Program perawat 2 taun ing Kanada kanggo siswa internasional lan biaya sekolah

Nyebar katresnan

Tanpa mangu-mangu, Perawat minangka profesi paling gedhe ing sektor perawatan kesehatan. Dadi yen sampeyan kepengin banget sinau babagan perawat ing luar negeri, publikasi iki bakal menehi sampeyan program perawat 2 taun ing Kanada kanggo siswa internasional.

Saenipun, program perawat akselerasi sing misuwur ing Kanada kanggo siswa internasional khusus kanggo perawat sing berpengalaman. Lulusan liyane sing bisa uga duwe karep bisa uga nglamar.

Temenan, Keperawatan minangka kursus sinau mulang siswa babagan katrampilan sing dibutuhake kanggo ningkatake kesehatan lan kaslametane wong lara, wong cacat, wong sing cilaka, lan wong tuwa ing masyarakat.

Perawat, tanpa mangu-mangu, minangka tulang punggung profesional medis. Dadi yen sampeyan milih nggayuh gelar perawat ing Kanada minangka siswa internasional, sampeyan nggawe pilihan sing apik. Artikel iki bakal menehi informasi babagan sawetara sekolah keperawatan paling apik kene ing Kanada kanggo siswa internasional.

Program Perawat ing Kanada kanggo Siswa Internasional

Miturut statistik, proyek perawat dijangkepi mundhak ing Kanada kanthi 3.4% sadurunge pungkasan taun 2035. Kaya saiki, jumlah perawat internasional sing dilatih ing kana saya tambah akeh 7.8%.

.........................

Program perawat 2 taun ing Kanada kanggo siswa internasional

Saka stat ing ndhuwur, bisa disimpulake yen meh 8.5% populasi Kanada minangka perawat sing kadhaptar.

Kajaba iku, gaji taunan kanggo perawat ing Kanada diwiwiti saka 104,000 CAD lan bisa entuk rata-rata 201,000 CAD (promosi).

Profesi kasebut nguntungake ing Kanada lan ing bagean liya ing jagad iki. Dadi yen sampeyan lagi arep nglamar program perawat 2 taun ing Kanada kanggo siswa internasional, sampeyan bisa uga pengin nimbang ing ngisor iki.

Program Perawat 2 Taun Ing Kanada Kanggo Siswa Internasional

Penting kanggo dhaptar macem-macem sekolah lan perguruan tinggi sing nawakake keperawatan dhasar sadurunge sinau macem-macem program perawat 2 taun ing Kanada kanggo siswa internasional.

Sawise kabeh, perawat minangka kursus sinau ora bisa ditawakake ing vakum, sampeyan kudu ngerti Universitas sing nawakake apa.

Lan Universitas ing antarane kabeh Universitas ing Kanada sing nawakake program perawat 2 taun khusus kanggo siswa internasional - duwe biaya sekolah sing paling murah.

.........................

Tanpa akeh ado, ing ngisor iki ana 12 universitas lan perguruan tinggi sing apik banget lan dikarepake kanggo siswa internasional ing Kanada sinau perawat:

Kolej lan Universitas Top kanggo Sinau Keperawatan ing Kanada

Ing ngisor iki Colleges karo program perawat 2 taun ing Kanada kanggo siswa internasional, kutha lan provinsi ngendi padha dumunung.

1. Humber College, Toronto, Ontario

Tanpa mangu, Humber College minangka salah sawijining sekolah lan perguruan tinggi ing Kanada ing ngendi siswa internasional bisa sinau babagan perawat.

web:  Cara mriksa asil JAMB kanthi online lan Nyetak

Institusi pamulangan sing luwih dhuwur iki nduweni kemampuan kanggo komunikasi kanthi efektif lan ngirim informasi sing akurat karo macem-macem populasi tanpa preduli saka kahanan saiki.

Kajaba iku, evaluasi praktik klinis sing apik banget, uga analisa bukti klinis saiki, praktik keperawatan etika, lan liya-liyane, nggawe dheweke katon.

Siswa Humber College kaya siswa perawat liyane bakal duwe kesempatan kanggo ngetrapake katrampilan sing dipikolehi ing macem-macem rumah sakit, klinik, lan kabeh pusat perawatan kesehatan liyane ing saindenging jagad.

.........................

Dadi, apa sampeyan duwe gelar Bachelor of Science in Nursing Degree (BSC. Nursing) utawa sampeyan mung butuh diploma 2 taun utawa sertifikat pascasarjana ing Nursing, Humber's College, Toronto, Ontario, minangka pilihan sing paling apik.

2. Langara College, Vancouver, BC

Langara College minangka perguruan tinggi liyane ing Kanada sing nawakake program perawat 2 taun kanggo siswa internasional.

Sekolah kasebut duwe akeh profesional sing aktif lan terlatih sing mlaku siswa liwat pojok lan celah perawat.

Siswa kasebut ora mung dilengkapi perawat teoretis nanging uga nggampangake aspek klinis profesi kasebut.

Yen sampeyan kepengin dadi salah sawijining perawat sing duwe reputasi ing negara asal sampeyan, sampeyan bisa uga pengin pindhah menyang Langara College, Vancouver, BC kanggo program keperawatan 2 taun sing sampeyan pilih.

3. Mohawk College, Hamilton, Ontario.

Ngomong babagan sekolah lan perguruan tinggi sing nawakake program perawat 2 taun ing Kanada kanggo siswa manca, Mohawk College ora bisa ditekanake.

Murid-muridipun tansah unggul amargi pikantuk muridipun wonten ing ngarsanipun para dosen saha Dokter ingkang berpengalaman.

.........................

Kajaba iku, kuliah kasebut dilengkapi kanthi apik, dilengkapi kanthi apik, lan biaya kuliah uga terjangkau kanggo siswa manca.

4. Universitas Pangeran Edward

Ing Universitas Prince Edward Island sing bergengsi, Institut Ilmu Keperawatan nawakake rong program keperawatan sing béda.

Bachelor of Science in Nursing (BSc. Nursing) ditawakake minangka program sarjana standar lan konvensional patang taun. Ing kene, para siswa bakal diasuh sajrone patang taun sing apik.

Kajaba iku, ana uga program rong taun kanthi cepet sing dirancang khusus kanggo siswa sing duwe sertifikat gelar sadurunge.

Wicaksana ekonomi, Universitas Prince Edward Island minangka salah sawijining sekolah perawat sing paling murah lan paling terjangkau ing Kanada kanggo Siswa Internasional.

Lan mlaku program perawat kualitas lan praktis-oriented. Misi kasebut yaiku mbangun lingkungan sinau sing tenang sing nyengkuyung siswa lokal lan internasional dadi kritis lan kreatif.

Universitas ing wektu sing padha ngupaya kanggo nggawe generasi anyar nanging sregep saka bidan perawat kompeten lan profesional.

Kanggo makutha kabeh, ing Universitas Prince Edward Island, biaya kuliah kanggo mahasiswa perawat sarjana beda-beda saka sawetara $5,860 - $11,720 saben taun akademik.

.........................

5. Lambton College

Apa sampeyan duwe kepinginan kanggo nulung lan ngrawat wong? Apa sampeyan seneng ngrawat wong sing lara? Apa sampeyan pengin karir sing menarik kanthi akeh tantangan sing nyenengake? Yen ya, pindhah menyang Lambton College banjur.

Perjalanan dadi perawat kadhaptar pancen dawa lan angel, ora ana keraguan. Nerangake karo akeh kurban.

Untunge, Lambton College nawakake program keperawatan rong taun kanthi cepet ing Kanada, saengga perjalanan sampeyan nulungi pasien bakal dadi nyata.

web:  Sinau ing Swiss kanggo siswa internasional, Kabeh sampeyan kudu ngerti

6. Universitas MacEwan

Universitas iki dipusatake ing riset, lan siswa lokal lan internasional diwenehi kesempatan sing cukup kanggo nindakake pamikiran kritis.

Lan tendhangan liyane sing dibutuhake supaya bisa digunakake kanthi efisien lan efektif ing lapangan. Universitas kasebut minangka salah sawijining Universitas sing paling apik lan unggul ing Kanada.

Kurikulum program keperawatan kasebut standar internasional, lan laboratorium dilengkapi fasilitas canggih sing ngidini siswa ngerti apa sing diwulangake kanthi gampang.

.........................

7. Universitas British Columbia, Vancouver, BC

Ing urat sing padha, Universitas British Columbia minangka Universitas liyane sing paling dhuwur lan unggul ing Kanada kanthi profesor sing apik lan berpengalaman sing nduwe pengaruh marang para siswa.

Minangka lawas lan gedhe minangka sekolah iki, iku uga nawakake program perawat digawe cepet kasedhiya kanggo loro Kanada lan mahasiswa manca.

Perawat minangka karir sing nggumunake lan profesi sing mulya kanthi akeh pengalaman sing nyenengake. Menyang Universitas British Columbia kanggo kekarepan sampeyan mung nggawe perjalanan dadi perawat sing kadhaptar luwih gampang.

8. Universitas Toronto

Apa wae, Universitas Toronto, Toronto minangka Universitas sing misuwur kanthi akeh sejarah ing Kanada.

Kaya kabeh universitas bangsawan lan elit liyane, Universitas Toronto uga dikenal kanthi program perawat sing apik banget, lan program perawat sing dipercepat 2 taun kanggo siswa nasional lan internasional ora kajaba.

Dadi semangat banget kanggo ngurus sing lara, tatu, tuwa, lan lara? Ya, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal entuk pendhidhikan perawat sing apik saka instruktur berpengalaman sing ngerti lan ngerti lapangan kasebut.

.........................

9. Universitas Saskatoon

Universitas Saskatoon sing dihormati nawakake program Keperawatan ekstensif sing nambah kesempatan siswa kanggo entuk katrampilan lan kawruh sing dibutuhake liwat sinau eksperimen.

Sekolah kasebut nawakake program perawat sing cepet lan fokus ing atribut lan pendekatan dhasar sing kurang angel sing penting kanggo profesi perawat.

10. Universitas McMaster

Minangka salah sawijining sekolah lan perguruan tinggi sing paling apik lan murah sing nawakake program perawat 2 taun ing Kanada, Universitas McMaster menehi pertimbangan khusus kanggo siswa internasional.

Sekolah kasebut nggunakake kurikulum internasional lan standar kanggo mulang siswa, lan akeh fasilitas canggih sing dibutuhake kanggo nggampangake pamulangan siswa.

11. Universitas Calgary

At Universitas Calgary, Fakultas keperawatan fokus ing aspek praktis saka profesi lan njamin para siswa diwenehi kabeh latihan dhasar lan inti sing perlu kanggo dadi perawat profesional.

Sekolah iki terjangkau, nawakake program beasiswa kanggo siswa lokal lan internasional, lan program gelar sarjana ing perawat ora liya.

.........................

Malah, minangka siswa internasional, sampeyan bakal bisa sinau kabeh katrampilan lan kawruh sing dibutuhake kanggo praktik minangka profesional ing bidang Perawat.

12. Universitas Ottawa

Universitas elit lan unggul liyane ing Kanada kanggo siswa internasional sinau program perawat 2 taun kanthi cepet tanpa ana kangelan.

Sekolah kasebut nyedhiyakake akeh profesional lan perawat sing wis kadhaptar ing saindenging jagad sing mbantu ngrawat wong lara lan wong tuwa.

Yen sampeyan pengin kalebu ing dhaptar perawat paling dhuwur sing diwenehake dening Universitas iki, sampeyan kudu nimbang narik diakoni ing kana minangka mahasiswa sing kepengin banget internasional.

web:  25 Beasiswa Puisi kanggo Pujangga Muda

Kasedhiya program perawat 2 taun ing Kanada kanggo siswa internasional

Ing ngisor iki minangka program perawat sing kasedhiya ing Kanada kanggo siswa internasional. Kursus-kursus kasebut dilengkapi sertifikat sing dianugerahi minangka program perawat sing dipercepat 2 taun. Ing antarane yaiku:

  • Praktisi Perawat Kesehatan Primer (Diploma Lulusan);
  • Program Keperawatan Neonatal Lanjut (Diploma Pascasarjana)
  • Master of Applied Science [MSc Nursing] - Praktek Klinis Lanjut;
  • Master of Applied Science [MSc Nursing] - Praktisi Perawat Kesehatan Mental;
  • Master of Applied Science [MSc Nursing] - Praktisi Perawat Neonatologi;
  • Master of Applied Science [M.Sc Nursing] - Administrasi Layanan Perawat; lsp.

Universitas Top ing Kanada sing nawakake gelar sarjana ing Keperawatan

.........................

Sawise nyorot sekolah lan perguruan tinggi ing Kanada sing nawakake program perawat 2 taun kanthi cepet, nanging ana sekolah sing nawakake gelar sarjana ing Perawat.

Kajaba iku, dhaptar kasebut ngemot biaya SPP saben sekolah sing ngisi siswa rata-rata saben taun. Elinga yen biaya sekolah ora tetep, nanging kudu diganti dening manajemen sekolah.

  1. McMaster University, Bachelor of Science in Nursing [Bsc. Perawat] - CAD 24,277

2. Universitas McGill, Sarjana Keperawatan [Bsc. Nursing] Integrasi - CAD 36,561

3. Universitas Alberta, Sarjana Ilmu Keperawatan [Bsc. Perawat] Perawat Psikiatri Kadhaptar - CAD 20,250

4. Universitas McMaster, Sarjana Ilmu Keperawatan [Bsc. Nursing] - CAD 23,876

5. Universitas Calgary, Sarjana Ilmu Keperawatan [Bsc. Keperawatan] - CAD

6. Universitas Barat, Sarjana Ilmu Keperawatan [Bsc. Keperawatan] CAD 23,281

7. Universitas Ratu, Sarjana Ilmu Keperawatan [Bsc. Nursing] - CAD 17,358

8. Universitas Ottawa, Sarjana Ilmu Keperawatan [Bsc. Nursing] - CAD 26,780

9. Universitas British Columbia, Sarjana Ilmu Keperawatan [Bsc. Nursing] - CAD 22,650

.........................

10. Universitas Prince Edward Island, Sarjana Ilmu Keperawatan [Bsc. Perawat] — CADb 31,898

Syarat diakoni kanggo sinau Keperawatan ing Kanada

Kanggo nduweni kualifikasi kanggo sinau keperawatan ing Kanada minangka calon mahasiswa internasional kudu ngrampungake sawetara syarat akademik lan non-akademik kanggo entuk kesempatan kanggo pertimbangan diakoni.

Elinga yen syarat kanggo program perawat akselerasi 2 taun beda banget karo program gelar.

Kajaba iku, kritéria kelayakan kanggo saben kursus gumantung saka syarat sekolah utawa universitas.

Nanging, ana sawetara kritéria dhasar sing kudu diduweni kabeh siswa internasional sing kepengin sinau Perawat ing Kanada sadurunge nglamar kursus kasebut.

Ing cathetan iki, kritéria dhasar lan minimal sing umum banget kanggo umume sekolah lan universitas ing Kanada, kanthi mangkono, kapacak ing ngisor iki:

  • Sawetara sekolah lan perguruan tinggi njaluk Inggris lan Matematika lan sawetara kursus sains ing tingkat 12
  • Dokumen Tes CASPer
  • Surat Rekomendasi (LOR)
  • Statement of Purpose
  • Rampung Tes CASPer wajib (Penilaian Berbasis Komputer kanggo Sampling Karakteristik Pribadi).
  • Tes Proficiency Language (IELTS– band sakabèhé minimal 6.5, TOEFL– minimal 80)
  • Kolej Keperawatan ing Kanada: Dokumen sing Dibutuhake kanggo Sarjana
  • Tingkat pendidikan kelas 12 kanthi minimal 65%.

Transkrip resmi lan skor tes basa, lsp.

.........................

kesimpulan

Keperawatan minangka kursus sinau mulang siswa babagan katrampilan sing dibutuhake kanggo ningkatake kesehatan lan safety wong lara, wong cacat, sing tatu, lan wong tuwa ing masyarakat.

Kanggo dadi siji, gunakake wektu kanggo maca publikasi iki babagan program perawat 2 taun ing Kanada kanggo siswa internasional.

https://m.youtube.com/watch?v=XMCMZESCzLo


Nyebar katresnan

Pikiran 9 babagan "program perawat taun 2 ing Kanada kanggo siswa internasional lan biaya sekolah"

  1. Aku minangka Perawat lan Bidan Kadhaptar saka Nigeria, pengin duwe program perawat sing cepet rong taun ing salah sawijining sekolah ing kanada sing bakal nganyarke diploma saiki dadi kualifikasi BNSC.
    Nanging, kudu ngerti sekolah sing duwe ikatan utawa afiliasi karo pembiayaan MPOWER kanggo ndhukung impenku.
    Looking forward to hear from you soon.
    Khadijat.

    Reply
  2. Aku lulusan Manajemen Pembangunan karo spec. Ing Manajemen Sumber Daya Manungsa saka Universitas kanggo Studi Pembangunan, Ghana. Aku pengin ndhaptar program BSN sing dipercepat ing Kanada kanthi pilihan pendanaan sing dibantu. Apa aku bisa ngonfirmasi eligibility kanggo program pls?

    Reply
  3. Aku lulusan Sosiologi saka Abia State University ing Nigeria lan pengin ngerti hakku kanggo didaftarkan menyang gelar sarjana ilmu keperawatan langsung.

    Reply
  4. Aku pengin nindakake gelar perawat ing Kanada lan saiki ing tingkat enem senior ing Uganda njupuk pasinaon Matematika, Kewirausahaan lan Komputer. Apa aku bisa didaftarkan ing Universitas kanggo gelar sarjana?

    Reply
    • Aku pengin ndhaptar program Perawat ing Kanada. Aku ora duwe latar mburi perawat nanging aku duwe passion gedhe kanggo Profesi.

      Saiki, aku mahasiswa internasional Universitas Hertfordshire ing Inggris sinau Msc. Manajemen.
      Aku bakal bungah yen aku bisa kasedhiya karo syarat kanggo Master of Applied Science [M.Sc Nursing] - Nursing Services Administration.

      Enteni tanggapane.
      Regards.

      Reply

Ninggalake Komentar