25 Panggonan Fun ing Lekki kanggo hangouts sing wis ora krungu

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Kowe manggon ing Lekki? Mbok menawa sampeyan duwe rencana kanggo nongkrong ing kono sajrone wektu sing nyenengake sabanjure. Lekki, dumunung ing sisih wétan Lagos, minangka semenanjung kanthi alami lan minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Nigeria. 

Ana akeh papan sing nyenengake ing Lekki wiwit saka hotel sing apik banget, pusat resort, pusat perbelanjaan, badan banyu lan taman kanggo para warga lan turis kanggo ngendhokke lan seneng-seneng lan uga nglampahi wektu karo kulawarga lan kanca-kanca.

iklan

Sawise milih saka blumbang panggonan fun ing Lekki, kita teka munggah karo sawetara sing paling 25 fun panggonan ing Lekki, ngendi sampeyan bisa nglampahi wektu kualitas ing ora urutan tartamtu.

Dhaftar 25 Fun Places in Lekki kanggo hangout

1 Pusat Konservasi Lekki:  

Madeg ing 1990 dening Yayasan Konservasi Nigeria, iku salah siji sing paling apik lan paling kerep dibukak cadangan alam ing Nigeria. Sampeyan ora bisa kantun panggonan ing Lekki –Epe Expressway tansah sibuk.

Jam buka ing LCC antara jam 8:30 nganti 5:00 sore saben dina. Ragad mlebu yaiku 1,000 Naira nalika sampeyan mbayar tambahan 1,000 Naira kanggo nikmati canopy walk.

Iki minangka papan sing apik banget ing ngendi sampeyan bisa ndeleng macem-macem kewan wiwit saka mamalia nganti reptil. Nduwe fasilitas kaya lapangan voli pantai, omah wit, lan fasilitas gym alas kaya bar monkey. Uga nduweni kolam Tilapia, stand barbecue, stasiun alam lan akeh game lantai kaya catur lan konsep.

Daya tarik utama ing Pusat Konservasi Lekki yaiku canopy walk, yaiku canopy walk paling dawa ing Afrika. Dhuwuré luwih saka 22 kaki, petualangan sing nggumunake iki bakal tetep ana ing memori sampeyan nganti suwe.

Pusat Konservasi Lekki minangka papan sing nyenengake kanggo hangout ing Lekki

Uga maca: Pandhuan Singkat babagan Njaluk Visa Siswa Kanada kanthi Izin Kerja

2. The Palms Shopping Mall:

Iki uga diarani The Palms Lekki. Iki dianggep minangka pusat blanja paling gedhe nomer loro ing Nigeria. Iki minangka salah sawijining papan sing nyenengake ing Lekki. Isine bioskop modern lan luwih saka 60 toko. Bukak antarane jam 9:00 nganti 10:00 saben dina, lan sampeyan bisa ndeleng film ing Genesis Deluxe Cinema kanggo paling 1,500 Naira.

Dumunung ing 1 Bisway Street Maroko Lekki, sampeyan bisa njupuk cokotan cepet saka sembarang restoran ndhuwur-kedudukan kaya Double 4 Restaurant utawa toko sembarang jenis item ing toko beda kayata Shoprite, Game etc.

Palms Shopping Mall

3. Hotel Peninsula:

Nggolek hotel kepileh kanggo Unlimited fun ing Lekki, banjur sampeyan kudu mbayar neng hotel Peninsula dumunung ing Plot 16, Lekki-Epe Expressway. Wis kabeh fasilitas kanggo kurban kabeh fun sampeyan bisa mbayangno-bangunan sepuluh-crita karo tampilan Fantastic segara lingkungan lan tata letak kutha.

Dilengkapi restoran sing nyedhiyakake sawetara panganan sing paling apik, masakan lokal lan antarbenua. Bar / Lounge uga dilengkapi karo macem-macem ombenan pilihan, lan padha duwe fasilitas liyane kaya blumbang ruangan, spa, meja tenis lan gym dilengkapi uga kanggo kabutuhan olahraga.

Hotel Peninsula, Lekki

Nyedhiyakake wifi gratis kanggo para tamu lan duwe pusat acara sing gedhe. Sampeyan bakal bisa entuk kamar standar nganti 25,000 Naira, dene pengalaman diplomatik kelas atas regane udakara 90,000 Naira.

4. La Campagne Tropicana Resort:

Dumunung udakara udakara 15 menit saka kilang Dangote ing Ibeju Lekki minangka resort pantai sing rame. La Campagne Tropicana Resort pancen minangka resort pantai modern sing apik banget ing pesisir Samudra Atlantik kanthi alas mangrove sing bisa diakses.

Nawakake sak klebatan sumilir menyang kaendahan alam lan sesawangan banyu. Kacathet amarga campuran budaya lan keanggunan Nigerian sing unik.

Related Artikel: 13 restoran Nigerian paling apik ing Dubai Sampeyan kudu Checkout

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Resor iki nawakake akomodasi kelas donya lan macem-macem aktivitas kanggo mesthekake yen sampeyan duwe fun Unlimited lan pengalaman. Uga nyedhiyakake spa, perawatan pijet, gym kanthi pelatih pribadi lan lapangan golf 27-bolongan.

La Campagne Tropicana Resort minangka situs sing nyenengake ing Lekki

Apa sampeyan ngunjungi karo kulawarga utawa planning gateway romantis, sampeyan bakal wowed dening sesawangan Panggonan.

Luwih becik ngunjungi nalika musim kemarau ing antarane Nopember lan Maret kanggo nikmati kabeh kegiatan ruangan sing ditawakake kayata tari budaya, nunggang prau, selancar, bola voli, lan tenis.

Ragad gerbang kanggo wong diwasa yaiku 5,000 Naira tanpa corkage lan 6,000 Naira kanthi corkage. Remaja mbayar 2,500 Naira tanpa corkage lan 3,000 Naira karo corkage, bocah-bocah, mbayar ragad flat 1,500 Naira nganggo utawa tanpa corkage.

Tarif kamar beda-beda saka 60,000 Naira nganti 250,000 Naira saben wengi. Iki kudu dadi salah sawijining papan sing nyenengake ing Lekki. Disaranake nggawe reservasi ing wektu. Sampeyan bisa nindakake iku liwat [email dilindhungi] utawa nelpon +2347085292796.

iklan

5. Pantai Elegushi:

iklan

Pantai Elegushi minangka pantai pribadi sing diduweni dening kulawarga kerajaan Elegushi ing Lekki. Dumunung ing saubengé tlatah Ikate, iku tansah dadi sarang tawon kanggo wong sing seneng-seneng, utamané ing akhir minggu lan preian umum, nampa luwih saka 4,000 tamu saben minggu.

Kaya akeh pesisir liyane ing wilayah iki, pantai Elegushi minangka pantai pasir putih, lan sampeyan kudu mbayar biaya mlebu 1,000 Naira. Iki dadi tuan rumah Copa-Lagos sing misuwur, turnamen bal-balan pantai sing misuwur ing donya.

Lan nawakake restoran kepileh, nightclubs lan panggonan hangout sing nawakake akeh masakan pribumi, music urip lan jamborees. Iki minangka salah sawijining papan sing nyenengake ing Lekki kanggo piknik, njupuk foto, numpak jaran, pesta ruangan lan olahraga.

Sampeyan kudu sugih cahya lan kasual supaya sampeyan bisa ngrasakake caress alus saka segara breeze lan seneng strolling ing wedhi. Fun sampeyan bakal duwe ing pantai meh incomparable ing anggaran

Uga Waca: Bisnis Sampeyan Bisa Miwiti Kanthi 50K utawa Kurang

Pusat Seni lan Budaya Nike bisa uga paling gedhe ing kabeh Afrika Kulon. Dumunung ing gedhong lima lantai sing nduwe galeri seni, museum tekstil, lan warung kopi, nduweni luwih saka 8,000 koleksi karya seni saka macem-macem seniman Nigeria.

Dumunung ing dalan No 2 Elegushi, mbukak saka 10:00 kanggo 6:00. Galeri iki gratis, ya, sampeyan ora mbayar biaya gerbang kanggo ndeleng karya seni, nanging siyap mbuwang sawetara naira yen sampeyan pengin mulih karo potongan apa wae.

Sampeyan bisa njupuk nganti dina kanggo ndeleng kabeh sing pusat wis kurban. Untunge, bukak pitung dina seminggu. Pameran seni lan lokakarya macem-macem sing dianakake ing galeri nggawe papan sing nyenengake ing Lekki.

iklan

Pasukan tari sok-sok tampil kanggo nyenengake para tamu. Fun golek bisa njupuk kursus seni minggu-dawa karo Nike lan tetep ing house andhap asor kasedhiya ing tengah; sampeyan malah bisa seneng macem-macem masakan kasedhiya ing sing bakal ninggalake sampeyan kepingin liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Galeri Seni Nike, Lagos

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sampeyan bisa nelpon Nike Art Gallery ing +2348034096656 kanggo Book tur ahead lan elinga kanggo pindhah karo wong kanggo bantuan ing njupuk sawetara gambar ing sesawangan ayu.

7. Taman Alam Lufasi:

Lekki Urban Forest and Animal Sanctuary Initiative (LUFASI) lenggah ing 20 hektar tanah ing wilayah Majek ing sadawane Lekki-Epe expressway sethitik sawise Lagos Business School minangka alas kutha digawe kanggo wong kanggo sesambungan karo alam.

Ragad gerbang yaiku 1,000 Naira kanggo wong diwasa lan 500 Naira kanggo bocah-bocah, lan mbukak saben dina minggu. Iki minangka papan kanggo spesies alas sing kaancam kaya wit "Kayu Besi" (Lophira Alata), Hering Bertudung (Necrosyrtes Monachus) lan Rangkong Pied Afrika (Tockus fasciatus). 

Iki minangka papan sing nyenengake ing Lekki kanthi akeh fasilitas, kalebu papan dolanan bocah, bal-balan lan dolanan voli. Sampeyan uga bisa ndeleng tlaga buatan sing apik. Sampeyan bisa mutusake kanggo nonton manuk, nindakake aerobik lan ngormati alam. Iki minangka papan sing apik kanggo piknik lan kumpul, lan sampeyan bisa nggawa panganan lan omben-omben.

8. Domino's Pizza:

iklan

Kanggo penyayang Pizza, pizza Dominos dumunung ing 69 Admiralty way, Lekki Phase 1, sing minangka bagéan saka rantai Dominos wis dijamin. Kanggo 6,000 Naira, sampeyan bisa entuk pizza sing cukup gedhe sing bisa ngisi rong wong diwasa. Iku mbukak saka 9:00 kanggo 10:00 saben dina kajaba ana, Jum'at lan Setu nalika ditutup dening tengah wengi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan bisa njagong lan seneng pizza ing interior kelangan stopkontak utawa nelpon hotline +23412954214 kanggo pesenan, lan biasane dikirim ing 40 menit. Aja lali nyoba penawaran Nigerian unik kaya Suya Pizza ing hang-out sabanjure.

9. Funtopia Water Park:

Iki minangka papan sing nyenengake kanggo bocah-bocah ing Lekki, ing ngendi sampeyan bisa nikmati sawetara kegiatan rekreasi, nglangi lan dolanan. Dumunung ing KM 35 Lekki-Epe Expressway, ngelawan Universitas Pan Afrika, Ibeju Lekki, nawakake loro njero ruangan ruangan lan nyenengake kanggo kulawarga. Iki minangka papan sing paling nyenengake lan nyenengake kulawarga ing Lekki.

Sampeyan bisa mutusake kanggo pindhah banyu ngusapake, nglangi, game utawa menehi anak sawetara pengalaman pendidikan anyar. Sampeyan kudu nyoba kanggo njupuk bebarengan swimsuit lan kamera kanggo njaga fun moments ana. Iku mbukak antarane 10:00 kanggo 6:00 pm saben dina, lan sampeyan bisa ngakses karo ragad gerbang 1,000 Naira.

10. Filmhouse Imax Cinema:

Imax kudu dadi salah siji panggonan fun pisanan ing Lekki sampeyan ngunjungi Lagos, utamané yen sampeyan penggemar film apik. Ora ana sing kaya film sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca ing layar gedhe kanthi resolusi sing cetha lan dhuwur banget sing bakal ngganggu pikiran sampeyan.

iklan

Dumunung ing Rock Drive ing Lekki Phase 1, sampeyan bisa ndeleng film ing 2D lan 3D. Ana uga bar teras eksklusif ing ndhuwur gendheng lan garis tandha VVIP.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan bisa uga nggawe pranata kanggo screening pribadi kanggo pengalaman unik kasebut liwat 09070362349 utawa ngunjungi situs web kanggo tuku tiket film nganti 3,000 Naira.

11. Lounge Xovar:  

Iki dumunung ing 19B, Sabitex Hotel Drive, ing sadawane Lekki-Epe Expressway. Xover lounge makaryakke minangka Lounge, restaurant lan pusat acara. Bukak jam 10:00 saben dina minggu nalika ditutup mung nalika pelanggan pungkasan dina wis wareg.

Desain arsitekture disusun kanggo nggawe tamu aran santai lan ditresnani kanthi swasana sing narik ati. Iki minangka pusat hiburan siji-mandeg saka ruang tengah sing aktif WIFI menyang area lelenggahan pedesaan ruangan sing apik banget kanthi kolam iwak titik-lan-mateni.

Lounge Xovar iku biso dibantah salah siji panggonan paling kedados ing Lagos. Iki minangka papan sing nyenengake ing Lekki ing ngendi wong-wong utama ing bisnis lan selebriti santai, jaringan lan nongkrong ing Lagos. Nanging regane rada larang, amarga sebotol bir regane udakara 1,200 Naira, dene iwak lan kripik regane 5,000 Naira.

12. Masakan Oriental Marcopolo:

iklan

Uga disebut Waterfront Restaurant nawakake salah siji saka pengalaman dining Kanton lan Cina finest ing Lagos. Bisa ditemokake ing 10 Admiralty Way, Lekki Phase 1. Uga nduweni bar / lounge.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kanthi menu sing dipengaruhi banget karo budaya Tionghoa, kira-kira biaya kanggo wong loro kira-kira 8,000 Naira. Jam buka saka 12:00 nganti 11:00 saka Senin nganti Minggu.

13. Lounge Pelaut:

Kanthi pelayaran band live Minggu, komedi wengi ing Kamis, piring panganan laut, iwak panggang, koktail, suasana lan layanan pelanggan sing paling apik, lounge Sailors tetep dadi salah sawijining restoran / bar paling apik ing kutha Lagos.

The Lounge Pelaut dumunung ing Plot 1, Block 12 Admiralty Road Lekki, wis telung bagean: kabin Kapten, dek Kapten lan kabin Pelaut. Cukup larang, utamane yen kursi sampeyan ana ing pinggir banyu nanging regane apik.

14. Paviliun:

Pavillion minangka pinggir kali banyu liyane kanthi pemandangan sing apik lan uga mangan lan ngombe sing enak.

iklan

Yen sampeyan pengin ngrasakake rasa nyaman ing papan sing mbukak nalika ndeleng pemandangan sing apik saka jembatan Ikoyi lan Lekki, banjur Pavillion minangka jawaban. Dumunung ing Phase 1, 16A Admiralty Way Lekki.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

15. Lekki Leisure Lake:

Iki minangka resort pinggir tlaga ing Semenanjung Lekki sing madhep Atlantik. Resor iki nduweni tlaga sing adhem lan tenang kanggo budaya akuatik sing nyenengake kanthi jet ski lan aktivitas perahu liyane sing nyenengake. Tlaga iki uga dadi tuan rumah pirang-pirang ulang tahun, kegiatan ing pinggir segara, pesta sing nyenengake lan liya-liyane.

Ana sawetara aktivitas liyane kayata quad bike, pedal boats, ponton prau lan prau ombak.

Tlaga iki mung mbukak ing akhir minggu lan preian umum saka 12:00 kanggo 10:00, lan ragad mlebet 1,000 Naira saben sirah, sanadyan sampeyan mbayar kanggo melu ing samubarang akeh aktivitas banyu kasedhiya ing Panggonan.

Lekki Leisure Lake

Aja kuwatir nggawa panganan lan omben-omben amarga sampeyan bisa entuk kabeh kabutuhan saka bakul ing Panggonan.

16. Abe Igi Bar:

iklan

Iki minangka papan sing mulyo sing dilindhungi wit-witan amarga tegese Abe-Igi ing sangisore wit ing Yoruba. Iki minangka papan suya cilik ing Hedge lan Smith Plaza, Admiralty Way Lekki Tahap 1.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan bisa njaluk piring Asun kanggo 1,000 Naira utawa Nkwobi kanggo 1,500 Naira. Iki mbukak saben sore saka jam 4,00 nganti jam 11,00. Setelan tradisional lan mambu daging panggang nggawe Panggonan unik fun Panggonan ing Lekki.

17. Lounge Teluk:

Hiburan Waterfront ing atmosfer romantis lan serene apa sampeyan njaluk ing riko kanggo Lounge iki. Dumunung ing Plot 10, Admiralty Road, Lekki Phase 1, Bay Lounge mbukak watara jam 11:00 lan ditutup jam 3:00 ing akhir minggu.

Sebotol bir regane 1,500 Naira, dene iwak panggang lengkap regane 5:000 Naira.

18. The Place Restaurant and Bar:

Yen sampeyan are looking kanggo njaluk meal prayoga ing budget a, The Place wis dijamin sampeyan. Kombinasi unik saka bar, restoran lan klub iki tansah dikempalken kebak fun-seekers. Panggonan nduweni musik apik saben sore kajaba dina Minggu, nalika sampeyan seneng pagelaran langsung.

iklan

Dumunung ing Plot 3B, Blok A10, Admiralty Way, Lekki Phase 1, lan mbukak wiwit jam 7:00 nganti 12:00 ing dina Senin, Selasa lan Rebo, nalika dina Kamis nganti Minggu, layanane nganti jam 2:00.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

19. Bar Karaoke Slay:

A ndhuwur-kedudukan Karaoke bar, olahraga ndeleng bar lan live band dumunung ing Penny Mall, No 1, Providence Street Lekki. Lounge Karaoke sing urip karo macem-macem layar HD sing dikontrol dening mesin Karaoke modern sing digawe kanggo pilihan lagu lan kinerja. 

Sampeyan bisa entuk pengalaman nyenengake Karaoke apik kanggo budget ing Panggonan iki antarane 6:00, lan 12:00.

20. E-Bar Lekki:

 Dumunung ing No.. 20 'Admiralty Way, Lekki Phase 1 iku salah siji sing paling sought sawise lan dibukak Panggonan fun ing Lekki dening nightcrawlers lan fun-seekers. Atmosfer santai lan musik mesthi bakal mbantu sampeyan santai.

Sing kerep dikunjungi para ekspatriat lan warga lokal, ana game meja, karaoke, live band lan macem-macem masakan kanthi rega sing cukup terjangkau. Padha mbukak lawang saka 9:00 am nganti 12:00 am Senin nganti Kamis, lan nganti 2:00 am ing akhir minggu.

21. Werna Coklat 

iklan

Kanggo es krim lan sorbet sing luar biasa digawe seger saben dina kanthi akeh campuran. Dumunung ing 16B, Admiralty Way Lekki, padha uga duwe roti gaib lan smoothies sing ndadekake ngadeg metu minangka panggonan hangout unik. Kanthi udakara 1,000 Naira, sampeyan bisa nongkrong ing papan sing nyenengake ing Lekki iki.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

22. Lake Lakowe:

Iki minangka lapangan golf lan negara kanthi fasilitas akomodasi, spa, klub olahraga, lan panedhaan. Sampeyan bisa njaluk kamar kanggo 50,000 Naira utawa njupuk pawulangan golf kanggo 15,000 Naira. Dumunung ing Semenanjung Lekki 11, tansah dianjurake kanggo nggawe reservasi online.

23. BLD dening Play:

Sarapan, Nedha awan lan Nedha bengi (BLD) minangka salah sawijining papan sing nyenengake ing Lekki. Kanggo udakara 2,500 Naira, sampeyan entuk pengalaman prasmanan sing mewah. Malah duwe lounge lan klub wengi lan mbukak saka 8:00 kanggo 2:00 saben dina. Dumunung ing 15A, Admiralty Way, sampeyan mesthi bakal tresna karo suasana kasebut.

24. Empire Sports Paintball:

Dumunung ing pinggir pantai Elegushi Lekki, minangka lapangan rekreasi ing ngendi wong melu Game paintball. Sampeyan bisa entuk game kanggo 4,000 Naira lan mbukak Senin nganti Jumuah, nanging sampeyan kudu nggawe reservasi online.

25. BBQ lan Ngidam:

Aku nyaranake panggonan iki kanggo akeh-ngomong-babagan negara burger sing bisa njaluk kanggo 2,500 Naira. Dumunung ing 4 Lekki-Epe Expressway, lan sampeyan bisa order online lan mbukak saben dina saka 9:00 kanggo 10:00.


Nyebar katresnan

4 pikirane babagan "25 Panggonan sing nyenengake ing Lekki kanggo nongkrong sing durung tau krungu"

Ninggalake Komentar