Bisa Gunakake Data Mpulse Kanggo Ngundhuh? (3 Cara Gampang)

Foto penulis
Ditulis dening Precious Onuekwusi

 

Nyebar katresnan

rencana data mpulse

Rencana tarif anyar sing dikenal minangka data mPulse diumumake dening MTN lan dirancang kanggo bocah-bocah lan remaja antarane umur 9 lan 15.

Salah sawijining fitur sing luar biasa saka rencana anyar iki yaiku sampeyan entuk luwih akeh data kanthi biaya sing murah. Layanan kasebut duwe rong jinis: tarif mPulse lan situs web mPulse. 

Siswa entuk akeh barang kanthi rega mPulse, kalebu bonus data, wektu tayang N200 minangka hadiah ulang tahun, lan WhatsApp gratis sajrone pitung dina. Kanthi mencet *344*1# saka SIM MTN anyar utawa saiki, siswa bisa ndhaptar tarif mPulse. 

Wong tuwa bisa nyiyapake wektu udhara saben minggu utawa saben wulan otomatis lan transfer data menyang anak-anake kanthi ngubungake nomer anak menyang nomer dhewe. Sampeyan bisa ndhaptar gratis ing situs web minangka wong tuwa utawa siswa.

Rencana mPulse dikenal amarga nawakake tarif data sing nyenengake kaya 350MB ing N50 lan 1.2GB ing #150. Nanging, data iki mung bisa digunakake ing aplikasi utawa situs web MTN. Tegese sampeyan ora bisa ngakses internet, aplikasi media sosial apa wae, utawa ndownload game utawa film nggunakake data kasebut.

Ing artikel iki, aku bakal nerangake carane nggunakake paket data mPulse kanggo njelajah kabeh aplikasi media sosial. Sampeyan uga bisa nggunakake informasi iki kanggo nggoleki lan ngundhuh film lan app kanggo Google PlayStore.

Deloken sisan: 3 Cara Gampang Cara migrasi menyang MTN Pulse

Cara Migrasi menyang Rencana Data MTN mPulse

Rencana iki kasedhiya kanggo kabeh wong, nanging sampeyan kudu ngalih menyang mPulse supaya bisa lolos.

 Sampeyan bisa pindhah menyang rencana mPulse kanthi nindakake samubarang ing ngisor iki:

  • Cukup pencet *344*1# utawa *406#.
  • Utawa, kirim "mPulse" menyang 131 
  • Sampeyan uga bisa ndownload MyMTNApp, navigasi menyang rencana rega, banjur pilih mPulse.
  • Sawise nampa pesen sukses, sampeyan bisa tuku rencana data paling anyar.

Kepiye Cara Langganan Rencana Data Mingguan lan Bulanan Khusus mPulse?

Tindakake langkah ing ngisor iki kanggo langganan bundel Data Khusus mPulse MTN:

• Entuk paket mingguan 350 MB kanthi ngirim 350 menyang 344.

• Kirimi 351 kanggo 344 kanggo langganan Paket Monthly 1.2GB.

• Sampeyan uga bisa nelpon *344# lan milih paket data sing disenengi saka menu.

• Pilihan liyane yaiku milih bundel data sing dikarepake saka dhaptar bundel data ing situs web mPulse. Sampeyan bisa nemokake ing menu gulung mudhun kanggo dashboard siswa.

Cara Priksa Saldo Bundel mpulse Khusus

Liwat saluran ing ngisor iki, sampeyan bisa verifikasi nilai sing isih ana ing paket data:

  • Pencet *559*93# kanggo mriksa imbangan paket data sampeyan.
  •  Utawa, sampeyan bisa nggunakake My MTNApp. 

Apa Aku Bisa Ngakses Kabeh Situs Web Lan Ngundhuh Kanthi Bundel Data Khusus MTN mPulse?

AtlanticRide

Sampeyan mung bisa ngunjungi sawetara situs web kanthi standar, kalebu YouTube lan layanan Google liyane. Nanging, ana cara kanggo nggunakake rencana iki kanggo ngakses kabeh situs web. Nalika nulis, impuls MTN bisa digunakake karo program tunneling ing ngisor iki kanggo ngakses kabeh situs web.

Saiki, dhaptar aplikasi terowongan sing kompatibel karo data khusus MTN mPulse yaiku:

  • Android eProxy
  • HTTP Injector – (SSH/Proxy/VPN) download
  • Revolusi Tunnel KPN

1. Android eProxy

eProxy kanggo Android bisa nindakake tugas ing ngisor iki:

- Panjaluk metu sing diowahi menyang ISP sampeyan.

- Proxy-ngirim panjalukan data.

Cara nggawe eProxy VPN kompatibel karo paket data khusus MTN mPulse

  • Pisanan, pindhah menyang toko Google Play lan download aplikasi eProxy VPN.
  • Download versi saiki.
  • Entuk file MTN mPulse data khusus ePro Config.

Cara Nggawe konfigurasi eProxy Android kanggo Bundle data

Iku bakal paling apik kanggo mbukak / nyimpen loro file ing ngisor iki sawise ngundhuh. Tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo nindakake iki:

  • Instal app eProxy VPN saiki, banjur bukak.
  • Klik tombol abang "/ plus" ing pojok tengen ngisor.
  • Goleki file sing diundhuh banjur tutul kanggo ngimpor.
  • Kanggo ngubungake app, klik tombol START.

2. Cara ngakses kabeh situs web nganggo paket data khusus mPulse nggunakake HTTP Injector - (SSH/Proxy/VPN)

HTTP Injector minangka VPN sing bisa digunakake kanggo browsing web kanthi anonim lan aman. Sampeyan bisa nggunakake minangka klien SSH / Proxy / SSL Tunnel / Shadowsocks global kanggo ngubengi firewall lan ngakses situs web sing dilarang. Kajaba iku, ndhelik sambungan sampeyan supaya sampeyan bisa browsing web kanthi anonim lan aman. Sampeyan bisa nyetel munggah liwat langkah ing ngisor iki; 

Carane ngatur HTTP Injector supaya bisa karo MTN mPulse

  • Instal apk sawise ndownload rong file kasebut ing ndhuwur.
  • Banjur mbukak aplikasi HTTP Injector VPN.
  • Tutul lambang Kertas sing ana ing pojok tengen ndhuwur.
  • Kanggo ngimpor file MTN mPulse Config sing diundhuh sadurunge, klik Import Config lan goleki.
  • Tutul Mulai kanggo nyambung menyang telpon.
  •  Bakal nyambung kurang saka 10 detik yen internet sampeyan stabil. 
  • Data mPulse sampeyan saiki kompatibel karo kabeh aplikasi lan situs web.

3. Revolusi KPNTunnel 

Sampeyan uga bisa nggunakake terowongan KPN, aplikasi VPN/terowongan sing bisa digunakake, kanggo ngindhari watesan browsing sing dileksanakake MTN ing data khusus mPulse.

Carane ngatur trowongan KPN Kanggo mPulse Data

Uga Waca: Rencana Malam MTN Kanggo Data (Kode Gampang Kanggo 2022)

Kesimpulan

Data mPulse MTN nawakake macem-macem tawaran sing bisa mbantu sampeyan browsing sajrone wektu tanpa watesan. Nanging, sampeyan mung bisa ngundhuh utawa browsing internet liwat program tunneling. Sampeyan saiki bisa njupuk kauntungan saka informasi ing ndhuwur kanggo seneng tawaran macem.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar