Sing Perlu Dingerteni babagan Transportasi Umum Dubai kanggo Timer Pertama

Foto penulis
Ditulis dening William

 

Nyebar katresnan

Dubai ora mangu-mangu minangka salah sawijining kutha sing paling populer ing saindenging jagad lan narik ewu turis saben taun menyang lanskap pesisir, wong-wong mung seneng karo kutha sing megah iki, mula bisa uga dadi keputusan sing apik kanggo entuk kawruh babagan Dubai. sistem transportasi umum sadurunge arep ana, amarga sampeyan bakal nggunakake Dubai Public Transport kathah kanggo navigasi kutha.

Dubai Metro (Angkutan Umum Dubai)

Iki minangka sistem rel sing paling canggih, tanpa sopir, lan otomatis sing minangka salah sawijining prestasi sing dibanggakake ing Sistem Transportasi Umum Dubai; iku resik, cepet, lan efisien.

iklan

Senajan iku ora banget ekstensif, ana plans kanggo ngluwihi sistem, lan pancing munggah karo Airport Dubai - lan akeh tujuan wisata kaya Mall of Emirates lan Burj Khalifa kesuwur.

Dubai Metro minangka Transportasi Umum Dubai

Garis abang lan ijo saiki digunakake ing kapasitas optimal, karo RTA planning telung baris liyane. Pancen ora diidini mangan utawa ngombé ing metro lan sing nglanggar bisa kena denda sing abot. Informasi liyane babagan bagean iki saka Dubai Road Transport System bisa ditemokake kene.

Taksi

Taksi ing Dubai relatif murah, dijaga kanthi apik, lan diatur kanthi ketat dening Dubai Road and Transport Authority (RTA) (regulator Angkutan Umum Dubai), mesthine minangka bagean saka Dubai Road Transport sing bakal daksaranake kanggo sampeyan. Kabeh taksi duwe meter supaya ora ana alangan utawa ambiguitas nalika mbayar perjalanan sampeyan.

web:  10 Perusahaan Logistik Paling Apik ing Nigeria Taun Iki

Ana akeh perusahaan taksi ing Dubai, lan akeh pembalap sing sopan lan nganggo basa Inggris dhasar. RTA uga wis ngenalaken App Taxi wicaksana, kang arang banget trep, saéngga individu kanggo Book taksi paling cedhak saka Smartphone ndhukung lokasi.

Uga Waca: Preian Mewah Kanthi Anggaran: Nggawe

Taksi Angkutan Umum Dubai

App saged langsung pinpointing lokasi wong lan tandha mendhoan paling cedhak, lan apik kanggo pesenan mendhoan sanajan sampeyan ora ngerti persis ngendi sampeyan lagi. App metu kanggo loro Android malah kanggo piranti iOS. Iki minangka bagean sing populer banget saka sistem Transportasi Jalan Dubai lan aku nyaranake.

Bus

Dubai nduweni jaringan bus lan bus sing akeh banget minangka Bagéan Angkutan Dalan Dubai sing paling apik kanggo navigasi kutha sing kondhang iki. Dheweke murah banget nggunakake kertu Nol minangka pembayaran, lan nggawa sampeyan menyang sawetara tujuan sing ora tekan Metro - kaya Pantai Jumeirah.

RTA Bus ing Dubai

Bus uga bisa nggawa sampeyan ing antarane emirat, sing saiki ora dirancang kanggo sistem Metro, lan minangka cara sing cukup kanggo lelungan yen sampeyan duwe anggaran. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan wangun paling murah saka Dubai Transport System, klik kene.

web: 7 Hotel paling apik ing Abuja Sampeyan Ora Ngerti

mbukak munggah

Iki minangka wangun paling tuwa saka Transportasi Umum Dubai lan ora ana sing luwih jelas tinimbang taksi banyu kayu sing prasaja sing lelungan ing sadawane Kali 10 meter, ngeterake wong nyabrang.

Iki minangka taksi akuatik sing aneh, uga diarani Abras, minangka cara sing apik kanggo ngindhari lalu lintas lan tekan papan kanthi luwih cepet, apa aku uga nyebutake yen pemandangane apik tenan, minangka salah sawijining transportasi umum Dubai sing paling larang. , lan cepet banget, njupuk antarane 5-10 menit kanggo ngeterake menyang sisih ngelawan -dene nyoba nyebrang Creek dening dalan (nggunakake terowongan Shindagha, Garhoud, utawa jembatan Maktoum) bisa njupuk nganti jam! Abras bisa manual (disetir nganggo dayung) utawa asring nganggo motor. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan transportasi umum Dubai sing lawas lan efisien iki, klik kene.

web:  10 panggonan hangout aneh ing Owerri

Taksi banyu minangka Transportasi Umum Dubai

 The abra diwatesi kanggo nyebrang Creek; salah siji saka wangun Newest saka transportasi Umum Dubai iku armada Water taxis, dilakokno dening RTA, siap kanggo navigasi ing banyu Teluk Arab.

Carane Book Taksi Banyu ing Dubai

Taksi banget ramping ing desain lan modern looking, lan konsep panggantos dening RTA kanggo nindakake lan ease kemacetan saben dina ing dalan paling lelungan Dubai, salah siji saka plans kanggo ngurangi Polusi. Taksi kasebut dilengkapi kabeh fasilitas modern, cocog karo syarat keamanan RTA, lan lelungan ing perairan Teluk Arab kanthi kecepatan nganti 25 knot. Iki minangka wujud transportasi Umum Dubai sing dakkarepake kanggo para petualang.

Nol kertu kanggo Transportasi Umum Dubai

Iki padha ngenalaken ing bid kanggo wangun conveyance luwih efisien lan trep kanggo masyarakat umum , RTA ngenalaken kertu Nol, kang kertu kredit mbukak-mburi kanggo digunakake ing wangun mawarni-warni saka Dubai Public Transport diatur dening RTA. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Iki kalebu formulir kaya bis, trem, bus banyu, lan sistem metro sing misuwur. Kertu Nol duwe sawetara kaluwihan, sing paling penting yaiku ora ana alesan maneh kanggo nggawa dhuwit kanggo transportasi - mung isi kertu lan gunakake ing macem-macem transportasi Umum Dubai. . Ana papat macem-macem jinis kertu karo macem-macem layanan nilai-ditambahake. Iki pancen kudu ditindakake yen sampeyan kerep nggunakake Transportasi Umum Dubai.

Uga Waca: 15 Panggonan Ndhuwur Kanggo Dikunjungi ing Ibadan Plus sing kudu ditindakake lan pira regane

Ferry Dubai

 Iki biasane minangka turis sing kudu dicoba amarga bisa uga dadi bagean saka Transportasi umum Dubai nanging uga dadi mode pemandangan, ngidini pengunjung lan warga bisa ndeleng kutha kasebut saka segara lan ndeleng pirang-pirang ikon Dubai. bangunan, kayata Burj Al Arab lan Palm Jumeirah.

web:  7 Cara Njelajah Donya Sakbenere ing 2022
Angkutan Umum Dubai: Water Ferry

Kanthi megah Atlantis Hotel. Ferry. Ferry nduweni papan lungguh sing nyaman, lan mung bisa mlaku yen ana minimal 10 wong. Aku nyaranake wangun Transportasi Umum Dubai iki kanggo turis.

Tram Dubai

Iki minangka wangun paling anyar saka Sistem Transportasi Umum Dubai, sing diluncurake ing Nopember 2014, lan sistem rel kasebut minangka bagean saka sistem transportasi terpadu kontemporer sing menehi akses efisien lan cepet menyang wilayah sing padhet ing Jumeirah Beach Residence, Dubai Marina, lan area bisnis ing sadawane Al Sufouh Street. Trem uga nyambung menyang Stasiun Metro liwat Palm Monorail.

iklan

kesimpulan

iklan

Muga-muga sampeyan seneng maca kirimanku, yen ana apa-apa sing pengin ditambahake utawa disebutake, muga-muga, kita seneng ngrungokake saka sampeyan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar