6 Perkara sing kudu ditindakake ing London ing wayah wengi

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

London bisa dadi kutha seng di pengeni kanggo akeh, thanks kanggo duwe kasugihan saka kenangan paweling lan pengalaman paweling. Yen sampeyan wong wengi, ana akeh iku apa ing London ing wayah wengi.

Iki kaya ngujo kaendahan jembatan sing dipadhangi lan mangan ing restoran ing The River Thames Cruise. London minangka campuran kesenengan, glamor, keanggunan, hiburan, lan kraton. Macem-macem pengalaman bakal nggawe sampeyan tresna karo kutha.

AtlanticRide

1. Nikmati Keindahan Scenic saka Shard -

iklan

Shard minangka salah sawijining struktur sing paling nggumunake ing London lan minangka salah sawijining lokasi sing paling tenang kanggo ngaso kanthi tentrem. Pemandangan saka titik paling dhuwur minangka pengalaman sing ora bisa dilalekake, kanthi pemandangan sing nggumunake nyakup langit wengi sing peteng.

Iki minangka salah sawijining sing paling apik sing kudu ditindakake ing London ing wayah wengi Tampilan iki ora dimaksudake kanggo ngobrol karo wong liya, nanging kudu dialami. Saka dhuwure 72 jubin, dek gendheng sing bisa diakses ing langit nyedhiyakake uwal sing nyenengake saka kesibukan ing ngisor sikilmu.

2. Numpak London Eye -

Siji bab ora kantun trip ing Ferris Wheel gedhe tenan sing nandhani kutha London nggumunke. Bengi sing apik banget nalika sampeyan ana ing London uga. Salah sawijining cara sing paling apik kanggo ngoptimalake pengalaman yaiku numpak London Eye, Ferris Wheel raksasa.

web:  22 cuci mobil paling apik ing Dubai kanggo ngresiki mobil sampeyan

Kanthi pemandangan sing nggumunake lan hiburan sing apik tenan, London Eye kudu dadi fokus utama ing perjalanan sampeyan. Dhuwuré luwih saka 400 kaki lan jembaré 394 kaki. Sisih paling dhuwur saka lelampahan yaiku pertunjukan cahya sing ngubengi London, nggawe papan kasebut urip.

Nggawe leladen dening pesenan Tiket London Eye lan nikmati kemegahan London sing nggumunake. Perjalanan 30 menit minangka istirahat sing dibutuhake saka tekanan saben dina lan duwe efek santai ing pikiran kita.

3. Pengalaman Nightlife ing Shoreditch

Yen sampeyan lagi looking kanggo sore iso lali, iku worth dipikir ing Shoreditch. Yen prekara-prekara sing nyenengake ing sekitar London minangka perkara sing sampeyan goleki, mula njupuk pemandangan hiburan malam ing London kanthi cara warga lokal minangka rencana sing cocog.

Sekilas babagan Shoreditch bakal nggawa sampeyan menyang sawetara bar lan pub sing paling digoleki ing ibukutha. Nyelehake sepatu nari lan nganggo klambi sing paling apik kanggo klub wengi lan supaya rambutmu tiba kanggo pengalaman sing ora bisa dilalekake iki.

4. Seneng Jalan-jalan liwat Tower Bridge -

Dadi tentrem lan adoh saka wong akeh iku cara sing apik kanggo ngendhokke kanggo kabeh wong. Lan, yen sampeyan ana ing London, iku praktik sing ditampa. Jarene Tower Bridge dianggep minangka perjalanan romantis ing London ing wayah wengi.

Lampu-lampu kreteg sing sumringah, uga patung wanita lan lumba-lumba ing latar mburi, lan langit sing nggumunake bisa nduwe pengaruh emosional marang wong sing nyabrang. Jembatan kasebut dumunung ing Kali Thames lan nduweni rong menara sing gedhe banget ing sisih loro.

web:  Proyek ing Belgia Sing Bisa Digayuh Wong Nigeria

A mate penake, diubengi dening tangan saka wong sing tresna, lan ngusapake menyang donya impen mung salah siji saka akeh aktivitas sing bisa seneng sak riko London ing wayah wengi. Jembatan Menara uga dianggep minangka salah sawijining sing paling apik panggonan kanggo ngunjungi ing London bebarengan karo atraksi misuwur liyane saka London.

5. Menyang Taman Langit –

Ora perlu bingung lan kuwatir amarga kunjungan menyang The Sky Garden kudu dadi agenda sore sampeyan. Iki minangka salah sawijining sing paling murah sing kudu ditindakake ing London ing wayah wengi lan nawakake pemandangan London sing nggumunake saka 34 tingkat munggah.

Sky Garden wujude kaya Walkie-Talkies lan dumunung ing sadhuwure Kali Thames sing ayu. Iki minangka Roda Ferris Giant, dipadhangi lan dihias bebarengan karo atraksi liyane, sing katon ing saindenging The Sky Garden.

6. Seneng The Thames River Dinner Cruise

Yen sampeyan ngunjungi London ing wayah wengi, lelayaran ing Kali Thames bisa dadi salah sawijining kegiatan sing paling romantis. Iku wayahe paweling kanggo ngadeg ing kelompok lan seneng kali lan kaendahan London, uga pangan éca lan hiburan urip.

Thames River Cruise minangka salah sawijining perkara sing paling ora bisa dilalekake ing London. Nalika sampeyan lelayaran ing sadawane kali, ana akeh landmark sing bisa dideleng. Sampeyan uga bisa njupuk ing kelangan, sumilir angin sing nyebul pasuryan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar