7 Alasan Kenapa Freelancer Kudu Duwe Situs Web Dhewe

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Nduwe profil ing macem-macem platform lepas, kayata Upwork lan Fiverr, apik banget lan bisa nggawa sampeyan akeh klien. Nanging, yen sampeyan pengin tuwuh bisnis sampeyan lan njupuk karya kanggo tingkat sabanjuré, sampeyan pancene kudu website.

Sampeyan bisa nyedhiyakake layanan ing macem-macem platform, nanging situs sampeyan kudu dadi pusat pusat sampeyan, ing ngendi sampeyan bisa ngrujuk marang klien sing kepengin weruh sapa sampeyan lan cara kerja sampeyan.

iklan

Nambahake sentuhan pribadi, sing penting kanggo para freelancer amarga gampang banget ilang ing segara wong saka sak ndonya sing nawakake barang sing padha.

Ing ngisor iki sawetara alasan sing kuat kanggo ngyakinake sampeyan yen sampeyan butuh situs web.

Iku Ndadekake Sampeyan Katon Luwih Profesional

Duwe situs web kanthi otomatis ngandhani klien potensial kasebut sampeyan njupuk dhewe lan karya serius. Iku tegese sampeyan ora mung nggarap proyek aneh kanggo entuk, entuk bayaran lan ngrampungake. Nanging, sampeyan nggawe merek, lan wong-wong ngapresiasi.

Mesthine, para freelancer kudu njamin padha duwe desain apik, utawa liya situs web bisa duwe efek ngelawan - bener bisa ngrusak karir. Ing sisih liya, desain situs web sing apik bakal nggawe dheweke katon kaya ahli sing kompeten lan berkualitas sing bisa ngatasi masalah klien kanthi gampang.

Iku Mbantu Sampeyan Mbangun Portofolio Ngyakinake

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan duwe situs sampeyan dhewe yaiku ngidini sampeyan nampilake karya paling apik ing sak panggonan. Dadi yen ana klien sampeyan pengin ndeleng luwih akeh karya sampeyan, sampeyan bisa ngrujuk menyang situs web sampeyan.

Yen sampeyan nyedhiyakake sawetara layanan sing beda-beda, sampeyan bisa nggolongake karya ing sawetara bagean sing beda-beda, supaya pihak sing kasengsem bisa mriksa kanthi tepat apa sing dikarepake. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa nuduhake karya sing paling apik kanthi cara sing cocog kanggo sampeyan.

Iku Panggonan kanggo Sampeyan Nampilake Kabeh Layanan lan Rega

Yen klien nemokake sampeyan ing salah sawijining platform freelancing sing sampeyan gunakake, dheweke mung bisa ndeleng siji layanan sing diwenehake. Nanging, yen dheweke ngunjungi situs web sampeyan, dheweke bakal bisa ndeleng kabeh layanan sing diwenehake bebarengan karo rega. Kanthi cara iki, dheweke bisa uga ngerti yen sampeyan bisa nindakake luwih akeh kanggo dheweke.

Intine, nampilake kabeh layanan sampeyan, ditambah karo conto karya kanggo saben wong, bisa entuk manfaat gedhe kanggo bisnis sampeyan. Saben uwong bakal bisa ndeleng ruang lingkup katrampilan lan kawruh sampeyan, sing bisa uga mung titik tipping sing bakal mbantu dheweke mutusake milih sampeyan kanggo proyek kasebut.

Sampeyan Bisa Nuduhake Klien Panjenengan Kepribadian lan Brand Panjenengan

Mbangun merek saiki luwih penting tinimbang sadurunge, amarga wong wis biasa karo bisnis sing duwe bakat luwih akeh lan ora duwe pribadi. Saben uwong pengin melu karo wong nyata kanthi gaya pribadine dhewe-dhewe.

Klien sampeyan bakal weruh persis sapa sampeyan, lan iki bisa mbantu dheweke mutusake yen dheweke pengin nggarap sampeyan. Sampeyan bisa nuduhake kredibilitas sampeyan luwih akeh kanthi ngatur blog sing gegayutan karo topik sing ana gandhengane karo bidang keahlian sampeyan.

Coba pikirake - apa dheweke luwih seneng nggarap freelancer sing duwe merek sing wis mapan utawa profil sing ora pribadi ing Upwork meh padha karo wong liya ing kana?

Ngidini Sampeyan Nampilake Testimoni

Apa cara sing luwih apik kanggo ningkatake awake dhewe tinimbang ngidini klien sing seneng nyanyi pujian sampeyan? Testimoni lan bukti sosial akeh banget kanggo mbangun kapercayan lan kredibilitas karo target pamirsa.

Ora preduli sepira gedhe portofolio sampeyan, klien mesthi ngandelake review lan komentar wong liya luwih dhisik. Minangka akeh minangka 72% saka pelanggan ujar manawa testimoni positif nambah kapercayan ing merek, sing ndadekake sawetara alat sing paling apik kanggo mbangun kredibilitas.

Sampeyan bisa njupuk sawetara review paling apik saka platform liyane lan takon wong sing nulis yen sampeyan bisa nyelehake ing situs sampeyan. Klien sing seneng bakal setuju karo iki.

Iku Mbedakake Sampeyan Saka Segara Saingan

Freelancer biasane ngadhepi kompetisi gedhe, utamane ing sawetara proyek sing paling populer, kayata copywriting, desain grafis, pemrograman, lan liya-liyane. milih kanthi acak.

Nanging, yen sampeyan bisa ngrujuk menyang situs sampeyan, sampeyan mesthi ngadeg metu saka wong akeh amarga padha bisa ndeleng persis apa sampeyan bisa kurban. Amarga situs web bisa nggawe sampeyan katon minangka bisnis sing luwih mapan, sampeyan bisa nambah rega lan bisa lolos. Wong bakal luwih seneng mbayar luwih akeh lan ngerti manawa proyek kasebut ana ing tangan sing aman tinimbang menehi resiko.

Iku Ngidini Sampeyan Nggayuh Pemirsa Luwih Luas

Situs sing katon profesional lan ramah SEO bisa narik akeh pengunjung, sanajan sampeyan ora duwe profil ing platform lepas. Keajaiban SEO, optimasi isi sing ati-ati, lan UX sing apik (sing dilengkapi desain sing apik) bisa nggawa sampeyan akeh klien saka panelusuran organik.

Dadi tinimbang nggoleki dheweke, sampeyan ngidini dheweke nemokake sampeyan. Sampeyan bisa malah luwih maju lan miwiti mbangun basis klien sing solid kanthi melu liwat opsi langganan, dhaptar email, lan buletin sing apik. Kanthi cara iki, sampeyan bisa uga njaluk wong biasa sing bakal bali maneh kanggo sampeyan.

Iku Mbantu Sampeyan Tuwuh Bisnis Panjenengan

Pungkasane, situs web mbantu sampeyan munggah ing ndhuwur "gigster" lan njupuk status sampeyan menyang level bisnis mapan.

Kanthi ngembangake bisnis, nambah kredibilitas lan kapercayan, nambah ajining diri, lan nggawe merek sampeyan, sampeyan bakal bisa narik kawigaten para klien sing luwih terhormat lan serius sing ora bakal nganggep sampeyan.

Freelancers minangka target sing kerep banget para penipu lan klien angel sing mikir bisa nyurung dheweke. Iku sing bakal sampeyan tinggalake kanthi nggawe kehadiran online sing kuat ing situs sampeyan.

Iku Ngidini Sampeyan kanggo Streamline Proses Onboarding Panjenengan

Situs web minangka alat sing apik sing bisa ngidini sampeyan nyepetake proses onboarding klien anyar. Ana akeh cara praktis sing bisa ditindakake ngotomatisasi proses iki tinimbang nindakake kabeh kanthi manual.

Kanggo wiwitan, sampeyan bisa nyiyapake tanggalan pesenan, ing ngendi klien sampeyan bisa nggawe rapat karo sampeyan dhewe. Iki apik amarga ngidini sampeyan njagong lan ngaso nalika jadwal sampeyan wis diatur dhewe.

Sampeyan uga bisa nggunakake chatbot sing bisa onboard pelanggan lan njawab pitakonan sing sanalika padha mlebu ing situs. Pilihan liyane yaiku formulir utawa kuesioner sing bisa diisi lan ngidini sampeyan nyiyapake dhewe kanggo rapat kasebut.

Sampeyan Bisa Gunakake Promosi lan Penawaran Khusus kanggo Nggambar Klien

Tambahan, sampeyan bisa nggodho klien karo nawakake khusus lan promosi, kayata tawaran winates lan diskon.

Iki bisa digunakake yen sampeyan duwe dhaptar email sing akeh lan bisa ngirim tawaran kasebut. Sampeyan bisa ngubungi wong-wong sing ana ing dhaptar nalika sampeyan lagi ngalami musim kemarau. Ngelingake pelanggan babagan eksistensi sampeyan bisa uga cukup kanggo entuk luwih akeh karya.

Kaya sing sampeyan ngerteni, akeh mupangat duwe situs sampeyan minangka freelancer ora bisa dipungkiri, mula kenapa ora ilang?

Aku Rebecca, penerjemah, seneng lelungan, lan kutu buku. Pakaryanku wis menehi kesempatan sing luar biasa kanggo lelungan menyang puluhan negara ing saindenging jagad, lan nulis Draft Kasar menehi kula kasempatan kanggo nyoba kanggo nuduhake sawetara wong.


Nyebar katresnan

2 pikirane babagan "7 Alasan Kenapa Freelancer Kudu Nduwe Situs Web Dhewe"

  1. Iki minangka kiriman sing apik tenan lan sampeyan nerangake kanthi rinci. Seneng ndeleng iki ing kene. Aku bakal menehi tetenger blog sampeyan kanggo rincian liyane. Terus nuduhake perkara anyar kaya iki.

    Reply

Ninggalake Komentar