.

iklan

Kaping pisanan, nyedhaki vendor lelungan bisnis biasa lan deleng yen sampeyan bisa negosiasi tawaran sing luwih apik kanthi nyatane yen sampeyan wis kabukten nggawa bisnis sing tetep. Ing sisih pungkasan, rembugan ramalan lelungan karo vendor lelungan bisnis lan deleng yen sampeyan bisa menehi hasil sing luwih apik kanggo ditahan minangka pelanggan sing menehi tren lan ramalan perjalanan bisnis sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen iki ora expansion pasar pisanan perusahaan wis melu, titik kanggo wutah saka lelungan padha kanggo pasar liyane ing sasi minangka bukti saka konsep Urut saka. Yen bisnis sampeyan cilik banget kanggo entuk kesepakatan sing luwih apik, coba kerja karo perusahaan sing wis negosiasi kesepakatan sing luwih apik kanggo wilayah kasebut. Solusi iki cocok kanggo bisnis cilik lan malah kanggo wong sing kerep lelungan menyang tujuan tartamtu.

web:  Proyek ing Belgia Sing Bisa Digayuh Wong Nigeria

8. Nggoleki alternatif.

Landing ing bandara utama trep, nanging kadhangkala sampeyan mbayar luwih akeh kanggo penak iki. Iku tansah apik kanggo njelajah idea saka mabur menyang bandara regional cilik lan medium-ukuran, utamané nalika iku pesawat menit pungkasan. (Nanging, iku penting kanggo faktor ing rega gas lan transportasi menyang lan saka bandara regional cilik). Uga nimbang lelungan kanthi sepur yen kasedhiya kanggo tujuan sampeyan. Asring luwih murah lan luwih akeh karya sing bisa ditindakake ing dalan.

Kasunyatan liyane sing nyenengake (ora ana hubungane): Lufthansa minangka panuku kaviar paling gedhe ing donya, tuku luwih saka 10 ton saben taun kanggo layanan kaviar ing pesawat sing kasedhiya ing kelas siji.

9. Nemtokake tanggung jawab ing tingkat sing bener

Umume wong bakal setuju manawa dhukungan luwih akeh dibutuhake kanggo ngatur manajemen perjalanan bisnis lan pungkasane luwih murah lan boros. Keterlibatan CEO lan CFO bisa banget mengaruhi sifat politik tugas-tugas kasebut lan bisa menehi motivasi. Contone, yen CEO mabur kelas ekonomi kanggo njupuk rapat metu saka wektu, iku meh dadi ora tanggung jawab kanggo karyawan liyane kanggo fly kelas bisnis.

Iku luwih kaya urip conto. Nanging, saka pengalaman, komitmen CEO ora cukup kanggo awake dhewe. Amarga CEO utawa CFO ora nangani operasi saben dina saka departemen lelungan, dheweke ora bakal ngerti apa sing kedadeyan ing departemen kasebut.

iklan

Banjur ditinggalake kanggo sapa wae sing tanggung jawab kanggo ngirit biaya ing momentum sing diwenehake dening ekonomi mabur CEO. Mulane, manajemen menehi tanggung jawab marang wong sing bener nduweni peran penting.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

10. Fokus carane kanggo nyuda biaya perjalanan bisnis, ora mung pinten

Program pengurangan biaya luwih asring kelangan efektifitas sajrone wektu nalika manajemen puncak nyoba nyuda biaya sakabèhé ("Pinten sing bisa kita irit?"), Nanging banjur ninggalake keputusan babagan cara nyimpen dhuwit kasebut kanggo karyawan sing luwih murah.

Yen CEO utawa CFO pengin nyuda biaya perjalanan bisnis, ngeculake tembung lan frasa kaya [ayo ndeleng apa bisa mudhun paling ora 20%] nalika tim lelungan liyane nyuarakke [kita bakal weruh apa sing bisa ditindakake] ora bakal ngethok setengah wektu.

Ngarahke ing "carane" nyata liyane saka nomer tenan bisa dadi cara dawa ing Cut mudhun biaya.

11. Atur program lelungan

Duwe proses utawa pendekatan sing sistematis penting kanggo program biaya perjalanan bisnis sing efektif. Proses pesenan, persetujuan, biaya lan manajemen risiko sing disederhanakake nambah kacepetan manajemen perjalanan. Sistematisasi uga menehi wawasan manajer perjalanan babagan cara lan kabijakan perjalanan. Iki bakal mbantu dheweke nggawe keputusan sing tepat babagan perbaikan sing didhukung karo data kasebut.

iklan

Kajaba iku, program perjalanan bisnis sing sistematis bakal mesthekake yen bisnis sampeyan nindakake kewajiban perawatan lan makarya kanthi manajemen risiko sing cukup kanggo nglindhungi awake dhewe saka kerusakan finansial lan hukum.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

12. Tinimbang biaya satleraman.

Kaya ing maskapai penerbangan, barang cilik uga nambah transportasi dalan. Mulane sampeyan kudu mbandhingake rega sadurunge. Apa luwih murah kanggo nyewa mobil utawa njupuk Uber, Lyft utawa malah a taxi? ora hotel ing duwe sambungan Internet lan rega worth iku utawa sampeyan luwih apik nggunakake hotspot seluler?

13. Jadwal wisely.

Yen bisa, jadwalake perjalanan bisnis sampeyan sawayah-wayah kajaba sasi musim panas sing apik nalika saben wong lelungan dianggep minangka turis. Musim panas narik akeh turis lan minangka asil, karcis maskapai biasane metu saka atap, rega hotel padha dhuwur uga.

Pungkasan Maret uga minangka wektu sing nggegirisi kanggo lelungan amarga kabeh wong menyang papan kanggo liburan musim semi. Yen sampeyan bisa nindakake rapat ing wektu liyane utawa liwat telpon konferensi utawa telpon video, mula kenapa ora.

14. Investasi ing teknologi manajemen perjalanan

Perusahaan saiki nggunakake teknologi manajemen perjalanan kayata Travelport utawa Locomote sing nawakake layanan premium kanthi rega sing luar biasa.

iklan

Nalika nimbang platform manajemen perjalanan, ana sawetara perkara sing kudu dipikirake. Iki kalebu alat sing nyederhanakake proses, ngumpulake data, lan nambah kinerja kebijakan, lan duwe fitur sing nambah pengalaman lelungan karyawan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Platform manajemen perjalanan kudu komprehensif lan holistik.
  • Platform manajemen perjalanan kudu digabungake

15. Netepake lan ngetrapake kabijakan mbayar maneh perjalanan sing ketat nanging cukup sing adil kanggo kabeh karyawan.

Miturut Society for Human Resource Management, biaya perjalanan bisnis ora kena pajak kanggo para pekerja lan bisa disudo kanggo majikan nalika biasa, perlu, lan dilaporake kanthi akurat. Kabijakan perjalanan sampeyan kudu nerangake biaya perjalanan bisnis menyang karyawan lan menehi informasi babagan kabijakan mbayar maneh perjalanan organisasi sampeyan.

Sampeyan kudu nemtokake tunjangan saben dina kanggo kabeh jinis acara lan kanggo kabeh tujuan. Sampeyan uga kudu ngidini senioritas ing antarane staf (yaiku, menehi kemewahan luwih akeh kanggo staf lan manajemen senior sajrone lelungan bisnis) lan cara nglamar lan nyetujoni dhuwit kanggo nyelenggarakake jinis acara tartamtu kayata nedha bengi minangka bagean saka biaya perjalanan bisnis. Sampeyan uga kudu kanthi jelas nuduhake bonus lan kemewahan sing ora layak kanggo ganti rugi lan sing dadi tanggung jawab karyawan.

16. Gunakake siji agensi travel kanggo expenses travel bisnis sing ora bisa otomatis.

Ing sawetara kasus, sampeyan ora bisa ngotomatisasi proses tartamtu, contone, yen staf mbutuhake akomodasi khusus utawa yen akeh staf sampeyan lagi lelungan. Ing kasus kaya mengkono, sampeyan ora bisa njaluk saben Staff kanggo rencana lelungan individu, sawetara bisa njaluk tawaran sing luwih apik lan liyane bakal aran ditinggal metu senadyan kasunyatan sing padha ngrancang trip dhewe. Ing kahanan kaya iki, sampeyan bisa nggunakake agensi travel padha kanggo rencana kabeh trip. Sampeyan mung kudu nuduhake kabijakan lelungan karo agensi kasebut lan duwe rencana lelungan kanthi nggunakake pedoman sing diwenehake kayata penerbangan, hotel lan liya-liyane.

Kanthi cara iki, dheweke bisa njaluk kabeh karyawan layanan lelungan sing dibutuhake tanpa kompromi karo kabijakan lelungan utawa salah sijine sing rumangsa diapusi. Apa sing ditindakake ing atlanticride ing kene yaiku ngrancang kabeh perjalanan lan ngirim link menyang perusahaan kanggo nggawe pembayaran langsung supaya jeneng perusahaan tetep dadi panuku lan mbayar penerbangan lan akomodasi.

web:  Proyek Ing Spanyol Sing Bisa Digayuh Warga Nigeria

17. Otomatis proses mbalekaken biaya perjalanan bisnis.

iklan

Proses lelungan ora mung nutupi transportasi, akomodasi lan biaya. Iki uga kalebu wektu lan pakaryan sing ditindakake dening manajemen utawa administrasi kanggo mbalekake biaya perjalanan bisnis staf utawa karyawan. Bisa uga migunani kanggo nggunakake alat otomatisasi alur kerja sing ngidini staf sampeyan sing ana ing perjalanan bisnis ngunggah kuitansi saka jarak jauh supaya bisa diproses kanthi cepet supaya sawise bali saka perjalanan, dheweke bisa dibayar maneh nalika bali. Iki ndadekke keuntungan tambahan ing syarat-syarat transparan accounting, kang siji nyuda kemungkinan karyawan kudu mbayar biaya sing padha ditanggung ing trip utawa perusahaan kudu mbayar expenses njaba orane katrangan saka kawicaksanan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

18. Gunakake diskon lan program ganjaran.

Umume maskapai, jaringan hotel, lan perusahaan rental mobil nawakake program diskon lan ganjaran kanggo perusahaan sing asring nggunakake layanan kasebut. Priksa manawa perusahaan sampeyan ndhaptar lan nglacak bonus kasebut kaya bonus mil, diskon lan tawaran khusus liyane lan gunakake kanggo nyuda biaya perjalanan bisnis yen bisa.

Kadhangkala, kita ing atlanticride kirim Penawaran khusus saka maskapai ing sidebar situs web kita (kita uga duwe kaca tawaran khusus khusus) lan sok-sok email pelanggan nawakake khusus. Penawaran kasebut bisa uga ora migunani kanggo sampeyan yen ora lelungan ing wektu tawaran, nanging sampeyan bisa uga mung begja lan sampeyan bakal weruh tawaran sing kasedhiya ing wektu lelungan.

Dadi, yen sampeyan utawa perusahaan sampeyan ngrancang perjalanan bisnis, bisa uga migunani lan ora ana biaya apa-apa kanggo mriksa kaca penawaran khusus kanggo ndeleng apa ana apa-apa kanggo sampeyan lan perusahaan sampeyan. Pancen ora ana rugine yen nyoba.

19. Dorong karyawan nggunakake aplikasi bisnis ing laptop lan telpon.

Akeh jaringan hotel nawakake peralatan kantor kayata komputer, mesin fax, printer lan liya-liyane. Kanthi produktivitas lan alat kolaborasi berbasis awan saiki, luwih gampang karyawan duwe dokumen ing akun awan lan bareng karo wong liya liwat telpon tinimbang nyithak nganggo fasilitas sing diwenehake dening hotel sing pungkasane kudu dibayar. Nalika karyawan isih kudu mbayar Wi-Fi ing kamar hotel, ora nggunakake fasilitas kantor sing disedhiyakake hotel bisa ngirit sampeyan ing wektu sing suwe.

20. Aktif melu manajemen perjalanan

iklan

Mung 27% saka CFOs laporan sing padha bener sesambungan karo travel managers. Supaya bisa nambah kabijakan perjalanan, perusahaan butuh kolaborasi sing kuat antarane manajemen puncak lan wong sing nangani program perjalanan perusahaan. Mula, manajemen kudu melu aktif ing program perjalanan, liwat analisis efektifitas kabijakan kasebut utawa liwat nggawe kabijakan, utawa kanthi ngumpulake umpan balik langsung saka staf perusahaan sing wis lelungan utawa bali saka perjalanan bisnis.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Titik ing kene yaiku manajemen kudu golek cara kanggo aktif dadi bagian saka manajemen perjalanan yen serius babagan nyuda biaya perjalanan bisnis.

21. Pay manungsa waé kanggo generasi anyar lelungan bisnis

Wisatawan milenial bakal nggawe udakara 50% saka kabeh biaya perjalanan bisnis ing taun 2020 (angka iki samesthine bakal nerjemahake dadi $ 1.6 triliun ing nilai moneter). Manajemen kudu ngadhepi pilihan sing beda-beda saka lelungan enom iki kanggo nyuda biaya lelungan lan njupuk kauntungan saka kekuwatane. Contone, survey Hipmunk saka lelungan bisnis Millennial nemokake yen dheweke luwih seneng nyakup dina luang ing lelungan bisnis, nanging uga luwih akeh ngupayakake tugas kasebut.

Kanthi kolaborasi karo manajer pariwisata, manajemen kudu njelajah kabiasaan lan preferensi ewonan wisatawan bisnis lan nggabungake menyang kabijakan perjalanan strategis perusahaan.

22. Aja Ninggalake Kabijakan Lelungan Ora Disentuh

Asring ujar manawa kabijakan perjalanan bisnis mung dadi luwih apik kanthi wektu. Kanthi tekane teknologi anyar sing nawakake cara anyar kanggo pesenan lelungan, cara anyar kanggo nyambungake lan cara anyar kanggo nindakake bisnis ing luar negeri, manajemen kudu mesthekake yen kabijakan lelungan bisnis tetep karo owah-owahan pasar lan njupuk kauntungan saka penghematan biaya sing kasedhiya.

iklan

Amandemen kabijakan iki kudu koheren karo data, lan mulane penting banget kanggo nganalisa lan nglaporake kabeh perjalanan bisnis kanggo duwe lan njaga data sing akurat.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

23. Priksa manawa kabijakan perjalanan sampeyan transparan

Nduwe kabijakan perjalanan sing jelas lan transparan sing nggambarake biaya lan mbayar maneh kanthi efisien. Iki bisa uga muni dhasar lan prasaja, nanging penting banget lan asring luwih angel tinimbang sing katon. Panaliten anyar saka GTBA nuduhake manawa 79% lelungan bisnis rumangsa kabijakan lelungan perusahaan duwe pengaruh paling gedhe marang keputusan perjalanan bisnis, isih ana jurang gedhe nalika lelungan pesen penerbangan liwat saluran sing cocog (63%). lan nalika juragan mikir lagi pesenan ing-kabijakan (90%).

24. Nindakake audit rutin babagan proses manajemen lan kuitansi

Ora ana wong sing sampurna, malah sampeyan; mulane IRS nggawe audit. Tindakake conto iki lan ajeg audit statement biaya karyawan, njupuk menyang akun segitiga Scam (kabutuhan, kesempatan, kemampuan kanggo nyoto aktivitas). Njupuk langkah luwih lan nindakake audit periodik, reguler, unannounced. Kanthi cara iki, ora ana sing ngerti kapan sampeyan bakal ngawasi staf lan mula nyolong luwih mbebayani kanggo wong sing pengin nutupi trek.

25. Pembayaran cepet ndadekake sampeyan kanca cepet.

Mbalekake staf sampeyan kanthi cepet. Aja nganti ngenteni dhuwite. Kaya sampeyan pengin staf sampeyan ngirim laporan biaya sanalika bisa, dheweke uga pengin ndeleng akun bank langsung mesem.

Iki uga mbantu kanggo nambah moral kanggo buruh.

26. Ngakoni usaha lelungan

iklan

Saben uwong pengin diakoni. Yen sampeyan ora bisa menehi ganjaran dhuwit, mesthine kudu ngenali lan memuji kerja kerase. Bisa awujud email utawa malah pujian umum nalika rapat. Ngenali hard ora biaya apa-apa, nanging ROI tremendously ing syarat-syarat produktivitas, kasetyan lan dhowo umure. Priksa manawa pujian sampeyan asli.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

27. Kolaborasi karo panuntun lelungan

Kerjasama manajer keuangan karo CFO minangka faktor penting kanggo ningkatake kabijakan perjalanan bisnis. Nanging mung 27% CFO sing percaya yen hubungane karo agen perjalanan efektif.

Kaya manajer keuangan sing nuduhake komitmen marang kabijakan lelungan, dheweke kudu nuduhake yen dheweke gelem kerja sama karo manajer perjalanan kanggo nggawe owah-owahan sing positif lan berorientasi informasi. Iki bisa digayuh liwat rapat-rapat periodik lan ngidini teknologi manajemen perjalanan sing efektif.

kesimpulan

CFO lan CPO ngerti yen lelungan sing ngasilake revenue dudu acara acak. Ora ana hukum kanggo "book trip lan sampeyan bakal entuk dhuwit saka iku". Pertumbuhan dumadi nalika implementasi strategis sing efektif ditindakake bebarengan karo manajemen biaya perjalanan sing cerdas. Ngerteni endi lelungan nyumbang kanggo transaksi sing nguntungake bakal mbantu sampeyan nggunakake anggaran perjalanan kanthi wicaksana lan mbantu ngembangake bisnis sampeyan.

Nanging, yen sampeyan mutusake nyuda lelungan, mula sampeyan bisa uga ora entuk dhuwit. Ing pungkasan dina, kabeh sing penting yaiku perencanaan sing tepat.


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "27 Cara Gampang kanggo nyuda biaya perjalanan bisnis ing 2022"

Ninggalake Komentar