Aplikasi Dagang Paling Apik ing Nigeria (Forex lan Crypto)

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Dagang forex dianggep minangka salah sawijining investasi sing paling nguntungake ing Nigeria. Dagang Forex mung tuku lan adol mata uang sing beda-beda kanthi pangarep-arep yen nilai relatif bakal ganti kanggo mata uang sing dipilih ing sawetara titik sajrone periode investasi sampeyan.

Akeh wong Nigeria sing dagang forex, sing uga nyebabake akeh pedagang forex mandheg kerja utawa golek cara kanggo nambah penghasilan menyang anggaran kulawarga kanthi dadi pedagang saka omah. Nanging liyane kanggo dagang saka omah, sampeyan butuh alat tartamtu, kayata aplikasi dagang.

iklan

Kanthi matur nuwun sanget, sawetara perusahaan dagang forex paling apik ing Nigeria wis ngembangake sawetara aplikasi dagang forex paling apik kanggo wong Nigeria supaya bisa dagang kanthi luwih efisien, lan luwih gampang.

Paling apik aplikasi dagang forex ing Nigeria minangka tambahan paling anyar kanggo dhaptar alat dagang forex kalebu grafik Forex gratis, kalkulator konversi Naira-kanggo-dollar lan liya-liyane.

Ndhuwur 11 Aplikasi Dagang Paling Apik ing Nigeria kanggo Dagang Forex

1. AMarkets Trading App

AtlanticRide

AMarkets minangka broker online kanthi persentase klien sukses paling dhuwur. Iki minangka broker sing dipercaya sing kerja ing pasar finansial wiwit taun 2007.

Klien bisa dagang nggunakake nganti 250 instrumen dagang, kalebu forex, logam, indeks, komoditas, dana ETF, saham, obligasi, lan cryptocurrencies. Crypto Trading kasedhiya 24 / 7 karo mung 0.1% komisi ing platform MetaTrader4 lan MetaTrader5.

Broker kasebut duwe panyedhiya likuiditas ing saindenging jagad, saengga AMarkets bisa nindakake nganti 1000 dagang ing suksesi ing kacepetan cahya.

AMarkets nawakake app seluler pangguna-loropaken kanggo dagang kanggo Android lan iOS. Gampang banget kanggo ndhaptar akun lan verifikasi identitas sampeyan ing aplikasi kasebut. Sampeyan uga bisa mbukak lan nambah akun ing kana, nindakake operasi dagang kanthi cepet lan mbatalake bathi.

Kajaba iku, yen sampeyan ndownload aplikasi AMarkets, sampeyan bakal bisa nampa ide dagang saben dina lan uga nonton kuotasi langsung. Kajaba iku, akun sampeyan bakal dilindhungi kanthi kuat amarga AMarkets mesthi nggunakake teknologi canggih kanggo platform dagang.

2. Aplikasi Dagang OctaFX

AtlanticRide

OctaFX minangka broker forex sing menang penghargaan sing nawakake layanan dagang forex online kanggo pedagang Nigeria. Uga nduweni app Android sing apik banget karo pasangan iOS. Platform kasebut relatif anyar nanging wis entuk ulasan saka para klien.

Titik kuat OctaFX yaiku aplikasi seluler sing kuat kanthi tata letak responsif, grafik sing gampang digunakake, lan nganyari pasar wektu nyata. OctaFX nawakake akun demo gratis sing bisa digunakake kanggo dagang.

Platform kasebut nawakake fungsi charting lan dhukungan sing kasedhiya liwat integrasi API lengkap karo makelar Forex ing saindenging jagad, mula njamin likuiditas paling apik kanggo perdagangan online sampeyan.

Dagang Forex ditindakake liwat dagang CFD (kontrak kanggo prabédan), sing nawakake cara paling apik kanggo entuk dhuwit gedhe kanthi dhuwit cilik. Aplikasi iki nawakake kabar push lan perdagangan otomatis.

Kanggo nggabungake ndhaftar karo OctaFX, gunakake link iki ing kene kanggo entuk bonus sambutan. Sampeyan uga bisa nyalin perdagangan profesional sing dileksanakake dening pedagang ndhuwur lan entuk dhuwit akeh. Kanggo dagang salinan, gunakake link iki kanggo entuk diskon. Pungkasan, OctaFX nawakake akademi gratis kanggo pedagang anyar liwat macan dagang mitra.

web: Perusahaan Forex Legit ing Nigeria

3. Aplikasi FXStreet Trading

AtlanticRide

Aplikasi ForexStreet Android dilengkapi sawetara fitur sing migunani banget kayata kuotasi Forex Langsung, tandha dagang sing bisa disesuaikan, lan dagang otomatis. Platform kasebut uga dikenal kanthi situs web pendidikan, sing ngemot macem-macem pandhuan babagan cara dagang forex lan cara tuku lan adol Naira kanthi online.

web:  Struktur Gaji Bank Pertama: Pira regane staf bank pertama?

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Spesialisasi FXStreet kalebu alat charting sing kuat sing bakal mbantu sampeyan ngerteni tren ing pasar lan kanthi gampang ngenali ngendi arep dagang. Layanan kasebut cepet lan responsif lan duwe versi nyoba tanpa biaya mundur kanggo pangguna anyar.

Platform kasebut uga nawakake indikator pasar sing bakal gampang mbantu sampeyan njupuk kauntungan saka obahe pasar ing kabeh wektu. FXStreet kasedhiya liwat piranti Android lan desktop.

4. Aplikasi Dagang Forex Mobile eToro

e toro

eToro minangka salah sawijining platform investasi sosial pertama lan paling sukses ing industri finansial. eToro minangka platform multi-aset sing ngidini sampeyan nggoleki lan nandur modal ing saham nyata, CFD komoditas lan liya-liyane.

App kasedhiya ing papat basa: Inggris, Spanyol, Italia lan Turki. eToro uga nawakake dagang crypto karo bitcoin saiki. Platform kasebut ngluncurake versi seluler taun kepungkur, tegese eToro kudu nggawe aplikasi Android khusus kanggo piranti seluler.

Platform kasebut nduweni salah sawijining aplikasi seluler paling apik sing bisa ditemokake yen sampeyan nggoleki aplikasi dagang forex lan crypto lan uga nawakake versi web ing fxnaira.com. Kanthi dagang seluler, sampeyan bakal bisa ngakses app ing ngendi wae.

iklan

5. Aplikasi dagang seluler IQ Options

iklan

IQ Options minangka broker kondhang sing nyedhiyakake pedagang sing anyar lan berpengalaman. Broker nawakake robot, dagang web, lan dagang forex seluler.

Aplikasi seluler kasebut paling apik ing Android lan tata letak lan fungsi sakabèhé cukup prayoga. Opsi IQ nawakake opsi CFD, forex, lan binar kanthi akun demo lan nyata.

Kanthi app, sampeyan bakal bisa ngakses riwayat perdagangan, saldo akun lan panggonan dagang ing ngendi wae; kabeh iku mbutuhake sambungan data.
Platform kasebut uga nawakake perpustakaan video pendidikan gratis, kabar tandha adhedhasar pilihan sampeyan, lan perdagangan sosial.

6. MetaTrader 4 Forex Trading

MetaTrader 4 minangka platform dagang sing paling populer lan akeh digunakake ing donya kanggo forex, CFD, lan instrumen finansial liyane.

Antarmuka sing ramah pangguna wis mbantu nyambungake karo mayuta-yuta pedagang ing saindenging jagad. MetaTrader Mobile menehi sampeyan kabeh fitur MT4 kayata cithakan, grafik, indikator lan liya-liyane. Platform kasebut bakal ngidini sampeyan njupuk kauntungan saka warta pasar wektu nyata lan nawakake dagang seluler sanajan sampeyan lagi lelungan.

Aplikasi iki kasedhiya ing platform Android lan Windows lan digawe dening MetaQuotes Software Corporation (MetaTrader mobile). Tata letak app responsif banget, bisa disesuaikan lan bakal menehi tandha yen posisi sampeyan ganti.

Aplikasi gratis kanggo diundhuh lan nduweni tampilan layar wutuh sing trep sing bakal ngidini sampeyan ngawasi perdagangan sampeyan sawayah-wayah. Platform dagang MetaTrader 4 bisa diakses liwat piranti Android, tablet, lan piranti iOS.

web: Bitcoin ISitus nvestment ing Nigeria

7. Expert Options Mobile Trading App

iklan

Opsi Pakar minangka makelar forex liyane ing Nigeria, utamane kanggo pedagang pamula lan profesional. Platform kasebut nawakake para klien pengalaman pangguna sing paling apik kanthi antarmuka, grafik, warta lan tandha sing cepet lan responsif.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Aplikasi seluler mung kasedhiya ing piranti Android. Kanthi platform Expert Option, sampeyan bisa ngakses app ing ngendi wae kanthi ndeleng ing telpon utawa tablet.

Aplikasi kasebut nawakake akun demo kanggo pamula lan akun dagang nyata kanggo pedagang sing berpengalaman. Opsi Pakar nawakake fungsi dhuwur kayata alat charting sing bakal mbantu sampeyan navigasi pasar kanthi gampang, fungsi manajemen akun sing ngidini sampeyan ngawasi riwayat dagang, lan tandha yen ana owah-owahan ing pasar.

Platform kasebut uga duwe alat sing migunani kayata konverter mata uang lan kalkulator mata uang. Opsi pakar kasedhiya liwat piranti Android, iOS, lan desktop.

8. Aplikasi Seluler FXOpen

FX Open

FXOpen minangka makelar forex kondhang sing nawakake alat dagang forex kanggo para klien sing kalebu dagang online lan nyata. Aplikasi kasebut nduweni tata letak sing ramah lan kalebu indikator prasaja sing bakal mbantu sampeyan ngerteni tren pasar lan tren kanggo perdagangan ing mangsa ngarep.

web:  Top 20 panyedhiya SMS akeh ing Nigeria: Gratis lan Mbayar.

iklan

Aplikasi seluler FXOpen digawe dening FXOpen Systems, Inc., sing fokus utamane kanggo nyedhiyakake produk paling apik kanggo pedagang fxnaira. Perusahaan nawakake loro platform desktop kayata sistem operasi Mac OS X lan Windows, uga platform seluler kayata piranti Android lan iOS.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Broker kasedhiya liwat piranti Android lan iOS. Platform kasebut nawakake macem-macem instrumen dagang, kalebu mata uang, saham, indeks, komoditas, lan liya-liyane.

FXOPEN uga nawakake akun demo gratis sing ngidini sampeyan nguji kemampuan piranti lunak sadurunge pindhah menyang dagang ing donya nyata. Aplikasi kasebut nduweni bagean pendidikan ing ngendi klien bisa sinau babagan sing paling apik strategi kanggo dagang forex lan nggawe dhuwit ing kurs Naira.

Tata letak app iku resik lan prasaja lan ora katon rumit banget. FXOpen uga kasedhiya liwat piranti Android lan iOS.

9. Aplikasi Dagang FXCC

FXCC wis nyedhiyakake pedagang forex kanthi macem-macem alat dagang saka MT4 nganti macem-macem pasangan mata uang wiwit didegake ing 2004. Broker kasebut nawakake aplikasi dagang sing kasedhiya ing piranti Android lan iOS.

iklan

Platform kasebut nindakake perdagangan mata uang, komoditas, saham CFD, indeks, obligasi lan pasangan mata uang nalika ngidini pangguna dagang kanthi indikator, sinau saka video pendidikan lan tindakake pedagang aktif ing wektu nyata utawa tambahake minangka kanca kanggo ndeleng kinerja ing wektu nyata.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

10. Aplikasi Dagang Forex Mobile AvaTrade

AvaTrade minangka makelar forex kondhang sing nawakake alat lan alat dagang sing paling apik kanggo para klien. Platform kasebut fokus nyedhiyakake pedagang pengalaman dagang sing paling apik kanthi menehi antarmuka sing apik lan tata letak responsif.

Aplikasi iki kasedhiya ing piranti Android lan iOS lan digawe dening AvaFX Ltd., sing uga nawakake platform MT4 lan MT5. Gratis kanggo ndownload lan ngidini sampeyan ngakses kabeh fitur platform MT4 makelar kayata indikator, layar, grafik, panyiapan analisis teknis, pola grafik, statistik lan liya-liyane.

Aplikasi kasebut uga menehi tandha sing bakal menehi kabar yen ana kabar anyar utawa informasi penting sing mengaruhi perdagangan sampeyan kayata obahe pasar utawa owah-owahan ing tingkat bunga kanggo mata uang tartamtu.

Platform kasedhiya liwat piranti Android lan iOS.

11. Aplikasi dagang seluler FXTM

iklan

FXTM minangka broker forex kondhang sing nawakake klien lingkungan dagang lan alat sing paling apik kanggo mbantu dheweke entuk target minangka pedagang. Broker kasebut nyedhiyakake MT4 minangka platform dagang utama, uga sawetara platform dagang liyane kayata platform basis web, aplikasi seluler Android lan iOS lan layanan API.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

FXTM nduweni tawaran pambuka kanggo klien anyar; menehi munggah $ 1000 bonus ing simpenan kawitan lan bonus gumantung ing ukuran simpenan (contone: sampeyan nggawe simpenan $ 100 lan entuk $ 100 bonus).

FXTM uga nawakake klien luwih saka 100 pasangan mata uang kanthi pengaruh nganti 1:500. Uga, sampeyan bisa mbukak sawetara akun tanpa watesan penarikan.

App kasedhiya ing piranti Android lan iOS.

Iki ngidini sampeyan ndeleng kabeh kurs, mata uang, kuotasi lan perdagangan ing sak panggonan.

12. Aplikasi Seluler Alpari kanggo Dagang Forex

iklan

Alpari minangka salah sawijining makelar forex terkemuka ing Rusia sing nawakake layanan dagang forex lan CFD (Contracts for difference). Platform kasebut kasedhiya ing piranti Android lan iOS.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nalika app seluler iku prasaja, iku gampang kanggo nggunakake, apik gayane lan duwe struktur menu intuisi. Tata letak ngijini sampeyan kanggo ngawasi kabeh dagang bebarengan karo ora perlu ngetik kanthi manual sing ngirit wektu. Sampeyan uga ngidini sampeyan ndeleng indikator teknis sing bakal mbantu sampeyan dagang.

Platform kasedhiya liwat piranti Android lan iOS.

Aplikasi iki ngidini sampeyan nganalisa kahanan pasar sadurunge miwiti dagang. Sampeyan bisa nggunakake kanggo loro denah live streaming utawa ndownload menyang piranti.

web:  Cara Miwiti Bisnis Laboratorium Medis ing Nigeria & Tips Sukses

Aplikasi kasebut ngidini pedagang kanggo perdagangan kontrak CFD sing adhedhasar indeks ekuitas utama, komoditas, kurs manca, obligasi, lan indeks. Broker kasebut uga nawakake CFD ing saham, pasangan forex, indeks inflasi berjangka, lan liya-liyane.

Aplikasi Crypto Trading paling apik ing Nigeria

iklan

Aplikasi dagang Crypto dadi populer ing Nigeria, utamané sawise tren anyar ing rega Bitcoin lan cryptocurrencies migunani liyane. Panjaluk cryptocurrencies saya tambah amarga para investor ndeleng minangka pager sing apik kanggo volatilitas mata uang tradisional.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sawetara aplikasi dagang cryptocurrency sing unggul diwenehake dening Binance, Bittrex lan Coinbase. Pasar ijol-ijolan crypto isih berkembang nanging wis dadi populer banget ing antarane para pedagang amarga ngidini dheweke dagang karo pedagang liyane saka saindenging jagad.

1. Binance

Aplikasi dagang Binance

Iki minangka aplikasi dagang seluler paling apik kanggo dagang crypto ing Nigeria.

Binance, sing diadegake ing 2017, minangka salah sawijining platform dagang cryptocurrency sing unggul ing ngendi sampeyan bisa dagang Bitcoin lan cryptocurrencies liyane kayata Ethereum. Binance adhedhasar ing China lan wis dadi salah sawijining ijol-ijolan paling cepet kanthi omzet luwih saka $ 1.4 milyar saben dina.

Aplikasi iki kasedhiya ing piranti Android lan iOS uga browser Web. Iki menehi pangguna macem-macem alat sing bakal mbantu sampeyan nganalisa prilaku rega, indikator teknis, lan pola grafik.

iklan

Aplikasi kasebut uga ngidini sampeyan nyambungake karo pedagang liyane kanggo ngrembug babagan tren pasar lan warta industri utawa tindakake pedagang ahli sing bakal menehi saran babagan cara ngoptimalake perdagangan sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Antarmuka Binance ndhukung basa Inggris, Cina lan Jepang.

2. Bittrex

Salah sawijining platform dagang cryptocurrency sing paling populer, Bittrex adhedhasar ing AS lan digawe ing 2014 dening Bill Shihara. Bursa kasebut duwe markas ing Seattle, Washington, lan duwe luwih saka 45,000 klien ing saindenging jagad.

Aplikasi bakal ngidini sampeyan nggawe akun mung nggunakake nomer seluler utawa alamat email. Gratis kanggo digunakake nanging sampeyan bisa nggawe simpenan ing jumlah apa wae kanggo entuk fitur dagang tambahan kayata dhukungan kanggo pesenan multi-partai, jinis pesenan utawa wektu penarikan sing luwih cepet. Sampeyan uga bisa nggunakake karo dompet crypto umum kayata Coinbase, MyCelium utawa liyane.

Kasedhiya liwat piranti Android lan iOS.

3. Coinbase

Aplikasi dagang

iklan

Salah sawijining broker dagang cryptocurrency sing paling misuwur, Coinbase didegake ing 2012, lan saiki kasedhiya ing luwih saka 32 negara. Iki ngidini para klien tuku lan adol papat cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, lan Bitcoin Cash.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Aplikasi iki kasedhiya ing piranti Android lan iOS uga browser Web: nduweni antarmuka sing apik lan menehi pangguna luwih saka wolung jinis pesenan kayata pesenan pasar utawa pesenan stop-limit. Sampeyan uga bisa nggunakake fitur canggih kayata sawetara timeframes utawa indikator kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake dagang.

Platform kasebut uga duwe analisis grafik sing rinci sing ngidini sampeyan milih ing antarane macem-macem jinis grafik, nampilake utawa mbandhingake nganti 3 aset sisih.

App kasedhiya liwat piranti Android lan iOS.

kesimpulan

Ana akeh panjaluk kanggo aplikasi dagang amarga ngidini pedagang bisa dagang tanpa mbutuhake dokumen kertas utawa jinis dompet tradisional kayata sandhi utawa malah kudu ninggalake omah lan menyang kantor.

iklan

Yen sampeyan pengin miwiti nggunakake sawetara app iki, sampeyan kudu ngerti fitur dhasar lan ngerti carane nggunakake kanthi bener sadurunge nggawe dagang.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen sampeyan duwe pengalaman dagang, coba tambahake aplikasi kasebut menyang dhaptar dagang lan deleng carane nambah bathi. Yen sampeyan durung miwiti dagang, enteni lan deleng apa sing kedadeyan ing pasar sadurunge mutusake aplikasi sing arep digunakake.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar