20 Proyek sing ngasilake $150k- $200K setahun.

Foto penulis
Ditulis dening Emeka Eregbu

 

Nyebar katresnan

Kita manggon ing donya sing kepengin banget nguber dhuwit lan status. Lan sanajan iki ora kudu ala, bisa uga angel banget nalika sampeyan nyoba ngerteni apa sing kudu ditindakake kanggo kerja. Kita bakal ngrembug 20 Proyek sing bisa ngasilake $150k-$200K saben taun.

Aku ngerti sampeyan pengin dadi perkara sing diajeni wong, kayata proyek sing aji lan kepenak. Soko sing bakal nggawe sampeyan seneng. Soko sing sampeyan senengi. Bisa dadi angel kanggo navigasi kabeh iki - nanging ora mokal.

iklan

Kita ngobrol karo wong-wong sing kerjane nggawe $ 150k- $ 200K saben taun, lan wong-wong sing wis sukses rembugan babagan entuk gaji enem tokoh utawa luwih. Kita takon apa sing dikarepake dheweke ngerti sadurunge njupuk proyek sing mbayar enem angka - utawa, ing sawetara kasus, pitu. Asil iki dhaptar immensely migunani sing bisa digunakake kanggo nemtokake ngendi sampeyan arep kanggo pindhah ing urip.

Iki dhaptar 20 proyek sing ngasilake $150k-$200ka taun utawa luwih, bebarengan karo katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake kanggo saben wong. Padha kalebu

1. Pengacara Perusahaan

proyek sing nggawe $150k-$200k : Pengacara perusahaan

Apa sing ditindakake: Pengacara perusahaan minangka manajer cabang departemen hukum perusahaan. Dheweke sinau babagan hukum lan jagad bisnis, lan mbantu perusahaan navigasi sistem hukum. Dheweke mbantu negosiasi kontrak, ngrancang dokumen hukum, lan makili klien ing pengadilan. Dheweke asring dijaluk nindakake kabeh - saka nggawe dokumen nganti menehi saran babagan hukum lan negosiasi kesepakatan.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Gelar sarjana hukum lan lulus ujian bar minangka syarat minimal sing diterusake sawetara taun kerja minangka asosiasi.

Sawise iku, sampeyan bisa njupuk ujian bar maneh kanggo dadi partner ing perusahaan. Akeh katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake kanggo dadi pengacara perusahaan - kalebu katrampilan ing public speaking, nalar, negosiasi, lan uga sawetara katrampilan khusus kaya nulis utawa manajemen bisnis.

2. Bankir Investasi

Apa sing ditindakake: Bankir investasi yaiku wong sing mbantu perusahaan lan individu ngunggahake modal kanthi ngetokake ekuitas, saham, obligasi, sekuritas, lan investasi liyane. Dheweke uga melu penggabungan lan akuisisi. Dheweke wis ngerti babagan cara finansial, lan mbantu para startup ngumpulake dhuwit liwat macem-macem rute.

Wong sing kerja ing perbankan investasi nggawe kabeh jinis dhuwit. Dheweke nggunakake keahliane ing pasar finansial lan tren ekonomi kanggo mbantu bisnis tuwuh, tegese biasane entuk persentase bathi sing digawa. klien dhuwur-profil.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Perbankan investasi minangka lapangan khusus. Nalika sampeyan bisa sinau dhasar babagan pakaryan, luwih becik duwe latar mburi matematika lan bisnis - uga sawetara pengalaman babagan keuangan. Dheweke uga butuh gelar lanjut, kaya MBA.

Proyek kasebut mbutuhake gelar sarjana ekonomi, keuangan, akuntansi, utawa bisnis (utawa sing padha karo), lan paling ora nem taun pengalaman kerja full-time; liyane saka proyek gumantung ing ngendi sampeyan njaluk nyewo (ing perusahaan gedhe vs wiwitan utawa minangka konsultan tingkat dhuwur). Kanthi kawruh babagan keuangan, Proyek kasebut bisa ngasilake $ 150k- $ 200K saben taun.

3. Apoteker

Apa sing ditindakake: Apoteker yaiku wong-wong sing nyimpen obat-obatan - obat-obatan sing diresepake lan obat-obatan sing over-the-counter - kasedhiya ing apotek. Dheweke nggawe manawa obat kasebut wis disetujoni kanggo digunakake dening regulator obat lan obat kasebut ora duwe efek samping sing mbebayani. Farmasi rumit, dadi dadi apoteker sampeyan kudu dadi wong sing cerdas lan rinci sing bisa mikir babagan kahanan lan ngrampungake masalah.

apoteker

Bisa mbutuhake kerja keras kanggo tekan ngendi sampeyan pengin ing bidang farmasi. Apoteker kudu duwe gelar sarjana kanthi pengalaman paling ora setaun kerja ing perusahaan farmasi. Pendhidhikan terus ditindakake sajrone karir apoteker: Dheweke kudu entuk lisensi apoteker saben rong taun, lan ana syarat pendhidhikan terus kanggo sertifikasi ulang.

web:  Proyek ing Ukraina Nigerians Bisa Entuk Gampang

Skills lan pengalaman dibutuhake: Sampeyan kudu akèh pengalaman ing sabuk kanggo dadi apoteker sukses. Pengalaman iki asale saka kombinasi pengalaman praktis karo pasien, pengawas, lan apoteker ing rumah sakit, toko obat, utawa fasilitas apotek liyane.

Sampeyan uga kudu dadi wong sing fokus banget ing rinci amarga penting kanggo ngerti ilmu sing ana ing mburi kabeh babagan nggawe obat kaya ngono. Pemahaman rinci babagan kimia, biologi, lan farmakologi uga dibutuhake kanggo dadi apoteker.

4. Ahli bedah saraf

Uga maca: Ndhuwur 7 Proyek Paling Apik Kanggo Introvert

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Apa sing ditindakake: Ahli bedah saraf minangka dokter sing ahli babagan perawatan lan perawatan sistem saraf. Dheweke nambani penyakit sing mengaruhi otak lan sumsum balung mburi, kayata stroke, tumor, utawa tumor sing mencet arteri. Dheweke nggunakake macem-macem alat kanggo nambani pasien, kalebu pisau bedah lan instrumen bedah liyane.

Iki dudu proyek sing pengin sampeyan lakoni yen sampeyan ora seneng kerja ing lapangan khusus lan pakaryan iki ora entuk $150k-$200K saben taun.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Ahli bedah saraf bakal dibayar kanthi apik, nanging kudu apik ing apa sing ditindakake. Kanggo dadi ahli bedah saraf, sampeyan kudu ngrampungake gelar sarjana ing sekolah kedokteran akreditasi kanthi IPK dhuwur. Kanggo latihan, sampeyan uga kudu ngrampungake program residensi kanggo entuk pengalaman lan dilisensi ing negara sampeyan.

jobs nggawe apa-apa cendhak $150k-$200K : Neuro surgery

5. Pangembang Piranti Lunak

Apa sing ditindakake: Pangembang piranti lunak nggawe lan ngowahi kode sing nganggo piranti lunak. Dheweke riset, nulis, nguji, lan nyebarake piranti lunak. Akeh wong sing duwe pengalaman coding bisa nggawe kode, nanging ora kabeh sukses dadi pangembang piranti lunak.

Katrampilan lan pengalaman dibutuhake: Pangembang kudu duwe akeh keahlian ing ilmu komputer. Iki kalebu kemampuan kanggo kode lan nulis program uga kemampuan kanggo debug piranti lunak. Pangembang biasane duwe gelar sarjana (ing ilmu komputer, teknik, utawa matématika) lan pengalaman pirang-pirang taun ing lapangan.

iklan

6. Pilot

iklan

Apa sing ditindakake: Pilot yaiku wong sing mabur pesawat, helikopter, lan pesawat liyane. Padha navigasi kendaraan iki saka sak panggonan liyane lan asring kudu nindakake tugas technical sing mbutuhake akèh skill lan pengalaman.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Pilot kudu trampil ing macem-macem wilayah supaya bisa dadi pilot sing apik. Contone, dheweke kudu bisa mabur pesawat, lan uga kudu duwe latar mburi matematika lan ilmu pengetahuan sing kuwat. Dheweke uga kudu duwe katrampilan komunikasi sing apik, amarga dheweke terus kontak karo pilot pesawat kasebut. Pilot mbutuhake paling sethithik setaun pengalaman mabur.

7. Dentis

Kedokteran Gigi

Apa sing ditindakake: Dokter gigi minangka wong sing mbantu sampeyan njaga untu sing sehat. Dheweke nggunakake alat kaya dental drills lan laser dental kanggo mbusak plak, alat lan instrumen reresik kanggo nyisihake bakteri, lan anestesi supaya pasien nyaman.

Dokter gigi makarya ing macem-macem setelan, kayata kantor, rumah sakit, klinik dental, utawa perusahaan dental. Dokter gigi nindakake akeh tugas teknis kaya nyelehake tambalan lan mahkota. Dheweke uga kudu trampil ing psikologi lan kedokteran gigi, supaya bisa menehi perawatan sing cocog kanggo saben pasien.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Dokter gigi mbutuhake gelar sarjana lengkap kanthi pengalaman paling ora setaun minangka asisten dental. Dheweke uga kudu duwe katrampilan nulis sing apik amarga karyane mbutuhake dheweke nulis laporan babagan rencana perawatan. Dheweke uga butuh katrampilan komputer sing apik amarga asring perlu njupuk radiografi, sinar-X, lan tes pencitraan liyane nganggo komputer.

8. Psikiater

Apa sing ditindakake: Psikiater yaiku dokter sing duwe spesialisasi ing diagnosis lan perawatan kelainan mental. Dheweke duwe kawruh babagan psikologi, psikiatri, lan ilmu perilaku liyane.

Dokter iki kerjane kanggo njaga semangat pasien, ngilangi stres, lan ningkatake kesehatan mental sakabèhé. Kaya dokter liyane, psikiater kudu ngerti carane ngomong karo wong kanggo njaga komunikasi lan hubungan sing apik karo wong sing lagi diobati.

Skills lan pengalaman dibutuhake: Psikiater biasane duwe Ph.D. utawa gelar Psy.D, yaiku gelar doktor ing psikologi riset. Dheweke uga kudu duwe pengalaman kerja minangka psikiater ing sangisore dokter sing dilisensi, lan ora bisa praktek dhewe nganti duwe kabeh latihan sing dibutuhake ing negarane.

web:  10 Pakaryan Ndhuwur kanggo Ibu Tetep ing Omah

iklan

Psikiater kudu dadi profesional sing trampil kanthi katrampilan komunikasi sing apik lan uga kepengin nulungi wong liya. Sampeyan bisa uga ora seneng nanging nomer 8 ing dhaptar Proyek sing ngasilake $150k- $200K saben taun

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

9. Engine Petroleum

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Apa sing ditindakake: Insinyur Petroleum nemtokake cara paling apik kanggo ngasilake, nyaring, lan ngolah minyak mentah, gas alam, lan energi liyane. Dheweke uga ngrancang tanduran lan pipa.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Kanggo dadi insinyur petroleum, sampeyan kudu duwe gelar sarjana teknik utawa ilmu komputer kanthi penekanan ing matematika, ilmu pengetahuan, lan teknik. Sampeyan uga kudu duwe paling ora rong taun pengalaman kerja sing relevan sadurunge nggawe keputusan iki.

Proyek sing ngasilake $ 150k- $ 200K saben taun: Teknik Perminyakan

10. Dokter Bedah Ortopedi

Nomer 10 0f Proyek sing nggawe $150k-$200K setahun.

Apa sing ditindakake: Ahli bedah ortopedi ngobati sistem muskuloskeletal (balung, otot, tendon, lan ligamen) wong. Padha fokus ing nambani ciloko, deformitas, lan penyakit saka kabeh jinis. Dheweke nggunakake macem-macem alat kanggo nambani pasien, kalebu pisau bedah lan instrumen bedah liyane.

iklan

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Ahli bedah ortopedi yaiku dokter sing duwe spesialisasi ing ortopedi. Kanggo dadi siji, dheweke kudu ngrampungake program dokter ing babagan kedokteran, operasi, lan banjur ortopedi. Dheweke uga kudu ngrampungake internship lan residensi (ing program akreditasi) sadurunge diidini latihan dhewe.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

11. Ahli bius

Apa sing ditindakake: Ahli anestesi yaiku wong sing kerja bareng karo dokter utawa profesional medis liyane kanggo nyedhiyakake anestesi sajrone operasi kanthi menehi obat kanggo pasien. Dheweke uga ngawasi pasien ing operasi kanggo mesthekake yen dheweke aman sajrone prosedur kasebut.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Kanggo dadi ahli anestesi, sampeyan butuh gelar sarjana kedokteran utawa ing lapangan liyane sing kalebu kursus fisiologi, farmakologi, lan patofisiologi.

Sampeyan uga kudu ngrampungake periode sekolah medis lan program residensi ing anestesiologi supaya dilisensi ing negara sampeyan. Ahli anestesi kudu trampil banget lan bisa koordinasi karo profesional kesehatan liyane.

12. Hakim

Ing nomer 12 proyek sing nggawe $150k-$200K setahun, kita duwe Hakim.

iklan

Apa sing ditindakake: Hakim minangka individu sing ngawasi uji coba, wawancara karo wong sing ana ing kasus lan nemtokake manawa wong kasebut salah. Dheweke kudu ngerti bukti apa sing bisa ditampa ing macem-macem proses pengadilan lan uga sejarah hukum wilayah sing diawasi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Hakim kudu duwe gelar sarjana lan biasane ngentekake pirang-pirang taun kerja ing sistem pengadilan sadurunge dadi hakim. Sawetara hakim bisa diangkat tinimbang dipilih sawise pirang-pirang taun ing profesi hukum.

Hakim kudu trampil banget ing komunikasi lisan uga komunikasi tulisan. Dheweke uga tanggung jawab kanggo nerjemahake hukum lan nulis putusan, sing mbutuhake katrampilan lan keahlian sing akeh. Hakim kudu ngerti cara kerjane hukum lan apa sing sah ing dokumen sing dadi basis keputusane.

13. Kepala Eksekutif

Apa sing ditindakake: CEO yaiku wong sing tanggung jawab kanggo mimpin perusahaan utawa organisasi nirlaba. Gelar iki biasane diwènèhaké marang kantor paling dhuwur ing sawijining organisasi, sanajan kadhangkala diwènèhaké marang pimpinan grup utawa departemen ing sawijining organisasi.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: CEO kudu trampil banget babagan nulis lan uga ngomong kanthi jelas ing ngarepe wong liya. Dheweke uga kudu bisa miwiti lan ngatur proyek utawa organisasi gedhe.

iklan

Kajaba iku, CEO kudu apik banget kanggo nggawe keputusan sing ana gandhengane karo keuangan, logistik, pemasaran, uga personel, lan manajemen.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

14. Kepala Pegawai Keuangan

Apa sing ditindakake: CFO minangka kepala keuangan kanggo organisasi. Dheweke ngawasi perkara kaya akuntansi lan penganggaran lan kudu mesthekake manawa perusahaan kasebut ana ing target finansial.

Peran kasebut kalebu fungsi internal, kayata akuntansi, lan fungsi eksternal, kayata hubungan investor.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: CFO kudu duwe gelar sarjana ing bidang sing ana gandhengane karo keuangan, kayata administrasi bisnis utawa akuntansi. Katrampilan liyane kalebu katrampilan komunikasi sing apik uga kemampuan nulis sing apik, lan kaprigelan akuntansi.

15. Kepala Informasi

Ing nomer 15 ing dhaptar Proyek sing nggawe $ 150k- $ 200K setaun yaiku CIO.

iklan

Apa sing ditindakake: Chief Information Officer, utawa CIO, yaiku wong sing ngatur departemen teknologi informasi (IT) ing sawijining perusahaan. Pakaryane mbutuhake ngawasi departemen IT saka perspektif internal lan eksternal. Dheweke uga kudu nggawe manawa teknologi perusahaan aman lan mlaku kanthi bener.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

web:  Gagasan Bisnis Nguntungake Kanggo Pasangan 2022

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Sampeyan bisa dadi CIO yen sampeyan duwe gelar sarjana utawa luwih dhuwur ing ilmu komputer, sistem informasi, utawa lapangan liyane sing gegandhengan karo IT.

Katrampilan liyane kalebu akrab banget karo ngatur data, informasi, lan wong. Sampeyan kudu bisa napsirake lan ngodhe data sing akeh dadi bentuk sing gampang dingerteni wong liya.

16. Kepala Petugas Operasi

Apa sing ditindakake: COO minangka wong sing tanggung jawab kanggo operasi saben dinane organisasi, kalebu wong sing mimpin ing macem-macem departemen ing perusahaan.

Posisi iki biasane diwènèhaké marang eksekutif paling dhuwur ing sawijining perusahaan, sanajan kadhangkala diwènèhaké marang wong sing luwih pengalaman tinimbang wong sing posisi sing padha. Ing posisi iki, COO bisa dadi kuat kaya CEO.

iklan

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: COO kudu pinter ngatur wong lan nggawe keputusan babagan keuangan lan operasi. Dheweke uga butuh katrampilan komunikasi sing apik lan kemampuan kanggo nggarap tim wong.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

CEO bisa uga duwe kekuwatan luwih akeh kanggo mlebu keputusan, nanging COO isih kudu kerja bareng karo CEO babagan rencana sing penting.

17. Pemain Bal-balan

Xherdan shaqiri

Apa sing ditindakake: Pemain bal-balan yaiku atlit sing main ing lapangan kanthi tim lan nyetak gol. Dheweke uga ngatur tim lan mesthekake yen para pemain ngerti apa sing kudu ditindakake lan carane nindakake.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Sampeyan butuh katrampilan komunikasi kanggo mbantu ngatur kanca lan bebarengan ing lapangan. Sing luwih trampil lan efisien sampeyan entuk bal menyang mburi jaring lan mbantu tim sampeyan menang piala, luwih apik.

Pamuter bal-balan kanthi bayaran paling dhuwur ing AS saiki entuk luwih saka 8 yuta dolar saben taun lan yaiku Xherdan Shaqiri.

18. Dokter Bedah Plastik/Kosmetik

iklan

Apa sing ditindakake: Dokter bedah plastik yaiku wong sing duwe spesialisasi ing operasi plastik. Dheweke nindakake operasi ing pasien lan njamin struktur kulit lan rai sehat.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Dheweke uga bisa mbusak bekas lan tandha lair saka kulit utawa mbenerake cacat liyane. Ahli bedah kosmetik mesthekake pasuryan, bagean awak, lan struktur liyane pasien sehat lan katon luwih apik kanthi nindakake operasi.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Dokter bedah plastik kudu trampil nganggo peralatan operasi, ngoperasikake pasien, lan mesthekake yen ora ana bebaya nalika nindakake operasi.

Dokter bedah uga kudu ngerti kabeh prosedur medis sing ana gandhengane karo operasi sing beda-beda, kayata liposuction utawa ngilangi lemak. Dheweke uga kudu bisa nerangake prosedur kasebut marang pasien lan mbantu dheweke rumangsa kepenak sajrone operasi.

19. Politikus

Apa sing ditindakake: Politisi yaiku wong sing nggawe keputusan babagan hukum lan kabijakan negara utawa negara. Dheweke uga mbantu warga sing duwe masalah kayata ngakses perawatan kesehatan utawa golek kerja. Politisi biasane kerja ing organisasi pemerintah lan bisa nyekel akeh posisi karir.

iklan

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Politisi butuh katrampilan nulis sing apik lan kemampuan kanggo ngomong kanthi jelas ing ngarepe wong akeh ing TV utawa ing acara politik. Dheweke kudu bisa narik kawigaten wong akeh lan ngyakinake wong-wong ing kono supaya milih dheweke. Dheweke uga kudu bisa maca kabijakan lan undang-undang kanggo nggawe keputusan adhedhasar informasi kasebut.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Presiden Amerika Serikat ngasilake nganti $ 400,000 setahun.

20. Dokter Ginekolog

Nomer 20 ing dhaptar Proyek sing ngasilake $ 150k- $ 200K saben taun yaiku Ginekolog.

Apa sing ditindakake: Gynecologists minangka dokter medis sing duwe spesialisasi ing kesehatan wanita. Dheweke nindakake macem-macem operasi, kayata (nanging ora diwatesi) nindakake operasi ing organ seksual wanita lan nglairake bayi.

Katrampilan lan pengalaman sing dibutuhake: Gynecologists kudu ngrampungake gelar medis lan latihan bedah umum. Dheweke uga kudu apik kanggo nangani pasien lan kulawargane, mbantu dheweke rumangsa kepenak nalika nindakake prosedur medis.

kesimpulan

iklan

Matur nuwun kanggo maca kiriman iki babagan proyek sing ngasilake $150k-$200K setahun. Muga-muga sampeyan seneng karo artikel kasebut lan bareng karo kanca-kanca. Waca liyane blog ing atlanticride.com.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Duwe soko kanggo nambah utawa pengin nuduhake pengalaman? Ninggalake komentar utawa gabung karo diskusi ing kothak Komentar ing ngisor iki.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar