Baba Ijebu Networth; Iku Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Game

Nyebar katresnan

Nalika krungu Baba Ijebu, sing paling dhisik sing ana ing pikiran yaiku wong utawa papan. Nanging, yen sampeyan mikir babagan wong utawa papan, sampeyan bisa uga salah, amarga Baba Ijebu wis dadi jeneng kluwarga kanggo platform taruhan populer.

Sampeyan bisa uga wis ndeleng wong-wong mau ing dalan sampeyan kanthi nyetak kothak abang lan wong enom ngumpul ing kios-kios kanthi ngarep-arep entuk hadiah finansial sing apik. 

Yen sampeyan kepingin weruh apa Baba Ijebu lan apa regane regane dhuwit, terus maca artikel iki amarga kita mbukak sawetara rincian sing durung dingerteni sadurunge. 

Sampeyan uga kaya: Top 10 situs prediksi bal-balan ing Nigeria kanggo menang taruhan

Apa Baba Ijebu?

Baba Ijebu

Baba Ijebu minangka perusahaan lotre paling gedhe lan paling tuwa ing Nigeria. Kantor utama ing Lagos. Baba Ijebu punika game lotre 90 bal karo rintangan tetep. 

Ana enem babak saben dina, kajaba dina Minggu, nalika mung papat babak. Senen nganti Setu, undian pisanan mesthi jam 9:45, lan sing pungkasan yaiku jam 10:45. 

Umume wong sing main Lotto sing misuwur nggawe taruhan ing kios pinggir dalan sing dikelola dening agen Baba Ijebu, sing entuk potongan saben tiket sing didol. Wong uga bisa nggunakake MTN airtime kanggo muter Baba Ijebu.

Sing Duwe Baba Ijebu?

Kessington Adebutu punika billionaire lan pemilik saka Premier Lotto, misuwur minangka Baba Ijebu, bisnis sing nggawe akèh dhuwit saka totoan. Dheweke lair ing Iperu Remo, Daerah Pemerintah Daerah Ikenne, negara bagian Ogun, tanggal 24 Oktober 1935.

Sawise lulus SMA ing taun 1955, dheweke kerja ing perusahaan farmasi minangka sales. Sajrone wektu karo perusahaan, dheweke kerja nganti Manajer Penjualan kanggo wilayah Lagos lan Kulon, sing saiki kalebu negara bagian Ogun, Oyo, Ekiti, Osun, lan Ondo.

Dheweke metu saka perusahaan kasebut ing taun 1963 kanggo miwiti bisnis cilik dhewe. Iki amarga saka buku sing diwaca sing nyengkuyung wong kanggo miwiti bisnis dhewe.

Dheweke nggawe keputusan kanggo miwiti bisnis dhewe ing papan sing aneh. Dheweke ora duwe dhuwit, mula dheweke golek bisnis sing butuh dhuwit sithik utawa ora ana. Ide dadi agen blumbang teka marang dheweke.

Kessington Adebutu nduweni Baba Ijebu

Pira regane Baba Ijebu?

Perusahaan taruhan sing diarani Premier Lotto Nigeria Limited, uga dikenal minangka Baba Ijebu, dipercaya duwe saham sing regane $ 1 milyar, lan saham kasebut didol ing bursa saham Nigeria.

Kensington Adebutu, sing duwe perusahaan, dipercaya regane $ 500 yuta. 

Game Apa Sampeyan Bisa Main Ing Baba Ijebu?

Papat jinis game utama ana ing Baba Ijebu. Padha Against, 1Banker, perm lan NAP. Umumé, kabeh Baba Ijebu ndudohke tindakake rencana prasaja padha: 90 bal (nomer 1-90) dipamerake kanggo pemain kanggo Pick nomer tartamtu (biasane limang nomer) ing acak. Macem-macem imbang diterangake ing ngisor iki. 

1. NEP

Nap game dipérang dadi Nap2, Nap3, Nap4 lan Nap5. Saben kategori kasebut duwe aturan tartamtu sing gampang dingerteni kanthi jeneng. 

Contone, Wong asring nelpon NAP 2 "2 yakin." Nap2 game tegese sampeyan wis milih loro nomer lan manawa padha bakal antarane limang nomer menang digambar ing babak sing wis milih.

Ing sisih liya, Nap 3 tegese sampeyan wis milih telung nomer, dene Nap 4 tegese sampeyan wis milih papat nomer lan sateruse.

Saben kategori ing game iki wis multiplier menang. multiplier iki bakal pingan dening pinten iki digunakake kanggo saham ing acara menang . Punika dhaptar multipliers.

  • Nap2 duwe multiplier 240. IE, yen sampeyan totoan 100 Naira lan menang, 100 Naira sampeyan bakal tikel 240 kanggo menehi 24000
  • Nap3 duwe multiplier 2100
  • Nap4 duwe multiplier 6000
  • Nap5 duwe multiplier 44,000
Games sampeyan bisa muter ing Baba Ijebu

2. Perm

Pelanggan duwe luwih saka siji kesempatan kanggo menang ing game PERM, kanthi PERM2 sing paling populer. Kanggo game iki, pemain bisa milih antarane 3 lan 10 nomer. Sing liyane nomer sing teka munggah, liyane dhuwit pamuter menang.

Perm dipérang dadi Perm2, Perm3, Perm4 lan Perm5, kanthi saben kategori duwe multiplier unik. 

3. Marang

Pelanggan duwe luwih akeh kesempatan kanggo menang karo Against Market. Padha hard kanggo ngerti, nanging padha bisa nambah akèh kasenengan kanggo ndudohke.

4. 1 Bankir

Kanggo 1 Banker, sampeyan milih nomer siji saka 90. Yen menang , jumlah saham pingan dening 960 kanggo menehi Nilai saka menang .

Carane Sampeyan Bisa Play Baba Ijebu?

Ana macem-macem cara kanggo muter Baba Ijebu. Sampeyan bisa uga muter online, liwat nomer seluler utawa offline kanthi ngunjungi stand Baba Ijebu. 

1. Nyambung

Kanggo muter Baba Ijebu online, sampeyan kudu ndhaftar ing situs web Baba Ijebu. Sampeyan bisa kasil muter game dening tindakake langkah ing ngisor iki.

  • Dolan maring BabaIjebu.ng lan klik ing lotto. Klik ing sisih ndhuwur layar ing ngendi sampeyan duwe "Panganggo anyar."
  • Klik "Daftar", isi formulir sing katon, banjur klik "Daftar."
  • Sawise ndhaptar, dana dompet sampeyan. Sampeyan bakal nemokake rincian babagan carane mbiayai dompet sampeyan kene
  • Pilih gambar sing sampeyan senengi.
  • Pilih game sing pengin diputer. Pilih nomer sing dikarepake lan ketik. 
  • Ketik jumlah sing pengin nang ing sisih tengen layar, banjur klik "Place Bet."
  • Sampeyan bakal entuk tiket referensi taruhan minangka bukti yen taruhan sampeyan sukses.

2. Offline

Sampeyan bisa muter Baba Ijebu offline kanthi ngunjungi sembarang agen ngadeg karo dhuwit lan tindakake pandhuan ing ngisor iki. 

  • Dolan maring stand agen Baba Ijebu. Padha gampang dikenali dening kothak abang.
  • Marang wong-wong mau saka jenis game sing arep kanggo muter lan carane akeh sing arep staking. 
  • Nggawe pembayaran. Agen bakal main game kanggo sampeyan lan menehi kuitansi. 
  • Priksa manawa sampeyan nyimpen resi kanthi bener. Iki bakal dadi bukti game lan bakal diwenehi yen sampeyan menang. 

3. Liwat nomer seluler

Sampeyan bisa muter Baba Ijebu ing saluran seluler MTN utawa Airtel kanthi mencet kode USSD *755#. Pisanan, sampeyan kudu ngonfirmasi yen sampeyan umure nganti 18 lan banjur tindakake pandhuan ing layar ponsel sampeyan. 

Play Baba Ijebu nggunakake ponsel

Apa Sing Kelakon Nalika Sampeyan Menang Ing Baba Ijebu?

Sawise sampeyan tuku tiket utawa muter online, sampeyan bisa lungguhan, ngendhokke, lan ngenteni kanggo ndeleng yen sampeyan menang. Draw kelakon ing Lagos, ngendi limang nomer antarane 1 lan 90 dipilih kanthi acak.

Angka kasebut diumumake saben minggu, lan sampeyan bisa ngerteni yen sampeyan wis menang kanthi ngunjungi pusat utawa kios agen Baba Ijebu. 

Sampeyan bisa ngijolake hadiah ing pusat Baba Ijebu. Nanging, kanggo menang ing ndhuwur 100,000 Naira, disaranake sampeyan ngunjungi kantor pusat. Sampeyan uga bisa ngijolake winnings online kanthi mbatalake saka akun Baba Ijebu. 

Garis ing ngisor

Baba Ijebu wis nulungi wong enom lan wanita menang awis liwat main game lan taruhan. Sanajan akeh wong wis kasil menang awis nggunakake platform iki, iku penting kanggo aplikasi ati-ati nalika nang.

Mesthekake yen sampeyan mung nggunakake awis nyisakke nalika totoan supaya kelangan kabeh dhuwit amarga, ing pungkasan, iku mung game. Sampeyan menang sawetara lan ilang sawetara.  


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "Baba Ijebu Networth; Sing Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Game"

Ninggalake Komentar