10 Aplikasi Spy paling apik kanggo Android lan iPhone sing Bener Bisa

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Saben-saben kita kabeh cemburu lan curiga. Punapa mawon alesan kanggo needing kanggo nggunakake app ndelok, sampeyan mbokmenawa pengin njaluk menyang ngisor apa partner, anak, utawa pegawe wis njupuk munggah kanggo.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ing jaman saiki, duwe akses menyang telpon bakal ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti. Sampeyan bakal bisa ngerteni menyang ngendi dheweke lunga, karo sapa sing diajak ngobrol, lan kepiye mbuwang wektu.

Aplikasi Spy paling apik kanggo Android lan iPhone sing Bener Bisa

iklan

Sing ngendi app ndelok telpon kasedhiya ing Handy. Aplikasi spyware ngidini sampeyan ngakses kabeh informasi sing sampeyan butuhake kanggo nggayuh bebener. Sampeyan bisa uga ora ngerti yen ora kabeh aplikasi padha. Pramila kita wis teka munggah karo dhaftar pokok saka ngawasi sel telpon kanggo tuwane. Waca terus kanggo nemokake alat spyware sabanjure supaya sampeyan bisa ngilangi rasa curiga.

Apa Aplikasi Spy lan Cara Kerjane?

Kaping pisanan, ayo nliti apa aplikasi spy lan cara kerjane. Aplikasi spyware ngidini sampeyan nglacak kegiatan lan lokasi telpon liyane. Iki asline dirancang kanggo wong tuwa sing kudu ngati-ati babagan kegiatan anak-anake ing ponsel. Bocah-bocah akeh nggunakake telpon - 40% bocah nggunakake paling sethithik 30 jam ing telpon saben minggu.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Aplikasi bisa digunakake kanthi cara sing padha. Sawise app wis diinstal ing piranti target, iku bisa nglacak lan ngawasi sawetara bagéan saka piranti. Gumantung ing app sing sampeyan pilih, app bakal duwe macem-macem fitur lan kemampuan. Priksa sisih ngisor artikel kanggo ngerteni fitur sing sampeyan kudu ngawasi piranti apa wae kanthi akurat.

Aplikasi Spy telpon paling apik ing 2022

Ayo dadi njaluk menyang! Punika ing 10 app ndelok paling apik kanggo piranti Android lan iPhone. Saben review app Spy bakal pitutur marang kowe apa nyana saka app.

1. mSpy

mSpy

Pilihan nomer siji kita mSpy. Aplikasi spyware sing apik banget iki nawakake teknologi sing canggih lan dipercaya lan panel kontrol sing gampang digunakake. Kanthi mSpy, sampeyan bisa ngawasi sawetara perkara bebarengan. Umpamane, sampeyan bisa ndeleng sapa sing ngirim teks, aplikasi apa sing digunakake, ing ngendi papan kasebut, lan liya-liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

2. Lokalize.mobi

Localize.mobi

A app nelusuri kualitas dhuwur Localize.mobi ngijini sampeyan kanggo langsung ngakses informasi bab lokasi pas piranti target. Aplikasi iki dikenal kanthi wicaksana lan gampang digunakake. Antarmuka pangguna-loropaken lan nggampangake ngakses akeh fitur app.

3. Web Watcher

Aplikasi ngawasi kontrol Parental iki minangka pilihan sing apik kanggo ngawasi remot. Sorotan aplikasi iki yaiku bisa digunakake ing limang sistem operasi. Uga duwe alat Log Lansiran sing mindai kabeh data ing telpon lan nuduhake versi sing disorot lan diowahi sing nampilake prilaku beboyo. Kanggo wong tuwa sing sibuk, iki minangka fitur sing apik amarga sampeyan ora kudu nyaring tumpukan pesen sing ora relevan.

4. Kucing Waspada

Iki salah siji sing paling sel telpon app ndelok amarga saka sudhut fitur lan teknologi majeng sawijining. Aplikasi iki sampurna kanggo wong tuwa sing kudu ngawasi kegiatan anak-anake ing smartphone utawa tablet pribadi. Kanthi app iki, sampeyan kudu ngabari anak utawa pegawe sing rencana kanggo ngawasi. App wis panel kontrol banget prasaja. Cukup mlebu ing browser web apa wae kanggo ndeleng data paling anyar.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

5. Highster Mobile

Aplikasi spyware iki minangka cara liyane sing apik kanggo ndeleng apa sing ditindakake wong ing telpon. Bisa digunakake ing mode covert, supaya ora bisa dideteksi ing piranti target. Uga bisa digunakake ing piranti Android lan iPhone. Nanging, jailbreak dibutuhake supaya app iki bisa digunakake. Kanthi app iki, sampeyan bisa ndeleng lokasi GPS saiki lan kepungkur. Proses instalasi aplikasi iki rada rumit lan ora bisa ditindakake kanthi jarak jauh.

6. Telik Sejati

Truth Spy duwe sawetara fitur apik sing ora biasa ing jagad spyware. Kayata, karo Truth Spy, sampeyan bakal bisa ngrungokake sakcedhake langsung lan ngrekam telpon kanggo ngrungokake mengko. Iki app terjangkau. Aplikasi kasebut nduweni sistem dhukungan layanan pelanggan sing luwih alon tinimbang aplikasi liyane. Kanggo Truth Spy, sampeyan kudu ngirim email menyang tim dhukungan yen sampeyan duwe masalah teknis. Proses instalasi cepet lan gampang, njupuk watara 5 menit. Wigati dimangerteni manawa piranti lunak iki ora bisa diinstal saka adoh.

7. Telpon Spector

Iki sel telpon ndelok app sampurna yen sampeyan semangat kanggo njaluk sawetara data cepet. Aplikasi iki bisa diundhuh lan diinstal ing sawetara menit. Sanalika iku munggah lan mlaku, sampeyan bakal miwiti nampa data saka piranti target. Aplikasi iki khusus kanggo ngirim pesen saka aplikasi media sosial kaya Facebook, Instagram, WhatsApp, lan liya-liyane. Yen sampeyan nargetake piranti Android, ora perlu rooting. Nanging, app iki ora bisa mbalekake pesen Viber.

8. MobiStealth

MobiStealth minangka salah sawijining aplikasi paling apik kanggo Spy telpon amarga pancen efektif kanggo telpon Android. Sorotan kalebu nelusuri WhatsApp lan mode siluman sing bisa dipercaya. Nalika app iki wis sawetara fitur gedhe, iku ing mburi pricier dibandhingake app ndelok liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

9. Sing Telik

Aplikasi iki nawakake teknologi spyware canggih uga ngawasi komputer. Iki minangka pilihan sing apik yen sampeyan ngarep-arep uga ngawasi panggunaan Mac utawa Windows wong liya. Aplikasi kasebut nduweni portal web sing komprehensif supaya pangguna bisa ngakses data sing wis diklumpukake kanthi cepet lan gampang. Sampeyan uga bakal bisa ngakses data lawas.

10. SpyFone

Iki spyware app cara sing apik kanggo ngawasi anak utawa pegawe kang smartphone. Nerangake karo akeh fitur apik lan app dipercaya. App punika prasaja lan gampang kanggo nggunakake. Sorotan kasebut kalebu tandha ora sopan sing menehi kabar yen basa sing ala digunakake.

kesimpulan

Milih app spyware bisa dadi angel. Ana akeh pilihan sing metu, nanging angel ngerti endi sing bisa digunakake lan sing ora. Kanthi nggunakake dhaptar iki saka ndhuwur 10 spyware app kanggo Android lan iPhone piranti, sampeyan uga ing dalan kanggo nemokake app sing perlu.

Nalika iki kabeh app gedhe, mSpy punika, tanpa mangu, paling. Kanthi Uploaded sawijining sudhut fitur, sampeyan bakal duwe kabeh sing perlu ing pucuk driji kanggo tetep tab ing piranti target.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar