22 restoran paling apik ing Cookeville TN sampeyan kudu nyoba

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan butuh dhaptar lengkap restoran paling apik ing Cookeville TN sing nyedhiyakake masakan lokal lan manca? Apa sampeyan bakal ngunjungi Tennessee rauh lan pengin ngerti jeneng restoran karo masakan paling apik?

Yen ya, mula sampeyan ana ing papan sing bener amarga artikel iki bakal nyemak restoran paling apik ing Cookeville TN lan kelas tarif sing ditawakake.

iklan

Nanging sadurunge pindhah luwih, sampeyan kudu nyathet yen kutha Cookeville misuwur kanthi museum epik, gunung-gunung ing saubengé, atusan restoran ing saindhenging kutha sing éndah, lan liya-liyane.

Dadi yen sampeyan bakal njelajah kutha ayu Tennessee karo ambiance Airy sawijining, bakal informed sing paling saka kamar panedhaan paling apik kanggo pangan lan delicacies liyane adhedhasar ing th West Side of Cookeville.

10 Restoran paling apik ing Cookeville tn

22 Restaurants paling apik ing Cookeville TN

Tanpa ado luwih, ing ngisor iki review saka restoran paling apik ing Cookeville TN sampeyan kudu ngunjungi rauh kanggo duwe rasa delicacies echo padha ngawula.

1. Seven Senses Pangan lan Cheer

Seven Senses Food and Cheer, tanpa mangu, minangka salah sawijining restoran sing bakal teka ing Cookeville TN sing kudu sampeyan kunjungi.

Restoran kasebut, sajrone pirang-pirang taun, entuk ulasan apik saka warga lokal lan pengunjung.

Panganan sing disedhiyakake ing restoran Seven Senses yaiku gaya Kidul klasik, taco iwak, lele goreng, sandwich klub, daging babi sawi asap, lan steak raksasa.

2. Ralph kang Donut Shop

Ralph's Donut Shop uga nyoba kanggo nggawe kentang goreng sing enak sing ora ana liya. Yen sampeyan tuku donat ing Ralph's Shop minangka timer pisanan, sampeyan bisa entuk conto gratis sadurunge tuku.

Donat kasebut misuwur banget nganti saiki dipilih minangka sing paling apik ing Tennessee Tengah, nggawe dhaptar "The Daily Meal" produsen donat paling apik ing kabeh Amerika.

Ora diwatesi, miturut Tennessee Donut Brawl, Ralph's Donut uga dipilih minangka roti donat paling apik ing negara kasebut.

 3. Fiesta Cancun Panggangan

Cancun Grill wis entuk reputasi minangka salah sawijining restoran Meksiko paling apik ing Cookeville TN. Menu kasebut kalebu klasik Meksiko kayata tacos, fajitas, lan enchilada.

Fiesta Cancun Grill restaurant uga piring kombinasi sing digawe saka kabeh. Utawa kepiye carnitas, udang Meksiko, spesial khas sing kalebu chimichanga, Chile Colorado, lan carne asada.

4. Krupuk

Salah siji saka Cookeville TN West Side restaurant favorit Crawdaddy, serves munggah sawetara saka Cajun pangan paling narik njaba New Orleans.

Kajaba iku, Crawdaddy duwe pekarangan lan teras sing gedhe sing nggawe pawon dadi papan sing cocog kanggo mangan sore lan sore ing musim panas.

Restoran iki wis ditampilake ing Tennessee Home and Farm Magazine minangka restoran paling apik ing kutha. Crawdaddy's duwe menu sing lengkap karo masakan Cajun kayata kue kepiting, tiram, lele, udang bisque, jambalaya, crawfish étouffée, pecan cobbler, panganan cuci mulut saka Mississippi mud pie, lan crème brûlée.

5. Rama Tom kang Pub

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Adhedhasar North Cedar Avenue, West Side of Cookeville TN, Rama Tom's Pub serves pengunjung kualitas dhuwur pub pangan lan sawetara saka wiski Scotch paling sing bakal tau sampel lan iku salah siji saka restoran paling apik ing Cookeville TN.

Ing Rama Tom's Pub, menu panganan sing dipotong ing ndhuwur grub pub lawas, lan sajian kaya petit filet rasa anggur abang disuguhake karo grits butternut squash lan asparagus panggang lemon.

Dheweke uga nawakake tenderloin daging sapi sing wis didekonstruksi kanthi pai angon, brioche panggang, jus, lan kentang mashed.

6. Es Krim Kutha Krim lan Warung Kopi

The Cream City Ice Cream lan Coffee House nawakake es krim paling apik ing tetanggan Tennessee lan kopi stands metu ndhuwur sembarang liyane ing downtown Cookeville ing wayah wengi.

Sanajan Cream City House bisa fokus ing panganan cuci mulut lan kopi sing apik, nanging dheweke nindakake kanthi apik dibandhingake karo sing ditawakake pesaing.

iklan

iklan

Ing kana, sampeyan duwe kemewahan kanggo milih rasa sing disenengi saka kabeh jinis marinate es krim, blueberry, coklat fudge, karamel truffle, kopi lintang, praline lan krim, lan liya-liyane.

7. Omah Pancake Eyang

Sampeyan bakal nemokake House Pancake Eyang ing South Willow Avenue ing tengah kidul, Cookeville. Panggonan Eyang iku becik nedha bengi kanggo njupuk sarapan Panjenengan.

Misuwur, cilik, lan mandhiri amarga potongan gedhene, restoran kasebut, tanpa mangu-mangu, ngethok ing ndhuwur toko kopi utawa restoran utawa warung kopi nalika nerangake kualitas panganan.

Omelettes, utamane, misuwur amarga gedhe banget lan ningkatake protein sing cocog ing wiwitan dina kerja.

8. Moogies BBQ

Pisanan aku ana ing Moogies BBQ aku rada mamang ing panggonan. Nanging, sawise seri efforts kanggo nggawe panggonan gedhe maneh, restoran iki saiki wis dadi salah siji saka go-to joints kanggo BBQ ing Cookeville.

Moogies cukup beda saka kabeh BBQ aku wis tau ngrasakake sadurunge, wis corak dhewe karo roso garang pancen anyar.

Interioré panggonan iki kelangan lan nengsemake banget. Aku seneng banget ing papan iki lan aku yakin sampeyan bakal kepenak nalika ngunjungi papan kasebut.

9. Fuji Hibachi lan Sushi

Salah sawijining restoran paling apik ing Cookeville TN kanthi pilihan masakan sushi yaiku Fuji Hibachi lan pawon Sushi. Khusus, gulungane pancen apik tenan.

iklan

Malah, pitik teriyaki dheweke enak lan enak. Dheweke duwe spesial nedha awan sing apik kanggo sushi lan rega ing kabeh panganan uga terjangkau.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Yen sampeyan bisa, sampeyan bisa entuk meja hibachi kanggo awake dhewe lan uga panganan biasa. Panganan sing kualitas apik, seger, lan rasa banget.

10. Panganan Donya

Salah sawijining kamar makan tanggal favorit ing Cookeville yaiku World Foods. Sanadyan papan kasebut kanthi harfiah cilik nanging nduweni swasana sing nyenengake lan nyaman.

Ing restoran World Food, sampeyan ora langsung mbayar sampeyan mlebu. Sampeyan mung kudu pesen, mangan, lan njupuk minuman favorit, lan mangan.

Sampeyan mung kudu mbayar yen wis rampung mangan.

iklan

Dheweke duwe pizza sing apik lan enak ing pizza pepperoni, pizza tomat lan pizza keju. Mbayangno kerak, tomat, lan malah rasa!

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Aku ora duwe apa-apa kanggo ngomong maneh bab panggonan iki saka sampeyan kudu mriksa restaurant iki ing Cookeville TN metu.

11. Rumah Masak

 A eatery dining sosial karo menu unik lan macem-macem. Ing njero restoran iki apik banget. Sanajan sampeyan ora perlu nganggo busana khusus sadurunge nampani sampeyan ing omah, Cooke House duwe swasana sing apik banget.

Kanthi koki khusus, dheweke duwe brunch, nedha awan, nedha bengi, uga menu musim gugur. Sanajan menune ora stabil, mula sawetara panganan sing teka lan lunga.

12. Spankies

Apa ndadekake Spankies salah siji saka restoran unik ing Cookeville ora mung kasunyatan sing padha duwe pangan lan omben-omben, nanging, kemampuan kanggo nggawe panggonan pawon fun-nepsu karo atmosfer anteng.

13. Mbah Rosa

iklan

Mamma Rosa duwe pizza paling enak sing wis dakpangan ing Cookeville…lan aku wis mangan akeh pizza ing Cookeville TN.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Padha duwe sauce abang krasan apik tenan, ngawula pizza Italia nggoleki lan pangan, lan restaurant padha Olive Garden diduweni lokal.

Panganan Mamma Rosa rasane sampurna, mbokmenawa minangka asil saka bahan-bahan seger sing digunakake dening koki Italia.

14. Restaurant Italia Mauricio kang

Ora mangu, restoran Italia Mauricio minangka salah sawijining restoran sing paling disenengi ing Cookeville TN.

Yen sampeyan seneng mangan panganan Italia, musik lawas, lan swasana sing apik, banjur goleki.

iklan

Lali hyping, pangan sing pancen seger lan kabeh karo wong iku luar biasa kelas siji. Sampeyan mung kudu nyoba wong metu.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

15. Bull lan Thistle Pub

Kanthi Chef Barry 25 taun pengalaman minangka pangareping chef ing Inggris, Irlandia, lan Eropah, dheweke wis nggawa rasa Inggris lan Irlandia menyang jantung Cookeville.

Menu Bull lan Thisle Pub fokus utamane ing daging kisaran gratis lan bahan-bahan sing diprodhuksi sacara lokal. Salad musim panas kalebu terong panggang, tomat sundried, kentang goreng, puree seger, lsp.

Sampeyan uga bisa njaluk iwak lan kripik tradisional kaya iwak bir-battered, sauce tartar seger ngawula karo soda hawa anyep, lan kacang polong mush tradisional ana, Empu dadi salah siji saka restoran paling apik ing Cookeville TN.

16. Blok Butcher ing Stonehaus

Restoran iki becik kanggo tanggal wengi, nedha awan bisnis, lan nedha bengi kelompok. Padha duwe lobster bisque delectable sing bisa nggawe sampeyan lali ngarep

iklan

Lan sampeyan uga bisa njaluk diiseni portabella kaya negara ham, bayem, krim keju ngawula karo panggang salmon ana.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

17. Homestead Harvest Restaurant

Restaurant dumunung cedhak lodging, tilase lan tlaga. Kamar panedhaan duwe tampilan semblance tlaga, alam sekitar lan satwa.

Sampeyan bisa pesen prasmanan lengkap kaya sayuran panas, sup lan salad bar sing digawe saka ngeruk nggulung, lan pilihan saka cobblers ngawula karo es krim ana.

Ana acar goreng sing disedhiyakake karo saus celup, saos artichoke sing disuguhake karo kripik tortilla, burger keju sing diiseni keju lan sayuran seger, lsp.

18. Restoran Stillhouse

Stillhouse iku salah siji saka restoran paling apik ing Cookeville TN sing ngawula paling éca goreng pickled Okra breaded karo sauce dipping horseradish.

iklan

Resep-resep, saus, lan sawetara panganan cuci mulut khusus sing paling apik ing tetanggan. Aku mung ana sepisan lan aku seneng bali maneh.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

19. Gubuk BBQ

A kulawarga loropaken BBQ Surgo. Menu kasebut kalebu BBQ asap, sisih sing nyenengake, lan macem-macem panganan cuci mulut sing enak.

Dheweke uga nyedhiyakake tutup botol Jalapeño, paket geni lan es sing digawe omah, iga punggung bayi, puding gedhang, lsp.

20. Distillery Gunung singkat

Restoran liyane sing apik tenan sampeyan kudu ngunjungi ing Cookeville TN.

21. Stonehaus Winery

Sampeyan bisa njupuk sawetara adus butter fudge seger karo rasa musiman ing Stonehaus Winery.

iklan

Maca uga: Restoran paling apik ing Utah Lake Salt City

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

22. Krystal

 Restoran panganan cepet Amerika sing nawakake para pelanggan hamburger sing enak lan unik sing digawe karo roti kukus seger.

Krystal penyayang kaya favorit kaya chili keju pups, Chik nuggets, dimuat goreng, wings, etc.. Krystal punika, tanpa mangu, salah siji saka restoran paling apik ing Cookeville TN sing nawakake mate sampurna ing layanan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar