Resor Turki sing paling cedhak karo Bandara

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Kutha kaya Istanbul lan Bodrum minangka salah sawijining tujuan liburan sing paling populer ing Turki lan saben kutha duwe resort sing kasebar ing saindenging kutha. Sawetara resort Turki iki cedhak karo bandara, dene sawetara bakal mbutuhake jam ing dalan.

Ngomong sampeyan mung ndharat ing Turki numpak kapal siji saka Turkish Airlines Airbus A380s lan pengin seneng-seneng; Sampeyan bisa uga kepingin weruh Resor Turki sing paling cedhak karo bandara.

iklan

Kanggo alasan apa wae sampeyan pengin supaya ora ana ing dalan kanggo dangu, artikel iki bakal mbukak 6 resort Turki sing paling siji jam drive saka Bandara Istanbul (IST).

Resor Turki endi sing paling cedhak karo bandara (Istanbul IST Airport)?

1. Hotel Ngarep Angel

Resor Turki endi sing paling cedhak karo Bandara? Gambar hotel Angel Ngarep

The Angel's Home Hotel dumunung ing Sultan Ahmet, Amiral Tafdil Sk. No:24-26, 34122 Fatih/İstanbul, Turki. Kira-kira 41.6 km liwat D020 saka / menyang Bandara Istanbul (IST). Wektu nyopir saka hotel menyang Bandara Istanbul sing anyar mung udakara 40 menit.

Hotel Angel's Home, sing dibangun dening Laksamana Zeki Tafdil BAYAT, menehi transfer bandara gratis yen sampeyan nggawe pesenan 250 euro utawa luwih liwat situs web resmi hotel. Sampeyan entuk NetFlix gratis, lan minibar gratis lan dheweke nampa bitcoin minangka bentuk pembayaran liwat Binance.

Siji-sijine perkara sing dakkarepake babagan resort hotel iki yaiku cara pembayaran sing ditampa. 

2. Hotel Tulip House

Resor Turki endi sing paling cedhak karo Bandara?

Hotel Tulip House dumunung ing Küçük Ayasofya Mahallesi, Katip Sinan Cami Sk. No:28, 34122 Fatih/İstanbul, Turki. Kira-kira 42.3 km liwat D020 saka Bandara Istanbul (IST). Perjalanan kanthi mobil kudu kurang saka 50 menit. 

Hotel Tulip House nawakake suite sing wiyar kanthi AC lan Wi-Fi gratis. WiFi gratis.

Sampeyan bisa njaluk anter jemput Airport saka hotel. Kamar sing wiyar lan Staff hotel grapyak lan mbiyantu lan bakal nggawe manawa sampeyan duwe Tetep nyaman.

3. Ada Hotel Istanbul

The Ada Hotel Istanbul dumunung ing Binbirdirek, Şht. Mehmetpaşa Ykş. 30, 34120 Fatih/Istanbul, Turki. Kira-kira 42.8 km liwat D020 saka Bandara Istanbul (IST). Wektu nyopir saka hotel menyang Bandara Istanbul sing anyar kira-kira sak jam (1 jam) utawa rada kurang saka iku.

Ada Hotel, dumunung mung 150 meter saka Masjid Biru, nawakake kamar wiyar karo Wi-Fi gratis. Masjid Sokullu Mehmet Pasha lan Segara Marmara bisa uga katon kanthi rinci saka teras.

Kamar-kamar sing dirancang kanthi nyenengake Hotel Ada dilengkapi TV layar datar lan AC. Bathtub, padusan, utawa jacuzzi ana ing jedhing saben kamar. Ing wayah esuk, sarapan khas Turki diwenehake. Yen cuaca ngidini, pengunjung bisa mangan ing njaba ing teras nalika njupuk ing langit Istanbul.

Istana Topkapi lan Hagia Sophia mung 5 menit mlaku saka Ada Hotel Istanbul. Yen sampeyan kepingin weruh Resor Turki sing paling cedhak karo bandara? Ana Hotel Istanbul cedhak banget.

4. Renaissance Polat Istanbul Hotel  

Hotel Renaissance Polat Istanbul dumunung ing Yeşilyurt, Sahil Yolu Cd. No:2, 34149 Bakırköy/İstanbul, Turki. Dumunung udakara 45.2 km saka Bandara Istanbul (IST). Wektu nyopir saka hotel menyang Bandara Istanbul sing anyar kira-kira sak jam. 

Renaissance Polat Istanbul Hotel nduwe total 438 suite gedhe kanthi pemandangan Laut Marmara sing nggumunake, loro restoran, lan pusat konferensi. Apa sing apik babagan resort iki yaiku cedhak karo segara Marmara, kanthi jarak mlaku saka resort.

Yen sampeyan kepingin weruh Resor Turki sing paling cedhak karo bandara? Renaissance Hotel mbokmenawa salah siji sing paling cedhak. 

Resor Turki

5. Mercure Istanbul Bakirkoy

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Mercure Istanbul Bakirkoy minangka resort Turki liyane sing cedhak karo bandara. Dumunung ing Yenimahalle, İstanbul Cd. No:71, 34142 Bakırköy/İstanbul, Turki. Dumunung udakara 46.2 km saka Bandara Istanbul (IST) liwat DO20. Wektu nyopir saka hotel menyang Bandara Istanbul sing anyar kira-kira sak jam utawa luwih.

Pusat Pameran Perdagangan Internasional CNR lan Pusat Perdagangan Dunia Istanbul mung 10 menit saka Hotel Mercure Istanbul Bakrköy. Jarak properti lan Pusat Blanja Kapasitas yaiku 450 meter lan 500 meter.

Dumunung 47 kilometer saka Bandara Istanbul. Museum Hagia Sophia lan Istana Topkapi bisa dideleng dening sapa wae sing nginep ing hotel, sing mung 15 menit perjalanan metro saka distrik bersejarah Istanbul.

6. Cevahir Hotel Istanbul Asia

Cevahir Hotel Istanbul Asia dumunung ing Yalı, Turgut Özal Blv. No:261, 34844 Maltepe/İstanbul, Turki. Dumunung udakara 62 km saka Bandara Istanbul (IST). Lelampahan bisa njupuk luwih saka jam kanggo rampung.

Cevahir Hotel Istanbul Asia nduweni kolam renang lan sauna, uga layanan sarapan. Tamu bisa seneng macem-macem masakan Turki lan internasional ing restoran utawa pesen layanan kamar.

iklan

iklan

Kamar kasebut dilengkapi AC, minibar, lan TV satelit layar datar. Ing jedhing dilengkapi padusan utawa bathtub.

Hotel iki nduweni fasilitas ekstensif lan wis dianugerahi Certificate of Excellence dening TripAdvisor Travelers' Choice.

kesimpulan 

Yen sampeyan wis nggatekake, umume resort Turki iki kabeh cedhak karo bandara kanthi jarak nyopir ora luwih saka jam rong puluh menit. Dadi yen sampeyan pengin tetep cedhak bandara, sampeyan bisa nikmati salah sawijining resort hotel kasebut.

Ana akeh alasan kenapa wong pengin tetep ing resort cedhak bandara. Iku menehi kauntungan ing syarat-syarat transit luwih cepet lan bisa mindhah sak kutha utawa wilayah luwih cepet.

Sampeyan uga bisa nindakake sawetara nyawang lan nindakake akeh perkara ing wektu sing cendhak.

Ing artikel iki, aku wis nuduhake sawetara Resor Turki paling apik sing cedhak karo Bandara Istanbul (IST). Sampeyan uga bisa mriksa metu Panggonan paling apik kanggo manggon ing Ontario kanggo maca lucu. Muga-muga artikel iki migunani kanggo sampeyan. Yen sampeyan nemokake artikel iki migunani, aja lali kanggo nuduhake ing kaca jaringan sosial. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar