Carane nggawe akun PayPal ing Nigeria kanggo nampa lan ngirim dhuwit

Foto penulis
Ditulis dening Esosa

 

Nyebar katresnan

Dadi sampeyan butuh akun PayPal ing Nigeria kanggo nampa lan ngirim dhuwit? Nanging sampeyan ora ngerti carane nggawe akun Paypal sing bener fungsi ing Nigeria. Aja kuwatir; Aku wis ana, lan mulane aku ana ing kene kanggo nulungi sampeyan. 

Umume wong Nigeria sing kerja adoh tetep nliti cara sing apik kanggo entuk gaji saka majikan manca. Terus maca saiki ana solusi kanggo sampeyan.

iklan

Sadurunge aku terus, mugi kula ngeculaké sawetara cahya ing PayPal.

Apa PayPal?

PayPal minangka sistem pembayaran elektronik sing ngidini wong ngirim lan nampa dhuwit. Sistem pembayaran iki ngidini wong kanggo ngrampungake transaksi online nalika ora nuduhake informasi pribadhi, kayata nomer kertu kredit utawa rincian akun bank. Perusahaan uga nawakake dompet digital kanggo nyimpen dana lan mbayar barang lan layanan online.

Yen sampeyan pengin nggawe akun PayPal ing Nigeria kanggo nampa lan ngirim dhuwit, sampeyan kudu ngerti sing ana rong jinis akun PayPal sampeyan bisa duwe: akun pribadi lan bisnis.

  1. Akun bisnis:

Akun Bisnis PayPal nawakake macem-macem fitur kanggo bisnis kanggo ngatur keuangan bisnis, kalebu invoice, manajemen biaya, lan liya-liyane.

  1. Akun pribadi:

Akun Pribadi PayPal dirancang kanggo panggunaan pribadi mung. Akun pribadhi gratis kanggo nyiyapake lan nawakake macem-macem fitur sing bisa mbantu sampeyan ngatur keuangan pribadi, ngirim utawa nampa dhuwit karo kanca utawa kulawarga, toko online, mbayar tagihan online, entuk bayaran saka hustle sisih (utawa sumber liyane) , lan liyane!

web:  USPS nelusuri ora nganyari: Mangkene apa sing kudu ditindakake

Saiki, ayo ngomong babagan syarat sing dibutuhake kanggo nggawe akun PayPal ing Nigeria kanggo nampa lan ngirim dhuwit. Yen saiki sampeyan ora duwe akun PayPal, sampeyan kudu nggawe akun supaya sampeyan bisa nikmati layanan kasebut, kayata blanja online lan ngirim dhuwit menyang sapa wae, ing endi wae ing saindenging jagad.

Keperluan kanggo nggawe Akun Individu PayPal ing Nigeria

Kanggo nggawe akun pribadi PayPal ing Nigeria, sampeyan kudu nyukupi syarat ing ngisor iki:

  • Sampeyan perlu kanggo nyedhiyani jeneng. Iku kudu jeneng legal sampeyan, kaya sing katon ing sertifikat lair lan dokumen resmi liyane.
  • Alamat email sampeyan
  • Tembung sandhi sing kuwat iku penting.
  • Kertu debit utawa kredit dibutuhake. Padha nampa mung Visa lan MasterCard minangka wangun pembayaran. Sampeyan ora bisa nggunakake verve.
  • Sampeyan kudu ngerti alamat surat sampeyan.

Keperluan kanggo mbukak Akun Bisnis PayPal ing Nigeria

Kanggo ndhaptar akun bisnis PayPal ing Nigeria, sampeyan kudu nyukupi syarat ing ngisor iki:

  • Jeneng ngarep lan mburi sampeyan. Iku kudu jeneng lengkap legal supaya bisa ditampa.
  • Jeneng perusahaan Yen sampeyan pengin mbukak akun bisnis, sampeyan kudu duwe jeneng bisnis sing kadhaptar kanthi sah, kajaba sampeyan minangka freelancer utawa pemilik tunggal.
  • Sampeyan kudu menehi informasi babagan perusahaan sampeyan.
  • KTP foto sing ditanggepi pemerintah sampeyan. Nanging paspor internasional bakal dadi pilihan sing luwih apik.
  • Alamat email sing bener
  • nomer telpon

Kanthi informasi singkat babagan akun pribadi PayPal lan akun bisnis metu saka dalan, mugi kula mulang sampeyan carane nggawe akun PayPal ing Nigeria kanggo nampa lan ngirim dhuwit.

web:  Cara Miwiti Perusahaan Logistik (Bisnis Pengiriman) ing Nigeria

Akeh situs web ora nerangake yen sampeyan mbukak akun PayPal acak ing Nigeria, ora bisa digunakake. Yen sampeyan ngetutake format umum, sampeyan ora bakal bisa nampa dhuwit saka klien internasional. Sampeyan mung bisa entuk dhuwit ing akun PayPal kanthi nransfer dhuwit saka akun bank lokal menyang akun PayPal.

Dadi yen sampeyan pancene mbutuhake akun PayPal sing bisa digunakake, mula tutorial singkat iki kanggo sampeyan. 

Carane nggawe akun PayPal ing Nigeria kanggo nampa lan ngirim dhuwit

  1. Bukak browser web lan ketik https://paypal.com/za menyang bilah alamat, sing bakal nyetel Afrika Kidul minangka negara panggonan sampeyan.
  2. Isi kolom sing penting lan konfirmasi manawa sampeyan dudu robot kanthi ngeklik tombol ing ngisor iki.
  3. Sampeyan saiki bakal diarahake menyang kaca ing ngendi sampeyan bisa ngetik informasi sampeyan.
  4. Sampeyan bisa nggunakake nomer ID nasional kanggo verifikasi dhewe. Nomer ID nasional sampeyan yaiku nomer 13 digit kanthi format ing ngisor iki: YYMMDD (lan 7 digit sabanjure). Contone, 0205211234567.
  5. Sampeyan kudu ngisi informasi liyane, kayata provinsi, kutha, kode pos, utawa kode pos. Sampeyan bisa nemokake informasi liyane kanthi nggoleki ing Google "Kutha, kode pos, utawa kode pos Afrika Kidul."
  6. Kode nomer telpon sampeyan bakal ing format ing ngisor iki: +27, banjur 11 digit sawise iku. Aja ngganti kode wilayah.
  7. Proses wis rampung, lan sampeyan saiki duwe akses menyang akun PayPal Afrika Kidul. Nanging, elinga yen sampeyan ora bisa verifikasi akun PayPal nggunakake nomer telpon; sampeyan mung bisa nggunakake alamat email sampeyan.

Aja seneng-seneng wae! Kanggo mbatalake dhuwit saka akun Paypal anyar, sampeyan kudu njaluk kertu disebut AfriCard. UBA menehi sampeyan kemampuan kanggo mbatalake dhuwit saka akun Paypal liwat AfricCard ATM UBA.

web:  Kode Transfer USSD Bank Polaris kanggo Transfer, Airtime, Data lan Tagihan

Iki nggumunake amarga ngidini sampeyan tuku barang saka internet utawa mbatalake dhuwit saka akun menyang akun bank lokal, nanging ora kabeh keuntungan sing diduweni kertu iki. 

Mangkene keuntungan duwe AfriCard UBA:

  1. Sampeyan bisa tuku kabeh saka toko online tanpa masalah
  2. Sampeyan bisa njaluk UBA Africard ing Nigeria tanpa akun UBA
  3. Ora ana akun sing disambung menyang kertu
  4. Bisa validasi akun PayPal ing Nigeria lan ngaktifake fitur utama PayPal
  5. Sampeyan bisa entuk ing sawetara menit sawise njaluk
  6. UBA ujar manawa sampeyan bisa nggunakake kertu kasebut ing luwih saka 30 yuta perusahaan ritel ing saindenging jagad
  7. Migunani karo UBA mobile banking

Carane njaluk UBA AfriCard:

  1. Lumaku menyang bank UBA lan njaluk AfriCard ing stand care customer
  2. Staf layanan pelanggan bakal njaluk tagihan sarana (tagihan PHCN) lan KTP utawa paspor nasional.
  3. Sampeyan bakal ditakoni apa jinis AfriCard sing dikarepake. Ana papat jinis:
  • UBA Nigeria NGN Lokal High
  • UBA Nigeria NGN Lokal Low
  • UBA Nigeria NGN International High
  • UBA Nigeria NGN International Low

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

4. Isi formulir sing diwenehake

5. Sawise sampeyan nampa kertu, mung lumaku menyang ATM paling cedhak lan aktifake kaya kertu ATM normal.

Nggawe akun PayPal ing Nigeria kanggo nampa lan ngirim dhuwit gampang banget, saliyane, aku wis nyoba cara iki sadurunge lan kerjane cukup apik, dadi wektu kanggo nyoba maneh.


Nyebar katresnan

4 pikirane "Carane nggawe akun PayPal ing Nigeria kanggo nampa lan ngirim dhuwit"

  1. Hai, matur nuwun kanggo iki. Aku duwe pitakonan.
    Apa ora bakal ana implikasi nggunakake Afrika Kidul minangka negara utawa omahku?

    Kapindho, kanggo nomer, apa aku mung nggawe nomer telpon ing sirahku?

    Reply

Ninggalake Komentar