20 perkara sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah

Foto penulis
Ditulis dening Esosa

 

Nyebar katresnan

Wong sing ora duwe omah duwe kabutuhan unik, mental lan fisik. Pancen angel urip kanthi ora ana papan sing bisa diarani omah. Iki minangka dhaptar lengkap babagan sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah supaya bisa urip ing dalan.

barang sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah

1. Sing Paling Dibutuhake Wong Ora Ana: Kaos Kaki

Wong sing ora duwe omah tansah pindhah. Dheweke pancen nyopot sepatu, lan amarga dheweke kudu terus ganti saka siji lokasi menyang lokasi liyane. Maksudku, sampeyan ora bisa nyalahke wong-wong mau. Dadi yen sampeyan arep nulungi wong sing ora duwe omah, siji sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah yaiku kaos kaki. Dheweke kudu nganggo sepatu lan bisa mbantu anget sikile.

2. Karesikan pribadi

Kabersihan sing ora apik minangka salah sawijining masalah utama wong sing ora duwe omah bakal angel njaga. Kabersihan sing ora apik bisa nyebabake akeh penyakit lan infeksi. Yen sampeyan arep nulungi wong sing ora duwe omah, priksa manawa sampeyan ngemas kit kebersihan pribadi. Aja lali nyumbang barang-barang kebersihan pribadi kayata tampon, sabun, pembalut wanita, perlengkapan cukur, lan liya-liyane. Iki minangka item liyane ing dhaptar barang sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah.

3. Food

Mesthine, panganan minangka barang sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah. Menehi dhuwit kanggo wong sing ora duwe omah bisa uga ora ana gunane, nanging menehi panganan bisa mbantu dheweke langsung. Kajaba iku, ora saben restoran utawa bisnis ngladeni utawa nampani wong sing ora duwe omah. Wong sing ora duwe omah mesthine bakal ngadhepi diskriminasi, mula apa sampeyan ora entuk panganan lan diwenehake?

4. Piranti udan

Maksudku, iki cukup panjelasan. Owah-owahan cuaca lan iklim ora ngurmati sapa wae, kalebu wong sing ora duwe omah, mula yen sampeyan pengin nggawe urip luwih gampang, entuk peralatan udan kayata payung lan nyumbang. Bakal adoh banget yen sampeyan bisa entuk gear anti udan. 

5. Hadiah kertu lan transportasi liwat

Pass transportasi bisa mbantu dheweke pindhah saka siji titik menyang titik liyane, mula tinimbang menehi dhuwit, nggawe urip luwih gampang nganggo pass transportasi. Kertu bakal migunani banget yen dheweke pengin nggawe hadiah sing migunani kanggo anggota kulawarga.

6. Panganan kewan

Mesthine ora kaget yen wong sing ora duwe omah uga duwe pets. Ya, padha nindakake, lan kaya sing kudu urip, dheweke uga kudu menehi panganan kewan sampeyan. Kanggo wong sing ora duwe omah, duwe kewan bisa dadi penyelamat amarga, biasane, dheweke ninggal kanca lan kulawarga. Nanging pet kasebut minangka kanca kanggo dheweke. Dadi, sampeyan bakal entuk manfaat gedhe yen sampeyan nyumbang panganan pet kanggo wong loro sing ora duwe omah.

7. jeroan

Apa sampeyan ora njupuk jeroan lan dikirim menyang papan perlindungan utawa wong sing ora duwe omah? Malah bakal mbantu wong-wong sing ora duwe omah sing butuh jeroan sajrone meteng. Ya, iki minangka barang liyane sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah.

8. Deterjen umbah-umbah

Mung amarga ana wong sing ora duwe omah ora ateges dheweke ora pengin ngresiki saiki lan banjur. Menehi deterjen umbah-umbah bakal nggawe prabédan sing signifikan ing rasa ora nyaman saben dina kanggo wong sing ora duwe papan kanggo manggon.

9. Wadhah sing bisa digunakake maneh

Wadah kasebut bisa nampa panganan ing papan perlindungan sing ora duwe omah. Elinga, panganan minangka salah sawijining barang dhasar sing dibutuhake saben manungsa supaya bisa urip. Papan perlindungan sing ora duwe omah biasane menehi panganan kanggo wong sing ora bisa ngemas panganan kasebut mengko. Wadah sing bisa digunakake maneh bisa mbantu wong sing ora duwe omah kanggo nyimpen panganan lan mangan mengko.

10. Bekal bayi

Ya sedhih, nanging akeh wong sing ora duwe omah sing duwe bayi. Mikir bab sing paling larang ibu perlu kanggo bayi: popok, wipes bayi, utawa sandhangan. Barang-barang gedhe sing disebutake bisa dadi angel kanggo ibu sing duwe omah ing ndhuwur sirah kanggo tuku saiki. Mbayangno siji tanpa omah. 

11. Barang dandan

Barang kayata sisir, sikat, silet, krim cukur, lan kit perawatan kuku migunani banget kanggo wong sing ora duwe omah. Mung amarga padha ora duwe gendheng ing sirahe ora ateges dheweke ora perlu dandan saka wektu kanggo wektu. 

12. Bedding item

Kadhangkala wong sing ora duwe omah pindhah menyang papan perlindungan kanggo papan sing anget kanggo turu, lan ana panjaluk serius kanggo bahan sprei liyane. Sampeyan bisa tansah ngubungi papan perlindungan lokal kanggo ndeleng apa dheweke butuh barang-barang sprei, lan sanajan sampeyan ora pengin nyumbang menyang papan perlindungan, sampeyan bisa tansah menehi bahan sprei kanggo wong sing ora duwe omah sing turu ing pinggir dalan utawa ing ngisor jembatan. Dipercaya kula, dheweke pancene luwih seneng turu nggunakake sprei tinimbang ing lantai.

13. Bantal

Akeh wong meh ora bisa turu tanpa ngaso sirahe ing bantal, lan sampeyan bisa mbayangno carane angel kanggo wong turu ing lantai hard tanpa bantal. Wong sing ora duwe omah terus-terusan butuh bantal, lan sampeyan bisa menehi sumbangan menyang papan perlindungan lokal. 

14. Nyandhang mangsan

Yen ing mangsa panas, sampeyan kudu nyumbang sandhangan kanggo mangsa panas lan yen mangsa ora duwe omah kudu jaket, sweater, warmers sirah, sarung tangan lan kaos kaki. Owah-owahan mangsa akeh sing ora mikir babagan menehi papan perlindungan sing ora duwe omah. Sumbangan bakal mbantu wong sing ora duwe omah nganggo sandhangan miturut musim.

15. Tambahan kanggo Kebersihan Pribadi

Iki minangka sawetara barang sing paling dikarepake ing papan perlindungan sing ora duwe omah, nanging arang ditemokake ing dhaptar sumbangan: Deodoran, sisir lan sikat, gunting lan file, sanitizer tangan, lan tisu sanitasi mung sawetara sing penting sing sampeyan butuhake. jedhing.

16. First Aid kit

Sampeyan ora ngerti kapan wong sing ora duwe omah mbutuhake kit pertolongan cemas. Dheweke bisa uga duwe potongan sing gampang nalika nyoba mangan hamburger gedhe utawa bisa uga ana sing ngethok ing sepur. Apa wae, duwe kit pertolongan cemas bisa nylametake dina ing pirang-pirang kahanan lan bisa migunani kanggo wong sing ora duwe omah. 

17. Sepatu

Kaya kaos kaki, sepatu minangka barang liya sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah. Padha kudu soko kanggo nyandhang nalika obah. 

18. Perawatan sikil

Sajrone dina, akeh wong sing ora duwe omah sing ngadeg utawa mlaku. Sikil padha lara, lan padha liwat kaos kaki sawise kaos kaki kaya mesin. Akibate, akeh wong sing ora duwe omah katon lan ora kepenak amarga ora nganggo sepatu. Apa atis utawa udan, nganggo kaos kaki sing tipis utawa teles iku pengalaman sing nggegirisi. Duwe macem-macem pilihan kaos kaki cukup mbiyantu.

19. Tabir surya srengenge

Ana sawetara wong sing ora duwe omah sing ora digatekake. Bisa dadi panas banget ing mangsa panas lan wong bisa kobong. Ora duwe omah duwe akibat jangka panjang, kalebu kanker, mula penting banget kanggo wong-wong supaya entuk papan kanggo urip kanthi cepet. Bisa nggodhok ing Negara Sunshine, utamane ing musim panas. Dadi yen sampeyan kepingin weruh apa sing dibutuhake wong sing ora duwe omah, iki.

20. Dianggep kaya manungsa

Akeh wong sing ora duwe omah ngomong yen dheweke dianggep kaya kewan amarga cara dheweke dianggep. Nalika ngobrol karo wong sing ora duwe omah, gerakan cilik bisa dadi adoh. Nganggep wong kaya manungsa minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo mbantu dheweke.

barang sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah

t cantik prasaja, tenan. Mung sawetara pangan, sawetara banyu, lan sawetara sandhangan iku kabeh wong sing ora duwe omah paling perlu kanggo urip. Yen sampeyan kepingin weruh apa sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah, mula dhaptar iki minangka sing sampeyan butuhake!


Nyebar katresnan

1 pemikiran ing "20 perkara sing paling dibutuhake wong sing ora duwe omah"

Ninggalake Komentar