Apa situs web sing paling apik kanggo mbantu sampeyan entuk tenaga kerja ing omah?

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Pakaryan saka omah wis tambah akeh popularitas ing taun-taun pungkasan. Akeh wong sing wis weruh akeh mupangat kerja ing omah lan pengin ngrasakake keuntungan kasebut dhewe.

Kangelan kanggo akeh wong, Nanging, nemokake proyek karya-saka-omah sampurna kanggo wong-wong mau. Nggunakake situs web panelusuran proyek bisa mbantu sampeyan nggoleki akeh proyek sekaligus lan nemokake pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

Apa Manfaat Kerja Saka Omah?

Kerja Saka Omah

Ana sawetara keuntungan penting kanggo kerja saka omah, kalebu:

  1. Ngirit wektu kanggo lelungan

Komuter bisa uga larang lan butuh wektu. Sampeyan bisa nglampahi jam lungguh ing macet utawa ing transportasi umum sing rame. Makarya saka omah ngidini sampeyan ngirit wektu, dhuwit, lan tenaga.

  1. Jadwal fleksibel

Sampeyan bisa milih jadwal dhewe lan adhedhasar jam kerja sampeyan ing prasetya liyane.

  1. Bisa saka comfort saka ngarep dhewe

Sampeyan bisa nganggo piyama, njagong ing sofa, muter musik ing latar mburi utawa malah bisa saka warung kopi lokal. Sampeyan bisa milih lingkungan kerja sing paling optimal kanggo mbantu ngoptimalake produktivitas.

  1. Peningkatan kesehatan lan kesejahteraan

Nduwe keluwesan kerja saka omah bisa mbantu ningkatake kesehatan lan kesejahteraan. Jadwal kerja sing fleksibel lan ora ana perjalanan bisa nyebabake tingkat stres sing mudhun lan luwih apik imbangan karya-urip.  

  1. Sampeyan bisa kerja saka ngendi wae ing donya

Kanthi akeh perusahaan lan bisnis sing adhedhasar ing kutha-kutha gedhe, bisa uga angel kanggo wong sing manggon ing wilayah liya kanggo nglamar kerja sing dikarepake. Kerja adoh tegese ora masalah ing ngendi sampeyan manggon. Sampeyan bisa malah lelungan donya, kabeh nalika makarya mbatalake.

Situs web kanggo golek kerja saka omah

Sawetara situs web wis dikembangake adhedhasar bagean cilik saka wong sing pengin kerja ing omah. Lan ora mung situs web sing mbantu sampeyan golek kerja sing apik saka omah, nanging uga jutaan wong sing golek kerja ngirim resume lan nglamar ewonan kerja saben dina.

1 Upwork

Upwork minangka platform pasar gedhe ing ngendi luwih saka 1.2 yuta wong bisa kerja bebarengan lan perusahaan bisa nemokake buruh sing tepat kanggo ngrampungake tugas.

Padha banget profesional ing nawakake layanan sing. Aku wis nggunakake Upwork kaping pirang-pirang lan bisa mbuktekake manawa wong sing ngerti barang-barange bisa nindakake kanthi apik ing upwork-
Upwork (http://upwork.com)

2. Fiverr

Fiverr minangka situs web ing ngendi individu bisa menehi layanan mung limang dolar! Layanan iki ngidini individu kanggo invoice kanggo saben proyek rampung ing Fiverr lan uga ngidini individu kanggo milih sepira dhuwit sing dikarepake kanggo proyek sing ditindakake ing situs web iki. Fiverr (https://www.fiverr.com/)

3. Panjarwa

Freelancer minangka alternatif liyane sing apik kanggo wong sing golek kerja ing omah. Pancen, iki minangka platform sing apik sing ngidini para freelancer nawakake layanan kanthi rega sing apik lan perusahaan uga bisa nyewa wong sing tepat kanthi rega sing paling apik.

Siji-sijine masalah yaiku ana ewonan aplikasi saben dina lan sampeyan kudu ngenteni sawetara minggu sadurunge bisa disetujoni ing situs iki. Sampeyan ora bakal dijamin respon langsung nanging uga ora bakal ditolak ing titik.
Freelancer (https://www.freelancer.com/)

4. Remote.co

Remote.co minangka pasar alternatif lan situs sing apik sing uga ngidini sampeyan golek kerja saka omah kanthi rega sing apik. Iki ngendi aku wis nggawe sawetara dhuwit dhisikan kanggo aku nalika aku ora yakin bab kabèh internet lan aku looking for cara kanggo tetep ing ngarep lan nggawe sawetara dhuwit ekstra online.
Remote.co (http://www.remotejobsearch.co)

5. Pangian

Pangian minangka situs web sing nawakake individu golek dhuwit kanthi mung mriksa produk lan layanan. Iki minangka cara alternatif kanggo golek dhuwit kanthi online lan situs iki wis populer banget kanggo nggawe dhuwit online amarga uga duwe program afiliasi sing apik sing ngidini individu entuk dhuwit liwat referral. Pangian iku panggonan sing apik kanggo miwiti yen sampeyan pengin nggawe sawetara awis cepet online.
Pangian (http://pangian.com)

6. Jobyoo

Jobyoo minangka situs web liyane sing apik kanggo sampeyan bisa kerja ing omah lan entuk dhuwit ekstra. Jobyoo ngidini sampeyan nggarap situs kasebut minangka panulis konten, penerjemah utawa desainer lan uga nawakake proyek liyane. Aku wis entuk sawetara dhuwit nggunakake Jobyoo lan wis seneng banget karo pengalaman aku wis nggunakake website iki. Jobyoo (http://www.jobyoo.com)

7. PowerToFly

PowerToFly minangka platform kerja online sing mbantu individu nemokake papan sing paling apik kanggo kerja saka omah tanpa bantuan pakar lan tanpa bantuan katrampilan khusus sing dibutuhake kanggo nglamar kerja kasebut. PowerToFly ndadekake panelusuran proyek kerja saka omah pancen gampang lan luwih efisien.
PowerToFly (https://www.powertofly.com/)

8. Remotif

Remotive minangka platform kerja online liyane sing mbantu individu nemokake proyek adhedhasar omah sing tepat tanpa katrampilan sadurunge utawa pengalaman ing lapangan kerja tartamtu sing pengin ditindakake online. Remotive nawakake proyek kerja saka omah sing bisa ditindakake dening sapa wae sing pengin nggawe gaweyan lan wektu kanggo entuk kerja nyata ing omah.

9. Pancen

Pancen minangka salah sawijining situs web proyek paling gedhe ing donya. Uga proyek ing kantor, Indeed uga nampilake ewonan proyek remot saka perusahaan lan majikan ing saindenging jagad.

Kanthi nggunakake situs web Indeed, sampeyan bisa nelusuri dhaptar proyek remot utawa nggoleki jinis proyek tartamtu sing sampeyan goleki. Sampeyan uga bisa nelusuri miturut gaji, jam, lan apa proyek full-time utawa part-time.

Sampeyan malah bisa nglamar posisi kasebut langsung ing situs web Indeed kanthi ngunggah resume lan ngrampungake lamaran kerja.

10. Glassdoor

Glassdoor minangka situs web liyane sing nampilake proyek saka kabeh ndonya. Dheweke duwe mayuta-yuta proyek sing didaftar ing situs web, lan akeh sing kerja ing omah.

Nggunakake garis telusuran Glassdoor, sampeyan bisa langsung nelusuri proyek remot. Sampeyan uga bisa nemokake informasi babagan perusahaan sing nggarap karyawan saka omah kanthi review saka karyawan sing kepungkur. Sampeyan uga bisa ndeleng informasi babagan gaji, tunjangan kerja lan informasi babagan proses hiring.

Jinis Pakaryan Apa Sampeyan Bisa Nggawe Saka Omah?

Salah sawijining topik gedhe ing jagad saiki yaiku kerja saka omah. Ana macem-macem jinis pakaryan saka omah lan sawetara bisa uga nggumunake yen sampeyan milih njupuk proyek sing luwih tantangan. Dina iki, kita bakal ndeleng sawetara conto kerja ing omah lan ndeleng apa sing dibutuhake.

1. Ajar Basa Inggris Online

Pengajaran basa Inggris online minangka salah sawijining proyek remot sing paling populer. Pengajaran online menehi sampeyan keluwesan lan kebebasan kanggo bisa kerja saka ngendi wae lan ngidini sampeyan ngrancang jadwal dhewe lan mulang sepira utawa sethithik sing sampeyan pilih.

Sampeyan ora mbutuhake gelar universitas supaya bisa mulang online. Nanging sampeyan butuh sertifikasi Pengajaran Inggris minangka Basa Asing (TEFL).

Sawise entuk sertifikat, sampeyan bisa entuk pengalaman sing migunani babagan praktikum pengajaran online ing The Tefl org. Iki menehi kesempatan kanggo nggawe lan ngirim kelas basa Inggris online lan nampa saran lan saran sing penting saka ahli TEFL.

Iki bakal mbantu sampeyan entuk pengalaman sing migunani lan nggawe sampeyan luwih atraktif kanggo calon karyawan. Sampeyan uga bisa mbantu kanggo entuk apa-apa antarane $ 15- $ 30 sak jam. Kanggo dadi guru basa Inggris online, sampeyan uga kudu dadi penutur basa Inggris asli lan duwe laptop dhewe kanthi sambungan Wi-Fi sing apik.

2. Dadi Penulis utawa Editor

Nulis lan nyunting minangka proyek fleksibel liyane sing ngidini sampeyan kerja ing omah. Sampeyan bisa kerja minangka freelancer utawa kerja langsung ing perusahaan utawa bisnis.

Sampeyan bisa njupuk minangka akeh utawa sethitik karya sing pengin lan nyetel tarif dhewe saka bayaran, adhedhasar pengalaman, kualifikasi, lan pasar sing digunakake ing. Pay bisa sawetara saka $0.01-$1 saben tembung.

Miwiti minangka panulis utawa editor remot gampang lan sampeyan bisa nggunakake situs web proyek kanggo mbantu sampeyan nemokake posisi jangka pendek lan jangka panjang.

3. Wakil Layanan Pelanggan

Iki bisa melu kerja ing pusat panggilan, organisasi nirlaba, panyedhiya sarana, perusahaan ritel lan bisnis liyane.

Proyek iki bisa uga kalebu nggarap telpon utawa komputer lan nangani pitakon, keluhan, lan masalah pelanggan.

Perwakilan layanan pelanggan biasane adhedhasar saka omah lan ora ana kerja ing kantor.

4. Konsultan

Apa sampeyan ngerti babagan topik tartamtu? Yen mangkono, iki bisa dadi kesempatan sing apik kanggo sampeyan golek dhuwit liwat internet. Iki minangka proyek online sing populer banget sing ditindakake dening akeh wong. Konsultan bakal nulungi wong sing duwe masalah tartamtu liwat internet lan entuk bayaran. Iku minangka prasaja.

Conto bakal dadi akuntan. Akuntan bisa kerja saka omah lan dibayar kanggo layanan kasebut. Dheweke bakal njupuk persentase penghasilan gumantung kepiye kerjane. Yen sampeyan duwe kawruh babagan subjek apa wae, mula sampeyan kudu dadi konsultan.

5. Posting Papan Proyek

Duwe wektu luang lan pengin nggawe dhuwit ekstra? Kiriman papan kerja tansah golek wong sing duwe katrampilan tartamtu kanggo ngirim lowongan kerja kanthi online. Iki biasane kerja sing sah saka omah lan mbutuhake karya sing sithik banget.

Kiriman rata-rata bakal mbayar antarane $2-$15 saben dhaptar proyek gumantung saka wilayah sampeyan manggon lan suwene tetep online.

6. Panulis lepas

Panjarwa
Laptop Ngetik Freelancer Freelance Work Man

Yen sampeyan nate nganggep sampeyan minangka panulis, mula iki minangka area sing kudu dideleng. Kanthi situs kaya elance.com lan situs web sing padha, sampeyan bisa entuk bayaran kanggo nulis artikel lan esai kanggo wong sing mbutuhake. Jinis kerja saka omah iki bisa nguntungake uga nyenengake yen sampeyan seneng nulis.

7. Manajer pangembang bisnis

Yen sampeyan duwe pengalaman bisnis, mula iki minangka jinis kerja sing paling cocog kanggo sampeyan. Jinis posisi iki kanggo wong sing duwe pengalaman utawa gelar bisnis sing apik.

Akeh perusahaan bakal nyewa jinis posisi kasebut lan mbayar karyawan kanthi apik adhedhasar tingkat katrampilan lan tingkat pengalaman. Jinis proyek iki sampurna kanggo sapa wae sing duwe sawetara wektu ekstra kanggo nyawisake nalika isih terus kerja full time liyane.

8. Transkripsiis

Apa sampeyan sregep sinau? Yen mangkono, transkripsi bisa dadi jinis kerja sing tepat saka omah kanggo sampeyan. Iki minangka jinis kerja saka omah sing umum banget lan minangka versi kloning babagan telematika lan telekomunikasi.

Jenis proyek iki kalebu ngrungokake rekaman audio utawa ngetik transkrip wawancara, obrolan telpon, lan macem-macem rekaman liyane. Sampeyan kudu duwe kuping sing apik kanggo ngrungokake lan transkripsi. Iki bisa rampung njagong mudhun ing komputer utawa malah njupuk wong menyang fasilitas sing digunakake karo yen padha kurban layanan sing uga.

9. Programer Komputer

Yen sampeyan duwe pengalaman babagan pemrograman komputer, mula iki minangka jinis kerja sing apik ing omah. Jinis-jinis posisi iki kanggo wong sing pinter ngodhe lan nggabungake. Ana sawetara proyek online sah sing nawakake jinis karya iki kanggo karyawan.

10. Asisten Virtual

Apa sampeyan pinter ngetik lan riset? Yen mangkono, iki bisa dadi proyek kerja saka omah sing apik tenan kanggo sampeyan. Akeh bisnis nyewa asisten virtual kanggo nindakake riset, golek informasi kanggo klien utawa nelpon utawa tugas sing padha liwat internet. Iki minangka proyek kerja-saka-omah liyane sing bisa mbayar banget gumantung saka keahlian sampeyan lan sepira wektu sing pengin dilebokake.

final Pikiran

Ana sawetara situs web sing apik sing mbantu sampeyan nemokake proyek kerja saka omah sing cocog kanggo sampeyan. Rekomendasi ndhuwur, Digital Bazaari, Indeed, lan Glassdoor ngidini sampeyan nelusuri macem-macem proyek remot ing macem-macem industri kanggo nemokake posisi sing paling apik kanggo sampeyan.

Yen sampeyan nggoleki jam kerja sing fleksibel, kesehatan lan kesejahteraan sing luwih apik lan luwih akeh wektu kanggo kulawarga lan urip sosial, kerja saka omah bisa dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar