3 Cara Paling Apik Kanggo Ngalahake Wong akeh ing Riviera Prancis

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan wis ngimpi arep menyang Kidul Prancis kanggo preian nanging ora pengin menehi hasil karo wong akeh sing mbokmenawa kroso konflik. Ing tangan siji, sampeyan mung pengin pindhah lan nemu panganan, budaya, lan situs. Ing sisih liya, sampeyan ora pengin nglawan gerombolan turis kanggo nindakake perkara sing paling gampang kaya njupuk es krim. Pancen ana masalah karo pariwisata massal ing Prancis Kidul, nanging ora ateges ora ana cara.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Untunge, ana akeh cara kanggo ngoptimalake liburan ing Riviera Prancis lan isih ora kudu ngatasi wong akeh. Sampeyan bisa uga ora tansah aran kaya sampeyan duwe panggonan kanggo dhewe, nanging sampeyan mesthi bisa uwal saka gerombolan turis lan seneng vacation kaya sing dikarepake. Ing artikel iki, kita bakal menehi sawetara gagasan babagan carane ngalahake wong akeh.

1 - Menyang segara

iklan

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo ngalami Riviera Prancis yaiku ndeleng saka banyu. Pemandangan bakal spektakuler lan ora kasedhiya kanggo sing macet ing darat. Ing wektu sing padha, uga bakal dadi ing ngendi sampeyan bisa nyingkiri wong akeh kanthi efektif.

Sampeyan bisa nyewa prau karo 12 knot ngendi sampeyan bisa turu lan mangan karo kru utawa tanpa. Yen sampeyan pengin pengalaman sing unik sing luwih apik tinimbang nginep ing hotel ing wilayah sing rame, prau mesthi dadi cara.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan uga bakal entuk akses menyang wilayah sing ora bisa ditekani turis amarga sampeyan duwe prau. Ana pesisir cilik karo akses winates sing ateges sampeyan bisa duwe kanggo dhewe nalika sampeyan duwe akses menyang prau.

2 - Golek kutha cilik

Ana desa-desa cilik sing kasebar ing ngendi para turis ora katon. Bisa uga ana sawetara situs penting ing kana utawa utamane minangka area kelas pekerja tanpa akeh embel-embel. Iki minangka papan sing sampeyan kudu tetep amarga bakal menehi pengalaman sing luwih asli.

Salah sawijining desa cilik iki bisa dadi basis sing apik kanggo njelajah wilayah kasebut. Sampeyan bakal bisa ngunjungi wilayah sing luwih menarik sawise peteng nalika umume wong bakal lunga.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Biasane regane luwih murah lan sampeyan entuk panganan sing luwih apik amarga ana jebakan turis sing luwih sithik.

3 - Tur ing kebon anggur

Sanajan akeh turis menyang Prancis khusus kanggo ngrasakake anggur sing apik, sampeyan bisa ngalahake wong akeh lelungan sawetara kebon anggur. Iki amarga padha mung ngidini supaya akeh wong kanggo Book ing sembarang wektu tartamtu.

Sampeyan bisa leladen wektu kanggo ngicipi sing biasane uga kalebu sawetara Keahlian lokal kaya keju lan charcuterie bebarengan karo anggur karo mung sawetara tamu liyane. Nalika liyane lagi antri kanggo sandwich overpriced ing pesisir, sampeyan bisa sipping anggur lan snacking ing keju finest ing gudang anggur kelangan adoh saka wong akeh.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nindakake telung prakara iki bakal mbantu sampeyan entuk paling akeh saka liburan ing Prancis Kidul. Iku luwih apik kanggo nindakake saka kantun metu ing wilayah tanggung amarga saka akeh. Sampeyan bisa njaluk sawetara views apik lan pengalaman saka Prancis tanpa kudu menehi hasil karo akeh banget turis.

kesimpulan

Pungkasane, yen sampeyan wis ngimpi arep menyang Prancis Kidul kanggo preian nanging ora pengin ngatasi wong akeh, sampeyan bisa uga ngalami konflik. Ing tangan siji, sampeyan mung pengin pindhah lan nemu panganan, budaya, lan situs. Ing sisih liya, sampeyan ora pengin nglawan gerombolan turis kanggo nindakake perkara sing paling gampang kaya njupuk es krim. Pancen ana masalah karo pariwisata massal ing Prancis Kidul, nanging ora ateges ora ana cara.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar