55 Kutipan Kulawarga Palsu Kuat

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Dina iki, kita nggawa jumlah kutipan kulawarga palsu sing bisa nyengkuyung sampeyan supaya maju ing jagad beracun iki.

Sing kuwat lan ngomong ora kanggo kuciwane! Kutipan kulawarga palsu iki sing sampeyan butuhake kanggo ngilangi anggota kulawarga sing ala.

Top 55 kuotasi kulawarga palsu kanggo push sampeyan luwih.

iklan

Yen sampeyan pengin nggawe pangowahan lan ngeculake, kuotasi ing ngisor iki babagan kulawarga palsu ditrapake kanggo konsumsi sampeyan.

Kutipan kulawarga palsu

"Keluarga ora mung tembung. Iku sapa sampeyan, saka ngendi asale lan ing ngendi sampeyan bakal dadi kagungane. – Abhishek Tiwari

"Sing paling apik sing bisa kita lakoni yaiku nemtokake maneh tembung kaya kita nindakake perkara kaya katresnan, omah, kulawarga, kasetyan lan cemburu. Ora perlu ngurangi tragedi.” Ora dingerteni

"Kulawarga sing ora duwe fungsi dudu kulawarga, nanging minangka syarat kanggo hubungan beracun." – Ora dingerteni

"Sampeyan ora kudu ninggalake kabeh kulawarga ing jaman kepungkur, mung wong sing ora pantes papan ing mangsa ngarep." – Ora dingerteni

"Kepiye perasaan sampeyan saiki ora kudu gumantung marang wong liya." – Ora dingerteni

"Keluarga palsu kaya bayangan. Padha nututi kowe ing srengenge, nanging ninggalake kowe ing pepeteng.” – Ora dingerteni

"Luwih gampang ngapura mungsuh tinimbang ngapura kanca." - William Blake

"Hubungan palsu lan wong palsu teka menyang kula lan dumadakan pengin dadi kancaku." - Jason Ritter

"Sampeyan ora bisa milih kulawarga, nanging sampeyan kudu milih carane dheweke diijini nambani sampeyan." – Ora dingerteni

"Kulawarga minangka omah sing dibangun kanthi dhasar kepercayaan lan katresnan. Kulawarga beracun ora bakal ana ing omah amarga dhasare ora ana. – Ora dingerteni

"Kulawarga minangka papan sing sampeyan kudu paling bebas. Aja nganti rantai getihmu mudhun.” – Ora dingerteni

Kutipan Keluarga Palsu lan Ucapan Wicaksana

Nemtokake kanggo ngilangi wong saka urip sampeyan bisa uga angel, nanging kuotasi kulawarga palsu iki bakal mbantu sampeyan nindakake kanthi bener.

"Siji-sijine sing luwih gawe frustasi tinimbang tukang fitnah yaiku wong sing bodho ngrungokake dheweke." – Ora dingerteni

"Musuh sing jujur ​​iku luwih apik tinimbang kanca sing ngapusi." - Vandi Tanko

"Luwih apik mungsuh sing jujur ​​tinimbang kanca palsu." – Ora dingerteni

"Tusuk awak lan waras, nanging ciloko ati lan tatu tetep seumur hidup." - Mineko Iwasaki

"Kadhangkala keputusan sing kita lakoni mengaruhi kanca lan kulawarga sing paling cedhak. Nuwun sewu. Nanging Gusti Allah ngapura aku, sing aku matur nuwun banget. Iku wis ngidini kula kanggo ngapura dhewe lan maju siji dina ing wektu "- Unknown

"Wedi marang samubarang dadi oyod saka sengit marang wong liya, lan sengit ing njero bakal ngrusak wong sing sengit." - George Washington Carver

"Gething ngunjara wong sing sengit; katresnan mbukak lawang." - Debasish Mridha

"Sampeyan nggawe luwih akeh ruang ing urip nalika sampeyan ngowahi keluwihan bagasi dadi sampah." – Chinonye J. Chudolue

"Pengontrol, penyalahgunaan, lan wong manipulatif ora takon dhewe. Dheweke ora takon dhewe yen masalahe yaiku dheweke ... dheweke mesthi ujar manawa masalahe ana wong liya. - Darlene Quimet

"Ing hubungan kulawarga, sing paling penting yaiku kepercayaan lan kesetiaan." – Ora dingerteni

"Dadi palsu ing urip bakal narik reaksi palsu, omong kosong palsu, lan kanca palsu. Cukup dadi nyata karo awake dhewe lan wong liya lan kabeh bakal apik." - Derrick Robinson

Kutipan babagan kulawarga lan kanca palsu

"Kadhangkala wong liyo bisa nggawe sampeyan mesem nalika sampeyan kesel banget kanggo ngguyu palsu kanggo wong sing sampeyan kenal." – Ora dingerteni

"Yen kulawarga ora bener pisanan, sampeyan mikir sampeyan bakal ana ing ngendi ... – Danny Santagato

"Wong sing mesem banget karo sampeyan bisa uga jenggot banget karo sampeyan ing mburi." – Ora dingerteni

"Wedi marang samubarang dadi oyod saka sengit marang wong liya, lan sengit ing njero bakal ngrusak wong sing sengit." – Ora dingerteni

"Wong-wong mung menehi bayangan ing apa sing sumunar." – Ora dingerteni

"Ngilangake wong beracun ing urip sampeyan minangka langkah gedhe kanggo tresna marang awak dhewe." – Ora dingerteni

"Sapa wae sing sengit marang sampeyan mesthi ana ing ngisor sampeyan, amarga dheweke iri karo apa sing sampeyan duwe." - Miley Cyrus

"Luwih apik duwe mungsuh sing jujur ​​tinimbang kulawarga palsu." – Ora dingerteni

"Sampeyan bakal diubengi dening akeh sing diarani wong sing seneng-seneng sajrone wektu sing apik, nanging mung sawetara wong sing ana ing sekitar sampeyan ing wektu sing ala." - Anurag Prakash Ray

"Ora ana sing ora bakal daklakoni kanggo wong-wong sing sejatine kancaku. Aku ora duwe gagasan nresnani wong separo, iku dudu sifatku. - Jane Austen

Kutipan lan ucapan sing wicaksana babagan kulawarga lan kanca palsu

"Pesthekake yen singa sing sampeyan muter dudu ula sing nyamar." – Genereux Philip

"Kanca paling apik duwe 11 huruf, nanging uga Backstabber." - Wiz Khalifa

"Kadhangkala wong sing sampeyan gunakake peluru bakal ana ing mburi bedhil." – Tupak

"Bagian sing paling ala saka sukses yaiku nyoba golek wong sing seneng karo sampeyan." - Bette Midler

"Sikil sing pecah bisa waras ing wayahe, nanging sawetara pengkhianatan bakal ngrusak lan ngracuni jiwa." - George RR Martin

"Apa gunane dadi ayu ing njaba nalika sampeyan elek banget ing njero?" - Jess C. Scott

"Urip cendhak banget kanggo mentega palsu utawa wong palsu." - Karen Salmansohn

"Kepentingan palsu luwih elek tinimbang kejujuran sing brutal." - Stewart Stafford

"Wong palsu ora wani metu saka topeng lan ngadhepi bebener sing sejatine." - Ehsan Sehgal

“Sampeyan ora kelangan kanca amarga kanca sejati ora bakal ilang. Sampeyan kelangan wong sing nyamar dadi kanca, lan sampeyan luwih apik. - Mandy Hale

"Hubungan palsu lan wong palsu teka menyang kula lan dumadakan pengin dadi kancaku." - Jason Ritter

Kutipan Keluarga Palsu

"Sampeyan ora bisa tansah tumindak amarga sawetara wong bakal tumindak kaya dheweke tresna sampeyan mung kanggo entuk apa sing dikarepake saka sampeyan." - Sonya Parker

"Kabeh saiki palsu, hubungan palsu, perasaan palsu, kanca palsu, malah sedulur palsu." – Ora dingerteni

"Nalika lumaku adoh saka kulawarga beracun, sampeyan miwiti lelampahan nemokake wong bener" - Unknown

“Ora ana sing meksa kowe tresna marang aku, kok kowe kudu pura-pura? Apus-apusmu gawe aku lara ati.” – Shami Paulin

"Sampeyan ora kudu ninggalake kabeh kulawarga ing jaman kepungkur, mung wong sing ora pantes papan ing mangsa ngarep." – Ora dingerteni

"Kaya musim, wong uga ganti. Nanging bedane, yen wis ilang, musim bali maneh. - Himanshu Chhabra

"Dheweke dadi korban ing kejahatan sing ditindakake." – Ora dingerteni

"Sinau nggunakake kritik minangka bahan bakar lan sampeyan ora bakal kehabisan energi." – Ora dingerteni

"Keluarga palsu kaya bayangan. Padha nututi kowe ing srengenge, nanging ninggalake kowe ing pepeteng.” – Ora dingerteni

"Wedhus ireng ngetutake dalan kanggo anggota kulawarga liyane nalika pungkasane ndeleng serigala" - Ora dingerteni

"Kulawarga palsu luwih elek tinimbang hubungan palsu biasa sing ora ana hubungan getih." – Ora dingerteni

kesimpulan

Muga-muga sampeyan seneng karo kuotasi kulawarga palsu iki lan yakin manawa sampeyan rumangsa luwih apik lan semangat.
 

Entuk luwih akeh kutipan babagan palsu kulawarga lan kanca-kanca? Aja ragu-ragu kanggo nuduhake karo kita nggunakake bagean komentar.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar