60 paling apik King Von Quotes

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan duwe wektu angel lan ora ngerti apa sing kudu dilakoni sabanjure, aku yakin iki 60 kuotasi paling apik saka King Von bakal nyengkuyung sampeyan supaya tetep mantep lan terus maju kanthi ati sing wani.

Nanging banjur, sapa Raja Von iki? King Von tau dadi rapper internet Amerika sing dikenal kanthi musik bor, hip hop, lan musik rap gangster.

iklan

Kaya wong liya, uripe minangka bocah sing lagi tuwuh ora gampang, lan akeh banget ketemu karo hukum; lan banjur dikunjara.

Nanging, kabeh wektu sing angel dheweke mbantu dheweke dadi wong lanang sing sejatine saiki.

Dheweke ora bisa tahan ing industri musik, nanging dheweke bisa nggawe jeneng kanggo awake dhewe. Mula, kuotasi dheweke seksual lan kasar, ngerti!

Best of King Von Quotes

Saiki, ayo ndeleng sawetara ucapan inspirasi lan motivasi sing disimpulake saka pengalaman urip rapper internet King Von.

Dadi ayo ndeleng apa sing paling apik saka kuotasi King Von:

Best of King Von Quotes
Rapper King Von

"Aja nangis mergo wis rampung, mesem mergo wis kedaden"

"Wong sing ora duwe apa-apa, bakal entuk apa-apa"

"Sampeyan bakal dadi sampeyan ing kunjara utawa sampeyan mati, utawa sampeyan bakal begja ing bih iki"

"Yen ora babagan dhuwit, aku ora ngomong babagan iki"

"Sampeyan kudu ngati-ati kanggo wong sampeyan, wong."

“Aja percaya kabeh kuwi, man.”

"Wong sing ora duwe apa-apa, bakal entuk apa-apa."

King Von Quotes Babagan Urip

"Iki bakal ngerti ing urip nyata."

"Sampeyan bakal ngenteni, utawa sampeyan bakal entuk? Pilihane ana sampeyan.”

"Sampeyan kudu nindakake apa sing kudu ditindakake."

"Wektu terus liwat, lan sht mung ngganti, wong. Wong dadi tuwa. Wong duwe sh dhewet arep. Sampeyan ngerti kepiye carane."

"Apa sampeyan tau ngrasakake rasa sedhih saka ngendi wae?"

"Ing kunjara, sampeyan ora nindakake shNanging maca, nulis, lan mikir babagan masa lalut sing daklakoni. Ing kunjara, sampeyan ora entuk apa-apa kajaba kenangan ing btch. Aku maca akeh buku ing kono. Sing mbokmenawa ngendi sing shteka saka.”

Kutipan Menarik Babagan Asale Saka

“Aku saka ing dalan dadi aku seneng musik rap; kuwi sing nggawe dalan-dalan ing ngendi-endi.”

"Aku pemain. Kaya sing dakkandhakake ing wiwitan. Aku lair dadi pemain. Iku pemain sht. Mung supaya jendhela mudhun, mung sethitik, pass pacul telpon dheweke, lan sht. Aku supaya wong-wong mau nangani. Sampeyan kabeh ngurus sht. Sampeyan kabeh nggawe sht bener. Aku arep lunga.”

"Sampeyan ngerti aku ora bisa nindakake ing luar negeri."

"Aku ora bakal ngira yen aku bakal nggawe film."

"Nalika aku ngomong, 'Ayo fokus,' mung aku ngomong karo penonton. Aku ngomong karo penonton. Delengen, aku ngalamun ing mobil utawa sawetara sht. Saiki, aku lan wong-wong weruh apa sing kedadeyan. Oh, aku arep numpak n ikigga. Kowe weruh apa sing dakkandhakake?”

"Aku ngelingi wektu-wektu aku ora duwe panggonan kanggo pindhah."

"Kowe ngerti? Wong-wong wadon padha tresna marang aku.”

"Saben video sing dakdeleng, aku pancen ala."

“Aku pinter sh*t. Nalika sepisanan aku nindakake apa wae, mesthine aku bakal dadi apik.

Inspirational King Von Quotes

"Aku ora nindakake sht kanggo apa-apa; Aku ora menehi afck babagan samubarang sh * t. Aku ora peduli karo wong; Aku peduli karo rakyatku.”

"Aku bakal nindakake apa wae sing bisa daklakoni."

"Sampeyan kudu luwih angel supaya kabeh wong bisa ngomong babagan sampeyan. Luwih akeh wong sing ngerti sampeyan, luwih akeh dhuwit sing sampeyan entuk."

"Wenehi vibes positif sanajan apa sing kita rappin pancen mung hiburan saiki. Iku mung musik.”

"Kita kuwat, nanging kita kuwat bebarengan."

King V. Dish Quotes

"Dheweke mung ngomong omong kosong, sampeyan ngerti."

"Sampeyan kabeh salah siaran."

"Sampeyan duwe dhuwit lan omong kosong sing teka karo ketenaran."

"Sampeyan nyata ngga lan sampeyan nindakake iki sht cara sing bener. Aja nganti ana n*gga ngomong beda lan aja nganti ana cangkul *ss sing ringkih iki.

"Saben wong sing fcks karo aku, padha fck karo kula, nanging aku kudu njaluk sibuk amarga iku kabeh abmetu saka bangunan lan munggah."

"Aku nyelehake lagu lan para n*ggas iki ngutip. Yen dheweke nggoleki aku, aku mesthi ana ing ngendi pacule!”

"Ora entuk ngalahake? Apa sing bakal daklakoni?”

"Sh*t mung sajak-iku mung hipotetis."

"Aku tambah gedhe, sampeyan mung kudu ngerti carane nangani sh * t. Wong-wong saiki bakal dadi urusanmu.”

"Mung ana akeh pilihan yen wong kaya sampeyan duwe kejahatan lan sh(t. Iki ora bisa digunakake kanggo aku. Iki ora bener. Aku ora apik. Iki bakal nggawe sampeyan akeh wektu, mula aku nyoba nge-rap.”

King Von Quotes Babagan Palsu Hubungan Lan Wong

"Aku rumangsa bakal duwe hubungan sing sejatine, nanging ora."

"Deleng karo sapa sing sampeyan pikirake nyata, dheweke palsu."

"Tansah nonton mburi kanggo n*ggas palsu."

"Dina sing nyoba, dina iku dheweke mati."

"Ora bisa dipercaya ora b*tch."

"Waca wong ing geng sampeyan."

"Yen ana wong sing pengin ngrokok, gawanen."

"Aku mung dipercaya wong siji, lan iku Glockku."

"Aku kudu nggawe barang mentah kanthi cepet."

"Aku kudu nyelehake nigga sing lentur iki."

Sawetara Kutipan Digunakake dening King Von Ing Musike

"Aku ora duwe cacat."

"Yen aku ngomong, 'Aku tresna sampeyan,' tegese."

"Aku sugih lan dheweke ora bisa njupuk, aku mung seneng yen wis entuk."

"Aku wis rampung wektuku, aku chillin '."

"Katresnanku ora larang regane, sampeyan bisa nyelehake aku ing es, ora bakal nyegah aku skatin 'mati."

"Aku apa aku. Apa aku dudu, deleng aku ora bakal dadi.

"Aku ora duwe ati, b*tch. Sampeyan bisa nelpon kula 'Man Timah.'

"Kabeh wong mesem, dheweke kangen aku"

"Aku wis rampung wektuku, aku chillin"

"Aku nyelehake lagu lan niggas iki ngutip, yen dheweke nggoleki aku, aku bakal ana ing ngendi pacule!"

"Aku bakal nindakake apa wae sing bisa daklakoni."

"Wenehi vibes positif sanajan apa sing kita rappin pancen mung hiburan saiki. Iku mung musik.”

""Aku apik ing sh * t sanadyan. Kaping pisanan aku nindakake"

kesimpulan

Nalika ana liyane kanggo kuotasi iki, ndhuwur disorot sing paling apik 60 King Von kuotasi sing saged meksa nindakake perkara luwih.

Maca uga: best of kendrick lamar quotes


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar