5 lokalitas omah sing kudu dipikirake kanggo pindhah menyang Delhi karo kulawarga

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Kasenengan manggon ing omah impen yaiku sing tansah dikarepake kanthi kepenak. Nglampahi sawetara jam sing nyenengake karo kulawarga lan kanca-kanca ing zona nyaman sampeyan mung perlu kanggo njaga katentreman lan tetep santai ora preduli ing endi wae sampeyan manggon. Iki bisa dadi alesan utama kanggo mundhak drastis permintaan kanggo pengepakan lan kutha metro kaya Delhi, Noida, NCR, Pune, Bangalore, lsp. .

Delhi minangka ibukutha nasional India, nanging wong-wong sing arep pindhah menyang kono angel golek panggonan sing luwih apik kanggo pindhah. Sanajan sampeyan duwe makelar kanggo mbantu sampeyan, tuku properti ing Delhi iku ora bakal dadi tugas sing gampang amarga akeh faktor bakal nggawe alangan ing dalan sampeyan.

Saka watesan anggaran sampeyan nganti jinis properti, lokalitas, fasilitas transportasi saben dina, papan sing paling cedhak kanggo dikunjungi, stasiun, lsp. packers lan pamindhahan.

Dhaptar 5 zona paling apik kanggo nemokake omah utawa properti sing disewa ing Delhi

Wiwit ibukutha kita minangka pusat atraksi kanggo sawetara pandelengan warisan, pasar, klub, kantor pemerintah, metro, lan liya-liyane, duwe omah dhewe ing Delhi isih dadi impen kanggo akeh. Yen sampeyan minangka salah sawijining sing seneng nginep ing kana, ana 5 zona penting sing kudu ditimbang nalika nemokake properti utawa apartemen sing disewakake kanggo manggon ing Delhi:

Kailash sing luwih gedhe:

Dikenal minangka salah sawijining lokalitas paling apik ing ibukutha, Greater Kailash dipérang dadi rong zona utama, GK 1 lan GK 2. Kabeh wilayah GK teka kanthi akeh pusat komersial lan toko saka jeneng merek paling dhuwur. Siji bisa gampang lungo ngliwati zona paling sibuk ing wilayah Greater Kailash liwat dalan lan metro. Loro-lorone jalur violet lan magenta saka stasiun metro Delhi ana ing kene kanggo nyambungake penumpang menyang kutha sing populer iki.

Greater Kailash uga minangka papan sing apik kanggo njelajah macem-macem restoran, restoran, klub wengi, ruang hiburan, lan papan liyane kanggo nglampahi akhir minggu utawa dina khusus. Sing paling cedhak karo dalan lingkar njaba, Greater Kailash kalebu ing kategori wilayah paling apik ing Delhi lan bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan nindakake pindah omah. packers lan movers ing Delhi.    

Vasant Vihar:


Yen sampeyan kesel manggon ing koloni sing rame lan rame, Vasant Vihar minangka papan sing cocog kanggo sampeyan. Ya, sampeyan bisa kanthi gampang entuk omah impen ing Vasant Vihar kanthi nambah nilai anggaran amarga wilayah iki akeh omah gedhong, vila, apartemen mewah, lan bangunan saka tukang bangunan paling dhuwur.

Wiwit Vasant vihar uga minangka omah saka akeh pribadi sing kondhang, tarif properti dhuwur banget ing sekitar zona utama kalebu Poorvi marg, munirka marg, Paschim marg, lan liya-liyane. Para pecinta alam mesthi bakal seneng karo lokalitas iki amarga kapenuhan akeh flora lan fauna ing saubengé supaya sampeyan tetep tenang lan tenang nalika sampeyan metu. Tlatah iki uga becik ora mung kanggo alasan safety, nanging uga amarga jarak cedhak karo garis magenta metro Delhi kanggo lelungan tanpa repot menyang zona liyane ing ibukutha.

Hauz Khas:



Misuwur amarga arsitektur Islam sing bersejarah yaiku komplek Hauz Khas, wilayah iki minangka papan wisata sing paling kerep dibukak ing tetanggan Delhi Selatan. Wilayah kasebut kapenuhan akeh atraksi utama kanggo nikmati kesenengan utama lan kamakmuran njelajah papan sing menarik iki.

Sampeyan ora bakal bosen ngunjungi desa Hauz Khas amarga nggabungake aura budaya abad pertengahan lan kutha kanggo narik atimu kanthi saben pemandangan & kegiatan. Pindhah ing wilayah iki minangka keputusan sing cocog kanggo saben kulawarga amarga bisa nemokake kesempatan kerja, sinau, hiburan, lan bisnis tanpa wates. Turis uga nggumunake Hauz Khas amarga panganan sing unik, restoran, bar, toko roti, kafe, galeri seni, butik, perpustakaan, lan macem-macem pemandangan sing bisa dijelajahi.

AtlanticRide

Shanti Niketan


Salah sawijining wilayah sing paling digoleki ing Delhi Selatan yaiku Shanti Niketan, koloni omah sing dibangun ing jejere koloni ujung Kulon, Chanakyapuri, lan Vasant Vihar. Saka apartemen ultra-mewah nganti apartemen super-duper, sampeyan bisa nemokake pilihan tanpa wates kanggo tuku properti ing zona iki lan pindhah menyang kene packers lan pamindhahan.

Wiwit koloni omah Shanti Niketan dikembangake dening pemerintah ing taun 1960 kanggo PNS, rega properti sing cedhak karo lokalitas kasebut luwih dhuwur tinimbang zona liyane ing Delhi. Para komuter saben dina bisa pindhah ing kutha iki liwat dalan lan metro sing nyambung menyang stasiun Shubhas Nagar lan Tagore Garden ing jalur biru. Ora mangu, zona iki bakal ngawal sampeyan saka dina kanggo dina kaku lan gangguan saka kutha Delhi.

Panchsheel enclave:

Ora ana kutha liyane sing bisa nandhingi katentreman & katentreman sing kasebar ing zona enclave Panchsheel. Dumunung paling cedhak karo taman Panchsheel kanthi Greater Kailash lan Hauz Khas minangka tetanggan sing sugih. Bebarengan karo dhaptar akeh papan wisata sing penting kayata alas Hauz Khas, taman Panchsheel, & taman Benteng Siri, Konsulat Montenegro minangka salah sawijining alesan liyane sing dadi populer ing enclave Panchsheel.

Pindhah ing Delhi karo kulawarga minangka keputusan sing wicaksana kanggo sapa wae. Amarga umume wilayah ing ibukutha kita padhet pendhudhuk, sampeyan bisa nimbang kabeh pilihan ing ndhuwur kanggo golek papan sing cocog karo anggaran & pilihan sampeyan kanggo milih omah sing cocog kanggo dipindhah karo pengemas lan pamindhahan sing paling apik.  


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar