10 Agen Perjalanan Paling Ndhuwur Ing Nigeria Kanggo Nyetujoni Visa Sampeyan

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Mung njupuk wektu sethithik kanggo maca artikel iki. kita wis bisa njelasno agensi travel ndhuwur ing Nigeria lan sing wis kadhaptar ing kene duwe tingkat sukses luwih saka 87%.

Aku ora ngerti yen sampeyan ngelingi iki, nanging ing taun 2018 Victor AD nyanyi "Yen sampeyan ora entuk dhuwit, apa sampeyan entuk?" Aku pengin rephrase iki cocog karo salah siji crazes ing Nigeria; Yen sampeyan ora menyang luar negeri, apa sampeyan entuk?

Sajrone pirang-pirang taun, dadi penting kanggo wong kerja menyang luar negeri amarga macem-macem alasan. Salah sawijining sebab yaiku Nigeria wis dadi luwih angel, lan saya suwe saya suwe.

iklan

Yen sampeyan ndeleng jumlah wong sing njaluk Visa saka Nigeria saben taun lan wong-wong sing bener-bener entuk persetujuan visa, sampeyan bakal setuju karo aku manawa penting kanggo duwe agensi lelungan paling dhuwur ing Nigeria sing bisa njaluk visa disetujoni. sisihmu.

Yen sampeyan pengin pindhah menyang demo, utawa sampeyan butuh akomodasi utawa transportasi kanggo diatur (iki bisa ditangani kanthi nggunakake salah siji saka mesin telusur hotel lan pesawat), nanging sampeyan uga kudu njaluk visa sarujuk lan kabeh. karya kertas perlu ora ditangani dening kita, lan tenan ora soko kita maringi pitutur sampeyan apa dhewe yen sampeyan ora ngerti carane iku rampung.

Pramila kita wis entuk wektu kanggo njaluk sampeyan dhaptar 10 agensi perjalanan paling apik ing Nigeria.

wewaler: Kita ora duwe afiliasi apa wae karo agensi apa wae sing wis kadhaptar. Dheweke ora ngerti kita, kita mung ngerti kanthi reputasi. Dhaptar iki minangka pendapat sing jujur ​​​​saka kita lan ora tanggung jawab kanggo kacilakan sing bisa kedadeyan karo klompok iki.

Nigeria minangka negara sing lucu lan kabeh bisa dadi guyon kanthi cepet kaya kacepetan cahya. Nyuwun pangapunten sing berlebihan nanging mung kaya ngono.

Ing upaya kanggo lelungan menyang luar negeri, akeh wong sing dadi korban penipuan. Iki dudu crita. Ana akeh manuk vulture sing nglayang-nglayang lan ngenteni bangkai kanggo nyusup. Akeh kita wis ndeleng langsung apa sing bisa ditindakake dening wong-wong sing ngapusi iki.

Ana sing bisa ngedol kabeh sing diduweni lan malah nyilih dhuwit saka kanca lan anggota kulawarga amarga dheweke kepengin menyang luar negeri mung ilang kabeh marang wong sing ngapusi. Sedulurku nglalu merga kahanan kaya ngono. Iki crita kanggo dina liyane sampeyan.

Agen lelungan paling dhuwur ing Nigeria sing bakal kita ucapake ing kene adhedhasar reputasi lan ulasan pelanggan. Aku wis ora digunakake kabeh, nanging aku ngerti wong sing duwe. Faktor liyane liyane saka reputasi sing ndadekake iku wicaksana kanggo nggunakake iku sing bakal tansah duwe pasuryan kanggo katon ing lan wong kanggo terus yen dhuwit ilang menyang online lancip tanpa gawé visa. Kajaba iku, agensi lelungan ndhuwur ing Nigeria bakal nggampangake panjaluk Visa sampeyan luwih cepet tinimbang sing bisa sampeyan atur dhewe.

(Kita isih bakal ngeculake pandhuan rinci babagan cara nglamar visa dhewe)

Ing analisis pungkasan, keputusane bakal dadi sampeyan nanging aku ngerti sampeyan bakal nggawe keputusan sing bener. Yen sampeyan arep nggunakake agensi, sampeyan kudu nggunakake salah siji saka agensi travel ndhuwur ing Nigeria sing duwe reputasi kanggo nglindhungi.

Elinga maneh yen karya iki dudu bagean promosi kanggo sawetara agensi utawa agensi. Iku ora. Iki minangka cara kanggo menehi kabar yen ana agensi lelungan paling dhuwur ing Nigeria sing bisa njaluk Visa sampeyan disetujoni yen sampeyan bisa mbayar lan ngindhari "aja kuwatir, e ndang metu”. Dheweke bakal nggampangake kabeh kanggo sampeyan lan menehi visa sampeyan.

Ing artikel iki, aku bakal njupuk wektu kanggo nerangake apa agensi travel kanggo emphasis tho, Aku uga bakal katon ing keuntungan saka karya karo agensi travel ndhuwur ing Nigeria lan banjur, kita bakal duwe dhaftar agensi iki.

Aku yakin yen sampeyan pengin ninggalake negara golek pangonan sing luwih ijo; pendhidhikan, bisnis, teknologi, lsp, agensi kasebut bakal entuk apa sing dikarepake ing wektu sing tepat. Ayo padha kerja, ta?

Apa agensi travel?

Kamus Merriam-Webster ndeleng agensi perjalanan minangka agensi sing adol lan ngatur transportasi, akomodasi, tur, lan lelungan kanggo lelungan. Kanggo pambocoran lengkap, kita minangka penasihat perjalanan.

Agen perjalanan minangka bisnis adhedhasar layanan sing nyedhiyakake layanan lelungan kanggo masyarakat umum lan kadhangkala uga layanan sing ana gandhengane karo pariwisata. Kadhangkala dheweke adol produk cilik kanggo perusahaan kasebut. Padha tumindak atas jenenge supplier tartamtu. Sawetara supplier kasebut kalebu paket wisata, rental mobil, asuransi perjalanan, hotel, maskapai, lsp.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Agen perjalanan utamane minangka agen. Dheweke adol produk lelungan lan nyedhiyakake layanan atas jenenge pemasok. Implikasi iku padha ora nyimpen saham; padha mung nggawe leladen nalika lagi wis dipesen. Dheweke ora bisa njaluk tiket pesawat utawa nggarap visa tanpa sampeyan njaluk. Mugi sampeyan njaluk twist.

Agen lelungan biasane disertifikasi dening pemerintah. Ing Nigeria, ing Penerbangan Sipil Nigeria Panguwasa menehi sertifikat kabeh agensi perjalanan sing beroperasi kanthi sah. Iki minangka standar nanging taruhanku yaiku sampeyan ngerti kepiye ing Nigeria. Apa-apa dadi lan mulane wong kelangan dhuwit agen travel palsu saben dina. (Ing pungkasan artikel iki, aku bakal ngirim dhaptar agensi perjalanan sing disetujoni sing didaftar karo pamrentah Nigeria)

Terusake, ayo goleki kanthi cepet babagan kaluwihan nggunakake layanan agensi perjalanan paling dhuwur ing Nigeria.

Agen lelungan paling dhuwur ing Nigeria ana ing Lagos lan Abuja

Keuntungan Nggunakake Agen Perjalanan Top ing Nigeria

Yen sampeyan nggunakake agensi travel, utamané agensi ndhuwur, sampeyan ora bakal teka unstuck. Iku riddled karo keuntungan. Kita bakal nliti sawetara saka wong-wong mau.

1. Padha nyimpen dhuwit

Iki minangka paradoks nggunakake agensi perjalanan paling dhuwur ing Nigeria. Sampeyan mbayar dhuwit kanggo nyimpen dhuwit. Yen sampeyan ora nggunakake, sampeyan ana ing risiko "penny wicaksana, pound bodho."

iklan

iklan

Agen lelungan sing kerja kanggo sampeyan duwe akses menyang barang-barang tartamtu sing bakal biaya sampeyan dhewe. Sampeyan bisa mikir babagan tiket pesawat, liburan pelayaran ing saindenging jagad, tarif hotel, lan liya-liyane.

Faktor sing, uga faktor ing kasunyatan sing padha wis dibangun sesambetan kuwat liwat taun karo supplier travel. Implikasi kasebut yaiku dheweke asring duwe tawaran paling apik lan ngerti sapa sing kudu dituju supaya entuk paket tartamtu kanggo sampeyan.

Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit lan ngindhari pengalaman penipuan, utamane kanggo lelungan sing sepisanan, sampeyan luwih aman nggunakake agensi perjalanan sing biso dipercoyo. Nanging kanggo lelungan sing berpengalaman, luwih becik sampeyan pesen ing situs kaya kita lan ora mbayar biaya kanggo layanan sing bisa ditindakake dhewe.

2. Penak

Nggunakake agensi travel kaya njupuk kabeh kabutuhan ing sak panggonan. Kaku kabeh ana ing wong-wong mau lan sajujure, ora kaku, nanging bakal stres awan saka sampeyan. Dheweke ngerti ngendi goleki lan sapa sing kudu diajak ngobrol sing sampeyan ora ngerti. Iki utamané bener kanggo lelungan pisanan.

Iku cukup trep kanggo nggunakake supaya adoh minangka dipercaya lan bisa dicekel tanggung jawab. Wong nggunakake agen perjalanan kanggo ngindhari akeh sing ora dingerteni. Lan liyane, padha nyedhiyani akeh layanan; informasi tujuan, blanja, tips dining, insurance travel lan paspor lan visa aplikasi, lan akeh layanan liyane. Sampeyan kudu dipercaya wong.

3. Agen travel Top bakal ngirit wektu lan alangan

Agen perjalanan kaya agen manajemen estate. Yen sampeyan duwe properti, ora ana hukum sing ora bisa ngedol dhewe, nanging biasane luwih gampang dipercaya agen kanggo nindakake proyek kasebut, entuk nilai maksimal utawa luwih kanggo properti sampeyan, lan nindakake kanthi wektu sing cukup. .

Yen sampeyan pengin ngindhari sampah wektu sing ora perlu lan ngalami masalah sing bisa dihindari nalika nyiapake lelungan, sampeyan kudu nggunakake agensi lelungan paling dhuwur ing Nigeria.

4. Agen perjalanan sampeyan bisa dadi penasehat pribadi

Nalika agen ngerti sampeyan, pilihan sampeyan, lan gaya urip sampeyan, dheweke bisa menehi saran babagan keputusan sing kudu sampeyan lakoni babagan perjalanan sampeyan.

iklan

Dheweke tansah bersenjata karo teknologi sing dibutuhake sing nyimpen informasi statistik sing bisa mbantu keputusan sampeyan. Agen sampeyan bisa dadi penasihat sing dipercaya sing bisa ngirit stres utamane yen sampeyan nggunakake agensi kasebut kanthi suwe.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

5. Agen lelungan sing dipercaya duwe pengaruh

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Salah sawijining mupangat nggunakake agensi perjalanan yaiku bakal menehi pengaruh sing dibutuhake. Kajaba rama sampeyan duwe surname utawa sampeyan duwe cukup dhuwit kanggo uncalan watara, ana panggonan tartamtu lan wong sing ora bisa tekan kajaba liwat.

Iki ngendi agen lelungan teka. padha wis ing bisnis kanggo sawetara wektu lan kudu nggawe pranala needed kanggo nindakake layanan sembarang. Dheweke duwe kertu kanggo muter sing sampeyan ora duwe amarga yen sampeyan ora entuk apa sing dikarepake, dheweke ora entuk apa sing dikarepake.

6. Dheweke duwe kawruh sing dibutuhake

Kadhangkala, sampeyan bisa tetep ing omah lan nggawe rencana lan asumsi babagan negara tartamtu utawa proyek tartamtu ing sawijining negara tanpa ngerti yen sampeyan salah. Yen sampeyan ora dituntun kanthi bener, sampeyan bisa nggawe kesalahan sing bakal disesali salawas-lawase.

Nanging, sampeyan bakal luwih dituntun dening agensi ndhuwur iki amarga wis nglumpukake kawruh sing akeh sajrone wektu lan ngerti negara kasebut lan apa sing bisa dipikolehi. Dheweke bisa menehi saran lan sampeyan isih duwe hak prerogatif kanggo nampa utawa nolak. Sampeyan ndeleng, ana tenan ora gawe piala ing kono.

7. Padha mbantu sampeyan ngakses lan ngevaluasi tawaran

iklan

Sampeyan ngerti sampeyan mung bisa njupuk telpon lan goleki rega lelungan kanggo entuk tawaran paling apik, ta? Sampeyan bisa nindakake iku. Sampeyan malah kudu nyoba sing metu saiki. Nanging ana sing kudu dingerteni, kesepakatan karo tag moneter paling murah bisa uga katon paling apik kanggo sampeyan, nanging ing sawetara kasus, biasane ora kaya ngono.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Agensi lelungan paling dhuwur ing Nigeria iki ngerti carane nganalisa lan ngevaluasi tawaran kanthi holistik kanggo menehi tawaran sing paling apik. Mulane sampeyan kudu percaya lan nggunakake.

8. Tingkat respon banget nyengsemaken

Apa sampeyan ngerti manawa rahasia sukses umume bisnis adhedhasar layanan yaiku kepuasan pelanggan? Agensi kasebut ngerti lan mula dheweke prihatin banget babagan tingkat tanggapane.

Sampeyan ndeleng, yen pelanggan wareg, dheweke ngubungake wong liya sing ngubungake wong liya lan pelanggan bakal terus teka. Agensi paling dhuwur menehi tanggapan sing luar biasa kanggo kabutuhan pelanggan.

9. Padha ngatasi masalah

Ora umum yen pelanggan duwe kahanan sing ora dikarepake nalika ngatur lelungan. Umume wong-wong mau dadi frustasi nalika ora duwe wong liya kanggo ngatasi kekacoan kasebut.

iklan

Nanging yen sampeyan duwe agensi lelungan ing mburi sampeyan, sampeyan bisa mbaleni maneh lan ngarepake dheweke bakal ngresiki sampah. Yen ana masalah, mesthine kanggo ngrampungake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

10. Padha nggawe match paling apik

Yen sampeyan pengin lelungan, agensi travel paling dhuwur ing Nigeria bakal mbantu sampeyan entuk papan sing paling apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan ngandhani alasan kanggo lelungan, dadi tugase golek negara sing mbedakake apa sing sampeyan tuju.

Dheweke bisa nindakake iki amarga kawruh babagan papan lan pelanggan; padha bisa gampang cocog mau kanggo maksud apa waé.

Kanggo luwih akeh babagan kaluwihan nggunakake 10 agensi perjalanan ing Nigeria, dolan neng kene

agensi travel ndhuwur ing Nigeria mbantu njaluk visa

Dhaptar 10 Agen Perjalanan Paling Top ing Nigeria sing Bisa Disetujui Visa

Agensi paling dhuwur ing Nigeria disertifikasi dening Otoritas Penerbangan Sipil Nasional (NCAA). Kita bakal menehi sampeyan kode IATA lan nomer penggabungan / RC.

1. MayFair Travel Nigeria Limited

iklan

Agensi iki minangka salah sawijining agensi perjalanan utama ing Nigeria. Dheweke nawakake layanan ing ngisor iki; Konsultasi lelungan, perencanaan itinerary, reservasi ing umume maskapai IATA ing saindenging jagad, saran tiket prabayar, fasilitasi mbalekaken tiket, promosi penjualan maskapai, program frequent flyer, lan layanan liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kode IATA yaiku 59201542 lan nomer RC yaiku RC:79432

Alamat kontak: B1 LSDPC flat, 24 Adeola Odeku Street, Victoria Island, Lagos, Nigeria.

Nomer Telepon: + 234 1 774 7777, + 234 1 775 2277, + 234 1 776 9900, + 234 1 776 4688

email: [email dilindhungi]

iklan

Situs web: http://mayfairtravel.net/

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan uga bisa kaya: 25 fun panggonan ing Lekki kanggo hangouts

2. Gadeshire Travels and Tours Limited

Gadeshire nawakake layanan ing ngisor iki; Operasi tur, promosi pariwisata, organisasi manajemen tujuan global, lelungan lan konsultasi tur, nglayani pasar internasional lan lokal lsp.

Nomer penggabungan yaiku RC: 941,415

Kontak alamat: 11 Atinuke Olabanji Street, Off John Olugbo Street, Off Obafemi Awolowo way, Ikeja, Lagos.

iklan

Nomer Telpon: 08053756464 / 08033734944

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

E-MAIL: [email dilindhungi]                           

situs web www.gadeshire.com Integrasi ditingkat

3. Wakanow Nigeria Limited

Iki minangka agensi travel online (OTA) pisanan sing diadegake ing taun 2008. Iki diadegake kanggo ngetungake kesenjangan lan inefisiensi sing ana ing industri perjalanan.

Kode IATA yaiku 59-211806 dene nomer penggabungan yaiku RC:725,248

iklan

Alamat kontak: Plot 8 Jalan Pantai Elegushi. Ikate Babak, Lekki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nomer Telpon: 08069423446, 08037252736

email: [email dilindhungi]

situs: https://www.wakanow.com

4. Kutha Travels Lan Tours

Iki agensi kang biso dibantah salah siji saka agensi travel ndhuwur ing Nigeria bakal nangani paling masalah travel; preian, cruise, pesenan maskapai, rembugan, panggonan lan pancasan akomodasi etc.

iklan

Kode IATA yaiku 59-211331 lan nomer gabungan yaiku RC:347,345

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Alamat Kontak: No 162, Awolowo Road, Beside First Oando Filling Station (Inward Falomo) Ikoyi,Lagos.

Nomer Telepon:  08032001666, 08033218693, 07025285921, 01-7746947. 

email: [email dilindhungi]

situs web: www.citytravelsng.com

5. Empire Travel Services Ltd

iklan

Iki diadegaké ing taun 1989, 23 Mei. Iku ngamanake lisensi IATA ing Juni 1990. Mulane, iku nduweni wewenang kanggo operate minangka agensi travel internasional.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kode IATA yaiku 59-202533 dene nomer gabungan yaiku RC:131,367.

Contact Address: No.. 3, Bompai Road, ngelawan Central Hotel, Kano, Kano State.

Nomer Telpon: (234) -8053281901(234) -8023091703(234) -8185189311

Alamat email: [email dilindhungi], [email dilindhungi]

iklan

situs: www.empiretravelkano.com.ng

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

6. Ganjaran Travels Lan Tours Limited

Iki minangka salah sawijining agensi perjalanan paling apik ing Nigeria. Agensi iki minangka salah sawijining agensi perjalanan paling dhuwur ing Nigeria. Dheweke digabung tanggal 26 Julith, 1999 lan entuk IATA ing 2000. Agensi kasebut nduweni kantor pusat sing strategis ing Ikeja lan duwe cabang sing kasebar ing kutha-kutha utama ing Nigeria. Tujuane yaiku nyedhiyakake manajemen perjalanan lan layanan konsultasi standar.

Kode IATA yaiku 59-211386 dene lisensi penggabungan yaiku RC:361148.

Alamat kontak: 4 Bashiru Street, Opposite Lagos City Computer College, Off Medical Road, Ikeja, Lagos.

Nomer Telpon: 08057098293, 08057098294.

iklan

email: [email dilindhungi], [email dilindhungi].

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

situs: http://www.rewardstravels.com/

agensi travel ndhuwur ing Nigeria bisa njaluk sampeyan menyang Jerman

7. Business Travel Management Limited

Iki minangka anggota saka grup GHI Assets Ltd. Klompok iki dumadi saka jeneng gedhe kayata liburan Emirates, Sky logistics ltd, Rwandair, lan HRG Nigeria. Iki digabung ing taun 1998 lan uga akreditasi IATA. Spesialisasi ing manajemen perjalanan lengkap, logistik kanggo bisnis, layanan perusahaan, lan manajemen perjalanan perusahaan.

Kode IATA yaiku 59-201940 dene nomer penggabungan yaiku RC-342502.

Alamat Kontak: 45, Oduduwa Way, Gra Ikeja Lagos

iklan

Nomer Telpon: + 234 1 2702690

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

situs: http://btmlimimited.net/

8. Ambassador Travels And Tours Limited

Agensi iki dibangun kanggo nyedhiyani layanan standar lan unggul kanggo pelanggan kanggo mesthekake yen padha duwe lan seneng vacation paling apik ing Nilai paling apik. Dheweke duwe konsultan berpengalaman sing wis ngunjungi pirang-pirang negara lan bisa nulungi sampeyan supaya bisa nginep.

Kode IATA yaiku 59-203255 lan kode penggabungan yaiku RC-164022.

Contact Address: Suite 82,Hq NAF Shopping Plaza Legico Opp.Bonny Camp Ahmadu Bello Way Victoria Island Lagos

iklan

Nomer Telpon: 08056681931, 01-7302539

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

situs: https://www.myambassadortravel.com

Related Artikel: Top 10 Holiday Paket Company in Nigeria

9. Aeronat Travel Lan Resorts LTD

Iki minangka salah sawijining agensi perjalanan paling apik ing Nigeria. Agen lelungan iki digabung ing 1997. Telung taun sabanjure, dheweke entuk lisensi minangka agen sing disetujoni IATA. Sing ana ing taun 2000 luwih tepat. Iku salah siji saka agensi travel anjog ing Nigeria. Nawakake macem-macem layanan sing gegandhengan karo lelungan kanthi cara standar.

Kode IATA yaiku 59-211714 lan nomer gabungan yaiku RC:319,747.

iklan

Alamat kontak: Stanbic IBTC Bank House, 14 Ahmadu Bello Way, Kaduna.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nomer Telepon: +234 8036250513, +234 8035033626, +234 8072380600, +234 8086512499

situs: http://www.aeronat.biz

10. Saiki Travel lan Tours Limited

Iki minangka agensi sing relatif anyar dibandhingake karo liyane. Dheweke dadi agen IATA tanggal 31 Agustusst, 2007. Padha kurban layanan travel standar lan Manajemen ing tarif apik banget.

Kode IATA yaiku 59-211,810 lan kode gabungan yaiku RC:706276.

iklan

Contact Address: 6, Tombia Stret Phase 2 Gra Port Harcourt.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nomer Telpon: 08063822152, 08137844319, 08034548245, 08183959047, 08182902621

situs: https://flynowtravels.com

Sampeyan bisa nonton video ing ndhuwur kanggo ngerteni luwih akeh.

Iki minangka dhaptar kabeh agensi perjalanan sing kadhaptar ing Nigeria

NAMA AGENSINomer PENDAFTARANLOKASI AGENSITEL. NOMOR
GADESHIRE TRAVELS & TOURS LIMITEDGTTL/NANTA/LOS/12-119711, ATINUKE OLABANJI STR,OFF JOHN OLUGBO STR,OFF OBAFEMI AWOLOWO WAY,IKEJA LAGOS08053756464 / 08033734944
WWGOLDEN TRAVEL lan TUR LTDGTTL/NANTA/LOS/08-80541 OSOLO WAY AJAO ESTATE ISOOLO01-853369
VIRGO INT"L TRAVELS LTDVITNL/NANTA/LOS/08-74957 TAFAWA BALEWA SQUARE, LAGOS LOMBA8033080685
ADONAI TRAVELS lan TUR LIMITEDNILBLOK A2-9 SUITE115/116 SURA SHOPPING COMPLEX, SIMPSON STREET LAGOS 
MOSLIMA TRAVELS AND TOURS LTDNIL 8037249503
JAYSONBERG TRAVELS LIMITEDJTL/NANTA/LOS/09-9261 JALAN KOMERSIAL APAPA ELEGANZA PLAZA, MIDDLE GATE LATE Ndhuwur APAPA8028126633
CONTINENTAL TRAVEL LTDNIL6 TINUBU SQUARE LAGOS8023099485
DIVINE JAMINAN TRAVELS LTDDDATL/NANTA/LOS/09-9935 OLUSOJI IDOWU STREET ILUPEJU, LAGOS8023014863
ATS TRAVEL NIGERIA LIMITEDNILLATE 2, 15 KING GEORGE V. ROAD, ONIKAN LAGOS01-2805056
SPRINTS TRAVELS LTDST/NANTA/LOS/07-7076 THOMAS AJUFO STREET OPEBI LAGOS NIGERIA8060146794
EMMANUELLA TRAVELS AND TOURS LTDNILSHOP 5, TAFAWA BALEWA SQUARE SHOPPING COMPLEX,LAGOS01-7405099 / 08022907499
TRAVEL FOUNAIN LIMITEDTL/NANTA/LOS/11-112542 AJOSE STREET MENDE MARYLAND, LAGOS8033456351
KOTA TRAVELS lan TURCTTL/NANTA/LOS/464PLOT 1607 OMEGA BANK AVENUE OFF ADEOLA HOOEWELL STREET VI, LAGOS803200166, 08033218693
SILHOUETTE TRAVEL lan TUR LTDNILPLOT 859 BISHOP ABOYADE COLE, VICTORIA ISLAND01 / 2705477
AVIATOIN LOGISTICS AND MANAGEMENT LTDALMLTT/NANTA/LOS/09-85825 MOBOLAJI BANK ANTHONY WAY MARELAND LAGOS01-4885370 / 07025619730
LOLA FOLABI-ISAACS (CEO) BEULAHLAND TRAVEL&TOURS LTDBTTL/NANTA/LOS/12-34822 IDOWU TAYLOR STREET, VICTORIA ISLAND LAGOS08023138196-01 8196136
BIRO TRAVEL QUALITEX LTDNIL1 OLAIDE TOMORI STR OFF MEDICAL ROAD, IKEJA LAGOS08023044664 / 08033606086
DRAGON PHOENIX TRAVEL LIMITEDDPTT/NANTA/LOS/07-68024 ADEOLA ODEKU STREET, VICTORIA ISLAND LAGOS01/4627388: / 01-4627389
TAFSAN TOURS lan TRAVELS LIMITEDTTTL/NANTA/LOS/09-9196 ADEBO CLOSE OFF WILMER CRESCENT BY TOWN PLANNING WAY,ILUPEJU LAGOS01-7926621
FINCHLOW TRAVEL AGENCY NIGERIA LIMITEDNIL25 ADEMOLA STREET AWOLOWO ROAD IKOYI LAGOS01 / 2772246-7
ABBEYGRACE NIGERIA LIMITEDAT/NANTA/LOS/09-900SUITE BA 35 MARYLAND BUSINESS PLAZA MARYLAND IKEJA08033062304 / 01-4807275
AVANTI TRAVEL LTDATL/NANAT/LOS/355SUITE 64 DOLPHIN PLAZA,DOLPHIN ESTATE IKOYI01-4614020
AZHAB TRAVEL LTD KANTOR POBOX1/497 KANO NO 9A KANTOR POS DALAN KANO08036092984 / 08020862262
ROYALTRIP COMPANY LIMITEDRCLTT/NANTA/LOS/09-8658 MOBOLAJI BANK ANTHONY WAY MARYLAND01 / 2792990-1
FILIPSON NIG.LTDFT/NANTA/LOS/09-9153 KODESOH STREET IKEJA2023200019
GMT TRAVELS lan TOURS LIMITED   71 ALLEN AVENUE, IKEJA LAGOS STATE08085852144, 08058581498
AIR KHALEEY TRAVELS & TOURS LIMITEDAKTTL/NANTA/LOS/10-105710 OSHO STREET OPEBI ROAD IKEJA07033157595, /080358572
WAKANOW.COM LIMITEDZTN/NANTA/LOS/08-821PLOT 8 JALAN PANTAI ELEGUSHI. IKATE ROUIND ABOUT.LEKKI08069423446, /08037252736
ROYAL TRAVEL PLUS lan TUR LIMITEDRTPTL/NANTA/LOS/12-117150 IKORODU ROAD ADEBOWALE HOUSE BLOCK B FIRST BANK08170686738,/ 08033278206
Sumber: ncaa.gov.ng

Punika a dhaftar lengkap kabeh agensi travel kedhaftar ing Nigeria.

Kepiye carane aku ngerti yen agensi lelungan iku nyata lan dudu penipuan?

iklan

Ora ana cara sing terus maju kanggo ngerti agensi perjalanan tartamtu dudu penipuan. Nanging ana sawetara perkara sing kudu diwaspadai.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  1. Priksa manawa sampeyan mriksa dhaptar kabeh agensi travel sing kadhaptar ing Nigeria ing situs web NCAA kanggo mesthekake yen jenenge ana.
  2. Yen nomer siji positif, priksa manawa dheweke duwe lokasi kantor, sawetara staf.
  3. Aja mung menehi dhuwit. Dheweke bakal cepet-cepet sampeyan, lan ngandhani yen wektu bakal liwati. Nglirwakake perkara kasebut lan gunakake wektu kanggo ngevaluasi dhewe.

Kanggo rincian lengkap babagan nemokake agen travel palsu lan agensi, waca artikel iki.

kesimpulan

Nggawe jerami nalika srengenge sumunar. Yen sampeyan kudu lelungan kanthi alasan apa wae, luwih becik sampeyan nggunakake agensi lelungan standar. Ora ana alternatif kanggo entuk layanan sing paling apik. Sampeyan ora pengin nyanyi lagu penyesalan sing biasa. Ana agensi liyane sing apik nanging iki bakal menehi sing apik. Padha dipercaya.

Nanging yen sampeyan lelungan sing berpengalaman, gunakake layanan kita lan nggawe reservasi hotel lan pesen penerbangan saiki.


Nyebar katresnan

Pikiran 56 babagan "Agensi Perjalanan Top 10 Ing Nigeria Kanggo Disetujui Visa Sampeyan"

  1. Aku pengin pindhah saka Nigeria menyang London, Italia, Australia lan Inggris. Aku butuh perusahaan sing bisa nyeponsori aku, nyedhiyakake kerja lan akomodasi kanggo aku, supaya nalika aku miwiti kerja aku mbayar maneh. Aku bisa dadi cah dodolan, pembantu omah, pengasuh, asisten kantor, sekretaris lan uga minangka resepsionis lsp. iki emailku [email dilindhungi]

    Reply
  2. Aku wong Nigeria sing manggon ing negara Enugu sabenere….Aku pengin lelungan menyang Jerman nganggo visa kerja, masalah utamaku saiki yaiku aku ora duwe sumber nyata yaiku agen…Aku butuh agen sing nyata lan bener

    Reply
  3. Sugeng ndalu ma, mangga kula badhe pindhah saking Nigeria dhateng Kanada ???????? utawa Jerman ???????? please carane aku arep babagan lan apa biaya?

    Reply
  4. Aku butuh visa negara sing apik .. Aku butuh negara sing nganggo basa Inggris nanging wedi karo agen Nigeria iki .. Aku duwe dhuwit nanging ora bakal mbayar nganti aku ndeleng Visa lan konfirmasi .. utawa aku mbayar kanthi mriksa kita ngrembug tanggal …
    email [email dilindhungi]

    Reply
  5. Aku wis nampa uleman kanggo rawuh konferensi pasamuwan ing AS. Kantor gereja kita bakal ngurus tiket pesawat lan biaya internal. Nanging aku wedi yen aku ditolak Visa ing 2017 nanging aku ora pengin mbaleni. Opo seng tak lakoni?

    Reply
    • Yen sampeyan ditolak visa udakara 5 taun kepungkur ora ateges dheweke bakal nolak visa sampeyan saiki. Priksa manawa sampeyan duwe kabeh dokumen lan nyoba kanggo ngenali apa sampeyan ditolak visa pungkasan wektu lan priksa manawa sampeyan ora nggawe kesalahan sing padha maneh.

      Reply
  6. Persetujuan visa minangka masalah gedhe ing Nigeria sing duwe kedutaan paling sithik ing Nigeria bisa nolak aplikasi siji-sijine. Ora ana agen perjalanan sing duwe wewenang kanggo menehi utawa nolak visa. Ing kasusku dhewe, aku ora menehi pangarep-arep palsu lan bakal njupuk biaya layanan sawise visa sampeyan. 100% ora ana simpenan. Cathetan: Tanggung jawab tunggal nerbitake visa gumantung marang pejabat visa lan supervisore. Kita mung bisa nyoba .Kita dibayar mung nalika aplikasi sampeyan sukses

    Reply
  7. Pendhaftaran karo lelungan lan tur angovis ala banget. Aku dijanjekake visa tanpa jaminan 100%. Sawise njupuk sawetara simpenan kanggo kula. Aku ora tau entuk, tinimbang aku dijaluk setor dhuwit luwih akeh. Ati-ati karo agen palsu ing nigeria, sawetara scammers nggoleki korban sing ora salah.

    Reply
    • Matur nuwun Awoyemi Busayo wis maca artikel kita. Kita duwe akses menyang sawetara agen perjalanan sing bisa njaluk visa disetujoni, nanging saiki, kita ora duwe kontak karo agensi perekrut. Aja bali saka wektu kanggo mriksa nganyari kita ing agensi recruiter.

      Reply
  8. Aku duwe pengalaman sing ala banget karo agensi sing diarani Travelstart !!! Dheweke njupuk dhuwitku lan ora gelem mbalekake.
    Sampeyan kudu nambah agensi travel dhaftar ireng.

    Reply
  9. Aku pancene pengin lelungan nanging aku wedi melu ing agensi sing salah, mula aku bisa njaluk sing asli saka kene

    Reply
    • Aku pemain bal-balan looking for a klub luar negeri, nanging aku ora pengin pindhah liwat agen bal-balan ing Nigeria, kene kanggo sawetara alasan, Dadi aku kudu visa kanggo Spanyol, utawa Italia. Maneh, aku pengin ngerti biaya akomodasi, lan biaya kanggo visa 2 taun.
      Matur suwun…

      Reply
  10. Komentar Sampeyan Kene…Lelungan digawe gampang karo GRACELANDTRAVEL Apa sampeyan arep lelungan menyang luar negeri lan kesel utawa wedi karo asil negatif?……… USA. Kanada. Schengen. Rusia. Cina. Australia. Hong Kong. Turki. Bulgaria. Dubai. Lan akeh liyane. Ayo kita nangani aplikasi visa kanggo sampeyan. Telpon 09056071054 utawa WhatsApp 09052761279 CATATAN: TANPA PEMBAYARAN SAMPAI VISA metu

    Reply

Ninggalake Komentar