Dianyari 25 Perusahaan Real Estate sing Bisa Dipercaya supaya Ora Nyuwek Sampeyan ing Nigeria

Nyebar katresnan

Perusahaan real estate yaiku perusahaan sing ngurusi tuku, adol, utawa nyewakake properti. Wiwit saka omah, taman, lemah, lan properti liyane sing ana gandhengane.

Minangka individu utawa organisasi, sampeyan bakal mbutuhake layanan saka perusahaan real estate ing sawetara titik ing urip. Salah siji minangka pasangan mantèn anyar seeking apartemen kanggo dumunung mudhun, kulawarga gelem pindhah, wiwitan-up ing panelusuran bangunan kanggo tujuan bisnis utawa ing proses ngembangaken bisnis etc.

Perusahaan real estate

Apa wae, entuk perusahaan real estate sing bener kanggo dipercaya, ora nyuwek dhuwit sampeyan, lan makarya miturut anggaran sampeyan lan nalika sampeyan entuk dhuwit minangka imbalan dhuwit iku penting banget lan kadhangkala bisa uga dadi tugas sing apik. mbutuhake wektu lan tenaga. 

Kanggo njupuk beban saka sampeyan, ing ngisor iki dhaftar panjarwa 25 perusahaan real estate ing Nigeria, sing bisa dipercaya ora kanggo nyuwek dhuwit. Yen sampeyan ora adhedhasar ing Nigeria, utawa mung looking kanggo tuku omah ing AS, sampeyan bisa uga pengin mriksa metu artikel iki ing negara paling murah kanggo tuku omah ing Amerika Serikat.

1. ADRON HOMES lan Properties LIMITED

Adron Homes & Properties Limited duwe tujuan kanggo ngamanake omah sing cocog kanggo kabeh wong, preduli saka kelas, tingkat penghasilan, lan liya-liyane. Dheweke duwe cabang ing pirang-pirang negara ing Nigeria kanthi kantor pusat ing Negara Bagian Lagos.

rincian kontak

Alamat: Adron Court, 75, Adeyemo Akapo Street, Omole Phase1, Lagos State. (markas)

Kanggo pitakon: +2349086667666

Kanggo keluhan: +2349058590355 +2349058590357 +2349058590356

email: [email dilindhungi], [email dilindhungi]

situs web: https://adronhomesproperties.com/

2. JIDE TAIWO & CO

JIDE TAIWO & Co. minangka perusahaan layanan profesional utama saka Estate Surveyors lan Valuers lan anggota perusahaan saka Institusi Nigerian Estate Surveyors and Valuers (NIESV). Digabungake ing 1980 dening Komisi Urusan Perusahaan [CAC], lan miwiti operasi ing taun sing padha, dheweke ngaku wis berkembang dadi ikon sektoral ing Nigeria.

Jangkoan layanan profesional kalebu ing ngisor iki: Valuasi Properti lan Aset kanggo macem-macem Tujuan kalebu Rating, Hipotek, Asuransi, Kompensasi, Akuntansi / Laporan Keuangan, Privatisasi, Nyewa utawa Didol / Tuku, Kapitalisasi Pasar, Penggabungan / Akuisisi, lsp Penjualan / Tuku properti kanggo lan atas jenenge klien, Nyewakake / Nyewa properti kanggo lan atas jenenge klien, Manajemen properti kabeh jinis [Pendhudhuk, Komersial, Industri utawa Pertanian], Manajemen Fasilitas, Penilaian Kelayakan/Kelangsungan ing Proposal Proyek, Pengembangan lan Manajemen Proyek, Layanan Konsultasi Real Estat Umum kalebu saran babagan perencanaan / administrasi lan pangolahan judhul / registrasi.

Uga maca: Youtubers mbayar paling dhuwur ing Nigeria

rincian kontak

Alamat: Plot 136, Jalan Sinari Daranijo, Off Ajose Adeogun Street, Pulau Victoria, Lagos – Nigeria

email: [email dilindhungi]

Nomer Telpon: 0700JIDETAIWO, (0700543382496)

3. KINGS Pengadilan REALTORS

Kings Court Realtors minangka perusahaan adhine Emeka Okoronkwo Associates, perusahaan profesional Estate Surveyors lan penilai ing Pasar Real Estate lokal lan Internasional, kanthi campuran profesional enom lan berpengalaman. Dheweke minangka perusahaan Real Estate sing kadhaptar ing Nigeria kanthi fokus sing jelas kanggo nindakake layanan profesional Real Estate. Ing Kings Court Realtors ngembangake, ngatur, ngedol lan nyewa properti kabeh kategori.

rincian kontak

Alamat (Kantor Nigeria): Plot 321A, Akin Ogunlewe Street, Victoria Island Annex, Lagos, Nigeria.

Nomer Telpon: +234 (1) 2714965, +234 (1) 2705789

4. SIFAT DUPINE

Dupine Properties minangka perusahaan real estate sing nawakake layanan real estate komersial lan omah kanggo individu lan bisnis. Dheweke minangka perusahaan real estate sing didesain ulang karo pelanggan ing pikirane, lan agen kelas siji siap mbantu sampeyan kanthi syarat sampeyan. Dheweke minangka perusahaan real estate kanthi layanan lengkap. Layanan kasebut kalebu manajemen properti, pangembangan properti, pangopènan lan renovasi properti, energi lan keamanan sing bisa dianyari.

rincian kontak

Alamat: Nomer 13, Bashorun Akobo Housing Estate, Off Ezmak Plaza, General Gas Station, Akobo, Ibadan, Oyo State Nigeria.

Nomer telpon: +2347039246543

email: [email dilindhungi]

Situs web: https://dupineproperties.com

Bisnis real estate

5. SIFAT CHAMAN

CHAMAN PROPERTIES minangka kelas donya lan salah sawijining perusahaan konsultasi pemasaran real estate ing Nigeria. Tujuane yaiku nyedhiyakake solusi siji-mandeg kanggo kabeh kabutuhan real estate pelanggan, dadi pangguna pungkasan, investor utawa pangembang. Dheweke nyedhiyakake layanan leasing / surat, dodolan lan manajemen properti kanthi standar sing dhuwur banget.

Uga Waca: 16 Situs Investasi Bitcoin Sampeyan Kudu Investasi Saiki.

rincian kontak

Alamat: Toko 17, Komplek Pertokoan Powa, Warewa/arepo, Berger, Arepo, Negara Bagian Lagos, Nigeria

Telpon: 08064722292, 07068883354, 07034888144, 08024200080

email: [email dilindhungi]

Situs web: https://chamanproperties.estateagentsng.com

6. Broll Property Services Ltd Nigeria

Layanan properti Brill Limited nawakake layanan sing kalebu broker komersial, layanan real estate perusahaan, manajemen fasilitas, broker industri lan investasi, manajemen properti lan proyek, leasing lan konsultasi ritel, riset, manajemen perumahan, lan manajemen pusat perbelanjaan.

Kanggo pangembang potensial, investor, lan pengecer, Broll Nigeria nduweni kemampuan kanggo ngenali situs pangembangan potensial, nggampangake penilaian lan kelangsungan hidup lan uga mbantu nggawe solusi sing bisa ditindakake.

rincian kontak

Alamat: Lantai 6, Gedung ED, 47 Marina, Pulo Lagos, Negara Bagian Lagos.

Nomer Telpon (+234) 1 270 1892-4

Situs web: https://www.broll.com.ng

7. UBOSI ELEH & CO

Ubosi Eleh + Co iku tenan saka Estate Surveyors & Valuers kedhaftar ing Nigeria sesuai karo aturan lan angger-angger saka Nigeria Institusi Estate Surveyors lan Valuers (NIESV), lan Estate Surveyors lan Valuers Registration Board of Nigeria (ESVARBON).

Visi yaiku dadi perusahaan referensi ing sektor konsultasi real estate ing Nigeria lan Afrika, liwat pangiriman solusi sing proaktif lan kreatif marang para klien.

rincian kontak

Alamat: 27 Obafemi Awolowo Way, 2nd Floor, PO BOX 3413, Ikeja, Lagos.

TELPON: 08054797515, Shina: 08054797511

EMAIL: [email dilindhungi]

situs web:

8. VAFIERO INTERNATIONAL

VAFIERO INTERNATIONAL digabungake ing taun 2007 ing Nigeria minangka perusahaan swasta lan nyedhiyakake layanan profesional brokerage & leasing Real Estate Komersial, Investasi, lan Manajemen Properti Komersial.

Platform layanan kasebut ngidini para klien fokus ing operasi bisnis dhewe, amarga ngerti manawa tim ahli real estate VAFIERO INTERNATIONAL ngurus kabeh real estate strategis lan operasional.

rincian.

rincian kontak

Alamat: Kantor Pusat: 1C, Pascal Offiah Close, Off Tony Azuya Street, Jakande 1st Gate, Lekki, Lagos State

Nomer Telpon: 0802-501-3032, 01-453118

email: [email dilindhungi]

Situs web: https://www.vafiero.com

9. LANDMARK CORPORATE REALTY LIMITED 

LANDMARK CORPORATE REALTY LIMITED yaiku Perusahaan Real Estat No 1 Nigeria, adhedhasar ing Nigeria. Perusahaan Investasi Real Estate paling gedhe ing Nigeria. Salah sawijining perusahaan real estate paling dhuwur ing Nigeria. Perusahaan investasi real estate nyedhiyakake solusi real estate sing canggih lan kompetitif kanggo para klien sing dihargai. Dheweke melu pangembangan real estate, broker, lan manajemen. We offer plans pembayaran apik lan fleksibel kanggo kabeh produk lan layanan kita.

rincian kontak

KANTOR PUSAT PERUSAHAAN: 47a Abba Johnson Crescent, Akora Villa, Adeniy Jones, Ikeja, Lagos State.

Kontak: +23490659209, 01-4540434, +2349035562547

Email (CEO): [email dilindhungi]

Situs web: https://www.lcrng.com

10. LONERAX NIGERIA LIMITED

Lonerax Nigeria Limited (perusahaan adhine Lonex Property Services Limited - Inggris Raya, perusahaan real estate sing wis beroperasi luwih saka sepuluh taun) minangka perusahaan pangembangan properti sing setya nggawe tandha ing konstruksi bangunan lan nyedhiyakake omah kanthi bedane kanggo warga Nigeria. .

Lonex Gardens Estate minangka gagasan Lonerax Nigeria Limited magepokan karo Gateway City Development Corporation (GCDC) sing sadurunge OPIC kanthi visi nambah kelas, kenyamanan, lan kepenak kanggo urip.

Artikel terkait: 12 CARA kanggo pindho dhuwit IN NIGERIA

rincian kontak

Telpon: +234-01-4730907, 7901353, 8190990-1

Telp/Fax: +234-01-2712820

Ponsel: + 234-80-3442-4511

Situs web: http://lonex-ng.com

11. Abode Real Estate

Abode Real Estate minangka konsultan properti lan agen real estate ing Enugu. Dheweke nyedhiyakake layanan profesional lan apik banget kanggo para klien. Dheweke uga duwe cabang ing sawetara kutha utama liyane ing Nigeria.lan ing Nigerian utama liyane.

rincian kontak

Alamat: No 77 Chime Avenue, New Haven, Enugu State, Nigeria

Telpon: +234 903 034 0555, +234 703 840 3240

email:  [email dilindhungi]

12. NUVILLE REALTIES LIMITED

NUVILLE REALTIES LIMITED minangka perusahaan pangembangan properti lan diadegake ing taun 2013 dening Odeyemi Kolawole, kanthi tujuan ngembangake lan ngatur properti kanthi kualitas lan standar sing paling dhuwur.

Dheweke nyedhiyakake layanan real estate profesional kanggo pamilik properti sing pengin, badan perusahaan utawa individu babagan masalah; Pangembangan Real Estate, Pemasaran / Akuisisi Real Estat, Konstruksi lan Manajemen Properti.

rincian kontak

Road 57, House 52 A, Vgc, Lekki, Lagos, Nigeria

Telpon: 09072914906, 09072914906

email: [email dilindhungi]

Situs web: https://nuvillerealties.estateagentsng.com/

13. Dhuwur Elang

Eagles Height minangka Pengembangan Properti sing unggul, Investasi RE Komersial, Intermediasi Hipotek, Agri-RE, Profesional RE, lan Perusahaan Layanan Konsultasi RE sing bisa sampeyan andalake kanggo kabeh kabutuhan real estate.

Eagle kang Dhuwur iki diadegaké ing pedestal kanggo ndhukung asil dandan kanthi cepet saka kualitas lan jumlahe saka Simpenan aset real estate, utamané Affordable lan Mass Housing, lan infrastruktur ing Nigeria.

rincian kontak

Alamat: Block 19, Askamaya Road, Opposite Mega Chicken Restaurant, Royal View Estate, Ikota-Lekki, Lagos

Telpon: + 234-908-252-2966

Ponsel: + 234-803-385-0349

email: [email dilindhungi]

situs web:

14. TALION TOP QUALITY HOMES

Talion Top Quality Homes nawakake klien omah sing sampurna sing dipilih. Apa sampeyan minangka kulawarga sing golek omah sing apik, klompok omah sing pengin nyedhiyakake omah kanggo anggota sampeyan utawa pemilik tanah sing golek pembangunan.

rincian kontak

Alamat: No.. 89A Badagry St., Dolphin Estate Ikoyi, Lagos State.

Telpon: 0803 815 6309

email: [email dilindhungi]

situs web:

15. Cortts Real Estate lan Property Development Company

Cortts Real Estate And Property Development Company uga minangka salah sawijining perusahaan real estate paling apik ing Nigeria. Dheweke nawakake solusi babagan regane properti, pangembangan properti, tuku lan adol omah lan properti ndharat.

Dheweke nyedhiyakake pemasaran properti, konsultasi lan layanan pangembangan profesional kanggo para klien ing pasar properti omah lan komersial, ing sektor swasta lan umum.

Dheweke profesional ing manajemen proyek kanthi properti utamane ing sekitar Ikoyi lan Pulo Victoria ing Negara Bagian Lagos. Nanging layanan kasebut ora diwatesi ing Pulo Victoria lan Ikoyi. Layanan kasebut ngluwihi wilayah liyane ing negara kasebut.

rincian kontak

Alamat: 7b Furo Ezimora Lekki Tahap 1, Negara Bagian Lagos, Nigeria.

Telpon: +234 (01) 27701779, +2348099934602, +2349090405650

email: [email dilindhungi]

Situs web: https://cortts.com/

16. OKOLEX NIGERIA LTD

OKOLEX Nigeria Limited minangka perusahaan real estate sing nawakake layanan babagan manajemen real estate lan dodolan properti ing negara Imo lan wilayah liyane ing Nigeria.

Perusahaan nyedhiyakake kontrak real estate sing aman, diverifikasi, lan aman kanggo organisasi individu lan perusahaan liwat tanah estate lan omah sing wis siap.

rincian kontak

Alamat: No 13 Oludi Street, Eligbam PO BOX 5448, Port Harcourt, Rivers State, Nigeria.

Telpon: + 234 803-339-3458

email: [email dilindhungi]

Situs web: https://www.okolexproperties.com

17. ENTRECOM HOMES LTD

Entrecom Homes Ltd minangka perusahaan real estate sing dumunung ing Abeokuta, Ogun State. Layanan kasebut kalebu, manajemen aset, penilaian aset, manajemen fasilitas, lan layanan liyane sing gegandhengan.

rincian kontak

Alamat: No.. 10, Timeline Bazaar, Sadawane Funaab Road, Off Sanyaolu St., Camp, Abeokuta, Ogun State, Nigeria.

Telpon: 0703 582 9642

email: [email dilindhungi]

situs web:

18. SALESMAN REAL ESTATE

Salesman Real Estate punika customer-fokus, asil-oriented lan kinerja-mimpin tenan marketing real estate disiapake kanggo ngirim-kelas donya real estate Marketing Services lan Product Development ing Nigeria lan ngluwihi.

rincian kontak

Alamat: No 19 Nepa Line, Uyo, Akwa Ibom State, Nigeria

Telpon: 0802 314 78664

email:  [email dilindhungi]

Situs web: https://salesmanrealestate.org/

19. PROPERTY MAX RESULTS LTD.

Property Max Results Ltd. resmi diluncurake ing November 2015 dening pangadeg, Akinwunmi Olaleye sing ngoperasikake perusahaan real estate kulawarga wiwit 2009 ing Osun State, Nigeria.

Padha tumindak minangka perantara antarane adol lan panuku, padha pasar real estate atas jenenge klien lan menehi tuntunan kanggo panuku / bakul kanggo nggampangake proses tuku / sade.

rincian kontak

Telpon: +234 908 481 6506, +2349093034352

email:[email dilindhungi],[email dilindhungi]

Situs web: https://www.propertymaxresultsltd.com

20. ZONE DEAL PROPERTY

Zona Kesepakatan Properti minangka pasar properti Nigeria sing nuduhake properti sing kasedhiya kanggo disewa utawa didol, kalebu tawaran Joint Venture.

Tujuane yaiku kanggo terus-terusan nyedhiyakake sumber daya pasar real estate sing paling efektif, supaya proses tuku, adol, nyewakake, lan nyewakake properti kanthi gampang, saliyane dadi papan sing mandheg kanggo kabutuhan real estate sampeyan.

rincian kontak

Alamat: 1 Osagie St., Pearls Estate, KM 48, Lekki-Epe Expressway, Olokonla, Lekki, Lagos.

Telpon: 0803 370 25285

email: [email dilindhungi]

Situs web: http://www.propertydealzone.com

21. TOBYKEMSWORTH REAL ESTATE

Iki minangka perusahaan real estate Nigeria sing nawakake layanan ing teknik lan konstruksi, manajemen real estate, manajemen lan teknik, perabot lan perlengkapan, lan layanan liyane sing gegandhengan.

rincian kontak

Alamat: Gedung Abbey Lantai Atas, Km 5 Lasu Isheri Road, Igbo Elerin First Gate Bus/stop, Iba LGA, Lagos State.

Alamat Kantor Pulo: Nomer 36 Mcarthy Street, Onikan, Pulo Victoria, Negara Bagian Lagos.

Telpon: +234 808 886 1011, +234-70-4142-6608

email: [email dilindhungi]

situs web:

22. Enugu Lifestyle lan Golf City

Enugu Lifestyle and Golf City minangka perusahaan real estate ing Enugu sing diwenehake dening estates internasional lan jaringan internasional profesional real estate.

Salah sawijining tujuan perusahaan yaiku nyedhiyakake omah kanthi rega terjangkau kanggo kabeh kelas populasi.

rincian kontak

Alamat: Km 7, Enugu-PortHarcourt Expressway, Enugu, Nigeria.

Telpon: +234 810 0000 684, +234 810 0000 685

email: [email dilindhungi]

Situs web: https://www.enugulifestyleandgolfcity.com

23. Properti LAVIC

Properti LAVIC minangka perusahaan real estate ing Ibadan sing nawakake solusi kanggo para penilai real estate. Dheweke melu tuku lan adol omah lan lemah kanthi rega terjangkau kanggo tujuan kayata mbangun omah impen lan lahan pertanian dll

rincian kontak

Alamat: Komplek anyar, Bank Lama, Moniya, ibadan, Ibadan, Nigeria

Phone: 08139105716

24. STERLING HOMES LTD.

Sterling Homes Ltd minangka perusahaan real estate, pangembangan lan manajemen perusahaan sing digabung lan didaftar minangka perusahaan tanggung jawab winates ing Nigeria. Iku miwiti bisnis sakcepete sawise penggabungan.

Dheweke nyedhiyakake macem-macem layanan profesional kanggo klien sing dihargai kayata Konstruksi Properti, Manajemen Fasilitas, Manajemen Perumahan, Konsultasi Real Estate, Konsultasi Investasi, lsp.

rincian kontak

Alamat: Plot 2 River Valley Estate, Ojodu Berger, Lagos State, Nigeria

Nomer telpon s: +234 706 107 5427, +234 703 009 1110, +234 1 454 2973

25. Pazino Engineering & Construction Company Limited

Pazino Engineering & Construction Company Limited (Pazino ECC) wis muncul minangka konstruksi teknik lan perusahaan real estate lan pemain ing bisnis pangembangan pasar Nigeria.

rincian kontak

Alamat: Alamat: Sayap Kanan, Lantai 1, Komplek Perbelanjaan Kaisar, Lawan Shoprite, Sangotedo, Negara Bagian Lagos, Nigeria.

Telpon: +234 803 469 9002, +234 803 566 3350, +234 1 2954428

email: [email dilindhungi]

Situs web: https://www.pazinoecc.com

Situs web Real estate utawa Properti Ing Nigeria

Dadi, ayo goleki situs web properti ing Nigeria. Iki minangka situs web ing ngendi sampeyan bisa nemokake properti ing saindenging Nigeria.

Kita uga pengin nuduhake manawa kita ora njamin akurasi 100% karo situs iki sing bakal kita dhaptar, mula uga priksa manawa sampeyan ngonfirmasi kabeh dokumen lan nindakake kabeh kanthi teliti sadurunge ngirim dhuwit.

Nanging, sing bisa kita jamin yaiku riset kita wis rampung kanthi bener lan cukup lengkap, up-to-date lan nggambarake situs web listing properti ing Nigeria.

  1. Jiji NG
  2. Pusat Properti Nigeria
  3. Propertypro.ng
  4. Propertify Nigeria
  5. Properti Naija
  6. Properti Pribadi Nigeria
  7. Kastil
  8. Properti 24
  9. Hutbay
  10. Realtor NG
  11. Pasar Properti Nigeria

Aja ninggalake kita komentar utawa pitakonan tindak lanjut ing ngisor iki. Muga-muga sampeyan uga nemokake dhaptar Situs Web Properti Ing Nigeria sing migunani.


Nyebar katresnan

Pikiran 6 babagan "Perusahaan Real Estat 25 sing Dianyari Sampeyan Bisa Dipercaya supaya Ora Nyuwek Sampeyan ing Nigeria"

  1. Aku kaget artikel iki ana. Kiriman iki ngajari aku akeh pelajaran urip sing migunani. Aku appreciate sampeyan nuduhake.

    Reply
  2. Matur nuwun kanggo nuduhake artikel iki. Aku bisa ngomong yen aku bisa entuk informasi ing artikel iki. Banget informatif lan dipercaya, karya gedhe.

    Reply
  3. Aku pancene kasengsem karo pangembang sing kasebut ing ndhuwur, nanging sampeyan wis mriksa omah-omah PEARL CASTLE sing mentas dibangun!

    Reply

Ninggalake Komentar