Carane dadi agen pesenan tiket udhara ing Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Ora akeh sing kudu dicritakake babagan dadi agen pesenan tiket udhara ing Nigeria amarga bisnis kasebut gampang lan gampang ditetepake.

Mesthi, yen sampeyan ngerti dhasar melu ing set-up. Mula, artikel iki bakal mbukak cara paling apik babagan cara miwiti agen pesenan tiket pesawat ing Nigeria.

iklan

Kanggo miwiti, pakaryan agen pesenan tiket pesawat pancen stres lan bisa uga kesel. Beda karo jinis kerja kantor liyane.

Contone, agen pesenan tiket pesawat bisa ditelpon ing tengah wengi lan biasane kerja lembur.

Dadi, yen sampeyan bakal nindakake pakaryan iki, sampeyan kudu ati-ati lan leladen amarga para pelanggan bakal tansah nundha agresi lan kuciwane sampeyan.

Utamane ing kasus campuran pesenan, penerbangan sing dibatalake, hiccups reservasi lan kacilakan liyane.

Minangka agen tiket udhara sing kepengin banget ing departemen tiket lan leladen, sampeyan uga butuh kemampuan kasebut kanggo nahan gangguan ing lingkungan bandara.

Sadurunge maju, penting banget kanggo ndeleng makna pesenan tiket pesawat uga tugas agen pesenan tiket udara ing Nigeria.

Apa pesenan tiket pesawat?

Pemesanan tiket Air utawa Maskapai minangka kesempatan bisnis sing nguntungake karo agensi reservasi tiket utawa Perusahaan maskapai.

Tanpa mangu-mangu, mesthi akeh sing kudu ditindakake ing kesempatan karir iki amarga umume pamirsa target ngganti jadwal.

Sapa sing dadi Agen Tiket Udara?

Agen tiket Air minangka wong sing tanggung jawab adol tiket pesawat lan nggawe reservasi kanggo pelanggan sing pengin lelungan.

Sampeyan kudu eling yen tiket pesawat ing karir karir kompetitif amarga tingkat sertifikasi sing dibutuhake.

Carane dadi agen pesenan tiket maskapai ing Nigeria

Ana pirang-pirang perusahaan tiket sing ora peduli karo tingkat pendidikan sampeyan, Sertifikat Diploma Biasa wis cukup.

Lan ana sawetara perusahaan maskapai sing luwih seneng lan ngormati agen tiket pesawat kanthi pengalaman sadurunge ing lapangan.

Syarat dadi agen booking tiket pesawat

Kanggo dadi agen pesenan tiket maskapai ing Nigeria, ana sawetara syarat dhasar sing kudu sampeyan lakoni.

Sawetara kritéria kanggo level entri yaiku:

  • Pelamar kudu luwih saka 18 lan sawetara perusahaan luwih seneng 20 taun;
  • Agen tiket pesawat samesthine duwe katrampilan nulis lan komunikasi sing apik;
  • Ngomong lan ngerti paling ora siji basa lokal ing Nigeria;
  • Kudu nduweni kemampuan kanggo bisa kerja kapan wae;
  • Bisa komputer; lsp.

Peran lan tanggung jawab agen pesenan tiket udara ing Nigeria

  • Layanan pelanggan
  • Sade lan mindhai tiket.
  • Penugasan kursi lan mriksa bagasi pelanggan.
  • Iku uga tugas saka agen pesenan tiket maskapai kanggo Book utawa mbatalake leladen pesawat, etc.

Carane dadi agen pesenan tiket udhara ing Nigeria

Duwe nerangake konsep kunci ing topik wacana; iku penting kita langsung menyang bisnis utama dina.

Ing cathetan iki, luwih aman yen ora ana tugas khusus babagan carane dadi agen tiket maskapai ing Nigeria.

Sampeyan mung kudu ngurus ing ngisor iki:

1. Njupuk kursus lan pelatihan sing relevan

Nalika lelungan dadi agen pesenan tiket udhara, njupuk kursus sing relevan babagan pesenan, reservasi, lan tiket bakal mbantu katrampilan sampeyan.

Ana pirang-pirang kursus online lan offline sing bisa sampeyan ndhaptar supaya bisa kenal karo peran kasebut.

Nyatane, njupuk kursus kasebut bakal nggawe sampeyan dadi calon sing luwih apik kanthi menehi keunggulan tinimbang pelamar liyane.

Apa maneh, sawetara perusahaan karcis mung nggarap agen karcis kanthi paling ora kursus diploma babagan reservasi lan pesenan maskapai.

Yen sampeyan arep latihan fisik, sampeyan bisa nemokake dhaptar sekolah penerbangan ing ngisor iki sing nawakake latihan pesenan lan reservasi sing pantes.

Dhaptar sekolah penerbangan sing nawakake pelatihan pesenan lan reservasi kanggo agen tiket

Sekolah penerbangan ing Nigeria ing ngisor iki nawakake pelatihan kanggo agen tiket lan reservasi ing industri penerbangan.

  • Sekolah Bisnis Penerbangan Dhaewood (DABS)
  • Sekolah Penerbangan Universal
  • Sekolah Bisnis Landover Aviation

2. Bukak pelatihan komputer

Kajaba yen sampeyan pinter komputer, sampeyan disaranake melu latihan komputer sadurunge nglamar kerja ing industri penerbangan.

Saenipun, agen pesenan tiket pesawat kudu bisa nggunakake komputer kanthi efisien lan efektif tanpa alangan.

Sawise kabeh, kita ana ing jaman teknologi sing umume perusahaan maskapai nggunakake komputer lan piranti lunak kanggo pesenan tinimbang file kertas tradisional.

Program piranti lunak akeh sing bisa digunakake kanggo nggawe, konfirmasi, jadwal, jadwal maneh, lan mbatalake reservasi.

3. Siapke CV utawa Resume

Nalika nglamar kanggo pesenan tiket lan reservasi proyek, kabeh sing kudu sampeyan gunakake yaiku curriculum vitae.

Mula, gunakake wektu kanggo nyiyapake CV sing menarik lan menarik kanggo sampeyan. Sampeyan bisa melu layanan pakar babagan iki.

Sawise CV, surat lamaran, lan kabeh syarat liyane sing dibutuhake kanggo proyek iki disetel, sampeyan bisa nerusake menyang langkah sabanjure.

4. Nglamar kanggo proyek

Sawise sampeyan duwe kabeh sertifikat sing cocog lan sampeyan pinter komputer utawa wis sinau babagan dhasar nggunakake komputer, mula sampeyan wis siap.

Sabanjure, sampeyan kudu mbukak online kanggo lowongan apa wae sing kasedhiya ing perusahaan tiket lan reservasi lan nglamar.

Ora ana sing kudu ditindakake ing kene, mung ngetutake perusahaan maskapai sing sampeyan bisa ing media sosial lan sawise ngumumake bakal dadi agen tiket pesawat, sampeyan kudu nglamar.

Aplikasi kanthi mung ngirim CV, surat lamaran, sertifikat, lan kabeh dokumen liyane sing sampeyan duwe sing cocog karo proyek kasebut menyang email perusahaan sing nyewa.

Yen perusahaan maskapai sing sampeyan lamar kanggo ndeleng sampeyan minangka pelamar sing cocog lan sampurna kanggo proyek kasebut, sampeyan bakal diundang kanggo wawancara luwih lanjut.

Lan yen mbalikke, sampeyan terus nglamar nganti sampeyan entuk proyek sing dikarepake. Sampeyan ora kudu nyerah nganti sampeyan entuk apa sing dikarepake.

kesimpulan

Dadi agen pesenan tiket udhara ing Nigeria tegese sampeyan wis siyap ngadhepi kabeh kekurangan proyek kasebut.

Tegese, sampeyan siyap kerja lembur, siap nampa kesalahan lan agresi pelanggan babagan perkara sing ora sampeyan lakoni, siap nyetel swara ing bandara, lsp.

Mula, yen sampeyan ngetutake langkah-langkah sing kasebut ing ndhuwur babagan dadi agen pesenan tiket pesawat ing Nigeria, sampeyan mesthi bakal entuk proyek impen sampeyan kanthi cepet.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar