22 Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan bosen lan ora mikir

Foto penulis
Ditulis dening William

 

Nyebar katresnan

Nggoleki barang sing kudu ditindakake nalika kita bosen?. Secara ilmiah, bosen lan idleness ora dianjurake. Klisèt sing misuwur, "pikiran sing nganggur minangka bengkel setan" minangka paribasan sing digunakake kanggo nggambarake kasunyatan yen bosen minangka perkara sing kita wedi.

Soko sing kita nyoba sabisa kanggo nyingkiri. Idleness ora apik kanggo kesehatan lan pikiran. Dadi saben wong duwe pitakonan sing kobong, apa sing sampeyan lakoni nalika sampeyan bosen.

Sawetara wong nyaranake metu, nongkrong karo kanca-kanca, utawa arep kanggo pesta. Ana akeh sing disaranake media lan wong minangka perkara sing kudu ditindakake nalika bosen, nanging masalahe yaiku umume ora bisa digunakake. Umume wektu dheweke mung ngoyak angsa amarga umume ora bisa ditindakake. Kanthi anane pandemi iki, rasa bosen wis katon rada suwe, ora mung bosen nanging uga macet ing omah ora bisa metu.

Dadi aku ing kene kanggo mbantu sampeyan kanthi menehi dhaptar 22 perkara sing kudu ditindakake nalika bosen, sing bisa ditindakake nalika ana ing omah utawa ora ana ing omah.

Dadi iki dhaptar 22 perkara sing kudu ditindakake nalika sampeyan bosen;

buku minangka tambang emas informasi lan apa sing kudu ditindakake nalika kita bosen

1. Maca buku

Iki minangka pidato sing kondhang yen buku minangka lawang menyang jagad sing beda-beda lan jendela menyang pikirane penulis. Iki sejatine minangka salah sawijining sing paling disenengi nalika bosen amarga kegiatan iki kalebu kabeh sing disenengi lan rasa. Sampeyan bisa ilang ing donya novel fantasi, novel medeni utomo chilling, komedi satirical, lan komik, njaluk inspirasi dening buku motivasi lan poto-help buku, utawa seneng donya ilmu liwat sci-fi. Ora kudu mung novel, sampeyan bisa nambah kapinteran kanthi maca sawetara jurnal akademik lan publikasi saka wong terkenal. Kasunyatan manawa maca buku butuh wektu lan akeh buku ing jagad iki ndadekake iki dadi favoritku ing kabeh dhaptar sing kudu ditindakake nalika bosen. 

2. Tulis buku:

Yen sampeyan mikir maca pesenan ora cukup angel, kenapa ora nimbang nulis.

Imajinasi kita tansah lumaku nalika kita bosen amarga kita tansah nggoleki apa sing kudu ditindakake. Dadi apa ora sampeyan sijine kabeh imajinasi kanggo nggunakake lan nulis buku. Pracayaa, sampeyan ora kudu dibimbing dening John Grisham utawa Chinua Achebe sadurunge dadi panulis sing apik.

Ora butuh akeh repot lan katrampilan dadi penulis sing apik tenan, angan-angan khayalan sing sampeyan duwe, lebokake, utawa yen sampeyan pengin supaya masarakat ngrungokake pandangan sampeyan babagan topik, sampeyan bisa nulis buku bantuan mandiri utawa buku motivasi. Kemungkinan ora ana telas lan sapa ngerti, sampeyan bisa dadi panulis paling apik sabanjure. Ing bab favorit kanggo nindakake nalika bosen, Aku banget nyaranake siji iki, iku keren banget lan sensai ndeleng bayangan muter metu ing tembung punika exhilarating.

3. Sinau katrampilan anyar:

Saben uwong bisa setuju yen bab sing kudu ditindakake nalika bosen, iki minangka salah sawijining sing paling mendidik. Bisa uga desain grafis, coding, utawa nulis kreatif. Cukup gunakake sawetara wektu kanggo entuk kawruh lan nguwasani skillet anyar

4. Main game Papan:

Apa sampeyan ora mateni TV kasebut lan nantang kanca utawa kulawarga menyang game papan, mbantu ngedongkrak intelijen lan nguatake ikatan lan hubungan. Game kaya Ludo, Catur, Scrabble, Monopoli, lsp.

5. Sinau Carane Masak

Apa cara sing luwih apik kanggo ngilangi rasa bosen tinimbang sinau nggawe panganan sing disenengi, iku salah sawijining perkara sing paling nyenengake nalika bosen, sampeyan bisa sinau saka ngendi wae, contone internet utawa YouTube.

6. ngleksanani

Iki minangka perkara sing apik yen sampeyan bosen, sampeyan bisa mateni rasa bosen lan nambah kesehatan lan otot ing wektu sing padha. Olahraga sejatine mbantu ngilangi stres lan ketegangan sing bisa nyebabake rasa bosen.

7. Sinau Yoga:

Yoga minangka wangun olahraga populer sing asale saka India sing disaranake minangka bab sing kudu ditindakake nalika bosen, yoga ora mung sehat, nanging uga mbantu ningkatake kahanan mental.

8. Sinau Public Speaking:

Sampeyan bisa sinau carane ngomong lan pengaruhe wong ing umum, yen sampeyan duwe wedi panggung, sampeyan bisa nggunakake wektu iki kanggo nggarap

9. Miwiti Blog:

Iki rada kelangan amarga mbutuhake karya sing sithik, nanging amarga sampeyan duwe wektu luang, iki minangka salah sawijining perkara sing paling apik sing kudu ditindakake nalika bosen, lan uga mbayar.

10. Sinau Basa Anyar:

Wektu sing sampeyan sedhih babagan bosen bisa digunakake kanggo sinau basa liya. Sawise kabeh, mung butuh prasetya, lan sampeyan bisa ngowahi saka mung sembrono sing sampeyan lakoni nalika bosen dadi penerjemah utawa multilinguist.

11. Ndaftar kanggo Kelas Online:

Ana akeh situs web sing nawakake kelas online ing saindenging internet. Sampeyan bisa kanthi gampang ndhaptar salah siji saka wong-wong mau lan sinau, tinimbang mbuwang wektu ing media sosial kanggo nggoleki apa sing kudu ditindakake.

12. Temokake Proyek Freelance Online:

Sampeyan bisa ndhaptar situs web freelance kaya Fiverr utawa MicroGigSite lan entuk kerja ing kana kanggo katrampilan sampeyan, iki minangka perkara sing bisa ditindakake nalika bosen.

13. Nganyari Resume:

Apa sing luwih apik yen sampeyan bosen tinimbang nganyari CV, bisa uga nulis maneh lan polishing kanggo wektu sabanjure bakal digunakake.

14. Nyekel Up ing Saiki News:

Sampeyan bisa nyekel kabar paling anyar sing kedadeyan

15. Kekancan karo wong liyo:

Apa bab sing luwih apik kanggo nindakake nalika bosen saka nyoba luck ing kekancan karo wong liyo lengkap, sing ngerti, katresnan bisa Bloom utawa sampeyan bisa njaluk awak kanggo urip.

  1. Mbusak email sampeyan
  2. Mbusak sawetara kanca Facebook
  3. Gawe dhaptar tugas
  4. Nggawe persiapan panganan kanggo dina sabanjure
  5. Atur omahmu
  6. Miwiti kebon
  7. Resiki omahmu: Ya, aja kesed lan wiwiti ditata. LOL

Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar