8 Item sing Worthed Dhuwit kanggo Tuku

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Irit lan irit finansial ora mesthi siji lan padha. 

Kadhangkala, luwih becik milih pilihan sing paling murah, utamane ing ekonomi iki. Ing wektu liyane, luwih wicaksana kanggo mbuwang ekstra kanggo produk kualitas sing bakal tahan luwih suwe.

iklan

Dina iki, kita bakal nuduhake wolung barang sing kita yakin larang regane:

1. Kasur Berkualitas

Ora ana akeh ing donya iki sing luwih elek tinimbang nglakoni sedina muput kanthi rasa kesel (kajaba tangi turu kaya ora ngaso).

Kasunyatane, sampeyan ora bisa ngganti turu sing berkualitas. 

Awak ndandani lan mbalekake nalika sampeyan turu, lan gangguan apa wae ing proses kasebut bakal mengaruhi perasaan sampeyan ing dina sabanjure.

Turu mengaruhi awak Mental kesehatan, kesehatan fisik, lan kesejahteraan sakabèhé, lan yen kasur sampeyan wis tuwa lan ora nyaman, turu bakal nandhang sangsara.

Forking metu awis ekstra kanggo kasur kualitas dhuwur bakal mbayar deviden ing roto dawa. Njupuk dhewe blanja kasur, nyoba metu kasur beda, lan golek siji sing bisa tiba asleep ing sana lan ana.

Banjur, nandur modal kanggo kesehatan sampeyan. Bakal tahan nganti pirang-pirang taun, lan sampeyan bisa nggawa sampeyan menyang ngendi wae!

2. Ibu Putri Ring

Sawetara wong bisa uga nganggep iki rada sentimental, dene wong liya kaya aku nganggep iki minangka kuman sing kudu dijaga. Ibu putri muni ora larang regane amarga nggambarake hubungan antarane ibu lan putri.

Cincin kasebut minangka simbol sing apik sing nggambarake ikatan antarane wong loro sing wis tresna siji lan sijine nganti pirang-pirang taun, malah puluhan taun. A ring ibu Putri bakal tansah ngelingake sampeyan bab sambungan khusus.

Alesan kenapa wong bakal ngurmati Cincin Putri Ibune amarga nduweni nilai sentimental sing signifikan lan mulane ora larang regane.

3. Pangan lan Food-Prep Tools

Turu sing berkualitas mung bakal dadi adoh yen sampeyan ora ngisi awak kanthi bener. 

Bahan-bahan sing berkualitas ora mung bakal nggawe panganan sampeyan luwih enak, nanging uga bakal njaga awak sehat lan pikiran landhep.

Nyiyapake dhaharan sing enak lan sehat bakal luwih gampang yen sampeyan duwe piso koki sing berkualitas lan wajan antilengket sing bisa digunakake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kanthi kompor alon sing apik, sampeyan bisa nyiyapake esuk lan mulih menyang panganan sing anget lan sehat ing pungkasan dina. 

Masak ing omah bakal ngirit dhuwit ing jangka panjang, lan duwe alat sing berkualitas nggawe luwih nyenengake.

4. Mobil Aman

Akeh kedadeyan sing ora bisa dikontrol. Iki minangka kasunyatan urip sing prasaja, lan nyopir ing dalan ora ana sing istiméwa. 

Dalan lan dalan gedhe ora bisa ditebak. Mung njupuk konco setir mbutuhake jumlah gedhe tenan saka iman ing wong liya. Nduweni mobil sing sampeyan aran aman ing iku arang banget larang regane, nanging duwe siji sampeyan bener aman ing invaluable. 

Yen sampeyan ngubengi kanca lan kulawarga, mula tanggung jawab sampeyan yaiku safety. Mbuwang dhuwit ekstra kanggo kendaraan sing luwih aman bakal njamin kargo sing larang regane aman. 

iklan

iklan

Luwih becik nyopir kendaraan sing aman lan ora butuh fitur safety ekstra tinimbang butuh lan ora duwe!

5. Panel Surya

Mbayar tagihan listrik saben wulan menyang panyedhiya energi dadi ketinggalan jaman. Teknologi solar luwih gampang diakses saiki tinimbang saiki, lan meh ora ana alesan kanggo ora nandur modal. 

Nginstal panel surya ing omah sampeyan meh bisa nyuda biaya energi lan bisa ngilangi tagihan energi saben wulan sampeyan. 

Sawetara perusahaan energi transisi menyang solar lan bakal nyetel gratis, nanging bisa uga ngisi sampeyan kanggo energi sing diasilake panel sampeyan.

Dadi, yen sampeyan arep menyang solar, pindhah kabeh.

Dhuwit aside, energi solar luwih apik kanggo lingkungan, lan investasi apa wae sing mbantu planet iki bermanfaat! 

6. Cryptocurrency

Senadyan reputasi ala bubar, cryptocurrency wis outperformed paling saka pasar saham ing taun pungkasan lan kamungkinan bakal terus nglakoni ing mangsa. 

Sifat desentralisasi cryptocurrency ngidini sampeyan nggunakake ing endi wae ing saindenging jagad anggere sampeyan duwe dompet lan sandhi. Amarga cryptocurrency didesentralisasi, pamrentah tetep ora bisa mbayar pajak utawa nyita tanpa kerjasama karo pemegang token.

iklan

Dadi tinimbang nyalurake dhuwit menyang akun lepas pantai liwat perusahaan cangkang, mung nandur modal ing cryptocurrency! 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

kode pajak IRS tansah ganti, sanadyan, dadi manawa kanggo nindakake sawetara riset ing jalaran utawa watesan saka investasi crypto. 

7. Asuransi kanggo Omah, Kesehatan, lan Urip

Sampeyan bisa uga ora mikir yen asuransi omah utawa rental worth nganti ana sing mlebu omah sampeyan. Bencana alam bisa nyerang kanthi cepet lan ngrusak kabeh sing diduweni tanpa njaluk ngapura. 

Pramila kita mikir babagan kabijakan asuransi omah, kesehatan, lan jiwa ragad. 

Penyakit lan kacilakan kedadeyan saben dina kanggo wong sing ora curiga, lan sampeyan ora bakal ngerti kapan dheweke bakal nyabrang dalan karo sampeyan. 

iklan

Tagihan medis luwih gampang diatur nalika asuransi kesehatan minangka faktor, lan asuransi jiwa ngidini sampeyan mesthekake yen kulawarga dijaga paling ora sawetara wektu sawise sampeyan lunga. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

8. Piranti lan Peralatan

Kadhangkala luwih murah sinau carane ndandani dhewe tinimbang mbayar wong liya kanggo nindakake kanggo sampeyan.

Contone, ganti oli bisa nganti $ 80-90 ing pusat layanan sing tepat, nanging ngganti oli dhewe bakal biaya sampeyan kurang saka setengah. 

Kabeh sing dibutuhake yaiku alat lan kawruh sing tepat, sing bakal diwenehake kanthi cepet ing telusuran YouTube. 

Tuku alat sing digawe murah bisa uga mbutuhake dhuwit luwih akeh. Piranti sing berkualitas tinggi ora mung bakal mesthekake yen proyek bakal rampung, nanging bakal tahan seumur hidup lan bisa diwarisake kanthi turun-temurun.


kesimpulan

iklan

Kadhangkala sampeyan kudu mbuwang dhuwit ekstra kanggo barang-barang berkualitas sing bakal tahan suwe.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Muga-muga, tips ing ndhuwur mbantu sampeyan nyimpen (utawa malah nggawe) dhuwit ing roto dawa!

Bio penulis

Caitlin Sinclair punika manager property ing Prosa West Cypress. Kanthi limang taun pengalaman Manajemen property lan akeh liyane ing layanan customer, dheweke wis passion kanggo masyarakat lan katon nerusake kanggo nggawe Prosa West Cypress panggonan kanggo nelpon ngarep. 


Nyebar katresnan

1 pemikiran ing "8 Barang sing Worth the Money to Buy"

Ninggalake Komentar