Top 7 Perusahaan Minyak ing AS

Foto penulis
Ditulis dening Esosa

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan ngerti perusahaan minyak paling apik lan paling populer ing AS?

Salah sawijining industri paling gedhe ing AS yaiku produksi minyak. Industri minyak lan gas, nganti saiki, tanggung jawab kanggo inovasi utama babagan cara manungsa ngasilake lan ngobong bahan bakar fosil, uga cara anyar kanggo ngekstrak celengan minyak lan gas sing sadurunge ora bisa digayuh.

Ana luwih saka 20,000 perusahaan minyak lan gas alam ing AS. Ing taun 2018, industri kasebut ngasilake luwih saka 5 milyar barel minyak, nalika makaryakke meh 985,000 wong. Perusahaan minyak Amerika paling gedhe ngasilake milyaran tong minyak mentah saben taun - lan makaryakke puluhan ewu wong ing saindenging negara.

Apa sebabe? Amarga pangerten saka ngendi asale energi iku penting kanggo ngerti sebabe biaya apa sing ditindakake.

Tanpa ado maneh, ayo kula ngenalake sampeyan dhaptar perusahaan minyak ing AS:

Dhaptar perusahaan minyak ing AS

industri minyak lan gas ing AS

1. Exxon Mobil

Pisanan ing dhaptar perusahaan minyak yaiku Exxon Mobil. Perusahaan iki minangka salah sawijining perusahaan minyak paling apik ing AS. Dheweke didegake ing taun 1882, lan dheweke diarani perusahaan minyak standar.

Perusahaan minyak iki ana ing luwih saka 80 negara lan udakara 75000 wong sing kerja ing taun 2016. Ora nggumunake Exxon Mobil duwe kapitalisasi pasar $ 350 milyar. Iki ndadekake salah sawijining perusahaan minyak paling gedhe ing AS.

Perusahaan sing duwe reputasi iki uga nduweni rating tanggung jawab sosial lan tanggung jawab lingkungan sing paling apik. Majalah Tanggung Jawab Perusahaan ngetung Exxon mobile 96% dibandhingake rata-rata 65%.

2. Tulang iwak

Chevron minangka perusahaan minyak liyane sing duwe sejarah dawa. Nyatane, padha disebut Standard Oil Company of California bali ing 1879. Perusahaan lenga iki duwe markas ing San Ramon, California lan makaryakke 71,000 wong (ing 2016).

Majalah Tanggung Jawab Perusahaan ngetung Chevron 94% kanggo tanggung jawab lingkungan lan tanggung jawab sosial. Kapitalisasi pasar saiki udakara $200 milyar.

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, Chevron lan Exxon Mobil minangka rong perusahaan minyak paling gedhe lan sukses ing AS.

3. Abraxas Petroleum Corp

Abraxas minangka perusahaan eksplorasi lan produksi minyak lan gas. Basis dhasar ana ing North Dakota, Wyoming, Louisiana, lan Texas. Dheweke nggawe Abraxas Petroleum Corporation ing 2002 ing Denver. Nanging Abraxas ora mandheg! Perusahaan kasebut ngrancang ngembangake merek kanthi adol minyak lan gas lan gabung karo perusahaan cilik.

Ing Amerika Serikat, ana operasi minyak lan gas ing Texas Panhandle lan wilayah Mid-Continent lan Tenggara. Perusahaan pengin nambah arus kas kanthi entuk cadangan sing ndhukung infrastruktur saiki. Perusahaan uga duwe properti sing ora dioperasikake.

ConocoPhillips minangka perusahaan energi multinasional Amerika. Wis markas ing distrik Energy Corridor Houston, Texas. Perusahaan iki duwe kantor ing luwih saka 170 negara. Dheweke uga duwe eksplorasi minyak lan gas lan operasi produksi ing 28 negara.

Dheweke dadi produser utama bahan bakar fosil, kalebu petroleum, gas alam, lan gas alam cair.

ConocoPhillips minangka perusahaan Fortune 500 lan salah sawijining perusahaan minyak-lan-gas paling gedhe ing donya. Conco mesthi duwe rencana kanggo ngrusak bisnis hilir dadi perusahaan sing kapisah. Dheweke nindakake tanggal 10 Mei 2012, nalika ngumumake rencana iki lan dijenengi Phillips 66.

4. sumber daya

EOG Resources Inc. minangka perusahaan minyak lan gas sing nindakake akuisisi, eksplorasi, pangembangan, lan produksi minyak lan gas ing darat. Dheweke duwe pangkalan utama ing Houston.

EOG duweni 982 MMBOE cadangan teruji nganti 31 Desember 2015, kanthi 71% minyak mentah lan cairan gas alam, 20% gas alam, lan 9% cairan gas alam. Tujuane perusahaan yaiku kanggo mbangun "portofolio imbang saka aset pertumbuhan dhuwur" ing AS lan Kanada. Formasi Eagle Ford lan Bakken ing North Dakota penting kanggo EOG. Cekungan Permian nduweni lapangan paling gedhe.

Mantan eksekutif Enron Bill Thomas lan Jim Nokes mbentuk Enron Oil & Gas Company ing 1989. Rencana dheweke kanggo njaluk hak mineral kanggo prospek kanggo lenga ing West Texas 'Pearsall Shale. Nanging ing tanggal 2 Maret 2014, Thomas pensiun dadi CEO lan diganti karo Mark Papa. Sadurunge gabung karo EOG, dheweke kerja karo Anadarko Petroleum Corp. Bursa Saham New York dagang saham EOG Resources.

5. Marathon Petroleum

Marathon Petroleum Corporation (MPC) adhedhasar ing Ohio. Kaya liyane ing dhaptar perusahaan minyak ing AS, perusahaan iki njelajah minyak lan gas.

Nanging, sadurunge dikenal minangka Marathon Ashland Petroleum LLC. Dheweke dadi usaha patungan 50-50 antarane Marathon Oil lan Ashland Inc. Iki ngasilake 1.4 yuta BOE / d kanthi Gunung, Pantai Teluk, Texas Kulon, Afrika / Eropa, lan Amerika Latin minangka wilayah operasi utama.

Uga duwe 50% saham ing Athabasca Oil Sands Project (AOSP) ing Alberta, Kanada, karo EnCana (37.5%) lan Shell Canada (12.5%). Marathon uga duwe operasi ing Argentina, Norwegia, Angola, Australia, lan Selandia Baru.

6. Perintis sumber daya alam

Pioneer Natural Resources minangka perusahaan minyak lan gas independen sing beroperasi ing Amerika Serikat. Kegiatan perusahaan kalebu eksploitasi minyak mentah lan gas, pangembangan, eksplorasi, lan produksi. Perusahaan entuk njelajah, ngembangake, lan ngasilake sumber daya minyak lan gas. Internasional, Midstream / Kimia lan US Onshore / Offshore.

Dadi apa sumber daya alam Pioneer minangka tuku sing apik? Inggih, Pioneer sumber daya alam Investor wis menehi Pioneer Sumber Daya Alam Rekomendasi tuku. Adhedhasar 13 rekomendasi tuku, limang rating ditahan, lan 0 peringkat sade, rating rata-rata perusahaan yaiku 2.85.

7. Gas Alam El Paso

El Paso Natural Gas Company, Inc. minangka perusahaan dagang umum ing Amerika Serikat kanthi luwih saka 6,000 mil pipa. Iki minangka transporter gas paling gedhe liwat pipa sing diduweni kabeh dening siji perusahaan. Dheweke ngirim gas menyang pelanggan ing Texas lan New Mexico, area layanan sarana sing nglayani luwih saka rong yuta wong.

Dheweke nggawe perusahaan kasebut ing 1949 lan saiki El Paso ngoperasikake pipa 24,000 mil lan duwe 3,800 karyawan.

Dadi yen sampeyan butuh dhaptar perusahaan minyak ing AS, mula iki minangka perusahaan minyak paling apik ing AS, sing kadhaptar miturut Skor Reputasi sakabèhé. Chevron lan Exxon Mobil paling ndhuwur dhaftar karo sampurna 100, El Paso Natural Gas ing ngisor.


Nyebar katresnan

1 panginten ing "Perusahaan Minyak 7 Paling Top ing AS"

  1. Jenengku David Crorey pensiun sawise 35 taun ing industri Automation/Robotics. Aku penemu karo luwih saka 50 Paten. Aku ngerti pamrentah nyurung mobil listrik lan siji kekurangan yaiku wektu kanggo ngisi ulang ing lelungan lan stasiun pangisian daya ing endi wae. Solusi kanggo masalah iki yaiku nggawe Baterei umum kanthi cepet. Saben stasiun bensin mesthi ngisi baterei ing stasiun ganti. Bakal narik kendharaan menyang lokasi ganti sing dilebokake ing CC saka mobil lan ing detik baterei bakal otomatis diijolke saka ngisor kendaraan karo baterei kebak. Klik Klik lan sampeyan bakal ing dalan.
    Iki mbutuhake pamrentah supaya menehi ukuran baterei umum kanggo kabeh perusahaan otomotif. Iki uga bakal dadi apik kanggo stasiun layanan / bensin lan ngilangi kabutuhan stasiun pangisi daya. Biaya sing ana ing stasiun layanan lan pabrikan mobil ora ana ing pembayar pajak.
    "God Bless America"

    Regards,

    David Crorey
    44220 Riverview Ridge Dr.
    Clinton Township, Michigan 48038
    586-246-6012

    Reply

Ninggalake Komentar