5 Rencana Data Paling Murah & Paling Apik Kanggo Netflix ing Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan butuh dhaptar rencana data sing terjangkau lan paling apik kanggo streaming langsung Netflix ing Nigeria? Yen ya, Sugeng rawuh ing kene amarga kita bakal menehi sampeyan macem-macem paket data kanggo Netflix, rega, lan cara langganan kanthi gampang ing Nigeria.

Nanging sadurunge, etika nyatakake yen Netflix minangka panyedhiya Video-on-Demand sing misuwur ing Nigeria sing nawakake film, seri TV, dokumenter, lan sapiturute, streaming lan download.

iklan

Secara historis, layanan streaming video Netflix wis ana sawetara taun ing Amerika sadurunge dadi pusat perhatian lan kasedhiya kanggo warga Nigeria ing 2016, lan wiwit saiki, panyedhiya VOD wis dadi jeneng kluwarga ing Nigeria.

Tanpa wektu tundha, dina iki, kita bakal ngrembug rencana data paling apik kanggo Netflix ing Nigeria, validitas, rega, cara langganan, lan liya-liyane. Kita uga bakal nliti macem-macem layanan jaringan ISP ing Nigeria.

Rencana Data Paling Apik Kanggo Netflix ing Nigeria

Related Artikel: Bisnis sampeyan bisa miwiti karo 100k ing Nigeria lan Sukses

Rencana Langganan Netflix Ing Nigeria

Sejatine, ana 3 Netflix plans langganan data resmi lan saiki kasedhiya ing Nigeria lan padha; rencana langganan dhasar, supaya rencana langganan, lan rencana langganan premium.

Rencana Ponsel

Rencana Netflix paling murah sing kasedhiya kanggo wong Nigeria yaiku rencana seluler. Rencana kasebut biaya N1200 lan mung bisa digunakake ing seluler lan tablet, mula jenenge rencana seluler. Kanggo rencana Netflix iki, umume rencana data dhasar bisa digunakake kanggo sampeyan. Yen iki minangka rencana sing pengin sampeyan lengganan, yakin yen kaping pindho saka rencana data bulanan normal sampeyan bakal ngluwihi.

Rencana Netflix dhasar.

Rencana langganan Netflix sing paling akeh digunakake ing Nigeria yaiku rencana dhasar. Iku terjangkau lan murah lan bisa diaktifake mung karo N2,900. Nanging, rencana dhasar mung bisa digunakake ing layar siji ing tangan. Ing kene, ora ana papan kanggo Ultra HD utawa HD.

Rencana iki uga net banget data-intensif, nanging sampeyan kudu miwiti takon dhewe apa rencana data paling apik kanggo Netflix ing Nigeria. Iki amarga wiwit ing kene, barang-barang wiwit larang.

Paket Netflix Standar

Rencana standar Netflix uga minangka rencana sing misuwur ing antarane pangguna Netflix. Nduwe sawetara fitur sing ora kasedhiya ing rencana langganan dhasar. Rencana iki bisa digunakake bebarengan ing rong layar lan biaya langganan N3600. Iki minangka rencana sing saiki digunakake, lan aku ngerti yen sampeyan ora takon "apa rencana data kanggo Netflix" sadurunge tuku rencana iki, sampeyan bisa uga bakal bali menyang langganan DSTV utawa GoTV amarga HD kene nganggo bab 1gig saka Data saben episode.

Ya, sampeyan krungu aku bener, aku biasane nonton film musiman, lan episode biasane udakara 45 menit nganti 50 menit rata-rata. Dadi kanggo saben episode sing aku nonton ing rencana Netflix iki ing televisi, aku nggunakake babagan 1Gig Data.

Paket Netflix Premium

Rencana langganan Netflix paling dhuwur ing Nigeria yaiku rencana premium lan biaya langganan yaiku N4400. Ana akses Ultra HD lan HD, bisa diakses nggunakake papat piranti sekaligus lan uga bisa digunakake ing TV, Tablet, lan laptop.

Yen aku nggunakake babagan 1gig data saben 45mins ing rencana ngisor, iki kudu menehi idea saka carane akeh data ngene kudu nonton Netflix ing Nigeria karo rencana iki.

Sampeyan bisa uga pengin Maca: Cara Miwiti Bisnis POS ing Nigeria (Step by Step)

Rencana Data paling apik kanggo Netflix VOD ing Nigeria

Rencana data Netflix sing kasedhiya ing Nigeria bakal dibahas ing rong bagean yaiku; Rencana data Netflix kanggo pangguna internet sing abot lan rencana data sing terjangkau kanggo pangguna Netflix normal.

Rencana Data Netflix Paling Apik kanggo Pangguna utawa Streamliners ing Nigeria.

Ing kene, set bundel data iki kasedhiya kanggo pangguna data sing abot utawa gedhe. Kanggo nyenengake, saben rencana mbutuhake pelanggan duwe MIFI lan bisa nyukupi finansial kanggo tagihan langganan data saben wulan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sadurunge ngethok kasus kasebut, sampeyan kudu ngerti manawa rencana data paling apik kanggo nonton Netflix ing Nigeria, utamane kanggo rencana N3,600 lan N4,400 kudu dadi rencana data tanpa watesan. Kanggo rong rencana ngisor liyane, sampeyan bisa ngatur karo sub normal, sanajan bakal kesel luwih cepet tinimbang sing sampeyan ngarepake.

Ing ngisor iki minangka rencana data paling apik kanggo pangguna Netflix utawa streamliners ing Nigeria.

1. Wifi.com.ng | Rencana data tanpa wates

Kanthi rencana data tanpa watesan WiFi, sampeyan bisa ndownload utawa streaming serial TV, film, dokumenter, lan liya-liyane ing Netflix kene ing Nigeria kanthi biaya langganan saben wulan N12,500. Kelangan, ta?

2. sumêrêp | 100GB, 40GB, 15GB

Smile minangka rencana data liyane kanggo pangguna Netflix sing abot ing Nigeria. Pangguna sing kasengsem bisa langganan data 100GB kanthi tarif N18,000 utawa rencana 40GB kanggo N10,000 lan 15GB kanthi tarif N5,000, kabeh kanthi periode validitas 30 dina.

3. Spectranet | 40GB, 30GB, 25GB

Spectranent minangka salah sawijining panyedhiya mifi terkemuka ing Nigeria lan duwe paket data utawa paket langganan sing apik tenan kanggo pangguna Netflix Nigeria. Kanthi N12,795, sampeyan bisa entuk langganan Spectranent 40GB, 30GB kanggo N7,165, lan paket data 25GB kanggo N10,235 kabeh suwene 30 dina.

iklan

4. Airtel Router Unlimited Plan (Ora pancen tanpa watesan)

Airtel Router rencana tanpa wates kanggo nonton netflix ing Nigeria

iklan

Rencana unlimited router airtel yaiku sing saiki digunakake. Jaringan Airtel ora perlu introduksi. Dadi dheweke duwe rencana router kanggo N10,000, N15,000, lan N20,000. Kabeh mau rencana 30 dina. Saiki aku nggunakake rencana 15k amarga aku mung bisa nonton maksimal 4 episode utawa rong film saben dina. Iki tegese sawise kesel saka rencana normal, aku ngerti bakal banget ora kanggo kula kanggo exhaust bundel saben dina (Dadi iku ora saestu Unlimited).

Rencana N10,000 bakal entuk sampeyan 30GB + 1GB saben dina sawise bundel utama kesel.

Rencana N15,000 bakal entuk sampeyan 120GB + 5GB saben dina sawise bundel utama kesel.

Lan rencana N20,000 bakal entuk sampeyan 200GB + 10GB saben dina sawise bundel utama kesel.

Sampeyan kudu duwe router kanggo nggunakake rencana iki. Iku ora bisa ing mifi.

Rencana data sing terjangkau kanggo Netflix ing Nigeria.

Kanggo wong sing mung stream plans ngisor lan sparingly nonton Netflix, plans data iki bakal bisa kanggo sampeyan kanggo nonton Netflix ing Nigeria.

1. Glo Sunday Data Plan | N200 kanggo 1.25GB

Bisa dibantah, rencana data Glo Sunday minangka salah sawijining rencana data paling apik kanggo Netflix ing Nigeria. Kanthi rencana langganan data Glo Netflix iki, para pelanggan bakal bisa ndownload utawa streaming film lan serial TV sing regane 1.25GB data mung N200.

iklan

Sing paling penting, rencana langganan data iki mung bisa digunakake kanggo ndownload utawa nonton film ing Netflix ing dina Minggu lan mulane diarani "Rencana Langganan Data Splash Minggu".

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Minangka pangguna Glo, sampeyan kanthi otomatis anduweni hak kanggo penawaran data iki preduli saka rencana tarif saiki. Kanggo seneng iki, mung mencet *777# ing telpon telpon, pindhah menyang tab akhir minggu lan wengi, klik ing Minggu cipratan data bundel banjur, aktifake.

2. Glo Netflix Data Plan | N200 kanggo 1GB.

Iki minangka rencana data liyane sing cocog kanggo ndownload, nonton, utawa streaming film langsung ing Netflix. Nalika rencana iki bisa uga padha karo Rencana Minggu Splash, nanging rada beda amarga rencana iki mung bisa digunakake ing tengah wengi wiwit jam 12 nganti jam 5.

Kanggo ngaktifake rencana data iki, pencet *777#, pilih rencana data wengi lan akhir minggu lan aktifake. Yen langganan sampeyan sukses, N200 bakal dikurangi saka saldo utama sampeyan.

3. Rencana Data MTN kanggo Netflix Nigeria | N500 kanggo 2.5GB.

Tanpa mangu, MTN NG minangka salah sawijining jaringan paling cepet babagan kecepatan download lan linuwih streaming langsung ing Nigeria. Iki digunakake kanthi akeh dening wong tuwa lan enom lan uga duwe rencana data sing cocog kanggo Netflix ing Nigeria.

iklan

Kanggo langganan rencana data iki, nelpon *131# ing telpon, pilih rencana data, banjur klik ing rencana langganan saben dina, nemokake lan ngaktifake 2.5 GB kanggo N500.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging, penting banget kanggo nyatakake yen rencana data MTN iki kanggo ndownload utawa streaming langsung ing Netflix mung bisa tahan suwene 2 dina.

Rencana Data Paling Murah Kanggo Netflix ing Nigeria

4. 9Rencana Data seluler Kanggo Netflix | N500 kanggo 2GB.

Patut disebutake ing dhaptar langganan data paling apik kanggo Netflix ing Nigeria yaiku 9mobile. Jaringan telekomunikasi iki duwe sawetara rencana data sing menarik lan kalebu ing dhaptar iki ora bisa dihindari.

Kaya rencana data MTN, rencana data 9seluler kanggo jaringan Netflix VOD valid sajrone 3 dina. Kanggo nikmati tawaran iki, pencet *229*3*4# ing telpon, lan yen sampeyan duwe luwih saka N500 ing saldo utama, data bakal langsung diaktifake.

5. Rencana Data Airtel Kanggo Netflix | N1,500 kanggo 6GB.

Kanggo nonton utawa ndownload acara TV, seri, film, dokumenter, lan liya-liyane ing Netflix, sampeyan bisa langganan Airtel kanggo paket data sing regane 6Gb kanthi tarif N1,500. Kanggo ngaktifake, mung pencet *141*1504# ing telpon.

Kesimpulan.

iklan

Sing dibahas ing ndhuwur minangka rencana data paling apik kanggo Netflix ing Nigeria. Yen sampeyan ngerti rencana liyane utawa sing luwih apik tinimbang sing kasebut ing ndhuwur, mangga sebutake kanthi nggunakake kothak komentar.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar