Sugih bapak miskin kuotasi lan aturan diterangno

Foto penulis
Ditulis dening Esosa

 

Nyebar katresnan

Rich Dad Poor Dad quotes lan aturan wis ngganti akeh urip. Robert Kiyosaki lan Sharon Lechter nulis buku sing ngubah urip iki, lan padha menehi pencerahan babagan sukses.

iklan

Salah sawijining perkara sing luar biasa sing bakal sampeyan sinau saka kutipan lan aturan Rich Dad Poor Dad yaiku supaya sukses ing urip, sampeyan kudu duwe rencana. Wong sugih ora nyambut gawe golek dhuwit. Dhuwite akeh, ora usah digarap. Dadi senajan lair mlarat, kuwi dudu salahmu, nanging yen mati mlarat, ya kuwi sing salah.

Bab liyane sing penting babagan buku iki yaiku aturan lan kutipan. Yen sampeyan wis ngarep-arep ngerti buku iki, banjur artikel "Rich Dad Poor Dad aturan lan kuotasi diterangno" iki kanggo sampeyan!

Rich Dad Poor Dad Quotes lan Aturan Dijelasake

AtlanticRide

Aturan nomer siji: Sampeyan Dadi Wiser Liwat Pengalaman

Robert Kiyosaki nggunakake kertu kredit kanggo pambayaran saben wulan nalika tuku investasi properti komersial pisanan. Spesialis finansial menehi saran marang dheweke. Mung dhuwit cilik sing teka saben wulan saka investasi kasebut. Sawisé iku, dheweke nggawe titik ngaku yen pengalaman ngliwati kesepakatan kasebut ndadekake dheweke dadi investor sing luwih apik saben wektu.

web:  TOP 10 Omah PALING larang ing AFRIKA lan sing duwe

Aturan nomer loro: Menehi luwih tegese nampa luwih akeh

Dadi, miturut dheweke, luwih akeh sampeyan menehi, luwih akeh sampeyan bakal bali ing jangka panjang. Menehi bisa awujud nambah produktivitas dhewe ing karya utawa pengin nyebar rejeki dhewe kanggo wong liya. 

Aturan nomer telu: Stop mikir negatif

Dheweke ujar manawa dheweke ora nate depresi nalika wong sing duwe utang njaluk dhuwit. Dheweke ndeleng dheweke minangka sumber inspirasi. A lack of dana nyurung wong kanggo golek sumber income tambahan supaya bisa mbayar maneh nalika padha bali. 

Aturan nomer papat: Fokus

Miturut Kiyosaki, nyempitake fokus luwih becik tinimbang nggedhekake cakrawala. FOKUS minangka akronim sing digawe minangka aturan pribadi kanggo sukses: "Tindakake Siji Kursus Nganti Sukses" minangka akronim kanggo iki. Dheweke ujar manawa dheweke ora nate mlebu bisnis liyane sawise miwiti investasi real estate nganti sukses ing lapangan kasebut.

Aturan nomer lima: kaping angel mbukak kemungkinan anyar

Robert Kraft bisa tuku limang lapangan golf saka bank kanthi diskon sajrone krisis real estate Amerika saiki. Sadurunge krisis finansial, dheweke ditawani properti sing padha kanthi regane $ 260 yuta. Apa tegese iki? Malah ing wektu sing angel kaya krisis ekonomi, sampeyan bisa nemokake kesempatan. 

Aturan nomer enem: Rancang Bisnis kanthi Bener

Minangka Kiyosaki nuduhake, duwe produk gedhe mung setengah perang. Ngrancang bisnis sing apik uga penting. A bisnis kudu terus mundhakaken dhuwit kanthi otomatis, tinimbang terus-terusan perlu wong kanggo mundhakaken modal.

web:  Rencana Malam MTN Kanggo Data (Kode Gampang Kanggo 2022)

Aturan nomer pitu: Priksa manawa sampeyan ngerti apa sing nggawe akeh gaweyan.

Wong kudu nindakake riset lan sinau luwih akeh babagan cara golek dhuwit, ujare. 

Aturan nomer wolu: Aja kuwatir babagan Gagal

Akeh pengusaha sukses sing nandhang kemunduran ing dalan. Saran Robert supaya aja wedi gagal, sanajan dheweke kelangan $ 1 yuta. Ana sawetara conto penting wong sukses sing ora sukses: Henry Ford, Steve Jobs, Bill Gates, lan Donald Trump.

Aturan nomer sanga: Nggawe Titik Kanggo Ndarbeni Sumber Daya

Akuisisi aset reguler minangka tujuan perusahaan sing dipikirake kanthi apik. Perusahaan Rich Dad, sing didegake dening Robert Kiyosaki, ngembangake aset kanthi nambahake waralaba, ngetokake buku anyar, lan liya-liyane. Ngleksanakake strategi kasebut kanthi rutin mbantu bisnis ngasilake luwih akeh lan nggedhekake basis pelanggan.

Aturan nomer sepuluh: Ngatur Dhuwit, Mungkasi nyimpen

Tinimbang nyimpen dhuwit, dheweke menehi saran supaya nandur modal dhuwit ing barang liya kayata minyak utawa emas. Dheweke nyaranake hedging dhuwit tinimbang nyimpen amarga nilai mata uang ajeg mudhun.

Sugih Dad Poor Dad Quotes Explained

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kuotasi lan aturan Rich Dad Poor Dad iki bakal mbantu sampeyan ndeleng urip kanthi beda. Lan kaya aturane, kuotasi dheweke nuduhake kepiye ngerti bedane aset lan kewajiban, melek finansial, dadi wirausaha, ngasilake penghasilan pasif, miwiti bisnis dhewe lan kepiye supaya ora entuk utang siswa sing akeh banget minangka komponen utama sing bakal mimpin. sampeyan menyang kebebasan finansial.

1. “Akeh-akehe wong melu wong akeh. Dheweke nindakake samubarang amarga kabeh wong nindakake.

Sampeyan bisa uga dadi jinis wong sing wedi karo apa sing dikira wong liya yen sampeyan nuruti atine. Ora preduli apa sing diomongake wong liya, fokusake dhewe lan ambisi tartamtu. Wong wedi ditolak yen nyatakake beda karo mayoritas. 

web:  5 Rencana Data Paling Murah & Paling Apik Kanggo Netflix ing Nigeria

2. "Wedi dadi beda nyegah umume wong golek cara anyar kanggo ngatasi masalahe."

Iki minangka salah sawijining kutipan sing ora bisa dilalekake ing Rich Dad Poor Dad. Kabeh iku tegese ora becik yen pengin njupuk pendekatan sing beda kanggo urip utawa dadi unik. Sampeyan ora kudu wedi carane wong bakal weruh sampeyan.

iklan

3. "Dhuwit teka lan lunga, nanging yen sampeyan duwe pendhidhikan babagan cara kerja dhuwit, sampeyan bakal entuk kekuwatan lan bisa miwiti mbangun kasugihan."

iklan

Akeh wong sing ora ngerti yen dhuwit iku ora permanen, lan iki minangka kutipan. Dhuwit ora dadi aset permanen, nanging yen sampeyan ngerti luwih akeh babagan dhuwit, kayata cara kerjane, carane nambah, lan liya-liyane, sampeyan bakal entuk dalan kanggo nglumpukake kasugihan generasi kanthi cepet. 

4. “Yen aku kudu nyambut gawe, dudu urusan. Dadi tugasku.”

Kiyosaki ujar manawa dheweke duwe bisnis sing ora mbutuhake kehadirane, mula yen dheweke miwiti bisnis sing kudu ditampilake, mula iki dudu bisnis. Iku proyek. 

Bisa dimangerteni kenapa dheweke bakal ngomong kaya ngono. Pendapatan pasif wis suwe dadi landasan filosofi Kiyosaki.

Sejatine, kuotasi lan aturan Rich Dad Poor Dad mulang sampeyan babagan urip, kulawarga, lan cara kerjane dhuwit. 

Robert Kiyosaki wis ngalami kerugian, bangkrut, lan kritik liyane. Nanging, dheweke yakin wong bisa duwe status finansial sing luwih apik yen bakal sinau, sinau, kerja keras lan ngatasi alangan sing ngalangi dheweke bisa sukses.

Artikel "Rich Dad Poor Dad quotes lan aturan sing diterangake" sing dipilih kanthi ati-ati iki nyoroti akeh kapercayan lan piwulang Kiyosaki.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar