21 restoran paling apik ing Wichita KS sampeyan kudu nyoba rauh

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Wichita KS wis sawetara panggonan narik cocok kanggo prayaan khusus lan nedha bengi romantis. Mula, sampeyan bakal weruh 21 restoran paling apik ing Wichita KS sing kudu sampeyan coba.

Apa sampeyan penggemar panganan lan bakal teka ing Wichita rauh nanging ora ngerti restoran sing bisa nyedhiyakake masakan favorit?

Yen ya, matur nuwun amarga potongan iki bakal mriksa restoran paling apik ing Wichita, Kansas bebarengan karo masakan sing disedhiyakake.

Wichita nduwe akeh restoran wiwit saka mangan sing nengsemake lan kafe-kafe lawas nganti eateries farm-kanggo-meja lan kopi mulyo.

Dadi apa sampeyan ana ing Wichita KS kanggo preian utawa sampeyan ana kanggo njelajah, ing ngisor iki minangka restoran paling apik sing kudu sampeyan coba sadurunge ninggalake lingkungan sing tenang kasebut.

Restoran paling apik ing Wichita KS

Restoran paling apik ing Wichita

1. Warung Bel Ami

Restoran iki dumunung ing East William Street, Wichita. Iki minangka restoran lawas kanthi favorit perennial kanggo masakan Mediterania Prancis.

Cafe Bel Ami nduweni kamar panedhaan sing mulyo nanging elegan, suasana santai, uga staf sing ramah lan efisien.  

Panganan kasebut mesthi diiringi macem-macem libations sing nampilake bir kerajinan, anggur global, lan microbrews ing tunyuk, lan koktail khas.

2. Chester kang Chophouse lan Wine Bar

Chester's Chophouse and Wine Bar minangka steakhouse Amerika sing canggih nanging apik gayane sing nyedhiyakake pengalaman panedhaan sing luar biasa karo steak utama kontemporer lan panganan laut sing enak.

Dumunung ing Waterfront, Northeast Wichita, restoran kasebut dipoles kanthi apik lan duwe sawetara fitur sing apik banget kayata kamar panedhaan sing mulyo lan liya-liyane.

3. Apoteker Kab

The Dockum Apothecary minangka restoran liyane ing Wichita KS sing njupuk tamu bali menyang dina larangan tradisional.

Bar restoran nawakake koktail khusus buatan tangan sing digawe saka bahan-bahan seger lan omben-omben kanthi koktail khas kayata El Kabaong, Old Smokin' Cody, lan Putri Peru.

Panggonan sing paling apik kanggo mangan ing Wichita, Kansas

Nanging, restoran Dockum Apothecary ing Wichita KS tansah mbukak wiwit Senin nganti Setu bengi.

4. Olives loro

Loro restoran Olives fokus ing nyiyapake dhaharan sing jujur ​​​​kanggo-kabecikan sing disiapake kanthi bahan-bahan seger, berkualitas tinggi, lan sumber lokal kanthi saus sing apik banget.

Restoran iki bangga kanggo njaga dhaharan ing wangun sing seimbang lan utuh kanthi kombinasi protein lan tanduran sing nyenengake rasa lan rasa manis.

Ing kana, menu kalebu vegan, vegetarian, sajian bebas gluten kaya Quinoa Crunch, Pad Thai, Mexi-Cali Bowl, lan Wild Pomegranate Salmon.

5. 6S Steakhouse

6S Steakhouse punika restaurant steakhouse epik lan klasik sing nawakake pengalaman dining Amérika lawas. Restaurant punika elegan, lan wis kamar panedhaan ayu dikenal minangka Kamar Chandelier.

Uga, 6S Steakhouse serves menu Fantastic saka beya steakhouse epik kaya USDA steaks tangan-Motong Perdana, baby bali Iga, chops, etc., bebarengan karo seger nyekel-saka-dina-iwak, laut, roti lapis anyar disiapake lan pasugatan sayur-sayuran.

Nanging sing nggumunake, restoran iki nggunakake bahan-bahan lokal sing diprodhuksi sacara regional kanggo nyiyapake kabeh panganan cuci mulut sing manis lan enak.

6. AVI Seabar lan Chophouse

Avi Seabar lan Chophouse minangka salah sawijining restoran sing paling disenengi ing Wichita KS. Dumunung ing Waco Avenue, jantung Wichita.

Dadi restoran sing ramah kulawarga, restoran kasebut duwe pasangan kamar panedhaan ing ngisor kanthi booth intim, meja makan komunal gedhe, panedhaan pribadi kanggo acara khusus, uga bar sing lengkap.

Menu kalebu beya steakhouse klasik kaya panganan segara seger, prime USDA steaks tangan, salad lan pasugatan sayur-sayuran nggunakake bahan-bahan sing sumberé lokal.

7. Bella Luna Cafe Kulon

Dumunung ing Alun-alun Pasar Anyar, Bella Luna Café West uga minangka kafe sing diduweni lokal sing wis ngladeni wong-wong ayu saka panganan Lovely luwih saka sepuluh taun saiki.

Diilhami dening Matteo Taha's, pemilik lan koki kanthi akar Libanon, kafe kasebut nyedhiyakake menu musiman saka masakan regional lan spesialisasi Mediterania kayata salad seger, sup krasan, sandwich gourmet, entrees sing enak, lsp.

8. Bella Vita Bistro

Bella Vita Bistro restoran mulyo nanging elegan sing serves masakan Italia inventif karo anggur sembrono ing kelangan, lingkungan anteng lan glethakaken-bali.

Bistro nyedhiyakake menu siji-sijine sing kebak panganan sing disiapake kanthi bahan-bahan sing asale saka lokal lan masakan Italia regional kanthi pasugatan pasta buatan tangan, pizza kayu bakar, gourmet, panganan laut seger, lsp.

9. Panggangan Kayu Bakar

Firebirds Wood Fired Grill minangka restoran rantai Amerika liyane ing Wichita KS sing nyedhiyakake beya steakhouse klasik lan epik kaya panganan laut seger, sisih ati, koktail sing dikurasi tangan, lsp.

Iki minangka restoran kaya pondokan sing elegan lan uga misuwur kanthi pawon ngeruk, sing nawakake item menu khas kayata potongan tangan, steak garing, salad garing, pilihan vegetarian, lsp.

10. Panggangan Bakar

Adhedhasar ing hotel Marriott, Wichita. Pawon punika steakhouse Amérika elegan karo ambiance narik sing ngawula pengalaman dining klasik.

Bukak pitung dina seminggu kanggo sarapan, nedha awan, lan nedha bengi, restoran kontemporer uga nyedhiyakake menu masakan tradisional sing diilhami musiman kayata daging succulent.

11. Georges French Bistro

George French eatery uga salah siji saka restoran ing Wichita KS sing wis nengsemake dining panggonan sing nawakake masakan Prancis klasik ing lingkungan romantis lan intim.

Bistro sembrono nanging mulyo fokus ing elegan, masakan gaya bistro Perancis kaya scallops, escargot, mussels, steak frites, desserts krasan, lan crepes bebarengan karo lipatan anggur lokal lan Prancis liyane.

12. Hangar One Steakhouse

Menu pawon iki nampilake tarif steak epik kayata salad, sayuran, steak potong tangan USDA, lan liya-liyane.

Ing Hanger One Steakhouse, panganan asring diiringi macem-macem libations saka anggur global, roh paling dhuwur, bir kerajinan, microbrews ing tunyuk, lan koktail khas.

13. Larkspur Bistro

Essence, Larkspur Bistro lan Bar dumunung ing distrik Old Town ing Wichita, dadi bistro sing mulyo kanthi akeh patio taman sing elegan sing nawakake tarif bistro sing apik banget ing suasana santai lan santai.

Restaurant serves menu delectable saka masakan kreatif sing campuran Perancis, Mediterania, Italia lan Amerika, presented karo appetizers artfully, lan desserts dekaden.

14. Lola's Bistro

The Lola's Bistro ana ing Soho Plaza lan nyedhiyakake pengalaman sajian santai kanthi panganan Amerika Anyar, pengaruh Prancis, Asia, lan Italia.

Biasane, Lola asring nyedhiyakake tujuan tanggal-wengi sing sampurna kanthi dekorasi modern, cahya sing surem, ramping, lan menu sing nampilake masakan inovatif kayata risotto lobster, terrine sayur-sayuran, dodo pitik, lan halibut godhong gedhang.

15. Newport Panggangan

Kajaba iku, Newport Grill minangka restoran sing fokus ing panganan laut ing Wichita kanthi ruang makan sing apik, dek ruangan sing apik lan pemandangan sing apik ing tlaga cilik.

Restaurant spesialisasine pasugatan misuwur kayata pitik, panganan segara seger, steak Perdana, etc., lan padha nyiapake saben meal saka ngeruk nggunakake resep lokal sumber lan bahan gawé regional.

16. Panggangan Redrock Canyon

Madeg ing taun 1999, Redrock Canyon Grill minangka salah sawijining restoran ing Wichita KS sing nyiapake sajian musiman saka masakan kreatif nggunakake masakan daerah sing diprodhuksi kaya steak prime cut, desserts dekaden, chops succulent, burger hearty, iwak, etc.

17. Sabor Latin Bar lan Grille

Yen sampeyan ana ing Wichita karo kulawarga, Sabor Latin Bar lan Panggangan bakal restoran sampurna kanggo sampeyan.

Padha ngawula panganan laut, daging nampilaken seri marem daging sapi, pasugatan pitik, etc. Padha uga ngawula panganan kanggo bocah-bocah.

18. Scotch lan Sirloin

Didegake ing taun 1968, Scotch lan Sirloin misuwur lan misuwur amarga ngladeni potongan daging sapi, wedhus, lan macem-macem anggur sing langka lan kasual ing suasana sing ramah lan anget.

Restoran Paling Romantis ing Wichita -

 Dadi, nalika sampeyan ngunjungi Wichita ing Kansas, priksa manawa sampeyan mriksa Scotch lan Sirloin lan ndeleng manawa daging sapi kasebut cocog karo kabeh hype lan dideleng kanthi online.

19. Siena Tuscan Steakhouse

Sampeyan ora pengin kantun Tuscan Egg Benedict, Sliced ​​Cured Salmon, Stuffed Brioche French Toast, lan Duck in the Hole kanggo apa wae ing kunjungan sampeyan menyang Wichita.

Mangkono, Siena Tuscan Steakhouse minangka salah sawijining restoran paling apik ing Wichita KS sing nyedhiyakake kanthi apik.

Restoran kasebut uga duwe menu masakan Italia sing enak lan uga dadi papan sing sampurna kanggo sarapan, nedha awan, nedha bengi, lan brunch akhir minggu.

20. Masakan Jepang Tokyo

Ora ana masakan ing Wichita sing luwih asli tinimbang masakan Jepang - sushi, tempura, sashimi, lan teriyaki - sing disedhiyakake ing restoran Tokyo Japanese Cuisine.

Restoran Tokyo Japanese Cuisine iki minangka restoran sing apik nanging apik banget sing nawakake macem-macem masakan tradisional Jepang ing ruang makan modern.

Kajaba iku, pawon Jepang Tokyo uga nawakake suguhan khusus kanggo bocah-bocah, nindakake katering, lan uga nyedhiyakake menu takeout.

21. Rolas Restaurant lan Bar

Salah siji saka restoran tetanggan klasik ing Wichita sing serves pasugatan Amérika upscale ing anteng, setelan kasual rolas Restaurant lan Bar.

Iku serves macem-macem pasugatan daging Perdana, salad seger, iwak, panganan laut, gourmet, piring cilik, lan sandwiches, bebarengan karo pilihan akeh libations saka bar global.

Menu kasebut ngemot akeh masakan favorit Bryce, kayata risotto jagung manis, salmon asap, steak sing dipotong tangan, iga utama, panganan laut sing anyar ditangkap, lan saos bayam-artichoke.

Maca uga: Restaurants paling apik ing Louisville

kesimpulan

Nalika ana akeh eateries ing kabèh Kansas lan tetanggan apik banget, sing ing Wichita paling apik ing antarane witjaksono.

Tegese, sing kasebut ing ndhuwur minangka 21 restoran sing paling apik ing Wichita KS, sing bisa nyediakake masakan favorit sampeyan tanpa kudu lunga.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar