10 bar paling apik ing Manhattan Sampeyan Kudu Coba

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Dikandhakake yen New York ora nate turu lan terus ganti. Yen ana apa-apa tetep padha ing megapolis iki, iku perlu kanggo macem-macem lan transformasi, lan panggonan hangout paling cherished ora alesan.

Nanging, ana panggonan langka sing nolak jangkah cepet New Yorkers modern. Dheweke isih nggawa pengunjung bali menyang jaman gaya, kelas, lan sing paling penting, panganan sing enak, omben-omben sing apik, lan musik sing nyenengake. Yen sampeyan kepingin weruh ngendi kanggo nampa vacation sabanjuré, jawabane nang kene. Lampu magis Big Apple siap nggumunake sampeyan. Ati-ati, bar paling apik ing Manhattan bakal cepet mabuk urip.

Lampu lan iklan ing Manhattan.

1. Bemelmans Bar

iklan

Umume pengunjung sing sepisanan ora ngerti babagan sejarah sing ana ing mburi lawang bar iki. Nanging kanthi cepet, dheweke kaget karo papan kasebut. Mbok menawa fitur bar sing paling nggumunake yaiku mural sing dicet dening Ludwig Bemelmans, penulis buku anak Madeline klasik. Jeneng bar kasebut minangka penghargaan kanggo seniman gedhe lan New York lawas nanging uga kanggo koktail lan suasana sing apik. Dolan maring Bemelmans Bar lan nikmati keanggunan lan swasana langgeng.

A close up saka pemain gitar
Asring, musik live nggawe sampeyan bosok menyang papan sampeyan ing bar nganti pirang-pirang jam

2. Frans Tavern

Diadegake dening Samuel Fraunces udakara 260 taun kepungkur, Tavern wis akeh owah-owahan nganti saiki. Untunge, iki berkembang bebarengan karo landmark bangunan sing dadi bagean, lan saiki dadi papan kanggo penggemar sejarah sing seneng ngombe lan nyenyet. Fraunces Tavern kadhaptar minangka Situs Bersejarah Nasional lan saestu bandha, ora mung kanggo museum darmabakti kanggo jaman Revolusioner lan George Washington nanging uga kanggo dining sekolah lawas nawakake. Yen restoran banget formal kanggo rasa sampeyan, mlebu menyang tavern lan ngendhokke musik live sing seru lan pilihan minuman sing apik banget.

web:  Keperluan Visa Kanada Kanggo Warga Nigeria: Pandhuan Lengkap 2020

3. Keens Steakhouse

Yen sampeyan penggemar daging kambing sing jus lan iga utama, Keens minangka papan kanggo sampeyan. Bisa uga dadi chophouse paling apik ing Manhattan, uga minangka salah sawijining bar paling tuwa ing New York City. Dekorasi sawijining unik; liwat 90 ewu pipa udud adorn langit-langit lan bagéan saka tembok. Pipa kok Mbalik ing dina, iku klub udud purun kang malah misuwur digunakake kanggo teka lan ngendhokke . Dadi, njaluk iku dokumen kanggo visa US lan nambani dhewe kanggo paling NYC.

A closeup saka steak karo garnish
A steakhouse lan pub dina, Keens minangka apik minangka nemu

4. King Cole Bar

Sajrone demo saka bar paling apik ing Manhattan, mandheg ing King Cole Bar, "omah Mary Bloody", ing Hotel St. Yen sampeyan lagi ora enchanted dening atmosfer elegan saka garis, sampeyan bakal dening mural Mayfield Parrish misuwur madhangi bar ing cahya anget. Bar aneh iki minangka salah sawijining sing paling apik, ora mung dadi bagean saka hotel bintang 5 NYC. Nawakake pengalaman sregep nanging sayah karo kelas lan ora ing lingkungan paling snobbish. Isih, iku ora kanggo Mesem saka dompet.

5. Warung Pete

Pete mesthi nindakake kanthi bener, amarga wis ana wiwit taun 1864 lan mesthi ana ing kene. Panggonan kasebut misuwur banget nganti dina Sabtu kebak tembok menyang tembok. Ana bir ing tunyuk, panganan enak, lan rasa sakabèhé saka tavern lawas. Iki minangka salah sawijining papan sing bisa santai, kepenak lan nikmati panganan sing enak diiringi omben-omben sing enak.

web:  Apa Aku Bisa Nikah Ing Jerman Kanthi Visa Wisata?

6. Kuping Inn

Siapke dhewe kanggo panganan fenomenal, ambiance gedhe, lan piring lengkap sajarah lokal ing Ear Inn. Anekdot ujar manawa papan kasebut entuk jeneng aneh saka tandha neon BAR sing rusak, ora ana bagean saka huruf B. Iki minangka papan kanggo ngombe utawa nedha awan, mula sampeyan ngerti manawa apik. Njupuk wektu kanggo njelajah Manhattan restaurant lan bar pemandangan nanging aja lali kanggo nyoba lan urip kaya wong lokal kanggo suwé Panjenengan Tetep. Iku bakal dadi pengalaman paweling.

7. Bar Kutha Lawas

Bar Manhattan asli, Old Town kebak sajarah lan tanpa pretenses. Panggonan prasaja karo pangan prasaja lan ombenan prasaja, nengsemake karo daya gedhine bartending lawas-sekolah. Panggonan unassuming iki permata bener lan Highly ngormati dening sawijining pelanggan. Akeh sing siap bali asring lan ngrasakake pribadine bar lan swasana omah.

8. Warung Landmark

Tavern gaya Irish iki ngendi sampeyan bisa uwal hubbub NYC kanggo sawetara wektu. Sampeyan bakal ngormati layanan meja putih, musik sing lembut, lan keramahan. Atmosfer loropaken lan sambutan conveys nyawa Hospitality Irish. Lan aja lali babagan panganan lan pint sing apik banget. Mulane sampeyan bakal weruh akeh sing biasa ing kene.

Salah sawijining bar paling apik ing Manhattan karo wong sing ngobrol lan ngombe.
Atmosfer sing grapyak lan mulyo sing ndadekake bar paling apik ing Manhattan dadi populer.

9. McSorley kang Old Ale House

McSorley's Old Ale House minangka panyiapan gaya lawas lan kapsul wektu sing bener. Siapke mundur ing wektu, lan nikmati atmosfer asli lan kasar lan meja kayu lawas. Siji ora nyana sawdust ing lantai bar ing NYC, utawa sing paling prasaja bisa dadi sing paling apik. Ing antarane bar paling apik ing Manhattan, McSorley nawakake ale cahya lan peteng kanthi pasangan. Sampeyan ora teka ing Old Ale House kanggo macak nanging kanggo seneng-seneng kaya ing dina.

web:  22 restoran paling apik ing Cookeville TN sampeyan kudu nyoba

10. Peter McManus Cafe

Isih stubbornly ngadeg nalika kabeh liyane winked metu, Peter McManus Cafe cherished dening warga lan pengunjung padha. Yen sampeyan nonton wong, ngombe bir, lan mangan sayap ayam, sampeyan bakal seneng karo lokasi asli iki. Yen katon lawas banget kanggo rasa sampeyan, iku kabeh. Kajaba iku, iki ditampilake ing film Highlander dadi, apa wae sing bakal kita ucapake sabanjure, iku ora bisa dadi luwih apik tinimbang iku.

Tip ekstra

Ngrancang itinerary sampeyan mung minangka bagean saka persiapan liburan sampeyan. Priksa manawa entuk lengkap polis asuransi perjalanan sadurunge miwiti lelungan urip iki. Kanthi santai, sampeyan bakal entuk bar paling apik ing Manhattan.

Kredit Gambar: pixabay.com


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar