Apa Cardano?

Foto penulis
Ditulis dening James

 

Nyebar katresnan

Cardano minangka teknologi cryptocurrency sing tujuane kanggo mindhah daya menyang pinggiran lan nambah cara kerjane jagad iki kanggo kabeh wong. Cryptocurrency, token ADA, digunakake kanggo nutupi biaya transaksi ing Cardano. Kajaba iku, padha bisa staked kanggo entuk ganjaran. Cardano nawakake fungsi kontrak cerdas, kaya saingan Ethereum.

Akibaté, desainer bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo mbentuk platform keuangan desentralisasi (Defi) lan aplikasi desentralisasi (dApps). Mata uang sing digunakake dening platform Cardano diarani ADA. Ada Lovelace, teknisi komputer pisanan, lan ahli matematika ing abad kaping 19 diajeni kanthi jeneng ing koin Cardano. Pangguna nggunakake token ADA kanggo mbayar biaya transaksi platform.

iklan

Kajaba iku, tujuan platform kasebut yaiku kanggo validasi pambayaran kanggo njaga sistem bukti saham. Yen sampeyan pengin miwiti dagang bitcoin utawa Cardano, sampeyan bisa ndhaftar ing situs resmi kene.

Cardano tagihan dhewe minangka platform kanggo idealis, wirausaha, lan trendsetter. Kita bakal nliti kanthi luwih rinci babagan apa sing ditindakake lan kepiye tumindak minangka investasi ing pandhuan iki. 

Apa sing nggawe Cardano unik?

Penekanan Cardano babagan kawruh sing ditinjau lan pendekatan bukti ing pangembangane mbedakake saka cryptocurrencies liyane. Umume pasar cryptocurrency pindhah kanthi cepet. Cardano, Nanging, swings cara ngelawan. Iku nindakake luwih sistematis lan alon. Manfaate yaiku nambah kemungkinan pangembang kanggo ndeleng bebaya sing potensial.

Nanging, ana masalah karo strategi Cardano. Kaping pisanan, bisa uga ketinggalan pesaing amarga siklus pangembangane asring luwih suwe.

Kapindho, ngandelake sistem peer-review saiki ora mesthi nguntungake, miturut kritikus sing uga nuduhake manawa ana cacat. Katelu, mata uang digital Cardano beda karo mata uang kripto liyane amarga validasi transaksi liwat sistem proof-of-stake. Proses konsensus awal sing digunakake dening Bitcoin, bukti karya, luwih murah energi tinimbang bukti saham. Sawetara cryptocurrencies saiki nggunakake bukti saham, nanging Cardano tau nyekel posisi paling dhuwur. Relatif kanggo mata uang digital sing nggunakake bukti karya, iki mbantu entuk gambar minangka koin ijo.

Kerja saka Cardano

Cardano nggunakake sistem bukti padhet Ouroboros kanggo ngesyahke transaksi pamblokiran. Sembarang sing duwe token ing blockchain bisa nggawe simpul jaringan lan ngowahi dadi validator nalika nggunakake bukti saham. Kanggo ngrampungake iki, dheweke kudu menehi risiko token crypto, sing mbutuhake janji blockchain kanggo token kasebut. Protokol Ouroboros milih simpul validator pseudo-acak kanggo saben transaksi anyar sing kudu dikonfirmasi. Jumlah token ADA jaringan wis staked dianggep nalika nggawe pancasan. Kasempatan pilihan sampeyan mundhak nalika sampeyan nggawe token ADA luwih akeh.

Node validator entuk ganjaran blok nalika verifikasi transaksi menyang blockchain lan ngirim menyang blockchain. Pemegang Token disaranake kanggo stake amarga ganjaran blok diwenehi ing token ADA. Peer review nduweni peran penting ing Cardano. Mangkono, pangerten apa sing dadi penting. Sadurunge nggabungake teknologi anyar apa wae, Cardano nyelidiki kanthi lengkap lan duwe temuan sing ditinjau peer. Sarjana terkemuka saka macem-macem disiplin nggawe tim riset Cardano, kalebu filsafat, sosiologi, prilaku, lan teori game.

Cara tuku Cardano (ADA)

Sampeyan bisa mbukak akun lan tuku sawise milih ijol-ijolan sing adol.

Sampeyan bisa uga pengin milih ijol-ijolan sing ngidini Cardano staking uga. Nanging, yen pasar sing sampeyan pilih ora nawakake fitur iki, sampeyan isih bisa tuku Cardano lan nuntut. Amarga sarana praktis lan metodologi adhedhasar bukti, Cardano wis ngembangake akeh pengikut. Kajaba iku, cryptocurrency iki bisa uga duwe peran penting ing mangsa ngarep, amarga kepemimpinan lan pendanaan sing apik banget.

Cara Gunakake Cardano

Kaya saben cryptocurrency, ADA bisa digunakake. Sampeyan bisa nyimpen minangka aset, mbuwang barang, utawa perdagangan. Kajaba iku, sampeyan bisa stake ADA kanggo entuk token liyane kanthi nutupi biaya transaksi ing jaringan Cardano. Dadi mbayar manungsa waé kanggo dompet yen sampeyan arep kanggo nyimpen Cardano kanggo dangu.

pikirane final

Cardano misale jek duwe akeh potensial minangka teknologi blockchain. Saiki wis nggawe sawetara kolaborasi sing apik banget sing nuduhake macem-macem aplikasi sing diwenehake. Bonus kanggo tuku Cardano yaiku sampeyan bisa ngedol kanggo entuk token ADA liyane. Cardano isih molah malih sanajan mlaku beda karo cryptocurrencies liyane. rega bisa ngalami pangaturan dramatis. Yen sampeyan pengin nandur modal, elinga yen tren jangka panjang luwih penting tinimbang fluktuasi saben minggu.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar