9 Proyek Eceran sing mbayar paling dhuwur

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Pakaryan eceran minangka salah sawijining proyek sing paling populer ing Amerika Serikat, lan ing kirim iki, kita bakal ngrembug babagan proyek ritel kanthi bayaran paling dhuwur sing bisa dianggep. 

Dadi, an kaweruh saka NRF nyatakake yen 6 saka 10 Amerika wis, ing salah siji titik utawa liyane, makarya proyek toko. Nyatane, laporan sing padha nyimpulake yen udakara 32 persen kabeh proyek sing sepisanan ana ing sektor ritel. Pakaryan eceran kalebu meh sapratelo saka kabeh proyek pisanan ing AS. 

iklan

Iku sektor ekonomi Fantastic sing nampa Employment malah cah enom Amérika. Statistik nyatakake yen rata-rata umur kerja pisanan ing toko ritel yaiku 16. 

Nanging ora kabeh padha mbayar. Sawetara proyek eceran narik remunerasi sing murah, dene sawetara sing pantes dianggep. Mulane, kita kudu nliti proyek eceran kanthi bayaran paling dhuwur saka wong akeh. Lan ing kirim iki, kita bakal ngrembug babagan 10. 

Apa lowongan retail? 

Penting banget kanggo ndeleng kanthi cepet babagan makna proyek ritel sing bener sadurunge mriksa proyek ritel sing paling dhuwur. 

Dadi kanthi kabeh standar, apa proyek ritel? 

Pakaryan ritel minangka posisi sing ditemokake ing industri ritel. Assosia nemtokake industri toko minangka salah siji sing kasusun saka perusahaan utamané tanggung jawab kanggo adol barang lan layanan langsung menyang konsumen. 

Sawetara proyek eceran kalebu manajer toko, panuku, pedagang, pedagang visual, asosiasi penjualan, kasir, teknologi produk, petugas logistik, lan liya-liyane. 

Buruh iki kerja ing toko eceran kayata supermarket, department store, toko gudang, toko khusus, DIY, toko listrik, pengecer diskon, lan toko online. 

Pekerjaan Eceran sing mbayar paling dhuwur

Pekerjaan Eceran sing mbayar paling dhuwur

Saiki, ayo ngadhepi bisnis utama artikel iki - proyek ritel kanthi bayaran paling dhuwur. Bagean iki ngrembug sanga, lan kalebu: 

1. Manajer Tumbas 

Minangka manajer purchasing, sampeyan bakal mimpin tim sing prihatin kanggo njupuk barang lan layanan kanggo adol maneh utawa panggunaan perusahaan. 

Sejatine, toko eceran standar, umpamane, ora mung arep menyang pasar lan milih produk kanthi acak. Anggota tim purchasing, dipimpin dening manajer purchasing, dilatih kanggo ngenali produk sing bener. 

Uga, manajer purchasing negosiasi rega karo merek utawa supplier sing beda-beda, nggawe prosedur lan kabijakan pengadaan, lan ngawasi pangiriman produk.  

Babagan remunerasi, manajer purchasing entuk cukup apik dibandhingake karo akeh proyek ritel liyane. Secara khusus, gaji taunan rata-rata manajer tuku yaiku $121,110.

2. Customer Service Supervisor

Nyedhiyakake kabutuhan pelanggan kanthi cepet minangka pusat strategi bisnis ritel. 

Pelanggan mesthi duwe pitakon babagan produk sing pengin dituku. Kajaba iku, dheweke pengin dhukungan sawise tuku. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Lan pengalaman pelanggan karo merek bisa nggawe utawa ngrusak reputasi merek apa wae.

Mulane, bisnis ritel makaryakke personel layanan pelanggan, lan wong kudu ngawasi operasi. A supervisor layanan pelanggan tanggung jawab kanggo peran iki lan njamin saben karyawan layanan customer ing ndhuwur game sing. 

Ing setahun, gaji pengawas layanan pelanggan udakara $64,000. Sanajan, sawetara bisnis ritel bisa mbayar staf ing kategori iki nganti $83,000.

3. Manajer Toko 

Relatif langsung, manajer toko njamin kelancaran toko. Wong kaya ngono ngurusi operasi wiwit toko mbukak nganti tutup (kajaba iku pengaturan shift). 

Luwih khusus, manajer toko ngrancang jadwal karyawan lan ngatur aktivitase kanggo mesthekake aturan lan tata cara dipatuhi. Kadhangkala, dheweke uga wawancara karo calon karyawan lan menehi orientasi kanggo anggota staf anyar. 

iklan

iklan

Rata-rata, manajer toko entuk $ 61,500. 

4. General Manager 

Peran utama manajer umum ing setelan ritel beda-beda ing antarane merek sing beda-beda. Toko gedhe bisa duwe manajer umum mung ngawasi outlet, dene merek eceran karo toko cilik bisa uga duwe manajer umum kanggo njaga sawetara cabang. 

Nanging, tanggung jawab manajer umum, ora preduli saka ukuran toko, fokus kanggo njamin bisnis lancar lan efisien. 

Dheweke mesthekake yen saben departemen nindakake apa sing dikarepake ing kabeh wektu. Kajaba iku, dheweke langsung koordinasi karo manajer departemen kanggo ngerti carane nambah proses kasebut. 

Gaji taunan rata-rata udakara $ 89,240, lan iki minangka salah sawijining posisi paling dhuwur ing industri ritel. 

5. Pengurus Wilayah

Tanggung jawab manajer regional ana hubungane karo manajer umum, nanging bedane ana ing ruang lingkup cakupan. 

Manajer regional njamin kerjane lancar lan efisien ing macem-macem cabang ing wilayah geografis sing beda, contone, negara liya. 

Sejatine, dheweke ngawasi kegiatan dagang, ngawasi pelatihan para pekerja, kerja sama karo manajer kader ngisor, netepake kabijakan, ngatur anggaran, lan sing paling penting, njamin kepuasan pelanggan. 

iklan

Pengambilan manajer regional penting, lan rata-rata $ 147,000 saben taun.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

6. Manajer Akun Ritel

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Iki beda banget karo sawetara posisi kerja liyane sing wis kadhaptar. 

Manajer akun eceran ora kerja ing toko eceran utawa ora ngatur. Nanging, dheweke kerja bareng karo sawetara pengecer. Dheweke khusus nyambungake karo sales utawa marketing fokus ing bisnis ritel. 

Lan apa sing ditindakake?

Utamane tanggung jawab kanggo njaga hubungan sing sehat antarane produsen utawa pemasok produk lan pengecer sing nyedhiyakake produk kasebut. 

iklan

Biasane, pabrikan duwe pengecer sing diwenehake. Pengecer paling apik yaiku akun kritis saka pabrikan utawa supplier. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen salah sijine mudhun, pangembangan kasebut duwe pengaruh negatif marang output pabrikan. Dadi, manajer akun ritel mesthekake hubungan antarane dheweke ora pedhot supaya pabrikan bisa tetep bisnis. 

Manajer akun ritel entuk $62,000 minangka gaji taunan rata-rata. 

7. Teknisi Farmasi

Sanajan padha miring menyang garis medis, dheweke isih bisa digunakake ing industri ritel amarga njupuk resep saka wong lan nyerahake obat kasebut. 

Peran teknisi apotek dudu disiplin apotek utama sing mbutuhake gelar sarjana lan lisensi sadurunge praktik. Nanging teknisi apotek uga bakal tundhuk latihan. 

iklan

Sampeyan bisa entuk $ 49,130 ​​ing setahun minangka teknisi apotek. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

8. Petugas Nyegah Mundhut 

Iki minangka posisi penting ing urusan bisnis ritel. Ora ana bisnis sing pengin kelangan investasi. Nanging, dheweke pengin nyuda biaya lan nggedhekake bathi. 

Nanging ana kasus sing ora dikarepake, lan kudu ditangani supaya bisa tetep bisnis. Kadhangkala ana kacilakan geni, karusakan produk, vandalisme, maling, lsp. 

Dadi, petugas pencegahan kerugian nggunakake macem-macem pendekatan kanggo nyuda kedadeyan sing ora dikarepake. Dheweke nglatih personel keamanan, nginstal solusi teknologi, lan nggunakake kedadeyan sadurunge kanggo ngerti teknik kanggo nyuda ancaman. 

Profesional kasebut entuk gaji rata-rata $ 38,401 saben taun. 

9. Konsultan Kecantikan 

iklan

Tinimbang ngedol produk kanthi langsung, sing dadi tugas perwakilan penjualan, konsultan kecantikan sesambungan karo klien kanggo ngerti masalah kaendahane. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen wis deciphered, padha njupuk iku luwih dening nyaranake solusi cocok kanggo masalah. 

Siji bab sing apik yaiku konsultan kecantikan uga bisa duwe toko ritel kecantikan. Dadi, nalika menehi rekomendasi produk kanthi profesional, pelanggan mlebu ing toko lan njupuk. 

Nanging tanggung jawab utamane yaiku nyelidiki keprihatinan klien, ngandhani apa sing dibutuhake, lan nuduhake cara nggunakake. 

Rata-rata, gaji konsultan kecantikan sing kerja udakara $31,200 saben taun. Konsultan kecantikan independen bisa ngisi $16 saben jam. 

bungkusan Up

iklan

Sawetara proyek kanthi bayaran dhuwur liyane bisa uga kalebu ing dhaptar proyek ritel kanthi bayaran paling dhuwur. Nanging, sing kadhaptar ing kirim iki makili akeh. Lan yen sampeyan pancene pengin entuk kerja ing industri ritel, kiriman iki minangka pandhuan sing apik kanggo sampeyan. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar